Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   13.06.2010- KWPR Racibórz (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=14397)

Bajka 30-05-2010 19:14

13.06.2010- KWPR Racibórz

Kto się wybiera?
My będziemy z naszą młodszą jędzą :) Kto jeszcze, kto jeszcze przyjedzie? :rock_3

Rona 30-05-2010 19:38

Może uda nam się dotrzeć z Lorką. W końcu gdzieś te dwie pańszczyzny musimy jeszcze odrobić... :roll::lol:

Grin 30-05-2010 19:50

Quote:

Originally Posted by Rona (Bericht 303551)
Może uda nam się dotrzeć z Lorką. W końcu gdzieś te dwie pańszczyzny musimy jeszcze odrobić... :roll::lol:

No i super, bo my się też zgłosiliśmy. :D
(Może to będzie już nasza ostatnia "pańszczyzna"... znaczy w zależności, jak sędzia uzna. :p )

Gia 30-05-2010 19:57

My też będziemy ;) To nasze prawie rodzinne strony ;)

Rona 30-05-2010 19:57

Quote:

Originally Posted by Grin (Bericht 303553)
No i super, bo my się też zgłosiliśmy. :D
(Może to będzie już nasza ostatnia "pańszczyzna"... :p )

No... skoro będziecie Wy, Furie, Trunksie, ciocia Kalinka, Magda z całym stadem, a w ringu będzie nas gonić Unka i jeszcze zorganizujemy potem jakiś spacerek, to odwołuję "pańszczyznę"... :lol:

GRABA 30-05-2010 20:02

I ja będę pewnie już z łysymi, ale co tam....;-)

Louve 30-05-2010 20:04

My się właśnie zgłosiliśmy :D

Karina 30-05-2010 23:57

heh, to w Kaliszu oprócz nas chyba nikogo nie będzie ;) :p

Galicja 31-05-2010 10:32

Planuje być z Inti i Bidonem, mam nadzieję że wszystko będzie po mojej myśli i mi się to uda :)

GRABA 08-06-2010 13:28

Quote:

Originally Posted by Galicja (Bericht 303633)
Planuje być z Inti i Bidonem, mam nadzieję że wszystko będzie po mojej myśli i mi się to uda :)

To ja trzymam kciuki, żeby się udało, ba.... jakoś się niecierpliwię na widok tego piesia;-)
Przyjdzie nam na wystawce trochę się namęczyc czekaniem, jeszcze jak będą takie upały, to :| Przed nami:
- bearded collie
- biały owczarek szwajcarski
- border collie
-bouvier des Flandres

Grin 08-06-2010 13:41

Zastanawiają mnie dwie rzeczy:
Sędziowanie chyba tradycyjnie zaczyna się od 10.00? Bo szczerze mówiąc nigdzie na stronie oddziału nie znalazłam informacji na ten temat.
I drugie; czy dostatniemy pocztą numerki, bo nie chce mi się tam pakować przed czasem po to tylko, by odstać w kolejce po jego odbiór...

GRABA 08-06-2010 13:45

Na numerki, to ja nie liczę (w moim wieku....8)) - hehe.
Tak na poważnie, to pewnie stac będziemy.....

Grin 08-06-2010 13:56

Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 305554)
Na numerki, to ja nie liczę (w moim wieku....8)) - hehe.
Tak na poważnie, to pewnie stac będziemy.....

To kicha... nikt z nas (z Łowcą włącznie) nie lubi upałów. :x
...Chyba że gdzieś w lesie nad wodą. :D
Wtedy nawet on włazi do wody AŻ po brzuch. :p

GRABA 08-06-2010 14:49

News na szybko;)

Właśnie dostałam potwierdzenia z numerkami:shock::shock::shock::shock:
Wielki szok, bo termin jak wiecie przedłużony było do 30-go maja,
Racibórz mnie mile zaskoczył pod względem biurokracji:lol:

aneta1 08-06-2010 16:24

A ja nie wiem czy mnie się coś pomyliło czy im Przyszło mi dzisiaj zgłoszenie na wystawę ale bez numerków a do tego za jednego psa mam zapłacone 60zł i dopłaty 10 zł a za drugiego mam zapłacić 120zł
Dodam ze zgłaszałam jednego do klasy Baby gdzie zgłoszenie kosztuje 30zł i drugiego do klasy szczeniąt gdzie zgłoszenie kosztuje 30zł
30+30=60 i tyle wpłaciłam

Ciekawa jestem co wy o tym myślicie ?

