Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Žijeme s vlčákem... (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=119)
-   -   Mapka kde žijí čsv (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=13091)

Hanka 04-01-2010 12:39

Mapka kde žijí čsv

Ahoj admine Pavle. Nešlo by stvořit, případně sem umístit nějakou mapku ČR, kam by si mohli majitelé čsv umístit vlaječku se jménem vlčáka, případně kontaktem na sebe? Něco jako mají poláci nebo italové. Tady se lidi shánějí na setkání a často jeden o druhém nevědí, i když bydlí nedaleko od sebe.
Já se tedy přiznám, že jsem PC analfabet a tohle neumím.
Nebo to třeba umí a vytvoří někdo jiný?

sdivokoukrvi 04-01-2010 12:51

Quote:

Originally Posted by Hanka (Bericht 266879)
Ahoj admine Pavle. Nešlo by stvořit, případně sem umístit nějakou mapku ČR, kam by si mohli majitelé čsv umístit vlaječku se jménem vlčáka, případně kontaktem na sebe? Něco jako mají poláci nebo italové. Tady se lidi shánějí na setkání a často jeden o druhém nevědí, i když bydlí nedaleko od sebe.
Já se tedy přiznám, že jsem PC analfabet a tohle neumím.
Nebo to třeba umí a vytvoří někdo jiný?

To je dobrý nápad, člověku by to usnadnilo vymýšlení s kým jít venčit. Bohužel ani já nemumím nic takovýhle ho vytvořit a když ne mapku, tak třeba databázi

leila 04-01-2010 12:52

google maps ponúka túto možnosť

Hanka 04-01-2010 12:55

Ahoj, to já vím, jen se mi na ní nikdy nepodařilo dát i nás. To byla myslím ta italská verze. ;)

leila 04-01-2010 13:13

som to pozerala, len akosi dovolí len mne doplňovať, ako tvorcovi mapky... chcela som otvorenú mapku, ale ešte som na to neprišla... skúsim, pozriem.

Helenasotis 04-01-2010 20:06

Mapa je založena (značku tam mám samozřejmě zatím jen já ;) )
Tady je MAPA ČSV V ČR A SR - stačí si na Google vytvořit účet a už můžete mapu upravovat - tedy přidávat do ní vlastní značky (taky bohužel mazat značky těch ostatních, no ale to zabezpečit opravdu neumím... Ale doufám, že tak dětinský snad nikdo nebude :stupid :rock_3)
Pokud při zadávání značky přepnete (přímo v té bublině) na "Formát RTF", můžete text libovolně formátova a přidat i foto...

Příjemnou zábavu a hodně radosti ze setkání ;)

PS: Pokud bude mít přece jen někdo potřebu mě z mapy vygumovat, směle do toho :blah

PPS: Pokud to někdo zvládne lépe - mapu + editaci - vůbec se tomu nebráním ;)

Hanka 04-01-2010 20:13

Tedy Helčo.....:nono To bychom ti přeci neudělali :twisted: .
Ale děkuji ti, já vím, že ty se s těmi PC kamarádíš přeci jen víc než já. Jdu to tedy zkusit.
Ahoj Hanka

Pavel 04-01-2010 23:48

Helenka-šikulka :D

Pavel 05-01-2010 06:34

Jinak Hani, zapoměl jsem Ti odpovědět. Co se týká mapy, která bybyla interaktivní na Wolfdofu, je to trošku problém. Asi nemá cenu, aby tu byla jen malá schematická mapka ČR, bez možnosti zvětšení. No a mapové podklady, podobné serverům google nebo seznam, je třeba zakoupit. Ceny se pohybují v desetitisících korun (podle rozlišení a typu). Pokud by tedy někdo byl ochoten sponzorsky nám legální licenci poskytnout myslím, že by se pak dalo o takové službě u nás na serveru uvažovat.

Hanka 05-01-2010 09:10

Ahoj, to nevadí, Helča už to vyřešila za nás i se mi podařilo se tam zaregistrovat a píchnout vlaječku. To je na mě výkon :lol:

saschia 05-01-2010 11:37

Dobry napad, uz som tam pridala Freiku aj Berena... Dik, Heli!

