![]() |
III Galicyjskie Wilczaków Spotkanie
Ponieważ temat galicyjskiego przewija się w różnych wątkach, chciałam teraz oficjalnie ZAPROSIĆ na III GALICYJSKIE WILCZAKÓW SPOTKANIE :)
Odbędzie się tak jak w zeszłym roku w schronisku "Kudłacze" w ostatni weekend czerwca. Polecam zgłosic się na Międzynarodową Wystawę w Krakowie. Oczywiście informacje bardziej szczegółowe podam później :) Co do ceny, za nocleg bez zmian,za jedzenie to jeszcze zobaczymy bo mam pewnin pomysł ale musze wszystko sprawdzić wieć na razie milczę :) Nad Galicyjskiem piecze w tym roku przejmie Andrzej , więc będzie ostro, wiem że na sobotę planuje bieg przełajowy, będzie też możliwość sprawdzenie psiej reakcji na strzał (wystrzał ;) ) W niedzielę oczywiście wystawa, w piatek i sobote ognisko. Ponieważ zaczynam się toczyć a nie chodzić ;) i wszystko w tym roku muszę zorganizowac wcześniej prosiłabym abyście się zastanowili, kto będzie , wiem że jest jeszcze masa czasu ale nawet wstępne informacje dadzą mi wyobrażenie o wielkości spotkania i możliwościach zorganizowania niespodzianek :) Jeszcze raz zapraszam |
My tzn. Kasia, Sławek i Imbus - planujemy jak co roku stawić sie w komplecie - pod namiotem.
Do zobaczenia!!! |
My planujemy :) Na pewno będziemy na wystawie w Krakowie :)
Chciałabym też na spotkanie, ale nie wiem ile kosztowały noclegi w zeszłym roku, a tym samym, czy da się to wpisać w budżet miesiąca czerwca :twisted: |
Hm... w czerwcu Łowca będzie miał już skończone 6 miesięcy, zatem na wystawę pewnie się zgłosimy. Nie wiem natomiast, czy taki "hardocore", jak zapowiadany będzie odpowiedni dla takiego młodziaka. ;) :D
W każdym razie przykro by było odpuścić spotkanie z tyloma wilczakami i ich właścicielami, zwłaszcze, że od nas do Krakowa to praktycznie '"rzut beretem". Z tego też powodu, myślę, że nocować będziemy u siebie, a ewentualnie dojedziemy w celach towarzyskich (o ile tak można :) ) |
Quote:
I znając Andrzeja to nie będziemy sie nudzić - my z Imbusem piszemy sie na wszystko co wymyśli Andrzej. Z Sopotu wruszymy w nocy - więc na wczesne popołudnie powinnismy być na miejscu. A drogę juz znamy:) No i zapraszamy wszystkich. Świetni ludzie, świetne miejsce - wracamy tam co roku!!! |
Oczywiście można dojezdzać,jak również można nie brac udziału w biegu :) Dla spokojniejszych "zawodników" planowana jest wycieczka (tutaj zatrudniam jako przewodnika swojego szwagra :)) ) Ja planuje podziwiać widoki z małą w nosidle,bardzie stacjonarnie oczywiście jesli ktos ma ochote na tak "rozdarte " towarzystwo to zapraszam ;)
A to strona schroniska :http://kudlacze.pttk.pl/cennik.html |
Ja sie pisze w komplecie i oczywiscie z noclegiem od piatku do niedzieli. Co do biegu to zobaczymy na miejscu. 2 osoby i psiak. Madzia poproszę o rezerwacje.
|
Hej!:) My też, my też będziemy!
Ale na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie powiedzieć czy to będzie namiot, czy zarezerwujemy miejsce w schronisku. Pozdrawiam:) |
My w tym roku pod znakiem zapytania.
|
My jak co to od soboty ale to tak na 50%
|
Na dzień dzisiejszy pewności na 100% nie mam czy będziemy, aczkolwiek jeśli już coś to pod namiotem.
|
Ale po ile te noclegi??
|
Quote:
|
Magdalena napisała, że wystawka jest w niedzielę - czy to pewne?
|
Najprawdopodobniej się zjawię jakby co :)
|
My bysmy chcieli się pojawic, choc wiadomo, ze jak z malym to raczej tylko schronisko, bo pogoda lubi platac psikusy.. ale jak jeszcze bedzie to nie wiemy ale na 50% jestesmy na TAK;)
|
Quote:
|
Hej!