Gia 08-06-2010 18:52

Jest już lista zgłoszonych psów ;)

PSY
Klasa szczeniąt
21 - Aresco Wilcza Saga
Klasa pośrednia
22 - Łowca z Peronówki
Klasa otwarta
23 - Baloun Galicyjski Wilk
Klasa championów
24 - Czambor z Vlčího dubu
SUKI
Klasa baby
25 - Abia Leśny kamrat
26 -Clair de Lune Srdcerváč
27 -Crying Princess Chantal Srdcerváč

Klasa szczeniąt
28 - Jesaja Crying Wolf
Klasa młodzieży
29 - Astarte Lupus Ardor
Klasa pośrednia
30 - Intifada Malý Bysterec
31 - Lorelei z Peronówki
Klasa otwarta
32 - Uni od Úhoště
Klasa championów
33 - K-lee Vornja z Peronówki

Do zobaczenia w niedzielę!!! ;)

Karina 08-06-2010 19:03

Quote:

Originally Posted by Gia (Bericht 305692)
Jest już lista zgłoszonych psów ;)

PSY
Klasa szczeniąt
21 - Aresco Wilcza Saga
Klasa pośrednia
22 - Łowca z Peronówki
Klasa otwarta
23 - Baloun Galicyjski Wilk
Klasa championów
24 - Czambor z Vlčího dubu
SUKI
Klasa baby
25 - Abia Leśny kamrat
26 -Clair de Lune Srdcerváč
27 -Crying Princess Chantal Srdcerváč

Klasa szczeniąt
28 - Jesaja Crying Wolf
Klasa młodzieży
29 - Astarte Lupus Ardor
Klasa pośrednia
30 - Intifada Malý Bysterec
31 - Lorelei z Peronówki
Klasa otwarta
32 - Uni od Úhoště
Klasa championów
33 - K-lee Vornja z Peronówki

Do zobaczenia w niedzielę!!! ;)

Mhm, to dlatego braciaka nie będzie w niedzielę w Kaliszu :p ... Powodzenia :) !

Galicja 08-06-2010 20:01

Quote:

Originally Posted by aneta1 (Bericht 305628)
A ja nie wiem czy mnie się coś pomyliło czy im Przyszło mi dzisiaj zgłoszenie na wystawę ale bez numerków a do tego za jednego psa mam zapłacone 60zł i dopłaty 10 zł a za drugiego mam zapłacić 120zł
Dodam ze zgłaszałam jednego do klasy Baby gdzie zgłoszenie kosztuje 30zł i drugiego do klasy szczeniąt gdzie zgłoszenie kosztuje 30zł
30+30=60 i tyle wpłaciłam

Ciekawa jestem co wy o tym myślicie ?

Zadzwoń, wszystko się wyjasni, policzyli Ci jak za jednego psa bez katalogu (dopłata do katalogu ) i drugi na miejscu, pewnie to pomyłka

Galicja 08-06-2010 20:02

Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 305546)
To ja trzymam kciuki, żeby się udało, ba.... jakoś się niecierpliwię na widok tego piesia;-)

Obecnie Bidon jest totalnie bez sierści :) i raczej popadł w nastrój melancholika .....

GRABA 08-06-2010 21:58

ooo, Anetka jedziecie:lol: Ciekawe kto prowadzi...........
Napisz e-maila i dzwoń do nich zaraz.

Louve 08-06-2010 22:32

Quote:

Originally Posted by Karina (Bericht 305696)
Mhm, to dlatego braciaka nie będzie w niedzielę w Kaliszu :p ... Powodzenia :) !

Faktem jest, iż do Raciborza mamy odrobinę bliżej :)
I tak, my również życzymy powodzenia Wam oraz wszystkim innym wystawiającym. Oby nie było upalnie...

Gia 08-06-2010 22:56

Ma być ładna pogoda i 19 stopni ;)

Witek 09-06-2010 08:03

Ja się martwię żeby nie padało....

