Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Sport & trénink (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   DOG-TREKKINGOVÝ TRÉNINK (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=1171)

juliana 07-10-2004 12:10

MILÍ PŘÁTELÉ ČSL.VLČÁKŮ
MŮŽU TROCHU ROZJASNIT NAPJATOU ATMOSFÉRU VE VAŠEM FÓRU?
MÁM POZVÁNKU:

9.-10.10. SE KONÁ DOG-TREKKINGOVÝ TRÉNINK 65KM ZE ŽATCE NA KŘIVOKLÁT, JDOU HO TI, KTEŘÍ MAJÍ RÁDI POHYB V PŘÍRODĚ SE SVÝM PSEM. BUDE SE BIVAKOVAT V KRÁSNÝCH KŘIVOKLÁTSKÝCH LESÍCH.

SRAZ JE V SOBOTU V 9H RÁNO NA VLAK. NÁDRAŽÍ V ŽATCI. JSTE SRDEČNĚ ZVÁNI!
VOLEJTE/PIŠTE JULIANĚ, 731/472516

oblivion 08-10-2004 15:38

jéé to zní hezky a máme to i blízko!

teda měli bysme, kdyby jsme zrovna v sobotu nejeli do nejdku (kv).. :o(

kde asi tak budete v sobotu večer, u krušovic? :oE

charlie + josefína e.s.

oblivion 11-10-2004 13:14

au.. asi bych se taky měl nechat zröntgenovat na dysplazii.. a to jsme se přidali až v sobotu večer, kousek před krušovicema.. musíme víc cvičit.. nebivakovali jsme v lesích, ale ve starém železničním vagónu mezi chmelnicema.. počasí akorát, snad budou brzy fotky..

4 lidi, 5 psů.. bylo to bezva, jen kdyby si josefína nepletla dog-trekking s cani-crossem a nenutila mě neustále do klusu :oE ..jsem rád, že jsme nepodlehli své lenosti ani výhružnému počasí jako ostatní neúčastníci a hájili, doufám že se ctí, vlčí barvy..

charlie + josefína e.s.

juliana 11-10-2004 14:25

Ahoj Charlie!

podařilo se ti Josefinu probudit, kdyĹž zastavil vlak v Plzni? :wink:
...teda...je pravda, Ĺže nějak extra vyčerpaná se nezdála :-)
Dizzy i Benji spali aĹž do pozdního rána a na zahradu jsem je musela vyloĹženě vystrčit :-E
Dneska jsem reklamovala postroj, tak schválně, co mi vrátí (slíbili opravu).
Pozdravuj vlčici, byla v těch lesích ze vĹĄech nejstylovějĹĄí!!!

Juliet

Jazzinka 11-10-2004 21:49

Šumava 16-17.10

Ach jo, zase jsem něco prošvihla, byla jsem na dovče na Šumava a tuhle pozvánku jsem našla až v sobotu večer. Ale zvu na obdobnou akci v podhůří Šumavy tento víkend, mělo by to být 75 km (lze cestou utéct na vlak, je to jen taková vycházka, ne oficiální závod). Sraz je v 7:00 v boršově nad vltavou v tábořišti, další info aleš vojtíšek na tel:723318178, email [email protected] nebo Vám můžu pozvánku přeposlat (nechci to sem celé kopírovat) budu ráda, když někdo dorazíte, nerada bych šla samotná :wink:

jana 604/261443

Jo a můžu klidně někoho vzít autem z Prahy

oblivion 12-10-2004 02:36

ahoj juliette!

ikdyž vanda nebyla nijak zvlášť vyčerpaná, byla aspoň hodnější než obvykle.. dnes do mě celý den žďuchala, že chce ještě ven, protože se mi s ní moc daleko kulhat nechtělo ..vlčice možná byla stylová, ale myslím, že jsem jí to na těch bruslích v lese docela kazil!

vy jste sice ušli 3x tolik, ale taky zničili ;o) ..co když se ti to stane při závodě? ..jo a ten choďáček ze slovan se opravdu jmenuje rocky, takže teď stačí se na ně trefit na vycházce.. ikdyž přes obvodní úřad by to mohlo být rychlejší..

tohle byl v říjnu můj poslední volnej víkend, takže na šumavu, jak píše jazzinka, nemůžu.. co v listopadu přeštěnice nebo točník? tam se může i bez registrace, že jo? jestli se vám nelíbí cani-cross, tak zkusím něco vymyslet..

pozdravuj krásnýho koliovlka dizziho a statečnýho benjiho! ..ať vám puchýře rychle splasknou ;oE
charlie + josefina e.s. aka vanda

juliana 12-10-2004 16:06

Nazdar Charlie!

V listopadu s cilem Tocnik zni lakave, tak zkus najit nejake pekne cesty s minimem asfaltu, aby te to nesvadelo kazit vlci styl ;-)
Co se tyce canicrossu, ja vubec nejsem proti! Jen by to chtelo asi kratsi trasu. Tu listopadovou akci bych ale udelala trekkingovou, kolem tech 40-45km, radsi bez bivaku, brrrrrr!!!!
Zavis canicross nedela, Marketa taky ne, ale ja trenuji jeste se trema lidma, tak muzem nekdy dat treninkovy beh. Zavody byvaji dlouhe 4-6km, takze by snad stacilo dopoledne, nebo naopak odpoledne. Jestli ti nekdy vyjde cas, dej vedet!
Mam strasnou radost, ze se ti libi Dizzy jako kolivlk, ze to neni jen muj subjektivni pohled majitele :-)
To, ze potkavas Rockyho, je fakt stesti, poprosim te, az ho uvidis, nejen abys mu dal muj mobil, ale taky, jestli to pujde, ze bys zjistil kontakt na nej...:-) Díky moc!!!
Zdraví J+D+B+zbytek smecky

oblivion 12-10-2004 16:44

Quote:

Originally Posted by juliana
V listopadu s cilem Tocnik zni lakave, tak zkus najit nejake pekne cesty s minimem asfaltu, aby te to nesvadelo kazit vlci styl ;-) Zavis canicross nedela, Marketa taky ne, ale ja trenuji jeste se trema lidma, tak muzem nekdy dat treninkovy beh.

;oE ..ale jaa myslel officialni zavody, uvedeny na mushingu, 13.-14.11. prestenice (7.5 km), 20.-21.11. tocnik (7.1 km)!! ..co vy na to??

treninkovy beh muzeme, jestli ti 3 jsou taky z berouna, tak radsi nekde u vas.. muzu v ne 24. dop., mozna i so 30.; v listopadu muzu kazdou stredu a vikendy, takze jak cross tak trek..

mam dve alternativy: 1) plasy - strela - berounka - skryje - tocnik; 2) rokycany - praha (v brdech) - tok - jince; ..zmerime to s vandou na kole a dam vedet.. jestli nechces bivak, muze byt stan :o)

na dizzim jsem mohl oci nechat - u me je to ale taky jen subjektivni pohled..
ch.+v.+koucour na kline

Jazzinka 13-10-2004 12:11

Kdybyste v listopadu pořádali nějakej další výlet, tak bych se ráda přidala :D. Určitě to sem napište! Zdravím Jana

oblivion 13-10-2004 13:30

určitě! ..tak ať vám na šumavě vyjde počasí! ..a v noci krásné hvězdy ;oE

juliana 14-10-2004 07:54

[Wow.....tak 7,1 km sice ubehnu, ale jako absolutne posledni!!! Ale ten tovnik se mi zamlouva!!! Mozna do toho s tebou pujdu ...

