Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Hodowla (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=30)
-   -   Irris & Barlog - braterstwo "F" (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=9449)

z Peronówki 05-07-2009 13:27

Quote:

Originally Posted by OneUnited (Bericht 221895)
Fajne spacery macie w tej Warszawce

Mam nadzieje, ze kolejny oda sie zrealizowac po wystawie w Wa-wie....? 8)

OneUnited 05-07-2009 15:51

Coś napewno wymyślimy. pozdrawiam

Kamoszka 05-07-2009 19:02

No i jak poszlo F-kom w Olsztynie?
Mila byla tez zgloszona w Gorzowie jednak sie nie stawila!!!
Jak Ardal uslyszal ze sedzina wyczytuje Mile(Freye) to oszalal z radosci:)
Dawajcie znac jakie sukcesy

Mila 05-07-2009 20:42

Quote:

Originally Posted by Kamoszka (Bericht 222755)
No i jak poszlo F-kom w Olsztynie?
Mila byla tez zgloszona w Gorzowie jednak sie nie stawila!!!
Jak Ardal uslyszal ze sedzina wyczytuje Mile(Freye) to oszalal z radosci:)
Dawajcie znac jakie sukcesy

Mhm, przez przypadek nacisnelam na INFO gorzowskiej wystawy. Dopiero jak dostałam zwrotkę tj. potwierdzenie, zorientowałam się, że to nie Olsztyn:) Gorzów troszkę za daleko...Jednak zwróciłam się z prośbą do Związku, żeby mnie wykreslili, gdyż wykazałam się totalnym roztrzepaniem i nastąpiła pomyłka. Także dziwię się, że nie usunęli Milasza z listy. Sorry, że rozczarowaliśmy Ardala:)

Wystawa. Cóż byliśmy sami (w klasie szczeniąt), także na wejściu dostaliśmy wybitnie obiecującą, ocenę dzięki której Mila została Najlepszym Szczeniakiem w rasie. A jak Wasze sukcesy?

Mila 05-07-2009 21:01

Quote:

Originally Posted by z Peronówki (Bericht 222714)
Mam nadzieje, ze kolejny oda sie zrealizowac po wystawie w Wa-wie....? 8)

albo nawet i w trakcie:) Po namowach na kąpiel CVAKO OD STARKEJ (Ares), zajął 3 miejsce w Zwycięzcy Grupy. Widać, lepiej wypadają wybiegane, brudne i lekko wilgotne:)

Gaga 05-07-2009 21:20

:) Gratki ;) a co finałów- to się zgadza. Hodowla z Peronówki stanęła na pudle w finałach grup hodowlanych, zaraz po powrocie ze spaceru i pływania ;) (stamtąd pochodzą foty synchronicznego pływania i nurkowania Elisia) :)
Może jest to jakaś reguła ? :p

Furia 05-07-2009 21:27

Super! Gratulacje dla wszystkich :)

Szkoda, ze nam nie uda sie byc na wystawie w Wawie chociazby jako kibice :cry: Juz zazdroscimy wspolnego spaceru!:) Prosze wiec robic duzo zdjec i szybciutko wrzucac na wolfdoga!
Pozdrawiamy:)

Liidia 05-08-2009 09:42

Fia na võstavke v Tartu, lutšei šenok i spetsialnaja nagrada
http://static2.album.ee/files/827/60...90021_MKO9.jpg

Gaga 05-08-2009 10:33

"Juzefinka" :) ojej !
:cool3:klatsch

z Peronówki 07-08-2009 13:25

Quote:

Originally Posted by Liidia (Bericht 228522)
Fia na võstavke v Tartu, lutšei šenok i spetsialnaja nagrada

GRATULACJE!!!! :thumbs

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 228530)
"Juzefinka" :) ojej !
:cool3:klatsch

Tez to zauwazylam....:rock_3 mamy tu malego zenskiego Juzia.... :lol:

DanielZ 07-08-2009 19:13

Gratulacje :cool3:cool3:fingers1:thumbs

GRABA 07-08-2009 20:13

:p:pJoj ta "F-ka" Fia ......... no cóż, ale jak na mój amatorski nosek, to budową przypomina moją ulubienicę z tej hodowli. Zatem wytyczają taki wygląd wilczaka jaki ja lubię:p
Gratulacje oczywiście!

