![]() |
Z życia unki.....
KTO BY POMYŚLAŁ............ DOPIERO CO miałam drugiego, maluśkiego "kundelka", a dziś to już młoda kobitka (dobrze, że dzieci tak szybko nie rosną):p
Dziś roczek obchodzi moja wilczanda!!!;-) http://img219.imageshack.us/img219/8...0710171037.jpg |
Najjjjjjleepsze życzenia urodzinowe dla Unki i jej przemiłej właścicielki :Rose
Pozdrawiamy z Henrykówki Bożena |
Rok to chwilka w życiu wilka:)))
Pozdrowienia i tarmoszenia:))) |
Najlepszego 8)
|
Jak to, to już rok? :shock: Niemożliwe jak ten czas leci.
Wszystkiego najlepszego! I żeby "dostojny" wiek nie oznaczał zbytniej powagi; mamy nadzieję jeszcze na niejedne szaleństwo. :) |
Najlepsze życzenia!!! :)
|
Sto lat Unce :) i Różowych obróżek ;):cake
|
Jak zawsze z lekkim opóźnieniem, ale wszystkiego naj naj naj! Niech żyje dziewczyna sto lat!
|
Ja jak zwykle spozniona.....:roll:
100!!!! LAT!!!! :beerchug2:cake:sooo_hapy |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Peronówce też dziękujemy - chyba wbiłyśmy się w forumowym czasie - hehe P.S. Oczywiście dziękuję serdecznie za e-maile oraz wiadomości gg - pozdro! |
:shock: Jak to ? To juz cały roczek ? :shock: 100 LAT !!!:tard:cake
|
Strasznie ten czas pędzi..
To i my przyłączamy się do życzeń, choc bardzo spóźnieni..:oops: Wszystkiego najlepszego Uni i jej właścicielom :Rose:Rose |
:pDziękujemy dziewczynki i Wam wszystkiego dobrego;-)
|
2 latka unki
I tak minął nam szczęśliwie kolejny roczek;) - teraz, to już BABA.
Unka wydoroślała, to fakt, który większość może zauważyć choćby na wystawkach:bigok, ale wystarczy żebym zmrużyła lekko oczy i powiedziała: "dawać tego wilka", a zaraz mam szalone sucysko:lol: Na urodzinki, dziewczynka sprawiła sobie dorosły Championat i ED (0/0) :cool3 Dużo zdrówka dziewczynko:beer:tard:cake http://lh6.ggpht.com/_ftTrQh-YR4Q/TD...x-M/2latka.jpg |
:cakeWszystkiego naj naj najlepszego dla Unki i dla Ciebie Agnieszko:cake
i oczywiście wielkie gratulacje za Championat:sooo_hapyPozdrawiamy:lol: |
Wszystkiego najlepszego dla radosnej Unki i jej właścicieli! :)
|
Stoooo lat! :cake stoooooo lat!:cake :tard No i gratulacje pieknego wyniku ED i championatu :):):) :klatsch:thumbs
|
Gratulacje za piekne HD i... wszystkiego najlepszego!
|
My też dołączamy się do życzeń i gratulacji!
|
Wszystkiego Najlepszego! :)
|
To sobie ładne prezenty sprawiłyście na te drugie urodziny :)
Wszystkiego najlepszego i kolejnych, równie fajnych prezentów na kolejne urodziny :):cool3:cake:beer |
Quote:
yyyyy, dzięki, ale HD mamy "A" już jakiś czas:p Teraz robiłyśmy ED i mamy (0/0):p i też tą samą drogą, przy czym u mojego weta w asyście było kilka osób mających akurat dyżur, które oceniały już na wstępie, że jest ok., a wet z Wrocka, zatwierdził oficjalnie:p P.S. Uznałam, że trzeba tą zaległość uzupełnić:) |
Oj, ale wtopa! Faktycznie, wczesniej robilas HD.
Nie wazne-gratulacje sa zawsze na czasie :bigok |
Quote:
Quote:
|
Champion pl.