Grin 09-06-2010 08:11

Quote:

Originally Posted by trunksia&witgor (Bericht 305796)
Ja się martwię żeby nie padało....

A co Ty "ozdóbkę" wystawiasz, czy wilczaka? :D
Ja już z dwojga złego wolę deszcz od takiego upału, zwłaszcza po ostatniej Łodzi deszcze mi już niestraszne. :D

Witek 09-06-2010 11:16

Quote:

Originally Posted by Grin (Bericht 305797)
A co Ty "ozdóbkę" wystawiasz, czy wilczaka? :D
Ja już z dwojga złego wolę deszcz od takiego upału, zwłaszcza po ostatniej Łodzi deszcze mi już niestraszne. :D

Hahaha, mój wlczak jest bardzo ozdobny ;)
A ja po ostatniej Częstochowie mam deszczu po dziurki w nosie :D

Galicja 09-06-2010 23:40

A ja jeszcze nie dostałam nic...skrzynka pusta, czy jeszcze do kogoś liścik nie przyszedł ?

Witek 10-06-2010 06:38

Ja dostałam, że mam zapłacić 120 zł, kiedy wpłaciłam już 70 :D Będę dziś dzwonić do nich żeby się najśli w tyłek :twisted: Płaciłam co prawda dopiero wczoraj, ale na stronie jest wyraźnie napisane, że 120 jest gdy płaci się w dniu wystawy a nie po terminie zgłoszeń.

Rona 10-06-2010 07:22

Do nas list przyszedł i wszystko się zgadza.

Tylko sucz coraz bardziej wyliniała :(

Gia 10-06-2010 19:08

U nasz dokumenty w komplecie, wczoraj dotarły ;)
Rona nie przejmuj się, moja też łysa...

Rona 10-06-2010 21:23

Quote:

Originally Posted by Gia (Bericht 306384)
Rona nie przejmuj się, moja też łysa...

Ja się nie przejmuję... 8) Planuję powtórzyć numer, który już raz nam się sprawdził: wejść na ring i od razu poprosić sędzię o taką lokatę, żebyśmy już drugi raz nie musieli wychodzić ...:twisted: Co prawda ostatnio przy tej okazji dowiedziałam się (za własne ciężko zarobione pieniądze ;-)), że Lorka ma za płytką klatkę i za krótkie stopy :shock:, ale co tam ... jedna pańszczyzna odrobiona, a to najważniejsze!!! ;)

Jak skończymy naszą 'karierę wystawową', czyli gdzieś w okolicy września, napiszę humoreskę na WD pt.: "Z pamiętnika anty-wystawcy":p. Pierwszy rozdział jest już gotowy :twisted::lol:

szasztin 11-06-2010 08:40

Quote:

Originally Posted by Rona (Bericht 306408)
Jak skończymy naszą 'karierę wystawową', czyli gdzieś w okolicy września, napiszę humoreskę na WD pt.: "Z pamiętnika anty-wystawcy":p. Pierwszy rozdział jest już gotowy :twisted::lol:

Ja w takim razie czekam juz na Twoją humoreskę. Zobaczymy czy będziemy mieć podobne przemyslenia:)

Grin 11-06-2010 09:03

Quote:

Originally Posted by Rona (Bericht 306408)

Hłe hłe, trzeba było częściej bywać na wystawach, humoreska miałaby więcej rozdziałów. :twisted: Ale i tak chętnie przeczytam. :D

Gia 11-06-2010 22:27

Hihihihi, to będzie hicior ;) Może to wydasz, Rona ;)

Grin 13-06-2010 19:55

No dziewczyny chwalić się, jak tam na bisach? :p

Gia 13-06-2010 20:16

I jak i jak?? Jak Astarte po spacerku?? ;) Ale była zabawa, a co się działo jak już pojechaliście... Kalinka ze Scyllą miłość :shock: szaleństwo w szuwarach, w rzeczce, w błocie, szalone gonitwy i popiskująca Scylla ze złości, że nie może dogonić Kalinki :twisted:

Grin 13-06-2010 20:23

A mnie było potem żal, że nie pojechaliśmy z Wami na spacerek. :(
Łowcuś byłby TAKI szczęśliwy mając do "dyspozycji" takie dwie panny. No ale gdybyśmy zostali, popsułoby to nam szyki co do reszty dnia. Nie zawsze można mieć wszystko, co by się chciało. :(

Gia 13-06-2010 20:51

Grin, następnym razem zapraszamy w nasze okolice na spacerek ;)

Louve 13-06-2010 20:59

Musiałam szybko się zbierać, a więc na wyniki czekam i zarazem gratuluję wszystkim oraz dziękuję za miło spędzony czas. Sama mogłam przekonać się, jak dużo daje szkolenie Resca i jakie już poczyniliśmy postępy :)

Galicja 13-06-2010 21:05

Gratulacje dla Unki i jej Pani, jak i dla Łowcy (i jego Pani również :) ) Miło było spotkać wszystkich i odrobinę poplotkować :)
Serce rośnie jak widzi się małe wilczaki w ringu, i te poza ringiem.

Witek 13-06-2010 21:28

Gratulujemy naszym :) Dla Chantalki za II miejsce w Bisach bejbików i dla Anety za I miejsce w bejbikach z Chocko (co prawda wyżeł, ale nasz :D). Niestety później ani Astarte ani Unka nie powtórzyły sukcesu, obie panny miały dość dnia na swój sposób i nie pokazały się w pełnej krasie- Unka dała ciała w biegu, Asta w statyce. Ale obie przeszły do drugiej rundy, więc chyba i tak nieźle :)

Dziękujemy za spacerek i również żałujemy, że nie zostałyśmy, bo pewno ostatecznie Asta dogadałaby się z Scylą. No ale trudno, może następnym razem, ważne, że już wiemy że da się zapanować nad naszymi pannami i dwie suki które się nie lubią puszczone luzem nie koniecznie oznaczają przelew krwi :D

Galicja 13-06-2010 21:47

A ma ktoś może jakieś zdjęcie lub zdjęcia :) ?

Witek 13-06-2010 22:01

Quote:

Originally Posted by Galicja (Bericht 307095)
A ma ktoś może jakieś zdjęcie lub zdjęcia :) ?

Są są nie bój żaby, i Wy tam jesteście. Tylko muszę się zebrać w sobie i je obrobić, ale to chyba dopiero na jutro- dziś już nie mam siły....

GRABA 14-06-2010 07:30

Ja to zakręcona jak cholera jestem……….
Pojechałam na wystawkę tylko po to, żeby zdobyc ostatnie upragnione CWC z Unką i zadebiutowac z Chantalką (w sensie sprawdzic na ile już moja praca nad jej charakterem poszła do przodu). Tym razem „trzęsawkę” miałam przy Chanti, zatem dla Unki już mi zabrakło chyba nerwów, dlatego niemal każdy ruch Unki udało mi się poprawic bez większych emocji, wreszcie zwracałam uwagę na ustawienie łap, chocby po najmniejszej zmianie ich ułożenia przez Unkę – no i fuks, bo robiłam to przed tym zanim sędzina spojrzała na sucz. W dogrywce, nie było szansy na pokazanie Unki – powód oczywisty jak diabli – pierwszy raz Unka i jej ukochany podhalan spotkali się na wspólnym ringu, a że ten pobiegł pierwszy, więc Unka już tylko mogła go gonic. Mała Chantalka, natomiast widzę, że w stadzie csv czuje się świetnie, natomiast na BISach musiałam ciągle ją korygowac, bo szukała Unki i innych sobie podobnych. No ale udało się i stanęłyśmy w iście doborowym towarzystwie na podiumJ (brawo Aneta!!!! – obie zawojujecie jeszcze wiele wystaw) Dzięki za fajną atmosferkę. Dla mnie jednak największa wygrana należy się Magdzie i Bidonowi. Dziewczyna pokazała, że dorosły csv „z odzysku” może także „wyjśc do ludzi” i w dodatku może być prezentowany na wystawie – super!

Grin 14-06-2010 08:29

Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 307183)
Dla mnie jednak największa wygrana należy się Magdzie i Bidonowi. Dziewczyna pokazała, że dorosły csv „z odzysku” może także „wyjśc do ludzi” i w dodatku może być prezentowany na wystawie – super!