Mila 01-11-2009 09:45

jak nic, minął już rok! można odetchnąć z ulgą, bo najgorsze chyba za nami...:) Wszystkim siostrom, jak i małemu, kochanemu braciszkowi życzymy wszystkiego najlepszego! sto lat!

Kamoszka 01-11-2009 11:56

Łoooo no to wszystkiego najlepszego!!! Niech suczki biora przyklad z braciszka i rosna na potege i wojują na ringach. A ponad wszystko niech beda kochane i sprawiaja mnostwo frajdy wlascicielom.

"można odetchnąć z ulgą, bo najgorsze chyba za nami...:)"
nie chwal dnia przed zachodem slonca, kobiety poki jej nie spala, piwa poki nie zostanie wypite, muru dopoki go nie przeskoczysz, wilczaka poki nie skoncza mu sie pomysly.:twisted::twisted::twisted:

shaluka 01-11-2009 13:30

100 lat w zdrówku, radości i smakowitościach, a właścicielom, jak najmniej dalszych strat ;)

Gaga 01-11-2009 13:42

Quote:

Originally Posted by Kamoszka (Bericht 249973)
"można odetchnąć z ulgą, bo najgorsze chyba za nami...:)"
(...) wilczaka poki nie skoncza mu sie pomysly.:twisted::twisted::twisted:

Owszem ale ja życzę szybkiego odliczania do 3,4 urodzin bo to co wtedy następuje to jest sam cud-miód i powiem Wam po cichu, że naprawdę warto przejść ten pierwszy rok aby potem dostać taką niesamowitą nagrodę :)

Wszystkiego najlepszego i dużo radości (nadal przy zachowaniu pokory wobec ich pomysłowości)
:cake

Grin 01-11-2009 14:26

Quote:

Originally Posted by Mila (Bericht 249961)
jak nic, minął już rok! można odetchnąć z ulgą, bo najgorsze chyba za nami...:)

Hehe, dla Was z suczką może tak... ja natomiast mam wrażenie, że teraz to się nam sielanka właśnie skończyła; wcześniej można było smarka spuścić i czekać, aż się wybiega z psami bez względu na ich wiek i płeć; teraz toto zaczyna fikać; ten mu się nie podoba, tamten też niekoniecznie, za to zaczynają się podobać suczki w trochę inny sposób niż do tej pory. Ech, a było tak pięknie... :D
W każdym razie wszystkiego najlepszego! :)

jacekjg 01-11-2009 20:27

Wszystkim moim slodkim siostrzyczkom duzo zdrowka, radosci zabawy i niesamowitych pomyslow:twisted: sto lat i wiecej.....:happy:cake
Tak ten rok byl baardzo baardzo ciekawy ...:lol:Wiele sie wydarzylo i czas szybko minal nawet nie wiadomo kiedy :(Bardzo dziekujemy za zyczenia i podziekowania dla Daniela za tak fantastycznego psa:bussi

DanielZ 01-11-2009 20:40

Wszystkim "F" w dzisiejszym dniu wszystkiego najlepszego . Od mamusi Irris wszystkiego naj i sto lat życia i sukcesów .

DanielZ 01-11-2009 20:42

:Rose:Rose:Rose:Rose:Rose:Rose:Rose:cake:cake:cake :cake:cake:cake:cakeWszystkim "F" w dzisiejszym dniu wszystkiego najlepszego . Od mamusi Irris wszystkiego naj i sto lat życia i sukcesów .

All times are GMT +2. The time now is 17:36.