Trasy zneji zajimave, mrknu se na to na mape, a vzhledem k tomu, ze uz jsem pookrala s hlasivkami, mam zase sto chuti bivakovat!!!!
J*

oblivion 14-10-2004 13:21

tak ja te tady nezodpovedne lakam na c-c na tocnik, a pritom mozna zrovna budu v budapesti.. jenze to neni jisty.. ale kdyz rikas, ze do toho taky mozna pujdes, tak mi to bude 2x lito kdyz mi to nevyjde.. a kdyz mi to vyjde, tak posledni urcite nebudes, neboj ;o)

tak jsem dnes v noci sedel nad mapama a vyslo mi to takhle:

1) Plasy [0.0] –> 15.5 km –> Liblin [15.5] –> 16.0 km –> Zvikovec [31.5] –> 8.0 km –> Skryje [39.5] –> 7.5 km –> přes Jezírka [47.0] –> 11.0 km + 6.0 km–> Tocnik [64.0], pak bud 6.0 km –> Horovice [70.0], nebo 12.0 km –> Zdice [76.0] ... 2 dny, přespání v turistické ubytovně Skryje (39.5 km)

2) Zihle [0.0] –> 7.5 km –> Rabstejn [7.5] –> 23.0 km –> Plasy [30.5] –> 14.0 km –> Horni Briza [44.5] –> 7.0 km –> Hromnicke jezirko (cervena kyselina) [51.5] –> 15.5 km –> Plzen [67.0] ... 2 dny, bivak u kaolinky H.B. (42.0 km)

3) Dobrichovice [0.0] –> 4.0 km + 3.5 km –> Skalka [7.5] –> 3.0 km + 7.5 km –> Stozec [18.0] –> 17.0 km –> Plesivec [35.0] –> 11.5 km –> Horovice [46.5] –> 1.0 km –> Horovice nadrazi [47.5] ... 1 den, nahradni reseni, je to Hrebenova cesta

na Hrebenech jsem nikdy nebyl, ale za ty prvni dve trasy rucim ;o) ..tesim se na ne tak, ze bych je snad sel i sam! to by ale samozrejme jaksi nebylo ono..

no a ty Brdy (vojenskej prostor) jsou samej asfalt, znaceni tam samozrejme neni, takze po lesnich cestach se clovek snadno ztrati.. je to skoda, protoze je tam hezky, nikde nikdo (skoro), ale je to tak na kolo (nebo brusle ;o)..

juliana 15-10-2004 12:25

Ahoj Charlie!

trasy jsem si vytiskla, mrknu na to :-)
Doufam, ze ten Tocnik bezis, ja uz jsem totiz zacala trenovat!!! Vcera jsem s Dizzym, Benjim a Coddym (posl.dva jmenovani navolno) 4km, coz byla docela legrace, mame kolem bydliste znacne kopcovity teren...Kdyby ses prihlasoval, prihlas me taky, jestli jdes ty, jdu urcite taky! Doufam, ze Budapest navstivis v jinem terminu :-)
Snad vyjde i ta akce 30.10., tesim se na nasi particku :-)
Vzpomen si na me prosim s tim panem od Rockyho, diky!!!
Hezky vikend, Juliet

Zavisse 15-10-2004 19:37

Achjo, výlet bez nás. :(

Partička ale nebude kompletní, :( Protože už jsem na 30.10 slíbil pomoct Zuze při úklidu Jezeřského lesa, aby se mohl konat další ročník Krušnohorského dogtrekingu. Moc mě mrzí že s vámi nejdu, ale doufám, že tady bude taky sranda. Tak pozdravujte svoje hafánky. Ahoj Záviš a Abu Sara

juliana 19-10-2004 09:19

PRO JAZZINKU A ZAVISSE

Ahoj Jano a Vlkodlaku (...s černým puntíkem, vlastně už se dvěma ;-)
Další akci plánujem 6.-7.11., byla by to trasa č.1 od Charlieho, tady na fóru je k nahlédnutí. Zavisse snad bude moct, co se týče spacáku, to se nějak vyřeší :-) Já si asi vezmu dva....brrr....
Napište mi kdyžtak na [email protected], pošlu časem informace o srazu a limitu.Ahoj Juliet a smečka

Zavisse 19-10-2004 10:14

6-7.11? Tak to se budu snažit, abych se nějak utrhl. Doufám jenom, že budem mít v noci nějaký přístřešek nad hlavou, nebo že alespoň nebude pršet. Taky ještě nemám nic teplého pro Sáru. :o( Musím opravit batoh a spoustu věcí vymyslet jinak, no prostě spousta práce, ale už se moc těším, až vás uvidím.... Záviš

Markéta.... 19-10-2004 13:45

Ahoj všichni!
6.-7.11. se mi hodí (o týden později budu kdesi ve Slovinsku). Už teď dumám o novém teplejším spacáku - teda Ditě by stačil ten původní, ale mě by byla zima. Snad zase vyjde počasí.
Už se moc těším.
Markéta

Zavisse 20-10-2004 21:36

Trek Plasy - Zdice

Můžete mi vy dva říct proč půjdeme přes tři mapy???? :) Kdo je má pořád kupovat. :o)
No když už půjdeme okolo, tak bych si rád prohlédl Týřov, Žebrák a Točník. Tak počítejte se zdržením na těhle místech. Hlavně ten Týřov, ikdyž je poněkud z ruky :o( a budeme tam asi v sobotu večír, tak nevím. Ale ten bych opravdu rád viděl. Zatím hojky. Jinak fotky z výletu jsou opět online na zavisse.wz.cz a jsou tam i ze závodu, ale pořád to není finální verze, na textech pořád dělám, ale nejdou mi moc dobře, není to holt ve verších. :roll: Záviš.

PS doufám že mi tam nejede vlak 5 hodin jako posledně. Bylo to dost smutný jet takovou dálku sám. Ještě že jsem potkal v rychlíku Láďu s Chosem, co jeli z jeseníků. Inu svět je malej. :)

juliana 20-10-2004 21:55

Re: Trek Plasy - Zdice

Když budem v trekkingu přes víc map pokračovat i dál, konečně se nám jednou splní sen o kompletu map České republiky :lol:
Na hradech můžem zorganizovat pauzy, ať z toho mají něco i ti vlci. Jinak, Záviši Vlkodlaku, textů se klidně a ráda ujmu, to mě baví.
Koukala jsem na fotky na tvém webu, jsou fakt pěkný! Mamka mi jich pár vytiskla, a - nevím, co ji k tomu vedlo - vytiskla Charlieho portrét s Vandou TŘIKRÁT! :wink:
Dneska jsem slítla v trysku z kobyly, v jejímž sedle jsem se dnes ocitla poprvé, a dala mi co proto. Stihla mě totiž nakopnout podkovanou nohou, tak jsem solidně promasírovaná 8)
Které že mapy vlastně budem potřebovat?

