![]() |
Mino Radov dvor N/N
(se souhlasem majitele) |
Bacardi Lupus Ardor N/N
|
Cona Velký Jarok - N/N
Baghira Lupus Ardor - N/N Cézar Lupus Bohemia Genao - N/DM |
Bellisa z Věrné smečky N/N
|
Prinz Drakon Arimminum N/DM
Rony Kysucká hviezda N/DM Jess spod Ďumbiera N/DM |
Ahoj, budou se ještě v Jevišovicích na Speciální výstavě odebírat vzorky, nebo "akce" už skončila? Díky!
|
Ambra z Heršpic N/N
|
Quote:
|
Edie Srdcerváč N/N
|
Besta z Uher N/N
Mc. Morris z Molu Es N/N Elli Srdcerváč N/N |
Alain Delon Steelmaker N/N. Danielo opět díky!
|
Cesmína Vlčí naděje N/N
|
Curt z Vlčího dubu DM N/N
Arya Arqeva DM N/N Děkujeme Danielo |
15.10.2011 budu odebírat bukální stěry pro test DM na Svodu a bonitaci - Frýdlant nad Ostravicí. Odebrat mohou i psy ze zahraničí.
Na Svod a bonitaci v Roudnici nad Labem se tento rok nedostavím. Mám ale i na této akci přislíbené dobrovolníky, kteří odběry udělají za mne. Bude to pravděpodobně jedna s posledních možností odebrat vaše psy a zdarma otestovat. |
Bludička Kyra Srdcerváč N/N
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Protože peníze určené na tento projekt docházejí, rozhodla jsem se Vám v případě zájmu posílat karáčky pro odběr bukálních stěrů i poštou (pro chovné psy a feny, nebo pro ty, kteří se k bonitaci brzy chystají).
Bylo by škoda, kdybych poslední peníze využila na testování pouze zahraničních psů, jejichž majitelé nelení a posílájí vlastnoručně opatřené karáčky nebo krevní vzorky. V cizině je o tyto testy velký zájem (jsou zdarma) a já bych přece jen raději přednostně pracovala s populací českou ... Tady je email na který můžete psát: [email protected] |
Quote:
Chtěla jsem se zeptat, zda jsou chovatelé povinní sdělovat, že je jeich pes třeba N/DM??? Aby se pak nestalo, že si někdo od dané feny vezme štěně a pak zjistil tohle.Neříkám, že je to nějaká šílená vada, ale přece jen si myslím, že by měl každý raději ,,jistotu" zdravého štěněte... Přesto, že vím, že zdraví psa nikdo nemůže nikdy odhadnout a zaručit, byť by byly rodiče sebe vitálnější:) Děkuji:);) |
All times are GMT +2. The time now is 17:00. |