Ja tak dopytuję, bo chciałam sobie sobotni wypad do Czech pogodzić z Galicyjskim spotkaniem, więc pewnie przybędziemy w sobotę wieczorem.:) |
My na 75% będziemy z dwoma psami. Biedny Celar na zawał umrze, ale trzeba być twardym nie miętkim. ;)
|
My jesli bedziemy to z cala wataha. Raczej piszemy sie na pokoj - bo z mala namiot odpada, a z przyczepa po tych kamieniach nie podjedziemy :D
Podejrzewam, ze wszystko wyjdzie na ostatnia chwile - teraz ciezko cos powiedziec na 100%. |
No i mała zmiana planów. Ale na lepsze :rock_3 III Galicyjskie nie odbędzie się na Kudłaczach (pomimo wcześniejszych ustaleń, własciciel zmienił zasady )
Po dość długotrwałych poszukiwaniach znaleźliśmy w końcu idealne miejsce, dla nas i naszych burych. Gospodarstwo http://www.jura.tur.pl/glanowski/ które mieści sie w samym sercu Ojcowskiego Parku Narodowego http://www.opn.pan.krakow.pl/, a dokładniej w Pieskowej Skale http://www.pieskowaskala.pl/galeria_zdjec.htm Termin mamy już zaklepany. Zamówiłam domek (nie ma go na stronie gospodarstwa ) w którym są 3 pokoje dwuosobowe i jedna jedynka, w domku jest łazienka, wszystko pachnie nowością, własnie jest wykańczany. Gdyby tego było mało to w budynku głównym sa pokoje z łazienkami. Pole namiotowe, możlliwość podłączenia przyczepy (spokojnie się nią dojedzie ;) ) Na terenie jest zadaszone miejsce na grilla, do tego kilka stolików z parasolami, sklepik, gospoda. W budynku głównym jest sala kominkowa (gdyby było zimno i paskudnie ) Pole namiotowe: 5 zł/osoba 5 zł samochód 3 zł namiot 3 zł przyczepa kampingowa 7 zł podłączenie do prądu 25 zł miejsce w domku. Reszta planów i dalsze szczegóły juz niebawem. :)) |
Super.
Mnie odpowiada. Poproszę rezerwację na domek i Kilka miejś w budynku głownym. |
Ajjjjj.... az szkoda, ze nas nie bedzie :(. Zycze swietnej zabawy! Ktora na pewno taka bedzie.
|
Madzia my zamawiamy dwuosobowy z łazienka na 100 % ( mam nadzieję ze bure moga byc w pokojach z nami ?) a i jeszcze jedno aczkolwiek bardzo wazne pytanko- jak dokonać rezerwacji tzn. jakies namiary ...
|
My też sie piszemy na 100% tzn. Ja i moje dziewczyny. Poprosiłbym o rezerwacje pokoiku dla nas. Prosze o info w sprawie rezerwacji i ewentualnych zaliczek na poczet noclegów.
|
My też się piszemy i jezeli jeszcze zostaly miejsca na pokoik 2 osobowy to my bardzo chetnie.
|
A pokój z łazienką lub bez w jakiej cenie ?
|
My namiot - bez łazienki.......:)
Planujemy dojechać na piątek około 13- 14:00. Można????? |
Jura jest świeeeeetna, choć w weekend na pewno będzie tam tłoczno.