Zavisse 20-10-2004 22:18

Snad tě ta přerostlá vegetariánská doga moc nepoškodila :frown: to bych si to s ní šel vyřídit :evil:

Jinak jestli chceš okomentovat něco na webu, tak máš možnost. To platí i ostatním. Charlie mi slíbil, že pro mě něco naprogramuje, ale dneska se neozval. Ono to není zas tak jednoduché, dám mu čas. (jenže nevím jestli ho pak budu mít já)

Začínáme na mapě číslo třicet. (Povodí Střely) pak 33 (Křivoklátsko a Rakovnicko) a až ji projdem skoro celou ze západu na východ, tak uhneme směrem na jih a dostaneme se na mapu číslo 34.

Záviš

BTW: Koukal jsem na ty vlaky a nemám radost, dřív jak v jedenáct doma nejsem, ale vypadáto, že pojedu do Prahy s Marketkou a Ditou, tak to tentokrát nebude snad tak strašný.

juliana 20-10-2004 22:30

Vy jste na tom stejně líp, trasa skončí ve Zdicích a vy sednete na vlak a povezete se domů, ale já s Ellen, bubenicí z naší kapely, která půjde s mým Coddym, pošlapem po vlastních ještě čtyři kiláky do kopce! Zdice jsou totiž pod Koukolovou Horou, na jejímž úpatí stojí naše samota. A vážně uvažuju, že by nás skalní žatecko-křivoklátské mohla mamka večer pohostit něčím výtečným....jak se vám ale bude chtít.

A s mapami já jsem za vodou - kromě povodí střely je používám k trekovým tréninkům na domácím území! :P

oblivion 21-10-2004 09:57

zavisse: u jezirek jsem jednou byl v chatkach s krytym zaprazim, tak kdyby nebylo nic lepsiho (krmelec, senik) a pokud tam trefim.. ale jak rikala juliana, u potoka je zima i v lete, takze by mozna bylo lepsi vylezt nekam vys..

marketa: jee, do slovinska jsem se letos o prazdninach chystal na kole se psem, ale nastesti z toho seslo.. pry tam ale ziji vlci, asi tak jako na slovensku..

zavisse: tyrov zas tak z ruky neni, ale je to nedele rano a ne sobota vecer.. a mas asi spatny mapy, me stacily 2 a to jeste jen ctvrtina z kazdy (takze by se to veslo na jednu): ..cyklomapa c. 131: "plzensko - sever" (1 : 75 000) a turisticka c. 12: "okoli prahy, brdy, berounka" (1 : 100 000).. ;oE

juliana: trikrat?? takova skoda papiru!! ..doufam ze se to stalo omylem :o)

zavisse: byl jsem na nocni, ale neboj, poslu ti to co nejdriv!

juliana: tak to my skalni nejsme, kdyz jsme nesli uz ze zatce, tudiz nejsme ani zvani.. :o( ..skoda.. jo a co mate za capellu??

jinak me obchazeji mrakoty, nebot jsem dnes zjistil, ze 6. bych nejspis (ne na 100%) mel byt az do 15:00 v praze na jedne soutezi.. ale asi se spis vykaslu na prahu nez na vylet, protoze me to neustaly presouvani terminu uz nebavi!!

ale aspon uz mam konecne 30.10. volno na trenink crossu..

juliana 21-10-2004 10:57

To Charlie:
Budes fakt format, kdyz se vykasles na soutez! Stejne mas u nas restik, jeste jsi nesel dva dny a ja se chci presvedcit, jestli tentokrat opravdu nebudes mizet v dali :)
Myslim, ze urcite patris mezi ty skalni zatecke, i kdyz jses pridal az v Hredlich :-)
Ptal jses na skupinu: hrajem tradiční irskou, skotskou, bretonskou (podobna renesancni), waleskou a obcas i shetlandskou hudbu, ja na housle+zpev, Ellen na buben+zpev, bracha na fletnu, kamos Chris na akordeon. Chybi nam ted kytara, tak to trochu vazne :(

To Zavisse: Mam sehnat z duvodu obavy o dogacke zdravi nekolik drevniku a seniku na bivak? :P

juliana 21-10-2004 11:02

Zavisi Vlkodlaku, prosim te, muzes mi dat tady na forum fotku Dizzyna z treku? Je to nefer, Saru a batuzky tu mas, at je tam i muj vlk :-)
Staci, kdyz mi das vedet, jak to udelat. Diky! Juliet

oblivion 21-10-2004 17:47

a capella: je mozny vas nekde videt, tedy jeste lepe slyset?? ..fletna zobka nebo pricka, ci oboji? ..kytara el./aku. solo/doprovod/klasika?

zavisse: toho vlka, co mas ve slapanicky i krusnohorsky galerii znam.. jednou se mi snazil vyskrabat oci.. tyden jsem pak vypadal jak ten z angeliky.. goffrey ci jak.. samozrejme jsem si za to mohl sam..

hm, v utery zjistim, jak to vypada se soutezi, jestli se zase trapne zucastnim jen pulky vyletu, coz by bylo o to horsi, ze jsem si ho vymyslel ja a ze se jde z plas, kde mam babicku a kde to znam, a pridal bych se az buhvi kde, protoze me nenapada nic lepsiho, nez ze bysme taky vyrazili z plas a snazili se vas dohonit.. ale to bysme museli jit i v noci.. no uvidime..

juliana 26-10-2004 11:08

Přesnější informace ke Stezkám jezírek - 6.-7.11.2004

Ahoj vlci a dogtrekkaři,
dívala jsem se na vlaky, kterým bychom měli přizpůsobit sraz. Drobnou oběť časného vstávání vyžaduje sraz v devět, drsnější bude vstávat tak, abychom v Plasích byli v osm. Jenže kvůli světlu mi to připadá lepší. Jste ochotni vstávat i před úsvitem, abychom ušli za den víc?
Vlak ze Žatce jede 5:48 a v Plasích je 7:53, přípoj z Chomutova nevím :?
Z Prahy bychom museli jet 4:20, v Plzni 6:32, Plasy 7:26.
No, ozvěte se, jestli to podstoupíte :wink:
Juliet

oblivion 26-10-2004 13:35

pak je tu ještě možnost přijet v pátek do Kaznějova (5 minut vlakem od Plas směr Plzeň) a přespat tam, ať jste z daleka nebo z blízka. je to celé volné patro rodinného domku! ovšem v přízemí se bydlí takže to není zrovna na hlučný mejdan ;o)

pokud si tedy chcete ušetřit to strašlivě brzké vstávání a dospávání ve vlaku (tedy ušetřit spoustu energie pro trek), dejte mi vědět, ať vím, kolik vás bude a kdy kdo dorazíte.. je možné přijet i bez ohlášení, ale to mi musíte buď zavolat (606 443 168) až dorazíte, anebo trefit sami:

z vlakového nádraží rovně na hlavní silnici, po hlavní silnici vpravo z kopce přes koleje až k autobusové zastávce, tam odbočit vlevo kolem restaurace "modrý hrozen", po této silnici přes můstek až na rozcestí u kadeřnictví, tam vlevo z kopce (ne vpravo do kopce), pod kopcem ostrá zatáčka doprava do kopce a hned první ulicí vlevo k lesu, je to ten neomítnutý domek vlevo, bez oplocení, tam kde začíná zámková dlažba..

pěšky je to 15 minut, většinou z kopce, opačným směrem do kopce se to dá stihnout za polovinu, když člověk spěchá na vlak..