Pavel 05-01-2010 14:31

Quote:

Originally Posted by Hanka (Bericht 267076)
Ahoj, to nevadí, Helča už to vyřešila za nás i se mi podařilo se tam zaregistrovat a píchnout vlaječku. To je na mě výkon :lol:

No trochu zase srazím Tvé sebevědomí. Tvá vlaječka byla píchnutá jinde a v Kadani byla jedna bez popisku. Hned, jak jsem na to přišel, tak jsem to opravil :D

sdivokoukrvi 05-01-2010 14:38

Quote:

Originally Posted by Pavel (Bericht 267175)
No trochu zase srazím Tvé sebevědomí. Tvá vlaječka byla píchnutá jinde a v Kadani byla jedna bez popisku. Hned, jak jsem na to přišel, tak jsem to opravil :D

muheh mě to taky trvalo dlouho, než sem na to kápla, a bez rad bych si asi neporadila

Hanka 05-01-2010 14:40

Ty umíš jen kazit radost :evil:
Ale dík:p

Pavel Závodník 05-01-2010 20:26

Pomoc

Sice s PC umím celkem dost dobře v Google maps se ale neorientuju. Nemohl by zde někdo kdo se již úspěšně na mapu přidal, napsat nějaký popis jak vlaječku přidat. Díky moc určitě se to bude hodit více uživatelům. Pavel & Assyr 8)

Marianka.W 05-01-2010 20:40

Musíš si na Google založit účet a potom si na mapce klikneš na "Upravit", na mapě potom na symbol značky (obrácená modrá kapka), vyplníš a je to.

Pavel 05-01-2010 20:42

Už jsi tam

Helenasotis 05-01-2010 20:56

Jj, zjistila jsem, že s tím trochu zápasí více uživatelů (nápověda na Google není zcela ideální).

1. první krok - registrace + přihlášení - VŠICHNI REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ GOOGLE MAJÍ PRÁVO MAPU UPRAVOVAT (není tedy třeba další povolování nebo jiná zvláštní práva)
  2. po otevření mapy si klikněte na tlačítko "Upravit" - vlevo nahoře (nad názvem mapy)
  3. pravým myšítkem klikněte na mapě do místa, kde chcete značku umístit a vyberte z nabídky "Přidat značku místa" (v případě, že se zcela nestrefíte - ZNAČKU LZE PŘESOUVAT - tedy dodatečně opravit - nepřidávejte zbytečně novu ;))
  4. v bublině přidané značky napište svůj popisek (přimlouvám se u ČSV za oficiální jména :) - ta užívaná třeba do závorky)
  5. kliknutím na "Formát RTF" můžet pomocí nabídky podobné, jako v tomto fóru, text udělat třeba tučný, barevný, přidat obrázek anebo aktivní odkaz
  6. pro přehlednost není na škodu udržovat abecední pořadí značek (na první místo jsem dala CHS, za ně jednotlivé pejsky) - nově přidanou značku v levém sloupci (seznamu) chytněte myší a táhněte ji na patřičné místo (když si každý zařadí svou zančku na správné místo, nebude se s tím muset nikdo pak půl hodiny mořit ;))
  7. po skončení všech úprav klikněte na tlačítko "Hotovo". Chcete-li úprav dělat více, pro jistotu si je ukládejte postupně pomocí tlačítka "Uložit". Na konci je ale třeba stejně vše potvrdit "Hotovo"
  8. COKOLI LZE OPRAVIT, DOPLNIT atd. Stačí opět kliknout na "Upravit" a můžete cokoli editovat. Na konci zase "Hotovo".
    Pokud se Vám nechtěně stane, že přidáte něco špatně nebo navíc, kliknutím na značku si otevřete její editaci a tím se otevře rovněž volba ji smazat (tak po sobě nechtěné double značky mažte ;) )
Tak, toť vše, snad to pomůže :)

Helenasotis 05-01-2010 21:01

Jinak mám radost, jak se nám mapička krásně zaplňuje :) - pošlete odkaz na ni dalším...

Pavel Závodník 05-01-2010 21:27

Díky

Díky moc za radu i za přidání na mapu. Alespon budu mít přehled o ČSV okolo mého bydliště vím pouze o dvou kteří jsou nedaleko, ale na mapě zatím nejsou.

sdivokoukrvi 05-01-2010 21:29

Quote:

Originally Posted by Pavel Závodník (Bericht 267341)
Díky moc za radu i za přidání na mapu. Alespon budu mít přehled o ČSV okolo mého bydliště vím pouze o dvou kteří jsou nedaleko, ale na mapě zatím nejsou.

tak pokud písneš info co to je zač tak to tam klíďo přidám,nebo kdokoliv z přítomnejch je určo taky ochotnej

Pavel 05-01-2010 21:34

Tak jsem to vznul na server jako článek. Helčo, doufám, že mne nezabiješ, že jsem využil a trochu poupravil Tvůj geniální popis :D

Marianka.W 05-01-2010 21:53

Zrovna mě napadlo, jak asi bude mapička vypadat, až si jí všimnou taliáni....

sdivokoukrvi 05-01-2010 21:58

Quote:

Originally Posted by Marianka.W (Bericht 267352)
Zrovna mě napadlo, jak asi bude mapička vypadat, až si jí všimnou taliáni....