My będziemy w trzy osoby + Łowca (który jak wiadomo - jest blokersem i śpi z nami w pokoju :p ), znajdzie się tam coś dla nas? Ostatecznie gdyby nie, możemy pojechać na noc do domu, do Katowic, bo to nie jest tak daleko. :) |
Zarezerwowałam dodatkowo budynek główny więc miejsc noclegowych jest pod dostatkiem. Jeśli zabraknie to sąsiad pomoże. Ale!!! TUTAJ DUŻE ALE!! NIE DZWOŃCIE SAMI I NIE REZERWUJCIE bo się zrobi niezły bałagan. wiem że ktoś już dzwonił. Potem się nie doliczymy osób, a dodatkowo chciałam delikatnie zauważyć że w ilości siła i można inne warunki wynegocjować a teraz wyszło że się o miejsca bijemy :evil:
Budynek główny jak na razie "zaklepał" Grzesiek (Dora masz tam już miejsce)ale rozmawiałam z kobieta i są tam jeszcze jakies tajniackie miejsca, ale Andrzej musi je jeszcze zobaczyć. Trunskia, Ilma, Grin,pokoje w domku? Myśle że zostanie jeszcze miejsc w budynku głównym ale to dopiero po kolejnym rekonesansie. Prosze piszczie kto jeszcze na pokój się pisze na 100% bo jeśli tak to będziemy musieli u sąsiadów szukać. A ja kobietę zapewniałam że to takie namiotowe towarzystwo!!! A tu tylko kanapy w głowie :rock_3 Upadek obyczajów:twisted: Cena za miejsce w pokoju 30 zł Jak na razie tyle, jeśli macie pytania możecie do mnie dzwonić (jeszcze ;) ) Lub pisać na priva ale prosze żadnej samowolki bo potem np nie można wynegocjowac nizszej ceny. |
Ja jeden namiot, jeden pies i jedna lub dwie osoby :)
|
Nam wszystko jedno gdzie ten pokoik będzie, mam tylko jedno pytanko czy w pokoju może nocować z nami pies? bo jeśli nie to mus nocować w namiocie.
|
Quote:
Nie będziemy sami dzwonić. Zdajemy się na Was. :) W razie czego, tak jak mówiłam, my możemy na noc wrócić do Katowic, gdyby miał być jakiś problem z noclegiem. :) |
Quote:
Jeśli ktoś chciałby zobaczyć zbiory Zamku w Pieskowej Skale musi psa zostawić w gospodarstwie, (tak tylko przypominam ) do muzeum zabrać go nie można. Będziemy poruszac się po terenie Parku Narodowegi wg przepisów pies powinien być na smyczy. Oczywiście to teoria, bo ja z Doną nie jeden raz tam byłam (zdjęcia w galerii WD )i psa puszczałam, ale tez tylko tak przypominam :rock_3 Las jest liściasty i mogą wystapić kleszcze wieć zapsikajcie psa od nosa po ogon. Następne informacje organizacyjne niebawem... |
Quote:
|
Madziu - dzieki wielkie :sweetCyberM:sweetCyberM:sweetCyberM więc po długiej podrózy z Gdyni bedzie mozna sie kimnąć na normalnym wyrku - juz zaczynamy pakować klamoty na wyjazd , juz nie mozemy sie doczekac :):):):):)
|
Quote:
Przy organizowaniu takiego spotkanie właśnie to jest najtrudniesze, znaleść miejsce w którym właściciel zgodzi się na taką ilość psów, zazwyczaj wszelkie rozmowy przebiegają idealnie do chwili kiedy nie wspominam że będą psy w ilości więcej niz jeden. |
Nono Madzia szykuje Ci się super spotkanie. Ja będe z pewnością bo to super okolice, no i maczuga Herkulesa to jedno z obowiazkowych miejsc. Z psami faktycznie nie ma tam problemu i zresztą przy takiej ekipie to będą tam pustki. :)
|
Quote:
Przy okazji; przy wyjazdach przyjęliśmy zasadę, że póki co nie zostawiamy Łowcy w pokoju samego nawet na minutę i cały czas mamy na niego oko. Zatem w tej sytuacji o zniszczenia (a raczej ich brak) jestem spokojna. :) |
Quote:
|
Quote:
Okazało się, że niepotrzebnie. Młody uznał, że tam się nie sika. :p Zresztą większość czasu będziemy spędzać na dworze, więc nie powinno być problemu. Ale zabezpieczyć pokój warto na wszelki wypadek. Po co mają myśleć źle o wilczakowcach. :) |
Quote:
|
Czy jest jeszcze wolny pokój? Dwie osoby i małe dziecko? Ile by kosztował, bo widzę dwie różne ceny (25/30złos.) i ile za dziecko, psy. Z tym, że my to raczej późniejszym wieczorem w sobotę byśmy dotarli.