charlie + vanda (josefína e.s.)

oblivion 28-10-2004 16:26

juliana: mě to našlo jiný vlaky (hledalas sobotu?):

R 650: Praha hl. 4:20 – Plzeň 6:03 + R 990: Plzeň 6:22 – Plasy 6:57
Os 6823: Jirkov zast. 4:25 – Most 4:41 + Os 7603: Most 4:49 – Plasy 7:39

nebo:

IC 152: Praha hl. 6:15 – Plzeň 7:46 + Os 7602: Plzeň 8:07 – Plasy 8:55
R 420: Jirkov zast. 6:29 – Chomutov 6:36 + R 991: Chomutov 6:53 – Plasy 8:38

přesto, nebo právě proto, dávám přednost přespání v Kaznějově.. nezapomeňte, že letní čas končí už tuto neděli (30. 10.), takže v sobotu 6. 11. slunce vychází 6:58 a zapadá 16:28, v neděli 7. 11. slunce vychází 7:00 a zapadá 16:27, tedy oba dny máme k dispozici 9,5 hodiny + svítání (1 h?) + soumrak (0,5 h?)! v sobotu můžeme vyjít i za tmy, u Plas se nemáme kde ztratit.. ;oE ..i tak budeme potřebovat alespoň 4 – 5 km/h průměrně, tedy i se zastávkami..

poslední páteční vlaky do Kaznějova:

R 856: Praha hl. 20:20 – Plzeň 22:03 + Os 7648: Plzeň 22:43 – Kaznějov 23:22
R 694: Jirkov zast. 17:14 – Chomutov 17:21 + R 993: Chomutov 17:43 – Kaznějov 19:32

mimochodem, ty čísla vlaků jsou funkční odkazy na dráhy spojů, tj. všechny zastávky a časy..

juliana 28-10-2004 22:10

Tak myslím, že zkusím Kaznějov...no, předběžně se mnou počítej.
a sehnala jsem tento nocleh: (posílám překopírovaný mail o ubytovně ve Skryjích:
Hezký den, zasíláme Vám několik informací ohledně turistické ubytovny ve
Skryjích u Rakovníka.

<>Město Rakovník pronajímá tuto ubytovnu jako celek. Pro uzavření
nájemní smlouvy potřebujeme znát identifikaci nájemce, tj.
1. u fyzické osoby: jméno a příjmení, rodné číslo, číslo OP a adresu
trvalého bydliště,
2. u právnické osoby: IČO, název a sídlo v souladu s údaji ve výpisu z
obchodního rejstříku.

Cena za ubytování je následující: 40,- Kč na osobu a den + 10,- Kč
rekreační poplatek (hradí osoby nad 18 let věku). Po ukončení pobytu
bude nájemci zaslána faktura za spotřebovanou elektřinu (světlo, 2 x
elektrický sporák, 3 x chladnička, bojler).

Vzhledem k tomu, že je nájemné je stanoveno v závislosti na počtu
ubytovaných osob, prosíme o vyplnění ubytovací knihy předem, prosíme o
vyplnění formuláře ubytovací knihy v barevně vyznačených kolonkách.
Povinnost vést ubytovací knihu vyplývá ze zákona o místních poplatcích.

V ubytovně je vybavená kuchyň, sociální zařízení s teplou vodou,
čtyřlůžkové pokoje (lůžkoviny neposkytujeme, spací pytel nutný). V obci
Skryje je prodejna smíšeného zboží, otevřeno je pondělí až neděle 7.00 –
20.00 hod.

V ubytovně není možnost vytápění, v období, které požadujete, může být
již velmi chladno, proto doporučujeme toto období pouze otužilcům.

V příloze Vám zasíláme formulář ubytovací knihy a také provozní řád
ubytovny. Pokud budete mít zájem o ubytování, zašlete zpět, prosím,
vyplněný formulář, podle něhož bude zpracována nájemní smlouva.

S pozdravem

Ing. Eva Kejlová
Vedoucí odboru správy majetku
Městský úřad Rakovník
Husovo nám. 27, 269 18 Rakovník

Bude to asi chtít adresy účastníků, nebo možná jen jednu, pořadatele. To budeš asi ty, Charlie :P
Přepošlu ti mail i s přílohou, návštěvní knihou ubytovny.
Zatím se mějte fajn, a kdo jede 100%, dejte Charliemu vědět! Možná by ale šlo paní Kejlové oznámit nižší počet ubytovaných, třeba jen ty jisté, což jsme zase my čtyři, stará křivoklátská garda :wink:
Juliana

oblivion 29-10-2004 07:08

hmm, jenže na tu ubytovnu podle provozního řádu nemůžou zvířata.. mohli by být psi venku? kde to je? přímo ve skryjích? jak je to vlastně velký, když to pronajímají jako celek? ..a vůbec, jak jsi to sehnala? :o)

až na ty zvířata to zní dobře, hlavně cena, jen abysme tam stihli dojít.. když tak zkusím sehnat chatku kde jsem už jednou byl, mělo by to být blíž k jezírkům a v přírodě, takže bez problémů se psy..

jo a v Kaznějově máme místa dost, 5 postelí, 2 gauče a spooouuusta místa na zemi ;o)

Markéta.... 29-10-2004 10:56

Já bych byla pro ten Kaznějov. Stávat někdy před čtvrtou se mi moc nechce. Takže se mnou Charlie prosím předběžně počítej.
Markéta

Zavisse 30-10-2004 21:02

Takže se naše smečka sejde v Kaznějově. Samozřejmě přijedu taky. Ta turistická ubytovna zní celkem gut, ale co se zvěří??? Nedokážu si představit, že Saru uvážu někde v lese a sám si zalezu do nějaké chatky. To víte koňe potřebujou teplé stání. :lol: Ale když nebude nic lepšího, tak lepší než spát někde na mezi. Takže jsem pro a zvířata nějak vyřešíme, kdyžtak jim natáhnu plachtu a přivážem je pod ní. Hold budem celou noc poslouchat vití lodní sirény.... No co ať si zvyká. :?

Tak napište jak jste se rozhodli. Kdyžtak to nějaký sqot jistí :D

to Juli: Kouknu jestli najdu nějakou použitelnou fotku a upravím jí, ale nahrát si jí musíš sama, je to v nastavení tvého účtu.

To Charlie: mám mapy od EKČT Které jsou 1:50 000 takže jich potřebuju víc. Zato se ale podle nich lépe bloudí :)

Záviš a Abu-Sara

Jazzinka 02-11-2004 11:58

pro Julii: nevím, jestli Ti přišla má sms tak to píšu ještě sem: O víkendu bych hrozně ráda jela. ale jdem v nedeli na ZOPku tak nechci drahouška předtím moc utavit. :wink: Ta zkouška měla být v sobotu, tak jsem vás po ní chtěla chytit někde na cestě, ale bohužel byla přehozena. Ach jo, snad zase někdy příště. Vy si to užijte a ať vám vyjde počasí! Zdraví Jana

juliana 02-11-2004 17:26

Psí nocleh

To Záviš: Myslím, že psi se dovnitř propašujou, a kdyby ne, Sárka není pes ani omylem, na tu se omezení nevztahuje!!! 8)

Já jsem nemožná... jaká je prosím ta druhá nutná mapa od KČT, jestliže mám Křivoklátsko a Rakovnicko, Brdy a Hořovicko, Okolí Prahy-Západ, Český Kras? Že jsou všechny tyhle v tomto případě nanic?
:?