Fakt, w ogóle nie było po nim widać żadnej nerwowości czy niepewności. Nie miał nic przeciwko takiemu tłumowi zarówno ludzi, jak i psów. Wygląda na to, że Magda będzie z niego miała pociechę. :)

No ja tak czułam, że Chantalka nie zakończy występu na BISach bez niczego. :)
Młoda (choć tak młoda) już się prezentuje faktycznie jak prawdziwa księżniczka. Akuratne imię. :p
PS
To "Bioły" też BOBa zgarnął? :) Gratulujemy i pozdrawiamy. :)

Bajka 14-06-2010 08:46

Nam też było miło się spotkać:) Bardzo gratulujemy zwycięzcom, no i jeszcze oficjalnie siostrzyczce Chantalce:):) (Bo siostrzyczka Kalinka, to wiadomo - wyjadacz wystawowy jeden;) ) Chanti piękny debiut!! Tak czułysmy,że powalczycie na tych BIS-ach;) Super! :) Teraz trzymamy za Was kciuki w Branie:D:D:D No i wielkie gratulacje dla Madzi i Bidona:) CHłopak się wystawiał fachowo:) Mamy zdjęcia, tylko muszę je najpierw wrzucić na kompa:)
Jeśli ktoś jest w posiadaniu zdjęć naszej małej jędzy, to ja bardzo proszę i się o nie bardzo uśmiecham:)
Gadżeciarsko natomiast chciałam powiedzieć, że rządzą smycze obroże moro jak się okazało :D:D:D

Grin 14-06-2010 08:58

Quote:

Originally Posted by Aga Wó. (Bericht 307191)
Gadżeciarsko natomiast chciałam powiedzieć, że rządzą smycze obroże moro jak się okazało :D:D:D

Tak, ale my i tak byliśmy w tej konkurencji pierwsi, znaczy czasowo. :twisted: :D
Zdjęcia jakieś tam są i mam nadzieję, że będą, bo Jacek jak zwykle bardzo krytycznie patrzy na swoje prace i robi duży przesiew. :D :D

Szkoda że w wystawie nie mogły uczestniczyć Inti ani Lorka. Znowu ukończenie humoreski Rony się odwlecze. :evil: Choć z drugiej strony tak myślę, że gdyby przekopiować po kolei wszystkie choćby nasze opisy z kart ocen (a podejrzewam, że innych również), to już by z tego wyszła niezła humoreska; czasem to co było wadą u jednego sędziego, tydzień później u drugiego okazuje się zaletą i na odwrót. :D :D

Gaga 14-06-2010 09:17

Quote:

Originally Posted by Grin (Bericht 307193)
Tak, ale my i tak byliśmy w tej konkurencji pierwsi, znaczy czasowo. :twisted: :D

Eeeeeee tam:)

Quote:

gdyby przekopiować po kolei wszystkie choćby nasze opisy z kart ocen (a podejrzewam, że innych również), to już by z tego wyszła niezła humoreska; czasem to co było wadą u jednego sędziego, tydzień później u drugiego okazuje się zaletą i na odwrót. :D :D
A czasem jest jeszcze ciekawiej: najlepsze opisy i największe zachwyty są wtedy, gdy jesteśmy sami i NIKT nie może zweryfikować tego, co piszemy :twisted: Oooo wtedy to sędzia niemal na kolana pada przed naszym psem. W takich momentach wychwalane pod niebiosa jest zazwyczaj to, o czym wiemy, że jest naszą "piętą achillesową".

Grin 14-06-2010 09:36

Dlatego też słowo pisane (i do tego podpisane) ma (albo raczej powinno mieć) większą wartość od opowieści, bo wędkarz najczęściej łowi taaaaaaką rybę. ;)
A skoro już jesteśmy przy wystawowych "ploteczkach", to tym razem znowu powrócił temat zbyt wysoko noszonego ogona. :D Pani sędzia w trakcie oceniania "myślała na głos" i w podczas naszego pierwszego wczorajszego spotkania w ringu po zrobieniu pierwszego kółeczka stwierdziła, że "ma wątpliwość do ogona, że za wysoko". Na moją odpowiedź, że z tego co wiem, to chyba raczej zaleta niż wada, nic nie powiedziała, ale już później o ogonie nic nie wspominała i w karcie oceny też brak wpisu na ten temat. :D
A u Bidona zdaje się wadą było to, że "sierść mu leci"? :D
No cóż, biorąc pod uwagę, jak w tym czasie wyglądają nasze mieszkania, to faktycznie ogromna wada naszych psów, tyle że... wszystkich. :D