Hádám, že Itálie nám zmodrá

Pavel Závodník 05-01-2010 22:09

Už jsem tam jeden záznam přidal bohužel neznám jméno majitele druhé feny (ani její jméno), jen vím že bydlí pár kilometrů od nás.

edit: jsem ho smazal a majitelce napsal aby se kdyžtak přidali sami, bude to tak lepší

Helenasotis 05-01-2010 22:11

Quote:

Originally Posted by Alissea (Bericht 267343)
tak pokud písneš info co to je zač tak to tam klíďo přidám,nebo kdokoliv z přítomnejch je určo taky ochotnej

No, respektujte také, prosím, soukromí a nepřidávejte bezhlavě všechny ČSV, které znáte, aniž by s tím byli jejich majitelé srozuměni ;)

Helenasotis 05-01-2010 22:17

Quote:

Originally Posted by Pavel (Bericht 267345)
Tak jsem to vznul na server jako článek. Helčo, doufám, že mne nezabiješ, že jsem využil a trochu poupravil Tvůj geniální popis :D

Ne, na návod si autorská práva nenárokuju....:D :D
Jen bych poopravila a doplnila, že nápad to nebyl můj, ale Hanky - já jsem se chopila jen realizace ;)

sdivokoukrvi 05-01-2010 22:21

Quote:

Originally Posted by Helena (Bericht 267359)
No, respektujte také, prosím, soukromí a nepřidávejte bezhlavě všechny ČSV, které znáte, aniž by s tím byli jejich majitelé srozuměni ;)

já to spíše těm známejm píšu např po mobilu či icq, by o tom věděli a přidali se, zatím to docela funguje

Helenasotis 05-01-2010 22:33

Tak jsem objevila ještě další vychytávku - Itálie, ani Střední Evropa vůbec nemusí zmodrat :) - při editaci značky si v bublině klikněte v pravém horním rožku na tu modrou ikonku a můžete ji změnit na jinou - buď z přednastavených googláckých nebo si třeba nahrát svou vlastní originální ;)

Nebo se můžeme domluvit na barevném systému:
modrá - chlapečci
červená - holčičky
zelená - smíšené páry (smečky)
žlutá - CHS

Marianka.W 05-01-2010 22:38

Já už se přebarvila na moji oblíbenou zelenou, ačkoliv mám dvě holky....

Hanka 05-01-2010 23:20

Že bych vybírala autorský poplatek? :diablotin
Ale je zajímavé, kolik lidí má čas na takové kraviny :sooo_hapy

Czertice 05-01-2010 23:30

Mapka

Napad s mapkou se mi moc libi, ale nejsem si ted jista jestli to bude spolehlive fungovat, pac napriklad moji Raksu jista Eva pred hodinou odstehovala z Orecha k Neratovicim;] Coz o to, Raksa by byla stastna kdekoliv, ale ja bych preci jen radsi bydlela bliz k Praze...;]
Asi to je nejaky omyl, nicmene to pripomina ze s tou mapou opravdu muze delat kdo chce co chce, a takove omyly se asi budou dit. Nelze to nejak zmenit?

Dayen 06-01-2010 09:42

Barevně rozlišit stanice, smečky, psy a feny by bylo dobré.
Možná ještě udělat druhou mapu, kde by byly pouze chovatelské stanice.

Pavel 06-01-2010 10:53

Quote:

Originally Posted by Helena (Bericht 267367)
Nebo se můžeme domluvit na barevném systému:
modrá - chlapečci
červená - holčičky
zelená - smíšené páry (smečky)
žlutá - CHS

Já mám i stanici i kluka i holky, tak jsem se udělal fialově, může to tak být Helčo ? :D

A taky koukám, že i Ti, co "vůbec nechodí na náš server, protože je to bulvár" už tam jsou taky :D :D

Hanka 06-01-2010 10:56

Tak se nějak sjednoťte, já mám sestavu jako Pavel a zatím jsem žlutá....:lol:

Hanka 06-01-2010 10:58

Jo, napadlo mě to samé. Žádná Eva nemohla Czertici přesunout, protože ta by se na naši mapku ani nepodívala, natož pak tam někoho přidávala.....:evil: To by bylo pod její úroveň......

