Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Hodowla (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=30)
-   -   "C"ymbałki z Peronówki (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=2153)

Gaga 27-01-2005 19:34

Quote:

Originally Posted by Ori
olaboga co to bedzie :wink:

Jak to co bedzie? Bedzie sliczny, madry,grzeczny oraz rozbisurmaniony, terrorysta, oszust, lobuz - tak jak go Giga zdola nauczyc :mrgreen:

leśniczyna 28-01-2005 00:33

Giga?? ja myślę, że raczej jego szalona Pani :twisted: :mrgreen:

Gaga 28-01-2005 00:39

Quote:

Originally Posted by leśniczyna
Giga?? ja myślę, że raczej jego szalona Pani :twisted: :mrgreen:

Alez skad!! Ja zamierzam nauczyc gnojka samych najlepszych rzeczy ..ale mam w domu Bin Ladenke i nie ludze sie, ze nie nauczy ona szczeniaka tych wszystkich rzeczy, ktore jej przynosza korzysc a mnie przyprawiaja o zawal serca...wlasnie dzis suka wrabala moja truskawkowa szminke ( taka ochronna na zime)..bedzie teraz srala na czerwono z aromatem truskawkowym :twisted: mam tylko nadzieje ze nie o drugiej w nocy w trybie awaryjnym :evil:

Jak widzisz - wzor cnot :wink:

Huan 28-01-2005 00:54

Quote:

Originally Posted by Gaga
ale mam w domu Bin Ladenke

no to Cheitan vel Abu Musab al-Zarkawi doskonale sie z nia dogada :twisted:

Gaga 28-01-2005 00:57

Quote:

Originally Posted by Przemek
Quote:

ale mam w domu Bin Ladenke

no to Cheitan vel Abu Musab al-Zarkawi doskonale sie z nia dogada :twisted:

Czyli ja bede musiala robic za Condolise Raise ( cholera! jak sie ja pisze??) ?? A Roman za Busha ??
Oj bedzie sie dzialo :mrgreen:

Agnieszka 28-01-2005 01:04

Quote:

wlasnie dzis suka wrabala moja truskawkowa szminke ( taka ochronna na zime)..bedzie teraz srala na czerwono z aromatem truskawkowym :twisted: mam tylko nadzieje ze nie o drugiej w nocy w trybie awaryjnym :evil:

Widać też chciała się umalować, co Ty od niej chcesz, to kobieta :twisted: ;)

Narvana 28-01-2005 15:08

:Help_2 Terrorysci i politycy na forum! :help

leśniczyna 28-01-2005 15:21

:mrgreen:

Agnieszka 28-01-2005 18:46

Quote:

Originally Posted by Narvana

he? gdzie? :P

Narvana 28-01-2005 19:24

Quote:

Originally Posted by Agnieszka
Quote:

Originally Posted by Narvana

he? gdzie? :P

Jak to gdzie?????
Tu:
Quote:

mam w domu Bin Ladenke; no to Cheitan vel Abu Musab al-Zarkawi doskonale sie z nia dogada; Czyli ja bede musiala robic za Condolise Raise ?? A Roman za Busha ??
Oj bedzie sie dzialo
Jeszcze cos??? :twisted: :mrgreen:

Rona 28-01-2005 21:40

Cymbałki są kapitalne. Jak zobaczyłam to zdjęcie to przyszła mi na myśl rewia z Moulin Rouge :D
A który to z nich odstaje i 'krzywo macha nózką'?
http://www.zperonowki.com/pics/galle...5-01-21-12.JPG

Gaga 28-01-2005 21:44

Margo i Przemek pojechali po puchary championow na Slowacje (wystawa)...jak wroca pewnie powiedza :wink:
a mnie zachwycilo to zdjecie
powinni zrobic z tego logo hodowli i przemianowac na "Z Rzymskiej Peronowki" :mrgreen:http://www.zperonowki.com/pics/galle...5-01-25-01.JPG

Narvana 28-01-2005 21:45

Quote:

Margo i Przemek pojechali po puchary championow na Slowacje (wystawa)

I Ela z Amberkiem tez :D

Rona 28-01-2005 21:54

Quote:

powinni zrobic z tego logo hodowli i przemianowac na "Z Rzymskiej Peronowki" :mrgreen:

Pewnie Ci się trochę narażę :oops: , ale Callisto jest moją faworytką.... To nic osobistego, po prostu mam słabość do suczek :) A Callisto ma taką fajną słodko-kwaśną mordkę...