To teraz oficjalnie się chwalimy:p
http://lh6.ggpht.com/_ftTrQh-YR4Q/TG...ldCk/CH.PL.jpg |
Ty się Graba lepiej pochwal resztą :twisted:
|
Gratuluji Uni k šampionátu a Tobě děkuji za prezentaci :gent
|
:klatschGratulacje i pozdrowionka:lol::lol::lol:
|
Unka i Zygzak 20 i 22 marzec 2011
Było romatycznie:) Żartuję trochę było strasznie, warku, warku, pac, pac i seks:lol:
https://lh3.googleusercontent.com/_c...2/100_7956.JPG Wszystko wskazywało na to, że amory się udały, bo Unka znowu swoje zachcianki itd............ Dziś nie wytrzymałam.............. no i po pracy do weta z Unką poleciałam:p Są w brzuszku obce :cool3 I jak nic czekam na mojego maluszka, który zwał się będzie BACHUS "Dar wilka":p Dla reszty jeszcze imion nie wymyśliłam, ciotka Anetka trochę mi podesłała, ale ciągle zbieram jak macie jakieś propozycje na "B", to dawać:) P.S. Zapomniałam dodać, że ten miot jest dla mnie bardzo ważny, ponieważ jest to ostatni miot Unki na ten czas - kolejny będzie dopiero w 2013:) |
yyyyy super :)
p.s. ciotka Daiva tez jakies imionka wymisli :) |
Ilmarinen ma minę p.t. FAJNIE BYŁO... a Unka: I CZEGO SIĘ GAPICIE!?!
|
Wielkie gratki,za osiągnięcia:happy!A jaka ładna z nich para hmmm minki zadowolone ,:lol::tard.Gratulacje!!! a co do imion jeżeli mogę: Babor ,Bandit ,Breda ,Branko, Brazyl , Bazalt , Bryza ,Bionic , Bunga Bunga:lol::hand:wolf Pozdrawiam Spiderka
|
Quote:
|
Pogratulować :)
|
Dziś same dobre wiadomości, gratulacje. A co do imion np.Bjara, Beltis, Braga, Borvo, Bran itp itd dużo by wypisywać .
|
Gratulację :tard
Bunga-Bunga jest najlepsze :lol: |
Bacchus - bóg dzikiej natury i winorośli, dobre :)
Brigid - pierwowzór Pani Jeziora z legend arturianskich Balor - bóstwo celtyckie, bóg śmierci, którego spojrzenie zabijało kazdego, kto jez zobaczył Bunga-bunga - imię dla dziewczyny, czy chłopaka ? :) |
A my idziemy kupić babciowy fotel, motki włóczki i zaczynamy robić skarpetki dla oczekiwanych wnusiów :) Będą w radosne kolorki :)
|
Quote:
a dziadziusie nie robią skarpetek, tylko z wnusiami na ryby chodzą, albo im opowiadają o grzechach młodości |
O kurczę, no fakt.
No nic, ja pozostaję bez zajęcia jakiegoś przydatnego, za to na pewno mogę ręczyć za te opowieści, bo grzechów było, oj było:) |
I od nas gratulacje! :)
|
Tęczowy most
To co dziś rano stało, było dla nas strasznym szokiem...........
Wczoraj pod wieczór Unuśka zachowywała się jakby zjadła jakieś fuj. Nie miała żadnej temperatury, piła dużo wody. Myślałam, że standardowo będę miała nockę pt. "akcja siku", ale przespałyśmy ją razem całą. Rano pies nie mógł stać na 4 łapach. Chciała tylko wody. Ja do pracy, a Sławek miał jechać do suczką do weta. Nie zdążył...... umarła mu na rękach na oczach swojego ukochanego, ludzkiego dziecka. Przed śmiercią wypuściła całą wodę, w postaci ciemniejszego moczu. Czy była to babeszjoza........ nie dowiemy się, bo nim zdążyłam po wypłakaniu się, dodzwonić się do męża....... już miała swój grobeczek. To najwspanialszy pies jakiego w życiu miałam. Takiego charakteru psa i miłości z jego strony, życzę każdemu właścielowi. Sorrki, ale teraz kontakt będzie utrudniony. To dla mnie straszna strata - moja niuniunia........... |
Agusia, nemám slov. Ale ty víš......
|
Aga, nie wiem co powiedzieć :(
Bardzo mi przykro... |
Trzymajcie się... [*]
|
Straszna wiadomość,trzymaj się
:(( |
Graba, cholernie nam przykro...słów brak...Trzymajcie się mocno...
|
Szok i brak słów... :(
|
Cooooo??? Nie wierzę!!! :( :( :( :bigcry2
|
SZOK!!!! Trzymajcie sie !!!!!!!!!