Pavel 06-01-2010 11:06

http://maps.google.com/maps/ms?hl=pl...,19.248047&z=6

Pavel 06-01-2010 11:18

No jak tak koukám, tak Eva je aktivní, ale přesto bych prosil, přidávejte si tam jen své psy popř. své vlastní odchovy.

Helenasotis 06-01-2010 18:12

Quote:

Originally Posted by Pavel (Bericht 267456)
Já mám i stanici i kluka i holky, tak jsem se udělal fialově, může to tak být Helčo ? :D

No já jsem na tom naprosto stejně (dokonce i početně 1 kluk a 2 baby), ale stejně jsem žlutá, protože mám CHS :)

Barevně to byl jen návrh - pro přehlednost, ale kdo se chce lišit, no problem - každého věc ;) (už tam i zcela odlišné "špendlíky" jsou). A kdo ví - třeba, když mě to popadne a budu mít čas (momentálně se topím pod přívalem výkazů), tak si vyrobím originální ikonku a budu se lišit taky :D

A ať se tam přidává kdokoli, kdo má ČSV - důležité je, aby to přinášelo radost a užitek. Ale hlavně ať nikdo neškodí...;) (proti tomu totiž ta mapa opravdu zajistit nejde, pokud to má být přístupné všem zájemcům).

Marianka.W 06-01-2010 18:59

Já se nakonec taky přidala do žluté skupiny. Vzala jsem to podle logiky "nadpis=název ChS, tak barva taky podle ChS".
Snad to lidi pojmou jako zdroj informací o blízkých spřízněncích a ne jako další možnost jak do někoho rejt.
:wolf

Stela 06-01-2010 20:19

Ahojky,
nápad je to opravdu super.A chytla se ho spousta lidí.
Akorát by bylo opravdu dobré kdyby jsme všichni dodržovali dohodnuté barvy. Je sice hezké, že si tam Pavel dal fotku psů, ale představa, že to tak udělá každý, tak je mapka zbytečná a nikdo se v tom chumlu šedých hlav nevyzná (foto si můžete dát do informcí po kliknutí) - jsem pro tak jak to napsala Hela. Pokud bude mít někdo kluky, holky nebo všechno dohromady a bude mít ch.st tak ta je nadřazená.

Jinak jak psala Hela :
CHS - žlutá
Smíšené smečky (kluci i holky bez ch.stanice) - zelená
Pouze holky - červená
Pouze kluci - modrá

a pokuste se dodržet i značky ať v tom není bordel :o))))

Marianka.W 06-01-2010 20:40

Tak na mapce se mu stejně zobrazí jen "kapka", fotku má v seznamu nalevo, takže mně osobně to teda nevadí. Navíc podle mě každý bude hledat spíš na podrobnější a tudíž méně "zaplácané" mapě.

sdivokoukrvi 06-01-2010 20:49

Quote:

Originally Posted by Marianka.W (Bericht 267627)
Tak na mapce se mu stejně zobrazí jen "kapka", fotku má v seznamu nalevo, takže mně osobně to teda nevadí. Navíc podle mě každý bude hledat spíš na podrobnější a tudíž méně "zaplácané" mapě.

Právě že na mapce má znak chs místo kapky, dá se to libovolně měnit

Marianka.W 06-01-2010 21:23

Tak mně se teda zobrazuje fotka jen v seznamu ať dělám co dělám. Na mapě pořád jen obrácená kapka. Ale i tak mi to připadá zbytečné řešit.

Argus 07-01-2010 13:21

Quote:

Originally Posted by Stela (Bericht 267619)
Jinak jak psala Hela :
CHS - žlutá
Smíšené smečky (kluci i holky bez ch.stanice) - zelená
Pouze holky - červená
Pouze kluci - modrá
a pokuste se dodržet i značky ať v tom není bordel :o))))

Tak se obávám, že už to skape na lidovou tvořivost. Nejen, že to hýří všemi barvami a tvary, ale někteří už zjitili, že tam jdou dál hlavičky milovaných zuboušů. No, původní myšlenka byla zajímavá. Škoda ;).

Hanka 07-01-2010 13:45

No, ty čtyři základní barvy by byly OK, to bych se ještě orientovala. Jako pražákovi by mi ty hlavičky dost vadily, schová se za ně skoro všechno kolem Prahy a mapku si nepřibližuji, spíš oddaluji. Ještě, že kolem mě široko daleko žádný vlčák není. Pavle, nechceš to přehodnotit? :lol:
Líbilo by se mi to taky víc sjednocené, žádné špendlíky, jen ty kapky ve čtyřech barvách.

