![]() |
Chciałabym zamówić 1 egz.
|
Teraz lista wilczaków.
Proszę sprawdzać i wysyłać na priv eventualne uwagi. Możliwe błędy w pisowni. Pierwsze zdjecia mieszane. Z powodu ograniczeń z tych zdjeć nie wszystkie mixy mogą ukazać się w kalendarzu. W pierwszej kolejności będą zamieszczane zdjęcia pojedyńcze. 1. Juvart z Peronówki i Jezebeth z Peronówki i Alistair Wolf z Peronówki 2. Gothmog z Peronówki i Cheitan z Peronówki 3. Balrog z Peronówki i Alistair Wolf z Peronówki 4. Ivju Inari Girios Dvasia i I'Hakoru Girios Dvasia 5. Itruborys Girios Dvasia i Emba vom der Wolfsranch 6. Ivju Inari Girios Dvasia, Cheitan z pernówki i I'Hakoru Girios Dvasia 7. Cheitan z Peronówki i Larikin Girios dvasia 8. Ivju Inari Girios dvasia i Cheitan z Peronówki 9. Emba von der Wolfsranch i Ituborys Girios dvasia 10. Cheitan z Peronówki i Gothmog z Peronówki 11. Anarchia lalinok i Jabberwock z Peronówki 12. Czambor z Vlčího dubu i Honey z Ponického dvora 13. Geryon z Peronówki i Harmonia Eden severu 14. Idun Imbus z Peronówki i Jotun z Peronówki 15. Jotun i Kokb`ael Tajga z Peronówki 16. Laudaj Girios dvasia & Geryon z Peronówki 17. Max z Litavské kotliny i Eresh z Peronówki 18. Mentall Silverpover i Eresh z Peronówki 19. Kirk Kroy Eden severu i Dewi z Peronówki 20. Czambor z Vlčího dubu i K-lee Vornja z Peronówki Zdjęcia wilczaków, jakie znajdą się w kalendarzu ( 1 zdjęcie jednego psa. ) 1. Ivju Inari Girios Dvasia 2. Jadiel z Peronówki 3. Cora z Hvozdecké kotliny 4. Foras z Peronówki 5. Dona Malý Bysterec 6. Geryon z Peronówki 7. I'Hakoru Girios Dvasia 8. Jabberwock z Peronówki 9. Anarchia Lalinok 10. Crest Wilk z Polskiego Dworu 11. Inukami Girios dvasia 12. Harmonia Eden severu 13. Ilmarinien Girios dvasia 14. Balrog z Peronówki 15. Cheitan z Peronówki 16. Magri Silver power 17. Gothmog z Peronówki 18. Grejs od Buližníku 19. Jolly z Molu Es 20. Juvart z Peronówki 21. Aqua Ľalinok 22. Larikin Girios dvasia 23. Walkiria Girios dvasia 24. Alistair Wolf z Peronówki 25. Jezebeth z Peronówki 26. Laudaj Girios dvasia 27. Anomad Dębowa sfora 28. Lorelei z Peronówki 29. Honey z Ponického dvora 30. K-lee Vornja z Peronówki 31. Czambor z Vlčího dubu 32. Kokb'ael Tajga z Peronówki 33. Jotun z Peronówki 34. Dewi z Peronówki 35. Amatty Wolf Rhoderick Sodar 36. Kirk Kroy Eden severu 37. Eresh z Peronówki 38. Gira Dakmat CS 39. Elar z Oravy Dzięki i przypominam 01-10-2008 ostateczny termin nadsyłania zdjeć w wyznaczonym standardzie. Zdjęcia o całkiem słabej jakości nie będą brane pod uwagę, a zdjęcia nie do końca spełniające standardy znajdą sie w kalendarzu lech mogą być minimalnie gorszej jakości. [email protected] |
Nie wiem czy masz Grejs od Bulizniku ale na pewno masz Grejs Igiego czyli Gwaihir z Peronówki ;)
|
Ja caly czas wysylam - dojdzie jeszcze Blitz Galicyjski Wilk i Ali i April Dębowa Sfora oraz Lahatiel Girios Dvasia. Zaneta, a co z Baajem? Mam jeszcze foty z Krakowa Garudy, Varga, Grejs i wielu innych.
|
Bedzie jescze tych fotek
i poprawa ILMARINEN GIRIOS DVASIA |
dzięki za info ale ja sie nie moge już połapać w tych nazwach zwłasdzcza jak dostaje je w imionach domowych lub skróconych.
Zaraz wszystko poprawiam i mam nadzieję, ze gaga mi wybaczy te pomyłki. Zresztą dzieki za tak duże zaangażowanie w powstanie tego kalendarza. Bez waszej pomocy dziewczyny to by nic z tego nie wyszło. |
Quote:
|
Ja mam zgode :P
|
Jak jest zgoda to ja przyjmuje wszystkie zdjęcia jakie kto ma.