Zamurowało mnie - to niemożliwe......... |
Trudno uwierzyć..... brak słów, żeby wyrazić żal...
|
bardzo mi przykro, wiem jaki to szok i ból :cry::cry::cry: Trzymaj się
|
Ogromne wyrazy wspolczucia dla calej kochajacej i kochanej rodziny, ktorej Uni miala szczescie byc czlonkiem. Tylko czemu tak krotko[*]
Czarna seria :( |
Bardzo nam przykro, ciezko jest kiedy odchodzi czlonek rodziny :cry:.
|
Graba, bardzo, bardzo współczuję... straszna wiadomość :(((((
|
Smutno... :(
Jedna chwila i... Trzymajcie sie :( |
Bardzo nam przykro :( Trzymajcie się.
|
To bardzo smutna, tragiczna wiadomość...
|
Strasznie nam przykro:(brak słów ....
|
Aguś-nie ma słów, które mogłyby Was teraz jakoś ukoić. To straszna wiadomość....
śpij spokojnie Uneczko:candle "....... żaden pies na świecie nie odchodzi całkiem. Gdy z człowiekiem wymienią się duszy kawałkiem, to jej przybywa... Z duszą jak ze szczęściem jest: więcej duszy ma człowiek i więcej ma pies." |
brak słów...:(
śpij spokojnie Uni ... ['] |
Agnieszko....
...smutno mi bardzo... ...niech odpoczywa w pokoju... |
Aga to nie możliwe..............Szok ,brak słów.Współczujemy bardzo,trzymajcie sie......:candle
|
Bardzo mi przykro. Coś strasznego... nie wyobrażam sobie tego.
|
Trzymajcie się :( Czarna seria jak wcześniej pisaliście :(
|
:( najgorsze, że nie wiadomo dlaczego. Co się tam działo w jej ciałku :( bardzo mi przykro :(
|
Nie wiem co powiedzieć... Strasznie nam przykro.... :candle
|
Tak bardzo nam przykro :candle
|
Bardzo mi przykro :cry: :candle Trzymaj się Graba
|
słów brak...
|
['][']['] :cry::candle
|
Współczuję, wiem dobrze co to znaczy stracić ukochanego psa. :(
|
Jejuuuuuuu......auuuuuu auuuuuuu auuuuuu tak boli strata przyjaciela:cry::cry::cry:
Strasznie nam przykro:cry::cry::cry: Trzymajcie sie |
;(
Jeju Aguś,
do mnie dalej to nie dociera, straszne, tak nagle i tak szybko... Ogromnie współczujemy. Jeszcze rozmawiałyśmy wczoraj przez godzinę i Larsiak zaszczekał dla mamusi. Szok i Smutek ogromny Ola & M & L |
Aga, współczuję :(
|
Tragiczna wiadomość. Aga, bardzo współczujemy. Trzymajcie się. Jakoś....
|
najszczersze wyrazy współczucia;/
|
[*] dla Unki...
|
Trzymajcie się dzielnie! Zła wiadomość o złym zdarzeniu.... :( Ciężko jest stracić członka rodziny :| Przykro mi...
|
Nie miałam nigdy okazji poznać Uni, ale z Twoich słów widać jakim wspaniałym była towarzyszem. To bardzo smutna wiadomość.
Trzymajcie się. |
Bardzo przykra wiadomość. Szczerze współczuję.
Bożena |
Aż ciężko uwierzyć... Straszna wiadomość. Trzymajcie się choć na początku na pewno nie będzie łatwo.
|
Brak slow...... :cry:
['] |
Agnieszko, bardzo mi przykro...
|
Strasznie smutno:( Trzymaj się...
|
All times are GMT +2. The time now is 12:10. |