Stela 07-01-2010 14:19

Quote:

Originally Posted by Hanka (Bericht 267783)
No, ty čtyři základní barvy by byly OK, to bych se ještě orientovala. Jako pražákovi by mi ty hlavičky dost vadily, schová se za ně skoro všechno kolem Prahy a mapku si nepřibližuji, spíš oddaluji. Ještě, že kolem mě široko daleko žádný vlčák není. Pavle, nechceš to přehodnotit? :lol:
Líbilo by se mi to taky víc sjednocené, žádné špendlíky, jen ty kapky ve čtyřech barvách.

To je můj názor...Tak by to bylo super. Představa, že tam má každý hlavu vlčáka mě děsí :lol: 4 dohodnuté barvy a jednotný znak. Super.

Pavel 07-01-2010 14:33

Ale vždyť to by neměl být žádný problém, ba naopak. Kdo hledá podle jména, ten stejně kliká na levý sloupec v seznamu. Ten kdo hledá podle regionu, ten si ho dá na střed okna a oba pak stejně přibližují. K čemu je mi, že vidím např, na praze 20 špendlíků ? Stejně si přiblížím tu část mapy, abych viděl, kde skutečně jsou. Ale pokud mne přesvědčíte, že to tak není, rád ikonu smažu.

sdivokoukrvi 07-01-2010 14:41

No vypadá to divně, když jsou všude špendlíky a najednou tam 3 hlavy, které při prvním pohledu, část ostatních zakrývají. Jak by to vypadalo, kdyby to udělali všichni? Mapa by se stala nepřehlednou. Ale to je můj osobní názor.

Stela 07-01-2010 14:53

Quote:

Originally Posted by Alissea (Bericht 267811)
No vypadá to divně, když jsou všude špendlíky a najednou tam 3 hlavy, které při prvním pohledu, část ostatních zakrývají. Jak by to vypadalo, kdyby to udělali všichni? Mapa by se stala nepřehlednou. Ale to je můj osobní názor.

Nejenom tvůj.
Vždycky se najde někdo kdo se musí lišit, ale to je všude. Mě se spíše líbilo, že mrknu na mapu a vidím kde jsou stanice, jednotliví psi atd. Podle jmen můžu hledat na wolfdogu a né na mapě tam uvidím barevnou kapku a kliknu na ni.

saschia 07-01-2010 15:01

Tiez sa mi paci viac len pouzivanie tych obratenych kvapiek s farebnym kodovanim CHS a pohlavi / svoriek. Obrazky su jednak privelke a jednak neukazuju tu polohu presnejsie. Ja si na mapke pozeram rozmiestnenie CVciek v celej mape - je to zaujimave pozerat ako su niekde koncentrovane a niekde nie. Skoda ze na Slovensku su zatial len kvapky odo mna a Zuzky...

Myslim, ze ohladom kvapiek / spendlikov / obrazkov by rozhodujuce slovo mala mat Helena, kedze ona je autorka mapky...

leila 07-01-2010 15:41

už sme tam aj my. dám avízo viacerým majiteľom, nech sa pridajú

Mackie 07-01-2010 16:58

ja mojich nepridam, ale cakam, ako sa to na Slovensku rozvinie;)

a ak by to zacalo byt prilis neprehladne, stale si to moze autorka uzamknut a pridavat podla stanovenych pravidiel

Helenasotis 07-01-2010 17:04

Pavle, přiznám se, že ty Tvoje hlavy mě tam taky poněkud vizuálně iritují...:D
Už jen proto, že více než 3x přesahují velikost defaultních ikonek (1 hlava je větší, než ta jedna kapka).
Osobně bych rozhodně upřednostnila jednoduchý a přehledný barevný ikonkový systém, nařizovat ale nikomu nic nemohu. Dodržujte ale alespoň maximální velikost výchozích značek.

Taky bych se chtěla přimluvit, abyste si dávali pozor na (byť neúmyslný) přesun cizích značek. Uživatelka Hana přesunula značku Baka z Údolí komárů do Grónska :D - určitě neúmyslně, ale bylo to poněkud kuriózní. Vrátila jsem Baka alespoň do Evropy (lehce za hranice Polska), ale jelikož netuším, kam správně patří, prosím vlastníka nebo zadavatele, aby to opravil.
Pokud se Vám takový nechtěný přesun stane, nad horním okrajem mapy naskočí info, že značka byla přesunuta a příkaz "ZPĚT" - pomocí něj svou chybu můžete ihned napravit ;)

Pavel 07-01-2010 17:28

No dobře Helčo, víš že pro Tebe mám slabost, tak jsem tam vrátil tu ošklivou fialovou kapku :D

saschia 07-01-2010 17:48

Quote:

Originally Posted by Pavel (Bericht 267860)
... tak jsem tam vrátil tu ošklivou fialovou kapku :D

Zmen osklivu fialovu za krasnu zltu a mas vystarane ;o) a nehovor ze zlta je skareda, mne pripomina vlcie ocicka ...