Pozdrawiam |
Piszemy się na 99.9%. Jedna/dwie osoby + jeden wilczak. Namiot, rzecz jasna. Miejsce zapowiada się ciekawie. Widzę, że będzie jeszcze kilka nowych, nie znanych nam wilczakowców. Miło będzie poznać :) Już się nie możemy doczekać. No i nareszcie się wilczyca wybiega porządnie.
No więc cóż... do zobaczenia na glicyjskim! ;) |
Quote:
Za psa nie płaci się nic. Dzieci (ale takie już biegające ) płaca połowę, natomiast takie maleństwa jak Twoje to za darmo. |
Jeszcze my, chętnie byśmy się dołączyli. Dwie osoby i cztery psy. Mam nadzieję, że nie będzie problemu
|
No to sie szykuje niezłe spotkanie!!!!
Juz sie nie moge doczekać!! A że na Jurę od nas bliżej niż do Kudłaczy to juz w pt przed południem będziemy:) |
Dzięki za odpowiedz, wolałam się upewnić by wiedzieć na jakie koszty się przygotować. Tak my będziemy na 100% w sobotę wieczorem, choć możliwe, że późniejszym i jak dobrze rozumiem psiaki mogą być z nami w pokoju ( a w razie czego zostanie dłużej to nie byłby problem?). Czekam na wiecej info.;)
|
Quote:
|
Jeśli jest jeszcze miejsce w głównym budynku to za 25zł to na sobotę wieczorem byśmy przyjechali na 100%
|
W budynku głównym kosztuje nocleg 30 zł
P.S. Kosztowął 25 zł w domku i wszystko zalezy w jakich cenach Madzia zdoła załatwić i czy zdoła noclegi w okolicy. Nie wszyscy sa chętni do brania na nocleg i na dodatek z duzym psem. To jest jednak problematyczne. Myślę, ze osoby , które się nie załapały na noclegi mogą też sobie załatwiać je na włąsną ręke w okolicach miejsca spotkania bo mają ku temu więcej mozliwości niż Magda. Jest w zaawansowanej ciaży i musi zapewnić nam jeszcze całe zaplecze . |
Quote:
Może niech Magda sama się wypowie? :) |
Quote:
|
Quote:
Chciałam tylko dowiedzieć się ile osób będzie chętnych jeszcze na pokój , by wszytkich zainteresowanych umieścic w innym ale jednym budynku a nie każdy gdzie indziej, ogólnie zrobiło sie troche zamieszanie, ale chyba sytuacja została opanowana ;) Bardzo prosze O NIE WPROWADZANIE nerowej atmosfery, wystarczy jej na innych wątkach. Galicyjskie jest spotkaniem integracyjnym, w założeniu ma służyć rozrywce i zabawie, czasem z elementem szkolenia (rozmawiałam z trenerką od szkolenia klikerowego ) które zostanie tam przeprowadzone. Na forum pojawiam sie raz na jakiś czas, ale z chęcią SAMA odpowiem na wszytkie pytania. I tylko chciałam zauważyc że spotkanie Galicyjksie a spotkanie GI to zupełnie dwie różne oddzielne sprawy nie powiązane ze sobą. ja organizuje Galicyjskie i bardzo ciesze się że mogę to robić, że są chętne osoby by przy grillu się spotkć, podzielić doświadczeniami, spostrzeżeniami, by można było poważnie podyskutować,w dzień połazić po parku, wziąść udział w biegu organizowanym przez Andrzeja lub innych atrakcjach nad którymi jeszcze myślimy. Może jest troche mojej winy że informacje nie podaje w całości o wiele wcześnie, podyktowane to było zmianą miejsca organizacji i tym że od nowa musiałam szukać jakiegos ładnego przyjaznego miejsca. Na Kudłaczach niestety musielibyśmy wyżywienie zamówić u własciciela co byłoby dość kosztowne, a ja wiem ile i tak takie spotkania Was kosztuja, więc wolę wszystko przygotowac sama.(dokładne dane podam w ciągu kilku dni ) A ciąża to nie choroba. |