Zavisse 03-11-2004 00:32

Tak potřebné mapy EKČT jsou (tak jak po nich půjdem) 31 - Plzeňsko, 30 - Povodí střely (pokud půjdem s Kaznějova rovnou na Liblin a ne přes Plasy, tak nebude potřeba), 33 - Křivoklátsko Rakovnicko, a 34 (Brdy??? Tu nemám) No zkusím si jí opatřit. TakĹže v pátek v Kaznějově. UĹž se na vás těĹĄíme. :D

V kolik tam budete??? Já pojedu asi aĹž tím pozdějĹĄím vlakem, protoĹže před ním jede jen v 15:36 a ten nemůĹžu stihnout, kdyĹž končím v 15:30. Leda Ĺže bych si zajel firemním autem pro Sáru a bágl a z práce vyrazil dřív. Ale to je taková Sci-fi. No takĹže nejspíĹĄ v půl osmé.

Jinak si asi vĹĄichni opiĹĄte cestu k domku v Kaznějově a Charlie by nám mohl dát číslo popisné. :)

SákryĹĄ uĹž a je pátek :roll:

Zavisse 03-11-2004 00:35

Zachvilku budem nejĹživějĹĄí fórum na wolfdogu :lol: V pátek ahoj. :wink:

oblivion 03-11-2004 09:34

když mi řeknete, v kolik kdo přijedete, tak vás můžu já nebo dříve dorazivší na nádraží vyzvednout.. číslo popisný to asi nemá, rozhodně ne instalovaný.. navíc podle popisnejch se hledat nedá, jsou napřeskáčku (hezký slovo)..

můžeme sice jít rovnou z kaznějova, ale se mi to zdálo poněkud nekulturní, v kaznějově nic není a je ošklivej.. plasy jsou na tom o moc líp..

jo a záviši, navrhl jsem juliette změnu cesty kvůli ubytování (dnes sem hodím itinerář) a zahrnul i týřov, ale je to 3 tam a 3 zpět po stejné cestě, což mi neprošlo, prý jedině jako okruh, tedy zpátky jinudy, takže jestli tam opravdu chceš, vymysli to! mě napadá jen tam po žlutý přes luh a zpátky se ztratit v lese přes písky..

jazzinko, myslím, že nebudeš litovat, žes odřekla, zatím to vypadá hodně odvážně.. asi radši vezmu stan, ať zase nespíme jako na křivoklátský petrželi.. sice romantický, ale tak na vyklepání zubní protézy.. i když, úplně by tehdy (23.-24.10.) stačily alespoň spacáky..

Zavisse 03-11-2004 23:27

Já ještě nevím v kolik se utrhnu z práce, jedou mi ale jen dva vlaky. Jeden přijede v 17:32 a druhý 19:32. Až budu ve vlaku dám vědět.
Na Týřov určitě, ikdyby sme šli lesem podle kompasu 8)

Huh středa za námi, už se to blíží, už si nosim věci na hromádku. Půlku nemůžu najít, a něco musím opravit. (Teď jsem si vzpoměl že si musim umejt boty, tak jdu na to. :( )

Zavisse 03-11-2004 23:45

Nějak se mi tenčí podrážka na botách, dneska neudělaj nic kvalitně. Mám trekovky od Botas a jsou supr, ale mají nějakou americkou podrážku a na patě ji už skoro nemám :x Podělaní amíci, nic neuměj a do všeho se se*ou. (Nic osobního, to já jen tak globálně :D )

Něco přes tisíc kiláků a podrážka v tahu. :cry: Abych šetřil na nové.

Jazzinka 04-11-2004 14:45

to charlie: Tak to me trochu podcenujes, na vandry uz par let jezdim vyhradne bez stanu, ale s pomerne kvalitnim spacakam a i na zimni (lednové) Brdy to zatim vzdy stacilo. Teda je fakt, Ĺže muj zubaty milacek ten spacak v lete ochutnal, takze pristi tyden provedu radeji zatezovej test. Pocasi bych se nebala, to spis tem kilometrum jsem jeste neuvykla :wink:
Ale ridim se heslem zazitek nemusi byt dobry, hlavne ze je silny. Takze good luck a nekdy priste
Jazz.

oblivion 05-11-2004 00:59

jazzinka: souhlasím, se stanem nebo bez stanu už to není takový rozdíl, tak proč se s ním tahat? tou odvážností jsem taky nemyslel počasí, ale kilometry, je málo světla, takže to bude časově napínavý..

už uvažuju o nějaké uvolněnější výpravě, nemusíme přeci pořád trénovat.. ale to až napadne sníh.. asi rabštejn anebo brdy (vojenský prostor)..

juliette: ..ale když si s sebou někdo napodzim nevezme ani spacák, tak pak je jedna mumie 3 lidem k ničemu a nezahřeje se nikdo.. a taky nevyspí! ..a když navíc ani nesmí počítat padající hvězdy ;oE

p.s. účastníkům: do kaznějova dorazím až tak v 6 odpoledne, tak nechvátejte..

juliana 05-11-2004 01:42

Charlie: já netušila, že pochod s limitem do 17hodin se díky sestupu z Macu Picchu za husté tmy protáhne do 23:30! Tak mi laskavě nevyčítej absenci spacího náčiní 8) A hvězdy jsi počítat mohl, jen nevěřím, že by tě v tu chvíli zajímaly - řekla bych, že tvou jedinou starostí bylo udržet spodní čelist ve stabilizované poloze :P

Jazzinka: škoda, že s námi nemůžeš, ale aspoň ti budu držet palce na ZOPku! Jak tvůj vlk snáší přenos cizí osobou s náhubkem?
Napiš, jak ti zkouška dopadla!

Juliana

oblivion 05-11-2004 01:50

no ještě nakonec budu litovat, že jsem si do toho spacáku sobecky nevlezl!! :oE
a co ty víš, třeba bych zrovna při počítání padajících hvězd na zimu zapomněl.. ;o)

jazzinko, taky napiš, kolik lidí tam přišlo o zuby..

oblivion 05-11-2004 15:13

tak to bude opravdu bez ubytování :o)

kompletní itinerář je hotový..

Zavisse 05-11-2004 17:11

Hm tak odkaz na itinerář není funkční, takže doufám že mi nebude chybět mapa. Já přijedu po půl osmé, za půl hoďky vyrážím na vlak. Už se moc těším!!! Tak hurá na jihozápad..... Hojky Záviš a Abu Sara.

Jazzinka 08-11-2004 20:28

Ahoj chodci, tak jak dopadl výlet? To jste tam všichni bídně zhynuli nebo se jen léčíte, že se ani neozvete? doufám že vám počasí moc nezkazilo náladu, byť bylo fakt pod psa. :mrgreen:
Máte nějakou stránku, kde by škodolibý člověk našel vaše fotky a zážitky? Teda jestli někdo vozíte vodotěsný foťák...
My si na ZOPce taky užili, Dandy se tvářil, že podobný povely v životě neslyšel a co jako po něm v tom dešti chci, takže jsme prolezli jentaktak. Aspoň že Dany a Benjamin hájili čest plemene a obstáli oba na výbornou.
Zuby naštěstí všem klapali spíš zimou než pod úderem košíků, kromě jednoho psa zvládli přenášení všichni s přehledem - je vidět. že máme všichni gaučáky, co se vlastně vcelku rádi chovaj :lol: (i když moje záda na to maj dnes jiný názor).
Takže přeji o něco hezčí podzim a (nejen) Charliemu připomínám, že tady máme taky galerii fotek :wink:
Zdraví Jazzinka

Pavel 09-11-2004 12:39

Quote:

Originally Posted by Jazzinka
My si na ZOPce taky užili, Dandy se tvářil, že podobný povely v životě neslyšel a co jako po něm v tom dešti chci, takže jsme prolezli jentaktak.