Pavel 07-01-2010 17:49

Sašo, pro Tebe slabost nemám, takže barvu nezměním :D

saschia 07-01-2010 17:51

To bol len navrh, ze ked sa ti ta fialova nepaci... ;o) Ale aj fialova je krasna, pripomina mi podliatiny z vlciacieho spasovania ;o)

Undertaker 07-01-2010 17:54

No mapa má obvykle jasnou legendu... proto by se hodilo, kdyby to všihni výtržníci sjednotili (a když už to změnil i Pavel...):lol:

Stela 07-01-2010 18:31

Quote:

Originally Posted by Undertaker (Bericht 267881)
No mapa má obvykle jasnou legendu... proto by se hodilo, kdyby to všihni výtržníci sjednotili (a když už to změnil i Pavel...):lol:

To sice změnil, ale pokud vím má ch.st. sice nechová, ale barva by měla být žlutá. No, ale aspoň něco.

Pavel 07-01-2010 18:39

Jak jsem psal, mám chovatelskou stanici, feny i psa, takže smečku. Proto ta odlišná barva.

Jinak Moniko, odchoval jsem pár vrhů a teď mám 2 staré feny, takže proto nechovám. Nejsem z těch, kteří se staré feny zbaví jen aby mohli mít další chovnou a chovat za každou cenu. Chovatelská stanice je i ta, která momentálně nechová.

Stela 07-01-2010 19:14

Quote:

Originally Posted by Pavel (Bericht 267900)
Jak jsem psal, mám chovatelskou stanici, feny i psa, takže smečku. Proto ta odlišná barva.

Jinak Moniko, odchoval jsem pár vrhů a teď mám 2 staré feny, takže proto nechovám. Nejsem z těch, kteří se staré feny zbaví jen aby mohli mít další chovnou a chovat za každou cenu. Chovatelská stanice je i ta, která momentálně nechová.

Pavle, máš prostě chovatelskou stanici a to je žlutá, ale ty musíš mít vždycky všechno jinak.

Zrovna já opravdu nejsem jedna z těch, která by se tak zachovala, pro svou fenu dělám maximum a to ti potvrdí většina lidí co mě zná. Já moc dobře chápu proč nechováš, zas tak blbá nejsem. Já jsem řekla, že máš chovatelskou stanici, že SICE NECHOVÁŠ, ale i tak by jsi měl mít žlutou = že máš chovatelskou stanici !!!Až mi zestárne fena tak si přece barvu taky nepřehodím, protože nebudu nějakou dobu chovat. TZN.Že jsi chovatel i když nechováš. Nechápu opět tvůj útok a příspěvek.
Já sama jsem asi měsíc a půl přemýšlela, zda zvládnu druhou fenku ČSV, protože jsme přišli o voříška a zbývala mi a nechtěla jsem se s ní rozloučit, tak jsem si ji nakonec nechala, ale i tak nevím jak to budu zvládat. Takže ze mně nikdy megachovatel, nebo množitel nebude, neboť mi dvě ČSV maximálně stačí.

Pavel 07-01-2010 20:00

Moniko, já na Tebe neútočím, jen jsem vysvětlil situaci, aby to někdo blbě nepochopil. Neber ty barvy tak strašně vážně :D

Helenasotis 07-01-2010 20:20

Pavliku, ty barvičky jsou pro přehlednost, takže lidé moudří by to mohli dodržovat ;) (já jsem taky už psala, že mám naprosto stejné složení smečky jako Ty, ale jsem žlutá, neb mám CHS. Pro fialovou - krom té potřeby se lišit ;) - fakt důvod není :D. Ale jestli chceš, klidně si ji měj...)

Pavel 07-01-2010 20:26

Helenko, co bych pro Tebe neudělal. Už jsem tedy žlutý :(

CDaniela 07-01-2010 21:44

Quote:

Originally Posted by Pavel (Bericht 267900)

Jinak Moniko, odchoval jsem pár vrhů a teď mám 2 staré feny, takže proto nechovám. Nejsem z těch, kteří se staré feny zbaví jen aby mohli mít další chovnou a chovat za každou cenu.

A ty znáš někoho ze zúčastněných (v ČR) kdo to dělá? Nebo proč to do tohoto tématu píšeš?