Ja na 50% rezerwuje jeszcze jeden pokój dla 1/2 osób. Dziś wieczorem powinnam wiedzieć na 100%. ( To tak w ramach informacji pomocniczej).:)
P.S. Ja pamiętam, ze jak byłam w ciąży to na koniec miałam jeszcze większego powera;) |
Quote:
|
Quote:
Shaluka, nie pali się , jak będziesz wiedziała na 100% to daj znać :) |
Magdaleno; właśnie wczoraj się dowiedziałam, że w tym czasie, gdy odbywać się będzie "Galicyjskie", nasza córa najprawdopodobniej już będzie na wakacyjnym wyjeździe, zatem byłyby nas dwie osoby (a nie trzy - jak to mówiłam pierwotnie) + pies. :)
Potwierdzę to w ciągu najbliższych paru dni na 100 proc. |
Magda wiesz co nasze dzieciaki powiedziały na pytanie czy jadą na spotkanie
Do Pani Magdy ZAWSZE i ty myślałaś że nie jedziemy:evil: ?????????? Tak więc przyjedziemy w sobotę i będzie nas 4 + 2 psy musieliśmy kogoś wykluczyć więc jeden psiak odpadł (zresztą naj mniej pasujący do reszty :twisted:) Prosimy o pokoik ;-) |
My raczej niestety tylko na niedzielną wystawę się załapiemy, chociaż będziemy się starać być wcześniej :) Ale póki co nie rezerwujemy narazie nic, w samochodzie też można sie przespać... przetestowane rok temu chociaż ciasno było w dwie osoby i duże trzy i pół psa... :twisted:
|
Ja mam zamiar przyjechać na Wasze spotkanie, żeby dopytać sie u źródeł o różne wilcze sprawy:) Bo planuję przyjęcie wilczaków do mojego domu i mam tysiąc pytań;-). Chciałabym sie dowiedzieć w jaki dzień w tej sytuacji byłoby dla mnie najoptymalniej przyjechać? Bo sadze, że macie jakiś plan działań i chciałabym się wpasować w jakiś moment, kiedy będę mogła porozmawiać z hodowcami.
pozdrawiam:lol: Beata |
Najlepiej wpaść od piątku do soboty ;) Będzie czas zobaczyć wilczaki w akcji, porozmawiać z hodowcami i w niedzielę odwiedzić wystawę :) Spać można pod namiotem :)
|
Jeszcze mam pytanie techniczne. Czy lepiej do Pieskowej Skały dojechać przez Olkusz (pociągiem) i z Olkusza jakimś PKSem czy do Krakowa i stamtąd komunikacją podmiejską?
|
Quote:
http://www.ojcow.pl/dojazd/pks.htm Jutro przygotuję się lepiej ;) |
Z tego co pamiętam najsprawniej jest z Olkusza smignąc busikiem niż z Krakowa (szybciej), tylko że to było kilka lat temu niewiem jak teraz kursują busy cza by sprawdzić. (mała podpowiedź zagadnij na forum z tego co wiem wybiera sie kilka osób samochodami z Katowic i oklolic może Cię przygarną):)
|
Magda, przepraszam, ze tak pozno.. ale ostatnio mialam strasznie duzo na glowie. Nawet myslalam, czy naszego pokoju nie odstapic, bo mielismy nie jechac z przyczyn losowych, ale chyba jednak sie uda ;) . Mam nadzieje, ze jest jeszcze mozliwosc bez robienia wiekszego zamieszania zarezerwowac: jeden pokoj, dwie osoby, napewno minimum dwa psy.
