Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Reklama i prasa (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=82)
-   -   Wilczakowe koszulki - wersja 'kultowa' (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=5541)

Gaga 06-07-2007 12:24

UWAGA! Niestety nie ma mozliwości zrobienia nastepujących kolorów w zamówionych koszulkach:
damska "M" w kolorze czarnym , szarym,
damska "L' w kolorze szarym

te koszulki mozliwe sa w kolorach: bialym czerwonym, granatowych, chabrowym, rozowym, blekitnym.

preosze o szybkie decyzje co z tym robimy. Jesli ktos nie zdazy dac odpowiedzi- zamawiam garnatowe - oczywiscie bedzie mozliwosc wycofania sie z zakupu ( dotyczy tych konkretmych zamowien)

AleksandraAlicja 06-07-2007 13:22

Ponieważ mnie dotyczy damska M czarna i szara (nie ma to jak pech na całej linii!), to poproszę granatową i błękitną.
Cholera, może różową i błękitną? Nie, pierwszy wybór się liczy.

Gaga 06-07-2007 14:25

Rozowa?? No prosze Cie..... :errr
JAK chcesz stac z wilczakiem w rozowym ???

Nie, ode mnie rozowe nie wyciagniesz, nie ma mowy :D

sssmok 06-07-2007 15:51

:roflmao:roflmao:roflmao:roflmao:roflmao

maria_i_wilk 06-07-2007 19:38

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 97506)

z gory przepraszam, ze sie wtrancam :p, ...ale ja nie na temat rozowych...:roll:
czy wersja wratha to ta ponizej? bo jesli tak, to wcale nie chcialam wiekszej sylwetki ;o)
http://cheitan.zperonowki.com/blog/u.../projektok.JPG

maria i wufi

Gaga 06-07-2007 20:44

Ales Ty uparta :)
Tak to ta wersja. Problem tylko w tym, ze nadruki na koszulkach "chodza" w pewnych formatach. Normalne ceny koncza sie na powierzchni A4 czyli kartki. Sylwetka psa, ktora mamy wydrukowana sklada sie z 2 czesci - 2 x A4. Jesli chcielibysmy wydrukowac to, co pokazalas cena uroslaby wcale nieproporcjonalnie :(
Oczywiscie, jesli ktos zazyczylby sobie koszulke w cenie np. 60 zl- prosze bardzo, moze wydrukowac :) Ale chyba nie o to chodzi ? :P

Gia 07-07-2007 10:51

Hmmm... no to jeśli nie można czarnej M (jako, że jestem spóźniona, to wzięłam M, aczkolwiek S byłaby lepsza ;) ) damskiej, to rezygnuję z zamówienia :( Całego :( Przeka namówiłam, żebyśmy mieli takie same, ale jeśli ma mieć tylko jedno z nas to odpada, a pozostałe kolorki mi "nie wchodzą" ;)

Gaga 08-07-2007 22:07

Gia- jeszcze nie rezygnuj :P Serio..
Shaluka.. napisz tutaj co bys chciala ;)

Gia 08-07-2007 22:14

Jak nie rezygnować? :D Przecież podobno nie ma możliwości czarnych?? (a granat i żaden z tych kolorów nie przejdzie) :twisted:

Gaga 08-07-2007 22:18

Ale walcze o bodaj kilka sztuk i cos moze sie uda :)

Gia 08-07-2007 22:22

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 97665)
Ale walcze o bodaj kilka sztuk i cos moze sie uda :)

aaa to tego nie wiedziałam :P jakby co wchodzę tylko w czarną :twisted:

AleksandraAlicja 09-07-2007 12:17

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 97506)
JAK chcesz stac z wilczakiem w rozowym ???

No wiesz co?!? Dyć różowy to taki ładny kolor :lol: Pofarbuję się na blond, zrobię tipsy, obcasiki, spódniczka a'la chusteczka i gotowe 8) Koniecznie różowa bluzeczka w zestawie z wilczakiem!!! Przecież nie każdy lubi jorki :roll:

A tak na serio to oczywiście wolę granat z niebieskim (choć ten róż tak kusi...)

shaluka 09-07-2007 19:21

Ja zamawiam dwie,czarna i szara :D Najlepiej S,ale moze byc i M :D

A co do rozu no jak mozecie,przeciez to taki piekny kolor( tylko dlaczego ja jak go widze to potem mam koszmary ? hmm ) :D

Gaga 10-07-2007 09:44

Z szara sie nie uda, poczekaj jeszcze to podam Ci jakie sa mozliwe kolory ( jak juz koszulki beda).

I prosba do osob, ktore zamowily a nie zaplacily... kazecie nam wykladac prywatna kase na Wasze zamowienia - jesli to mozlwie to wplaccie prosze ;)

Gia 10-07-2007 11:21

Gaga ja już nic z tego nie rozumiem :(

Czy w końcu jest szansa, inaczej, czy będzie dla mnie koszulka czarna S lub M?? Wpłacę kasę jak będę miała pewność (choć mówiłaś, że kasa do 20 lipca), że koszulka będzie taka, a nie inna...

sssmok 10-07-2007 11:34

Ja juz wplacilam :)

Gaga 10-07-2007 11:37

Quote:

Originally Posted by Gia (Bericht 97897)
Gaga ja już nic z tego nie rozumiem :(

Czy w końcu jest szansa, inaczej, czy będzie dla mnie koszulka czarna S lub M?? Wpłacę kasę jak będę miała pewność (choć mówiłaś, że kasa do 20 lipca), że koszulka będzie taka, a nie inna...

OK, jako ze Twoja sytuacja jest pod znakiem zapytania to jestes zwolniona z terminu ;) Dlatego podalam Ci 20 lipca ;)

Gia 10-07-2007 12:52

ufff :) No to czekam na wieści ;) jakby co w weekend raczej nie będę miała dostępu do neta, więc w razie czego od razu zajrzę tu w poniedziałek ;)

aneta1 10-07-2007 13:42

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 97887)
I prosba do osob, ktore zamowily a nie zaplacily... kazecie nam wykladac prywatna kase na Wasze zamowienia - jesli to mozlwie to wplaccie prosze ;)

Ja już dawni wpłaciłam :)

shaluka 10-07-2007 16:51

a ja ciagle nic na pewniaka nie wiem :( i na jakie konto mam wplacic?? Bo sero mi zalezy :)

All times are GMT +2. The time now is 18:39.