Pavel 07-01-2010 22:01

Quote:

Originally Posted by CDaniela (Bericht 267961)
A ty znáš někoho ze zúčastněných (v ČR) kdo to dělá? Nebo proč to do tohoto tématu píšeš?

Danielo, nechápu, proč tady tuhle otázku kladeš ? Samozřejmě, že nikdo v tomto fóru dosud píšící, to nedělá. A já ani nic takového nenapsal ani nenaznačil.

Helenasotis 07-01-2010 22:54

Sakra, to nemůže aspoň jedno vlákno zůstat normální??? :peace
Nechte toho, nebo...:mad: :mdrmed (...třeba smažu mapu ;) :mdrmed)

CDaniela 07-01-2010 22:58

Quote:

Originally Posted by Helena (Bericht 267995)

Asi jsem se nakazila od Pavla ;)

Undertaker 08-01-2010 01:13

Tak jinak Dodržovat barvičky, neprotestovat, nerejt a koukat, kde okolo se vyskytne obludka :)

RadeKKK 08-01-2010 09:38

Quote:

Originally Posted by Undertaker (Bericht 268038)
Tak jinak Dodržovat barvičky, neprotestovat, nerejt a koukat, kde okolo se vyskytne obludka :)

No to půjde těžko, když jsou žlutí i ti co nemají ChS.

Jinak k uživatelce Evě. O mapě mě informovala Helča meilem, a jelikož máme povolené na PC jen něco, poprosila jsem Evu, jestli by mě na mapku nedala. Takže přes tento server to opravdu neví. Pokud mě někdo zažlutí, předem děkuji.

sdivokoukrvi 08-01-2010 09:44

Quote:

Originally Posted by RadeKKK (Bericht 268046)

Jinak k uživatelce Evě. O mapě mě informovala Helča meilem, a jelikož máme povolené na PC jen něco, poprosila jsem Evu, jestli by mě na mapku nedala. Takže přes tento server to opravdu neví. Pokud mě někdo zažlutí, předem děkuji.

už si si žlutá

Undertaker 08-01-2010 09:45

Quote:

Originally Posted by Alissea (Bericht 268047)
už si si žlutá

Zlobíš, zbytečně sem se namáhal :twisted:

Hanka 08-01-2010 10:03

Jé, děkuji všem, že jste se sjednotili, teď už tam opruzují jen tři špendlíky ;-).
Vypadá to dobře.

Marianka.W 08-01-2010 11:40

Quote:

Originally Posted by Helena (Bericht 267995)

Přesně. Mám pocit, že tohle je specifická vlastnost téhle stránky...

leila 08-01-2010 12:22

asi by to bolo veľké zasahovanie do cudzích vecí, keby sa na to občas niekto pozrel a upravil tie zle zvolené farby alebo špendlíčky zamenil za kvapky, prípadne pridal foto a tak? hlásim sa dobrovoľne

Pavel 08-01-2010 12:36

Tak se nehlaš a konej :D

Stela 08-01-2010 13:26

Quote:

Originally Posted by RadeKKK (Bericht 268046)

Kdo je žlutý a nemá CHS ?? Ať koukám jak koukám nikoho nevidím.

leila 08-01-2010 16:02

opravené zle zvolené špendlíčky 8)

LenkaR 08-01-2010 18:12

Někde se mi zatoulala Amee z Březovské samoty.......... nevím kde ji hledat ....... nebo že bych si ji smazala??:oops:

Stela 08-01-2010 18:23

Quote:

Originally Posted by LenkaR (Bericht 268190)
Někde se mi zatoulala Amee z Březovské samoty.......... nevím kde ji hledat ....... nebo že bych si ji smazala??:oops:

Amee je u Plzně. ;)

Lenis 08-01-2010 18:26

Já vidím její značku severovýchodně od Plzně...

LenkaR 08-01-2010 19:43

To je ale potvora!! A já myslela že chrní u krbu .........Díky:lol:

CDaniela 09-01-2010 11:18

Kdo bydlíte poblíž naší chovatelské stanice a chcete se zúčastnit socializace zbrusu nových Srdcerváčků, jste vítáni!

Marianka.W 10-01-2010 14:29

To jsou Céčka? Takže po Bludičce by mohl následovat Cipísek? Ty máš talent na tyhle roztomilý jména... ;-)

CDaniela 10-01-2010 20:17

Quote:

Originally Posted by Marianka.W (Bericht 268536)
To jsou Céčka? Takže po Bludičce by mohl následovat Cipísek? Ty máš talent na tyhle roztomilý jména... ;-)

Cipísek tam není, máme jen jednoho pejska a ten dostal v harému pěti holek příznačné jméno Cassanova ;) Holky si tentokrát pojmenují majitelé sami.

moncikkk 10-01-2010 20:46

problém s obrázkem

Jak se tam vkládá ten obrázek k popisku?
Mě to nějak nejde. Když kliknu na načíst obrázek, naskočí mi tabulka Zadejte prosím adresu URL obrázku. Když vyberu nějakou fotku z wolfdogu, obrázek se nezobrazí a fotka z počítače mi tam nejde vložit. Může mi někdo poradit?