Teda. když se na to člověk díval, tak to vypadalo na propadnutí. Ale nakonec ty body nějak vyšly a 76 získaných bodů až tak "odřené uši" nejsou :cheesy: .
Asi bude stát za úvahu více cvičit a méně brouzdat po kopcích :hand .

Zavisse 09-11-2004 21:53

Trek byl supr, a už se připravuje další. Tentokrát v Krušných horách. (Jirkov) Jinak nám tu už druhým dnem sněží a na kopcích přibývají centimetry sněhu. Takže je na co se těšit. Fotečky jsou na http://zavisse.wz.cz. Ticho tady je, protože si všicni masírujem nohy a mažem puchýře. Urazili jsme cirka 76 Km a trať byla velmi náročná, nejenom převýšením, ale i počasým, které se nám ve srovnání s tímto týdnem vydařilo celkem dobře. V sobotu pršelo "jen" třikrát a v neděli ty přeháňky nestáli za řeč, přesto jsme byli celkem promáčení a když byl někdo neopatrný a šel moc blízko k elektrickýmu ohradníku, tak si vykoledoval poměrně humornou příhodu. :lol: No byla sranda, a prima parta se nám rozrostla o jednoho člena. :D Který nám ze soboty na neděli samaritánsky zařídil střechu nad hlavou, za což jsme mu všichni vděční. No a to je zatím vše, musím si nechat něco na další příspěvky a taky něco pro ostatní, ať to tu všechno nevyžvaním sám. :wink:

Záviš a Abu Sara

Kouřa 09-11-2004 22:54

Ahojte,

Tak vas tu chvili pozoruju, procitam historii bohateho Dogtrekkoveho prispevku a moc se mi to libi - to co delate, jak pekne poctive chodite vencit :D

Myslim ze by se to libilo i memu neunavnemu "sakalovi". Mrzi me ze jsem nestihl vas prave probehnuvsi vylet. Postupne uvazuji o dubnovem zavodu, ale to je jednak jeste daleko, a druhak me pripada velmi lakava vase idea takovych obycejnych-neobycejnych vyletu :P

Jestli budete chystat nejaky dalsi vylet v dohledne dobe, dejte vedet, moc rad bych se pridal. :wink:

Zdravim
Kouřa

juliana 10-11-2004 10:35

Ahoj Kouřo,

to je fakt škoda, že ses to dozvěděl až teď, měli jsme už dvě větší akce (v říjnu ze Žatce na Křivoklát 73km a teď 76km), tvému šakalovi by se to určitě líbilo a naše smečka by se rozrostla o další zvíře vlčího zjevu :wink:

To Zavisse: mám omezené víkendy, kdybych se mohla zúčastnit "Malého Krušnohoráku" - jen víkend 27.-28.11. a 18.-19.12., mezitím mám agility závody... zkus se prosím trefit, ráda bych šla s vámi! Pokud ne, budu trpět mezi stěnami budějovické sportovní haly a překážky agility pro mě budou vzduchem... :(

To Jazzinka: gratuluju k ZOPce! Protože máš vlka a přiměla jsi ho ke psí poslušnosti, smekám... Já mám s Dizzym sice ZZO a ZM, ale ZOP jakožto úplně nejsnažší zkoušku nemám - nechtělo se mi jezdit na celý den pryč, počkám na jaro, až budou brněnské zkoušky u nás na cvičáku :wink:

To Zavisse ještě jednou: dva kámoši z plzeňského cvičáku chějí jet na nejbližší akci - mohli by jet na tvou akci? Že by třeba šel i Láďa a oni pak přespali u něj...mají ovčáka a střední kníračku.

P.S.:ZÁVIŠI, CO TA FOTKA TOHO TVÝHO CHODIDLA NA TVÉM WEBU?!!!! VŽDYŤ JE TO NECHUTNÝ :o :oops: ZALOŽ SI TAM GALERII NATURALISMU!!!! :D

Markétka od Dity nám dnes odjela do Lublaně...
Juliana

Markéta.... 10-11-2004 10:59

Ještě neodjela - odjíždíme během půl hodiny. Dita si ode mě aspoň pořádně odpočine. Jinak víkend byl super a souhlasím se Závišem - počasí nám celkem vyšlo. Tady v Praze celé úterý pršelo nebo sněžilo.
Mějte se pěkně a za necelý týden zase ahoj (až se vrátím z té daleké ciziny)
Markéta

Zavisse 10-11-2004 23:50

To Juli: Přece nezorganizuju akcičku bez své sestřičky, to si nějak nedokážu představit. Počkáme jak se budou hodit tyhle termíny ostatním. Byl bych pro ten dřívější, sice týden před vánocema by to bylo v Erzgebirgu děsně romantické, ale zas skoro dva měsíce nevydržím. :roll:
Jinak kolegy ze cvičáku přivez, ale potřebuju zavčas vědět přesný počet psů. (A velmi nerad bych se dostal nad 10 - což zajisté chápete (mám jen 3+1) :lol: )

To Jazzinka a Kouřa: Samozřejmě jste zvaní s vámi by to byla kompletní desítka.

Takže se všichni vyjádřete jak by se vám hodil termín 26-28 listopad. Popřípadě 17-19. prosinec.

P.S. To Juli: Ta fotka toho chodidla je tam schválně, aby Jazzinka a Kouřa věděli do čeho jdou :lol: Jinak na té fotce vypadá líp než vypadala ve skutečnosti. (byla víc šedo-fialová)

P.S. to Marketka: Štastnou cestu a ještě štastnější návrat, už se na tebe těšíme.

Záviš a Abu Sara

Kouřa 11-11-2004 12:08

Mno, po pravde receno 27.11. jsem se tesil na velke psi setkani U Rudy Desenskeho, ale bohuzel vcera mi do toho skocila prace. Obcas totiz pracuji o sobotach. A ac jsem se tentokrat hodne snazil najit pro zakazniky jiny termin, neslo to - byznys je byznys. :cry:

Takze ja jednoznacne hlasuji pro 17.-19.12. a jsem schopen si to na 99% zarezervovat a i kdyz je to za dyl, ohromne se tesit.

Navic bych chtel navrhnout:
Jsem otevren jakemukoliv jednodennimu ci puldennimu treku ve vsedni den, v blizkem okoli Prahy zapad (Berounsko, Krivoklatsko apod.) s kymkoliv kdo by chtel protahnout kostru psovi i sobe. Delka nerozhoduje ( dejme tomu 10-30km) Kdyz jdu ale se svym sakalem na vylet a neni to pouhe venceni, snazim se jit tempem. Ale i to by se pripadne srovnalo. Kdyz se domluvime cca tyden dopredu mohu si na dany den udelat volno a dorazit kamkoliv.