Dzieki, przepraszam i pozdrawiam... |
Sulmińskie za Wami, czas przypomnieć o Galicyjskiem ;)
Jeśli ktoś jeszcze się nie zdecydował to serdecznie zapraszam :) Tych z wilczakami i Tych bez :) W piatek się spotykamy i witamy ;) W sobotę mamy zaklepany od rana bieg z psem (tutaj mile widziane by właściciel psa miał aparat fotograficzny, lub telefon z aparatem ) po południu SZKOLENIE KLIKEROWE które poprowadzi Zula Przybylińska instruktorka szkoły Axio training http://www.axio.com.pl/ . Warto wziąć ze sobą jakieś smakołyki, ja będę miała dużą ilość suszonej wątroby, ale nie wszystkie psy to lubią (a zwłaszcza ich właściciele ;) ) Wieczorem Gryll. W niedzielę wyjazd na wystawę (dla tych którzy chcą ) można zostać dłużej i popodziwiać na spokojnie okolicę. Dojazd na miejsce wystawy zajmuje ok godziny. A teraz jeszcze sprawa organizacyjna. Ponieważ dość dużo osób mieszkających w okolicy wpadnie tylko na grylla, część z Was przyjeźdza w sobotę, postanowiliśmy że wyżywienie będzie częściowo we własnym zakresie.Do dyspozycji mamy lodówkę w domku, można na miejscu wykupić sobie posiłki(śniadanie, kolacja po 11zł ). Natomiast w sobotę po południu my serwujemy grylla i te osoby które na nim będą proszone są o wpłacenie 20 zł na konto : Kredyt Bank 12 1500 1142 1011 4025 4338 0000 Magdalena Kuder tytuł wpłaty : imię i nazwisko. Już tyle spotkań było organizowanych że nie wiem czy przypominać :)) ale dla tych którzy pierwszy raz się wybierają : Warto zabrać ze sobą linkę na której można psa przypiąć, kaganiec (bo nie wszystkie psy się lubią ). I jeszcze może poprosimy jakiegoś czarownika o wykonanie tańca w intencji dobrej pogody. |
A czy jest możliwe podanie mniej więcej pory rozpoczęcia biegu w sobotę i gdzie można się będzie z Wami spotkać, w zależności o której godzinie się przyjedzie?
I przy okazji, żeby postawić kropkę nad "i"; potwierdzamy, że będziemy tylko we dwójkę (plus pies). :) |
Myślę że bieg rozpoczniemy pomiędzy 9:00 a 9:30.
Ja będę cały czas na miejscu lub w niewielkiej odległości, Jak zobaczysz kobietę z wrzeszczącym dzieckiem na ręcę to będę ja :twisted: No i zawsze noszę przy sobie telefon. |
Dzięki za informacje. :)
Quote:
|
Madzia ja w kwestii rezerwacji miejsc noclegowych , czy cos sie zmieniło ? My napewno bedziemy i chciałam tylko sie upewnic czy ten pokój jest nadal aktualny :rock_3 a i jeszcze najwazniejsze jak dokonac opłaty za rezerwacje noclegu
|
powinnam mieć na imię Roztargnienie mój nr telefonu to 665-138-124 (Magda) oraz Andrzej 665-138-123
Pokoje są tak jak ustaliliśmy, zapłacicie za nie na miejscu naszemu gospodarzowi. |
:lol: Ok. Do miłego zobaczenia :lol:
|
Ah, a to już całkiem niedługo. U nas jedna osoba + pies w namiocie już nie na 99.9%, a na 100% :D
|
My również pojawimy się dopiero w sobote, koło południa, bo o 9:30 kończę pisać egzamin w Bielsku. Więc trzymajcie kciuki :rock_3
Do zobaczyska! |
Quote:
|
Bw też przybędzie 1-osoba i dwa potworki, nocleg samochód :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Magda - pieniądze wpłacone.
My tzn. Imbusy i Zorany wyjeżdżamy z Trójmiasta już wieczorem w czwartek. Zatem rano juz zameldujemy sie w Pieskowej Skale. Chcemy ten dzień poświęcić na długą pieszą wycieczkę:) Zatem do zobaczenia!! |
Pieniadze za Dorotę i Adama tez wpłacone!