Marianka.W 10-01-2010 21:01

Musíš mít tu fotku někde na internetu. Když na ni klikneš pravým, otevře se ti tabulka, dole jsou "Vlastnosti obrázku", to rozklikneš a ukáže se ti další tabulka a v té máš mimo jiné i "adresu obrázku"...

Danielo, Cassanova je taky super. Kam na ty jména chodíš?...

moncikkk 10-01-2010 21:34

Quote:

Originally Posted by Marianka.W (Bericht 268605)
Musíš mít tu fotku někde na internetu. Když na ni klikneš pravým, otevře se ti tabulka, dole jsou "Vlastnosti obrázku", to rozklikneš a ukáže se ti další tabulka a v té máš mimo jiné i "adresu obrázku"...

Děkuji moc, už má Xara na mapce i obrázek!

CDaniela 11-01-2010 12:38

Quote:

Originally Posted by Marianka.W (Bericht 268605)
Danielo, Cassanova je taky super. Kam na ty jména chodíš?...

Mám bujnou fantazii :lol:

yzengrin 12-01-2010 18:23

Quote:

Originally Posted by CDaniela (Bericht 268598)
Cipísek tam není, máme jen jednoho pejska a ten dostal v harému pěti holek příznačné jméno Cassanova ;) Holky si tentokrát pojmenují majitelé sami.

Jé, a jak by se měla jmenovat Sofa...ta zas má jen samé brášky:-)..4:-)

Pavel 12-01-2010 19:29

Ako sa tak pozerám na mapku - východniari, čo je s vami :D

Undertaker 13-01-2010 01:17

Quote:

Originally Posted by yzengrin (Bericht 269152)

Kdyby byla z Bčkovýho vrhu, tak je to Běhna:lol:

yzengrin 13-01-2010 10:12

Quote:

Originally Posted by Undertaker (Bericht 269257)
Kdyby byla z Bčkovýho vrhu, tak je to Běhna:lol:

No jo, to je typické, jak má chlap za týden 10 ženských, tak je to sukničkář apod., ale jak má ženská za týden 10 chlapů, tak už je to běhna atd. :twisted::lol:

Pavel 13-01-2010 12:16

Koukám, že mapka se plní. Nebylo by od věci udělat třeba mapku s akcemi ?

kalosek 13-01-2010 15:42

A co takhle cvičáky ČSV ?

Undertaker 13-01-2010 19:24

Quote:

Originally Posted by yzengrin (Bericht 269281)
No jo, to je typické, jak má chlap za týden 10 ženských, tak je to sukničkář apod., ale jak má ženská za týden 10 chlapů, tak už je to běhna atd. :twisted::lol:

Bohužel, ale tak už to chodí a to ještě běhna je slušně řečeno a když už sem byl u Bčkovýho vrhu, tak ne sukničkář, ale Borec. Ale to už je vlastně dost OT, Cassanova je originální ;-)

Undertaker 13-01-2010 19:26

Quote:

Originally Posted by Pavel (Bericht 269313)
Koukám, že mapka se plní. Nebylo by od věci udělat třeba mapku s akcemi ?

To není špatnej nápad, vezmeš si to na starosti?
Taky jsem koukal, že na mapce ČSV jsou cvičáky... nechtělo by to pro ně taky zvláštní barvu nebo je nechat na mapku právě s těmi akcemi?

CDaniela 13-01-2010 19:54

Quote:

Originally Posted by yzengrin (Bericht 269152)

Asi Amelly only one. Kdyby byla u mě v B vrhu tak Bludička, ta má 5 sourozenců kluků. Bujná fantazie mi došla, nějak nemám náladu ....

Pavel 13-01-2010 20:23

Quote:

Originally Posted by Undertaker (Bericht 269436)
To není špatnej nápad, vezmeš si to na starosti?
Taky jsem koukal, že na mapce ČSV jsou cvičáky... nechtělo by to pro ně taky zvláštní barvu nebo je nechat na mapku právě s těmi akcemi?

Mám dost práce s tím, doplňovat stále dokola psy ze svých vrhů, jejichž část opakovaně někdo zdatně maže :(

All times are GMT +2. The time now is 10:19.