![]() |
UWAGA! Niestety nie ma mozliwości zrobienia nastepujących kolorów w zamówionych koszulkach:
damska "M" w kolorze czarnym , szarym, damska "L' w kolorze szarym te koszulki mozliwe sa w kolorach: bialym czerwonym, granatowych, chabrowym, rozowym, blekitnym. preosze o szybkie decyzje co z tym robimy. Jesli ktos nie zdazy dac odpowiedzi- zamawiam garnatowe - oczywiscie bedzie mozliwosc wycofania sie z zakupu ( dotyczy tych konkretmych zamowien) |
Ponieważ mnie dotyczy damska M czarna i szara (nie ma to jak pech na całej linii!), to poproszę granatową i błękitną.
Cholera, może różową i błękitną? Nie, pierwszy wybór się liczy. |
Rozowa?? No prosze Cie..... :errr
JAK chcesz stac z wilczakiem w rozowym ??? Nie, ode mnie rozowe nie wyciagniesz, nie ma mowy :D |
:roflmao:roflmao:roflmao:roflmao:roflmao
|
Quote:
czy wersja wratha to ta ponizej? bo jesli tak, to wcale nie chcialam wiekszej sylwetki ;o) http://cheitan.zperonowki.com/blog/u.../projektok.JPG maria i wufi |
Ales Ty uparta :)
Tak to ta wersja. Problem tylko w tym, ze nadruki na koszulkach "chodza" w pewnych formatach. Normalne ceny koncza sie na powierzchni A4 czyli kartki. Sylwetka psa, ktora mamy wydrukowana sklada sie z 2 czesci - 2 x A4. Jesli chcielibysmy wydrukowac to, co pokazalas cena uroslaby wcale nieproporcjonalnie :( Oczywiscie, jesli ktos zazyczylby sobie koszulke w cenie np. 60 zl- prosze bardzo, moze wydrukowac :) Ale chyba nie o to chodzi ? :P |
Hmmm... no to jeśli nie można czarnej M (jako, że jestem spóźniona, to wzięłam M, aczkolwiek S byłaby lepsza ;) ) damskiej, to rezygnuję z zamówienia :( Całego :( Przeka namówiłam, żebyśmy mieli takie same, ale jeśli ma mieć tylko jedno z nas to odpada, a pozostałe kolorki mi "nie wchodzą" ;)
|
Gia- jeszcze nie rezygnuj :P Serio..
Shaluka.. napisz tutaj co bys chciala ;) |
Jak nie rezygnować? :D Przecież podobno nie ma możliwości czarnych?? (a granat i żaden z tych kolorów nie przejdzie) :twisted:
|
Ale walcze o bodaj kilka sztuk i cos moze sie uda :)
|
Quote:
|
Quote:
A tak na serio to oczywiście wolę granat z niebieskim (choć ten róż tak kusi...) |
Ja zamawiam dwie,czarna i szara :D Najlepiej S,ale moze byc i M :D
A co do rozu no jak mozecie,przeciez to taki piekny kolor( tylko dlaczego ja jak go widze to potem mam koszmary ? hmm ) :D |
Z szara sie nie uda, poczekaj jeszcze to podam Ci jakie sa mozliwe kolory ( jak juz koszulki beda).
I prosba do osob, ktore zamowily a nie zaplacily... kazecie nam wykladac prywatna kase na Wasze zamowienia - jesli to mozlwie to wplaccie prosze ;) |
Gaga ja już nic z tego nie rozumiem :(
Czy w końcu jest szansa, inaczej, czy będzie dla mnie koszulka czarna S lub M?? Wpłacę kasę jak będę miała pewność (choć mówiłaś, że kasa do 20 lipca), że koszulka będzie taka, a nie inna... |
Ja juz wplacilam :)
|
Quote:
|
ufff :) No to czekam na wieści ;) jakby co w weekend raczej nie będę miała dostępu do neta, więc w razie czego od razu zajrzę tu w poniedziałek ;)
|
Quote:
|
a ja ciagle nic na pewniaka nie wiem :( i na jakie konto mam wplacic?? Bo sero mi zalezy :)
|
All times are GMT +2. The time now is 18:39. |