Wczoraj wchodzę, do pokoju i słyszę, że w TV mówią coś o wilczakach. Rzuciłam się oglądać, ale okazało się, że to dotyczyło nagrody dla aktora Pawła Wilczaka :mrgreen: Powinien chyba zostać honorowym członkiem Klubu CzW jesli tylko takowy powstanie? :D

Gaga 28-01-2005 22:02

Quote:

Originally Posted by Rona
Pewnie Ci się trochę narażę :oops: , ale Callisto jest moją faworytką....

A czemu mialabys sie narazic?? Czyz nie pierwsza krzyczalas ze wszystkie wilczaki sa nasze i ze to dobro narodowe?? :D
Wiesz, ja cale zycie chce psa SAMCA a jakos tak los sie uparl ze zawsze mam suke;-) Nie powiem zebym nie doceniala- o nie! Ale w koncu bede miala psa. Nareszcie;-))
A Pawel Wilczak kiedys moze zostanie honorowym czlonkiem klubu CzW w Polsce..jak taki oczywiscie powstanie :)

leśniczyna 28-01-2005 22:05

jak się nazywa ten wielki, brązowy zwierzak, którego najlepiej widać? moze cerber...? uswiadomcie proszę!!:)))

Gaga 28-01-2005 22:11

Quote:

Originally Posted by leśniczyna
jak się nazywa ten wielki, brązowy zwierzak, którego najlepiej widać? moze cerber...? uswiadomcie proszę!!:)))

Jak dobrze czytalam wiadomosci o najbardziej zarlocznym szczeniaku to moze byc...Cheitan :mrgreen:

Rona 28-01-2005 22:18

Quote:

A czemu mialabys sie narazic??

No bo to oczywiste, że Cheitan jest naj.... , prawda? :D :D

Quote:

Czyz nie pierwsza krzyczalas ze wszystkie wilczaki sa nasze i ze to dobro narodowe?? :D
Nie pierwsza, tylko druga, i wcale nie uważam, że to dobro narodowe, tylko .... nasze, :cheesy: no nasze, czyli tych co je podziwiają i kochają za wdzięk, psi rozum, charakterek, itd. itp. :)

Quote:

Wiesz, ja cale zycie chce psa SAMCA a jakos tak los sie uparl ze zawsze mam suke;-)
Jeszcze godzinę temu może bym na ten temat podyskutowała, ale po tym jak Szara poplamiła mi cieczką tapicerkę na nowej kanapie :twisted: , to.... przez chwilę cię rozumiem. :wink:
A propos, czy ktoś może wie czy /kiedy u suk występuje klimakterium?

Gaga 28-01-2005 22:24

Quote:

No bo to oczywiste, że Cheitan jest naj.... , prawda? :D :D

Nie :D "nja" to on dopiero bedzie...na razie wszystkie sa cudniaste :wink: Poki nie przytule poty nie bede czula :oops:

Quote:

A propos, czy ktoś może wie czy /kiedy u suk występuje klimakterium?

Jakby Ci tu tak delikatnie, zeby bez szoku.....

Nie licz na to :twisted:

Gaga 30-01-2005 20:32

Margo!Przemek! Jak maluchy zniosly rozstanie z tak duza czescia stada?
Czy jak wrociliscie to sie ucieszyly?

All times are GMT +2. The time now is 20:01.