aneta1 14-06-2010 10:48

Dzięki trunksia&witgor i Graba mam tylko nadzieję że moja Choco będzie się nadal tak wyśmienicie rozwijać :)
A teraz oficjalne GRATULACJE dla Graby zaszalałaś dziewczyno ;)
oraz dla reszty zwycięzców swoich klas Gratulacje :)

Chantalka i moja Choco

http://images41.fotosik.pl/299/928b9f11aacbba31med.jpg

Jesaja Crying Wolf . Zna ktoś może bezpieczne środki pobudzające dla mojej znudzonej Jesi :) :)

http://images40.fotosik.pl/300/b5d830a9318f16e8.jpg

Czy ktoś spisał wyniki ?????????????

Grin 14-06-2010 10:53

Ale się fajnie spotkałyście na podium! Gratulacje!!! :)
PS
Mamy zdjęcie, jak Choco zrobiła sobie krzesełko z Jesi. To było niesamowite. :D

Narvana 14-06-2010 10:58

Nikt nie mowi nic o Grejs...
Jak poszlo siostrze?

Grin 14-06-2010 11:03

Quote:

Originally Posted by Narvana (Bericht 307247)
Nikt nie mowi nic o Grejs...
Jak poszlo siostrze?

Marzenko, coś Ci się chyba pokiełbasiło; Grejs przecież nie była zgłoszona do Raciborza, ale też się chętnie dowiem, jak jej poszło, jeśli była na innej wystawie. :)

Narvana 14-06-2010 11:13

:twisted: sorry, sesja.
Grejs byla, ale w Kaliszu 8)

CDaniela 14-06-2010 13:20

Gratulace "naší" Chantalce :tard a samozřejmě Uni ;-)

GRABA 14-06-2010 13:58

Quote:

Originally Posted by Grin (Bericht 307187)
Młoda (choć tak młoda) już się prezentuje faktycznie jak prawdziwa księżniczka. Akuratne imię. :p
PS
To "Bioły" też BOBa zgarnął? :) Gratulujemy i pozdrawiamy. :)

Hehe, młoda jest litościwa dla kobiet z facetem już tak łatwo nie pójdzie.
Ano, "nasz Bioły" rozwalił swoją rasę, dodatkowo zdobył III w rasach polskich:p u p. Kota zatem "fiu, fiu":p

Quote:

Originally Posted by Grin (Bericht 307244)
Ale się fajnie spotkałyście na podium! Gratulacje!!! :)
PS
Mamy zdjęcie, jak Choco zrobiła sobie krzesełko z Jesi. To było niesamowite. :D

Ja wiedziałam, że mała Choco wygra, normalnie to była rewelacja wystawienia i porozumienia:p Jest, to świetne uczucie jak można radość
z wygranej dzielić razem jak my:p

Quote:

Originally Posted by CDaniela (Bericht 307295)
Gratulace "naší" Chantalce :tard a samozřejmě Uni ;-)

Dzięki Danielko:p

P.S. Anetka, dziwisz się małej wilczandzie - już wiem o co z nią chodzi - pomyśl jakbyś się czuła jak byś musiała robić za "krzesełko" - też by Ci się nic nie chciało - hłehłe

DORA 14-06-2010 14:14

Aleee sie działo!!!!:lol:
Ogromne brawa dla zwyciezców :klatsch:klatsch:klatsch
Czekamy na wiecej fotek ,tych ze spaceru tez:lol:

Aga B. 14-06-2010 19:59

Również gratulujemy udanego dnia wystawowego.
Wyjątkowe uściski dla Anety i Graby, a dla ich zwycięskich perełek dodatkowe wieczorne smyranko zauszne :p

Grin 14-06-2010 21:04

Może ktoś chętny do obejrzenia paru zdjęć? :)
(Będą trochę na chybił-trafił)