Doszły nam : Lahatiel Girios dvasia Jurba z Peronówki Anarchia Ľalinok Ali Dębowa sfora Beriet Baaj Galicyjski Wilk Blitz Galicyjski Wilk Ali Dębowa sfora i Anarchia Ľalinok Jabberwock Z Peronówki i Anarchia Ľalinok Poprawiłem Grejs i przepraszam ale nie wiedziałem jak ma poprawnie w rodowodzie. Gwaihir z Peronówki Dalej proszę sprawdzajcie abym potem źle nie podał na pracownie. [email protected] Wielkie dzięki |
Gaga
wielka moja prośba: może masz jakieś zdjęcie Maxa (z Legionowa) w odpowiednim formacie???? Może by się chłopak jeszcze załapał Pozdrawiam B ożena |
na stronie www.proanimals.net wrzuciłam wszystkie z Ereshka i Maxem, które spełniały wymagania techniczne. Te same dałam Grzegorzowi. ;-)
|
No właśnie bo samego Maxa nie mam moze ktoś znajdzie.
|
Masz, masz, portrecik ;)
|
Quote:
Wyślij mi jeszcze raz. Plis. |
Podaje strone ze zdjeciami jakie do mnie dotarły na dzień dzisiejszy.
Teraz jest ona tylko poglądowa . Mam prośbę do wszystkich o sprawdzenie czy nie zrobiłem błędu w pisowni i nie zamieniłem jakiegoś psa. Pierwszego Października strona bedzie już w pełni uzupełniona i zwracam sie z gorącą prośbą do wszystkich zainteresowanych o sprawdzenie zdjeć. Widoczne bedą tylko te zdjecia jakie zostaną przekazane do pracowni graficznej. www.evikzegar.pl/kalendarz Zdjecia przyjmuje do 1 października. [email protected] |
Publikuje zdjecia jakie zostały wybrane do kalendarza.
Proszę sprawdzić czy wszystko jest poprawnie. www.evikzegar.pl/kalendarz To jest lista wilczaków : · [FONT='Book Antiqua','serif']Ali Dębowa sfora[/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Alistair Wolf z Peronówki[/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Amatty Wolf Rhoderick Sodar [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Anarchia Lalinok[/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Anomad Dębowa sfora[/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']April Dębowa Sfora[/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Aqua Lalinok[/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Balrog z Peronówki[/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Beriet Baaj Galicyjski Wilk [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Blitz Galicyjski Wilk [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Cheitan z Peronówki [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Cora z Hvozdecké kotliny [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Crest Wilk z Polskiego Dworu [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Czambor z Vlčího dubu [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Dewi z Peronówki [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Dona Malý Bysterec [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Elar z Oravy [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Eligo z Peronówki [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Eresh z Peronówki [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Foras z Peronówki [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Garuda z Peronówki [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Geryon z Peronówki [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Gira Dakmat CS [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Gothmog z Peronówki [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Gwaihir z Peronówki [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Harmonia Eden severu [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Honey z Ponického dvora [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Idun Imbus z Peronówki [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']I'Hakoru Girios Dvasia [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Ilmarinen Girios dvasia [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Inukami Girios dvasia [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Ivju Inari Girios Dvasia [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Jabberwock z Peronówki [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Jadiel z Peronówki [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Jezebeth z Peronówki [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Jolly z Molu Es [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Jotun z Peronówki [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Jurba z Peronówki [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Juvart z Peronówki [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Kirk Kroy Eden severu [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']K-lee Vornja z Peronówki [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Kokb'ael Tajga z Peronówki [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Lahatiel Girios dvasia [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Larikin Girios dvasia [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Laudaj Girios dvasia [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Lorelei z Peronówki [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Magri Silver power [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Max z Litavské kotliny [/font] · [FONT='Book Antiqua','serif']Walkiria Girios dvasia [/font] [email protected] |
to bedzie po kilka?
|
Tak czasami trzeba poczytać.
Zdjęcie zostanie wybrane jedno, ale zależeć będzie tood danej kombinacji. Graficy już sami będą takiego wyboru dokonywać. Teraz była zrobiona wstępna selekcja zdjeć jakie się nie nadają z powodów technicznych. |
Na pierwszym zdjęciu w zakładce Max z Litavske Kotliny jest Ereshka :lol:
Poza tym OK. Dziękuję i pozdrawiam Bzena |
"Publikuje zdjecia jakie zostały wybrane do kalendarza."
Zrozumialam ze to sa te juz wybrane. Ale nie mialam pewnosci dlatego zapytalam, bo jesli czegos nie wiem to pytam. |
All times are GMT +2. The time now is 17:00. |