papapa |
http://i311.photobucket.com/albums/k...wa_skala_2.jpg http://i311.photobucket.com/albums/k...wa_skala_3.jpg
Na drugiej mapce zaznaczyłem gdzie mniej więcej znajduje się gospodarstwo, niestety nie udało mi się dokładniej zlokalizować. Poniżej link do mapy googla z zaznaczoną Pieskową Skałą. http://maps.google.pl/maps?f=q&sourc...31693&t=h&z=16 |
My wpłacamy za jedną osobę - Jacek nie gustuje w grillowych specjałach. :D
|
Ja przelałem za siebie - mój tato pewno też za siebie przeleje lub już to zrobił, nie wiem tak w sumie :)
|
Quote:
Kiedy przyjeżdżacie: w pt czy w sobotę??? |
Quote:
|
Quote:
|
Szasztin...nie będziecie pierwsi ;) Ci bardziej niecierpliwi już są :)) I ja z tego się bardzo cieszę, Blitz i Inti też
|
Magda - swietnie że już ktoś będzie:). Przynajmniej nie zabłądzimy - jak zobaczymy wilki to znaczy ze trafiliśmy:)
|
o której ruszacie? bo chce wiedzieć od kiedy Wam kibicować,
|
My już w domu :) Nie podziękowałam Magdzie osobiście więc robię to tutaj . Magda Andrzej dzięki było fajnie miejsce super właścicielka na pewno nas wszystkich zapamięta szkoda tylko że pogoda nie dopisała. Miło było z wszystkimi się znowu zobaczyć oraz poznać nowe dla nas osoby . Do następnego razu :))))))
|
Anetka nie z wszystkimi :( ale Wam zazdroszczę tego weekendu... koniecznie wstawiajcie foty;) No i jak wystawa przy okazji? :)
|
Nas ta pogoda niestety zmogła. Byliśmy w błocie od stóp do głów, o psie nawet nie wspomnę. :blowingup W tej sytuacji zdecydowaliśmy się jednak jechać na noc do domu, bo raz że chcieliśmy siebie i jego doprowadzić trochę do porządku przed wystawą, a dwa że faktycznie zrobiło nam się szkoda ślicznej nowiutkiej pościeli i pachnącego świeżością domku :rock_3 i chyba dobrze zrobiliśmy. ;-)
W każdym razie dziękujemy organizatorom za włożony trud; szkoda że pogoda pokrzyżowała Wam i nam szyki i nie udało się zrealizować pełnego planu. Pozdrawiamy. :) |
Hej, mam nadzieje, ze impreza sie udala i bardzo zalujemy, ze sie nie stawilismy.. jednak los chcial inaczej.. Teraz w ogole na troche znikamy, tak wiec zdawajcie relacje i robcie mnoostwo zdjec! Pozdrawiamy!!
|
Hah dziękuję wszystkim, a w szczególności Magdzie i Andrzejowi za organizację i za mile spędzony czas, a Sławkowi i Kasi dodatkowo dziękuję za podrzucenie do domu :) I do zobaczenia następnym razem o ile zdążęjuż wydłubać błoto z każdego zakamarka :)
|
Quote:
|
Krótko pisząc było zajebi.... i to nic że ciągle lało zabawa była na maxa .Jeszcze raz dzięki.
|
MAGDO I ANDRZEJU - dzieki za spotkanie!!! Juz piszemy sie na IV Galicyjskie!!!
Dziękujemy innym - oni wiedzą komu - za przybycie, (mimo brzydkiej pogody) za dłuuugie spacery po Ojcowie i Pieskowej Skale ( w deszczu:) ), zwiedzenie Zamku i groty Łokietka. Prawdziwemu właścicielowi wilczaka deszcz i błoto nie przeszkadzają aby sie bawić. Golfa powtórzymy w Późnej:) - będzie wiecej piłeczek. "Ludwik" też "przyjedzie" razem z "mafią". Bardzo też dziekujemy Zuli za ciekawy wykład, rozmowę i przykładowy trening klikierowy!! Zdjęcia - jak sie wyrobię:) |
Quote:
Mimo deszczowej pogody było ciekawie, wilczak zmęczony jest i śpi... miejmy nadzieję, że za rok będzie chociaż trochę mniej mokro i doczekamy się słońca ;-) |
My do domku dotarliśmy póżnym wieczorem troszke zmęczeni ale pełni wrazeń i bardzo miłych wspomnień . Madziu , Andzeju !!!!!!!! JEST NAM BARDZO PRZYKRO TO STWIERDZIC ALE.... niestety bedziecie musieli ogladac nas jeszcze za kazdym razem gdy tylko ogłosicie kolejne Galicyjskie;-);-);-) bo nas napewno nie zabraknie choćby lało niemiłosiernie przez cały pobyt my i tak bedziemy sie zawsze u Was wspaniale bawić :lol: dziekujemy za gościnę pysznosci z grila i za całą prace włożona w Galicyjskie i oczywiscie wszystkim uczestnikom( mam cicha nadzieje )którym nie przeszkadzało nasze towarzystwo dzieki za super spędzone chwile. Mysle że Andzej piłeczke do golfa znajdzie przy najblizszych żniwach :lol:
|
All times are GMT +2. The time now is 01:21. |