![]() |
Quote:
Mamy nadzieję że i my będziemy także prezentem takim dla niej. Nasza mała kochana DeMola. Nasz straszliwie wielki gryzoń :mrgreen: Następne zdjęcia jak zrobię kolejny film. http://www.nomad.com.pl/Demola/DeMola.JPG |
no jaka Lalunia!
calkiem do Tatusia podobna :twisted: ja tez stawiam na "niebezpieczna" to chyba jej prawdziwe oblicze :wink: Ynk masz cudo! jakie malusie uszka! cale futerko jeszcze zmieni wiec co tu mowic o kolorze... jest przesliczna ale dosc powazna na zdjeciach pewnie krotko ja trzymasz :twisted: :wink: |
Quote:
Quote:
Pamiętam, jaką Varguś miał cudną sierść w dotyku, jak taki mały był. Jak jakiś hmm... puch? Czy jedwab... :wink: Strasznie fajna, Wasze szczeniaki też pewnie teraz taką mają. Żałuję, że mu się zmieniła :mrgreen: Wyrósł z dziecięcej ;-) |
Quote:
Tu Ela sprostowała no i bardzo dobrze :twisted: A na ostatnim zdjęciu DeMola przypomina sentymentalną panią dworu patrzącą na swój dorobek nieco krytycznym, aczkolwiek uradowanym wzrokiem... :mrgreen: Fajna :) |
Rozrywka DeMoli z dnia dzisiejszego ok. 19:00
Zabawa ma kilka punktów do wykonania: 1. Porwać wełnianą kamizelkę Pana 2. Potarmosić po podłodze co by się nieco dowartościować :-) 3. Wleźć w sam środek kamizeli 4. Wypiąć się i wypaskudzić centralnie w środek /najlepszy efekt jest gdy ma sie taki "luźny stolec" :mrgreen: / 5. Na deser - aby dopełnić goryczy Pancia - należy wytarmosić kamizelę po podłodze tak by zawartość równo rozrzucić po ubranku i nieco jeszcze po podłodze. 6. Teraz czekamy na reakcję Pancia dalej siedząc w środku kamizeli 7. Panciu zauważył! :mrgreen: "- O kur...!" 8. No to teraz jeszcze pare podskoków na kamizeli i w długą pod łóżko! Ale jaja! Jak Pancio sie bosko zachowuje! :mrgreen: |
Quote:
Pańciu zainteresuj się mną. Nie.... zaraz się zainteresujesz. Dalej oczywiście "kobieta lekkich obyczajów" i reakcja każdego psa na znajomą sytuację ( czytaj zaraz Panciu spuści łomot bo zrobił się czerwony, pora zmykać) |
No fajnie :mrgreen: :twisted:
|
Kazda nowa chwila niesie nowe paranoje..... :cheesy:
Ale spojz na to z tej strony - Przynajmniej sie nie nudzisz :evil: :evil: same niespodzianki....... |
A czy ja marudzę? :mrgreen:
Ja jestem nią zauroczony, i z podziwu wyjść nie mogę, bo ona robi wiekszość rzeczy tych, które ja bym zrobił ale nie mam odwagi. :mrgreen: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: |
Quote:
|
Quote:
|
Kurcze, Wasza DeMola... niesamowite rzeczy robi :twisted: :mrgreen:
|
Agniecha, moge Cie podrapać w to futerko pod bródką?
Tak nęcąco wygląda.... |
Hihi
No wlasnie Fotka super |
|
Hmmm...
Ktoś mi tu zerżnął na czarno-biało moją DeMolę! :mrgreen: Dreadlock - naśle na Ciebie: a) Komisje Ochrony Praw Autorskich za kradzież kolorów b) Prokuraturę za molestowanie nieletniej c) Psychiatrę bo jest podejrzenie o występowanie zoofilii d) Ruskich - pro forma :mrgreen: p.s. i wszystko powiem Twojej Violli zboku jeden! Teraz juz nie żyjesz... :mrgreen: |
Quote:
pracuje nad innymi fotami teraz beda na rozowo.... a Violla to nawet pewnie nie bedzie zaskoczona :twisted: |
Różowo powiadasz...
No tak, różowa landrynka.... |
Demolka ostatnio poznaje świat.
Jest młoda, wszystko jest dla niej takie nowe i interesujące. A że ma ciekawski i poznawczy charakter wciśnie się wszędzie. Dziś jak widac była całkiem daleko :mrgreen: http://www.nomad.com.pl/Demola/DemolaNaMarsie.jpg wersja na pulpit (1024x768, 294kB) TUTAJ |
:cheesy:
Nic dodac nic ujac-rewelka! :cheesy: |
All times are GMT +2. The time now is 05:05. |