Zdravim
Koura

oblivion 11-11-2004 14:30

přiznávám se, ikdyž se za to stydím, že to má nezodpovědnost způsobila ránu od el. ohradníku (o níž píše zavisse) vandě do čumáku a po její zběsilé reakci další ránu tentokrát mě za krk, to když mě vanda protáhla bahnem pod ohradníkem do výběhu mladých býků..

býci se naštěstí po zavytí vandy a následně po mém zařvání rozutekli..

a ještě jedno varování: ne všechny ovečky jsou zvyklé na psy tak jako ty u artemise.. takže byla pěkná hloupost pustit vandu, aby si s nima šla hrát, protože se celý stádo otočilo na patě a rozuteklo po blízkém lese dřív, než k nim vlčice doběhla.. naštěstí každá ovce utíkala jiným směrem, takže vandu ta honička brzy přestala bavit..

jazzinka: také blahopřejeme k zop, do zdejší galerie jsem se podíval a líbí se mi ta fotka jak jdete přes matrace ..jen se mi zdá, že to bylo moc úzké, takže to dandy vzal zleva po zemi.. ;oE

chodci: jsem rád, že se vám výlet líbil, ikdyž ne všechno šlo podle plánu - odpadlo ubytování ve skryjích, pak díky odbočce na zříceninu libštějn jsme to v sobotu do skryjí ani nestihli.. o to více díků lubošovi s choďáčkem rockym, že večer pod zvíkovcem usmlouval a především uhradil přespání v chatkách..

a ještě obdiv za to, že jsme všichni posledních 10 km běželi (!) (3 k točníku a 7 do hořivic), aby závišovi neujel poslední vlak.. tempo to nebylo zrovna cani-crossový (čas 1 h), ale vzhledem ke krosnám, silničnímu povrchu, provozu, tmě a únavě z předchozích 66 km to byl dobrý výkon..

marketka: užij si to a pozdravuj slovinský vlky, měli by tam být kdesi v horách na severovýchodě..

zavisse: bohužel 28.11. mám noční, pokud se mi nepodaří ji zrušit, tak jedině až v prosinci.. a o počet účastníků se neboj, slíbil jsem ti přeci, že budu s vandou spát na balkóně, ne?

no a vanda asi začala hárat, jestli jí to bude trvat zase 6 týdnů, tak když půjdu jako první, můžu vaše psy motivovat.. ;oE

juliana 11-11-2004 23:59

[Ahoj vlčí chodci!
Tak se zdá, že ten prosincový termín je pro většinu vhodný, i pro tu háravou Vandici, kterou to hárání snad do té doby přestane bavit :wink:

To Zavisse: bráško, až budeš dělat trasu, myslím, že můžem jít klidně třicet za den, čili na ten víkend šedesátku, to do tmy stihnem, nevyčerpáme se, ale projdem sebe i vlky. Už se těšíme!
Bude sto pěkná pálka za cestovné vlakem, ale myslím, že je to rozumná investice ;-)

TO KOUŘA: V nejbližší době by se měla konat nějaká třicítka na Berounsku, pro pár lidí s mladými psy (výmarská ohařka, cane corso, čsl.vlčák...), tak mi pošli číslo, dám ti vědět! (můj tel. je 731/472516)

Naše Terry každou chvílí porodí, držte jí palce!
Juliana

Markéta.... 15-11-2004 09:30

Ahoj,
tak už jsem zase zpátky. Ve Slovinsku bylo pěkně, ale žádné vlky ani psi jsem tam neviděla. Bydleli jsme v super moderním hotelu, kde byl i přístup na internet, takže jsem mohla sledovat Vaši diskuzi.
Termín v prosinci se hodí i mě - už se moc těším.
Mějte se hezky a pozdravujte své vlky.
Markéta

Zavisse 15-11-2004 22:38

Takže to vypadá, že jste všichni pro 17-19 prosince. Bude to příjemné, až vypadneme z toho předvánočního shonu. Trasu zatím neprozradím, podle toho jak dopadne shánění noclehu, se možná úplně změní, ale zatím to vypadá nadějně.
Tak se tu mějte a já jdu makat na stránkách. Brzy tam naláduju příspěvky od Julie. Záviš

Zavisse 16-11-2004 14:38

Už jsem uploadoval příspěvky od Juliany, a potřeboval bych abyste mi poslali (už závazně) kdo pojede na Krušnohoráčka, nejlépe do pošty ([email protected]) taky tam napište kolik jste ochotní dát za noclech, neříkám, že bude něco stát, ale až ho budu zajišťovat, tak ať vím kolik nás bude a když budou za to něco chtít, tak ať jsem v obraze, kolik budeme mít k dispozici. Čusky Záviš.

juliana 19-11-2004 01:03

Ahoj trekkaři,
Krušnohoráček bude možná pěkně zasněženej! Kdyby byl sníh, odmítám jakékoliv ubytování! Spím na sněhu, přežije to Ditty, tak proč ne já ;-)

Ještě bych chtěla nabídnout akci 27.-28.11., tedy příští víkend: Pár lidí by chtěla jít v sobotu 30km na Berounsku, někdo by šel i ten z Postoloprt do Rakovníka, to je kolem 75km. Napište prosím, co se vám líbí víc, příští týden bych případně sháněla nocleh. Díky,
zdraví Juliana a vlci

juliana 22-11-2004 10:34

ZMĚNA, NA PŘÍŠTÍ TÝDEN JSEM NAŠLA KRÁSNOU TRASU KRAJEM RAKOVNICKA A SRDCEM ČESKÉHO KRASU, Z KLADNA DO RADOTÍNA!
V PŮLI CESTY JE NÁŠ RODINNÝ DOMEK, TAKŽE NOCLEH S VELKOU KAPACITOU ZAJIŠTĚN.
MARKÉTKA OD DITY S NÁMI BOHUŽEL NEMŮŽE...
KDO PŮJDE, DEJTE VĚDĚT!!!
J+Dizzy

Zavisse 22-11-2004 11:26

Kladno -> Radotín

To víš že jedu, přece vás nenechám všude kufrovat. :lol:
Akorát je to další cesta odkud pojedu domu 4. hodiny :cry:
Ale za tu psinu co užijeme to stojí!!!!!!! Záviš

Zavisse 22-11-2004 11:32

Mapa 36

Sakryš to je další mapa, kde na to mám pořád brát??? Navíc se mi už nevejdou do šuplíku!!! :cry:

Ale zase nová mapa = nové kraje :D Tak zdar v pátek v Kladně! Záviš

Markéta.... 22-11-2004 12:56

Ahoj všem!
Příští víkend s Vámi nejdu :cry: - jedu na Moravu. Moc mě to mrzí, ale nedá se to posunout. Takže příští víkend na Vás budu myslet a držet Vám palce, aby Vám vyšlo počasí a moc jste nebloudili.
Markéta

PS: Ale před Vánocema jdu určitě.[/img]

juliana 23-11-2004 17:24

Ahoj!
Tak to zatím vypadá zase kolem šesti lidí, zlomila jsem i bráchu (prej když se jde přímo od baráku, tak že teda půjde...čili jen v neděli...ba ne, on má v sobotu turnaj floorballu ;-)
A v tu neděli možná i Ellen, prý když půjde i někdo pomalu ;-)
Jen ještě nevím co s Bruslařem a Vandalkou a KOUŘOU!

KOUŘO,
jdeš s námi?????

Julianne, Dizzy, Benji, Coddy, Terry + 7xS :wink:

Kouřa 24-11-2004 00:08

Ahoooj,
jak jsem tady o par prispevku vyse avizoval, mam v sobotu rachotu, ale protoze uz dlouho takovy nejaky trek chci urcite jit, tak v nedeli o me ucasti nepochybujte :D

Bude to pro nas s Kippem (muj sakal - rocni pubertacky Cvcko) takova generalka na tu prosincovou dvoudenni akcicku. Ani ne tak vzdalenostni generalka, jako spis spolecenska generalka (hlavne pro sakala) :mrgreen:

Jedine co potrebuju jsou koordinaty nedelniho startu, abych mohl vymyslet jak se tam z Prahy objevim.

Uz se tesim.
Kouřa

Zavisse 26-11-2004 00:50

Hojky Kouřo, v neděli ráno (pravděpodobně kolem 8) se vyráží z místa kousek od Berouna, pojedeš do Berouna-Popovice a pak asi kilometr na východ. Bližší info ti dá Jul, ale musíš jí zavolat, mám obavu, že se už do víkendu nedostane na net.
Tak čus v neděli ráno.

Zavisse 29-11-2004 10:03

Hojky všem. :D

Tak co nohy, ruce, ramena, a ostatní části těl? :D

To Kouřa: Pls pošli mi fotečky na [email protected] (640*480 75% jpg)
Zítra se pustím do stránek, dneska mám bohužel v programu už něco jiného. (Můžeš k nim vytvořit i popisky)

To Juli: Samozřejmě očekává příspěvek, a když ho pošleš rovnou v elektronický podobě, tak tam nenasekám chyby :oops:

Tak se mějte a ahoj.

Záviš

Zavisse 30-11-2004 15:18

Tak moje fotečky jsou na webu, tentokrát jich je jen 88 :wink: Co je s váma se všema??? Jste pošli na únavu nebo co? Je tu nějaké mrtvo, třetí příspěvek za sebou od jednoho, to už začíná smrdět spamováním 8) :oops:

Markéta.... 30-11-2004 16:10

Ahoj všem (i těm co neznám),
koukala jsem na fotky - jsou moc pěkné. Už se těším na povídání od Juliany. Kdepak jsou ty skály, co byly na fotkách?
Lituju, že jsem s Vámi nebyla. Ale příště už určitě jdu i s Ditou.

Markéta

juliana 30-11-2004 17:26

Ahoj poutníci a vlci,

jsem moc ráda, že se víkendový pochod povedl i s mým naprostým organizačním selháním. Zachránili to jednotliví výborní lidi a krásná příroda, která kvete celoročně v okolí mého bydliště :wink:

Trochu vyčerpávající bylo stále hlídat Dizzyho nos, aby nebyl opět zabořen do Vandina pozadí... :twisted: Ale neboj, Charlie, byli jsme oba rádi, že vy dva jdete ;-)

To Zavisse: snažila jsem se nastavit obrázek, ale zdá se, že je větší než 10kB !?!

Těším se do Krušných hor! Juliana

Kouřa 30-11-2004 20:24

Ahojte.
Dva dny jsem lezel jak mrtvej, az ted jsem se doplazil ke compu. :mrgreen:
BA NEEE, BYLO TO MOC PRIMA. :D Teda az na pocatecni organizacni zmatky, kde se stale vnimam jako hlavni poskozeny a neda mi abych si trochu nevylil srdicko. No povazte:

Kdyz navrhnete organizatorovi akce ze se muzete pridat ke smecce druhy den rano v 9:00, 9:30, nebo 10:00 a on vas durazne upozorni ze se rano vyrazi v 8:00 takze jestli se chcete pridat tak at tam koukate bejt, a vy pak vstavate v nedeli v 5:50, abyste byli na miste urceni v 8:00, a jste tam, a smecka tam neni ani se neozyva, a po hodine usilovneho patrani pomoci zaznamniku a sms se zklamane vydavate sami na planovanou trasu, abyste se nasledne od vudce smecky ze sms v 9:45 dozvedeli ze si trochu vic schrupli a jeste nevyrazili, tak to je na zakousnuti :evil:

No nakonec to dobre dopadlo a nasledujici spolecne kilometry pozitivne prebili ten ranni holubnik. Harajici CVlcice Vanda se ukazala jako spolehliva mrkvicka pro meho CV oslika Kippika a ja poprve zazil jake to je kdyz tahne on mne a ne ja jeho. :) Tedy do kopce a po rovine lahoda, ale vysvetlete mu ze z kopce zabirat nemusi. A tak nejnamahavejsi pasaze meho prvniho 33km dlouheho DOG TREKKU byli vsechny "skopce" :cheesy: a jakoby to nestacilo zbytek smecky - zkuseni dog trrekovi harcovnici - zacali vsechny skopce sbihat. :? Takze suma sumarum: Trasa povedena, smecka prijemna, Kippova tazna sila uzasna, a moje prdelni svaly druhy den gumovy :mrgreen: Vysledek: priste jdu zase!

Koura

Zavisse 01-12-2004 00:06

To Juli: Ten obrázek jsem ozkouĹĄel a je funkční, takĹže se musíĹĄ víc snaĹžit. A má jen tři kila.

To Marketka: Je to Jelínkův most nebo tak nějak, Juliana bydlí kousek tak by to měla vědět líp, já uĹž si to nepamatuju.

To Kouřa: Já jsem v sobotu vstával ve 4:55 a Julie také zaspala a jeĹĄtě mě poslala na jiné nádraĹží. TakĹže jsem tě asi trumfnul :lol:
Ani mě moc nepřekvapuje, Ĺže se jí podařil stejnej kousek dvakrát za sebou, asi se snaĹží abysme byli flexibilní a stále ve střehu. NejduleĹžitějĹĄí je Ĺže se nenudíme, a máme jí za to rádi. :roll:

Pavel 05-12-2004 16:17

Vážení "dogtrekingáři" :D,
fandíme tomuhle sportu, jako ostatně každé smysluplné aktivitě se psy. Ale bohužel tento server není obecným kynologickým serverem ale serverem, věnovaným československým vlčákům.
Doporučuji proto diskuzi o dogtrekkingu přesunout buďto na nějaký obecný server nebo na výborný server, specializovaný právě na podobné sporty http://www.mushing.cz. Na našem serveru uvítáme, pokud budete mít zájem o zveřejnění termínů Vašich akcí v termínovém kalendáři. Popř. pokud někdo z čévéčkářů nebo i "nečévéčkářů" bude mít zájem o publikaci článku o účasti ČsV na dogtrekkingu.
Tímto dělám krok, ke kterému saháme na našem serveru jen zcela výjimečně a jako administrátor toto téma zamykám. Zůstane tu ale nebude už dále pokračovat.

Pokud někdo z Vás téma otevře někde jinde, dejte mi vědět a já zde uvedu adresu nové diskuze aby se tam mohli zde diskutující a i další přesunout.

Doufám, že tento postoj pochopíte a nezanevřete na nás :D

All times are GMT +2. The time now is 01:05.