Jesi i Aresco
http://img824.imageshack.us/img824/8...orz1306106.jpg

Choco na rzeczonym... "krzesełku" :D
http://img705.imageshack.us/img705/9...rz13061015.jpg

Lu
http://img339.imageshack.us/img339/5...rz13061038.jpg

http://img97.imageshack.us/img97/286...rz13061035.jpg

http://img508.imageshack.us/img508/1...rz13061012.jpg

Grin 14-06-2010 21:14

Trochę panów:

http://img62.imageshack.us/img62/834...rz13061052.jpg

http://img690.imageshack.us/img690/4...rz13061085.jpg

http://img819.imageshack.us/img819/8...rz13061066.jpg

Powrót do pań:

http://img375.imageshack.us/img375/9...rz13061084.jpg

http://img687.imageshack.us/img687/8...rz13061022.jpg

http://img291.imageshack.us/img291/7...rz13061095.jpg

I na koniec trochę "prywaty"; odpoczynek w cieniu "załatwionym" u pana od nagłośnienia, które nie działało z powodu braku prądu. :D

http://img341.imageshack.us/img341/7...rz13061057.jpg

Witek 14-06-2010 21:27

Ooo, a jednak mimo gróźb załapałyśmy się na fotkę :D ;-)
Ja zaraz będę przeglądać nasze i też coś wrzucę :)

Grin 14-06-2010 21:33

Quote:

Originally Posted by trunksia&witgor (Bericht 307443)
Ooo, a jednak mimo gróźb załapałyśmy się na fotkę :D ;-)

Owszem, ale na więcej nie licz. :D

Witek 14-06-2010 21:43

Quote:

Originally Posted by Grin (Bericht 307444)
Owszem, ale na więcej nie licz. :D

Phi <foch>

Galicja 14-06-2010 22:15

Quote:

Originally Posted by Grin (Bericht 307439)

Zwróciliście uwagę na "wesołe zaplecze" :) To jedna z weselszych wystaw na których byłam....nie wiem dlaczego mam wrażenie że wszyscy "polewali" wtedy właśnie ze mnie :))

Grin 14-06-2010 22:25

Quote:

Originally Posted by Galicja (Bericht 307457)
Zwróciliście uwagę na "wesołe zaplecze" :) To jedna z weselszych wystaw na których byłam....nie wiem dlaczego mam wrażenie że wszyscy "polewali" wtedy właśnie ze mnie :))

He, zwróciliśmy, zwróciliśmy :) Z tym że raczej nie "polowali", a gorąco kibicowali. :p
PS
Do galerii dodałam resztę zdjęć :)

Witek 14-06-2010 22:27

Zdjęcia obrobione na szybciucha, ale myślę, że mogą być :)

Na początek nasze wielkie brawa dla wiadomych :)

http://images8.fotosik.pl/358/b208d387f9f8947c.jpg

Aszczur w Bisach jak jeszcze jej się stać chciało:

http://images8.fotosik.pl/358/b6e20fdf9c029b11.jpg

Atrakcja wystawy ;)

http://images8.fotosik.pl/358/4b539225eea3c03f.jpg

http://images8.fotosik.pl/358/563e168285a55d06.jpg

Chlopaki (bez Łowcy- nie pozostanę dłużna ;):twisted:)

http://images8.fotosik.pl/358/5fa27d4a9e0d2c35.jpg

Gwiazda "wieczoru":

http://images8.fotosik.pl/358/b9a8e92d657eb196.jpg

Maleństwo:

http://images8.fotosik.pl/358/d60c464f5c9a14b1.jpg

Maleństwo nr 2 z rozbrajającą minką:

http://images8.fotosik.pl/358/c406073c5d438608.jpg

Szczeniaki:

http://images8.fotosik.pl/358/3457e97f6af97268.jpg

Pannice:

http://images8.fotosik.pl/358/9aaaadd54ee55b55.jpg

Walka o BOBa (już z Łowcą, a co ;))

http://images8.fotosik.pl/358/10e82191bc1e9f1b.jpg

Witek 14-06-2010 22:31

I jeszcze fotki ze spacerku między wystawowego:

Dwie dziewczyny, jeden facet ale odbyło się bez krwi:

http://images8.fotosik.pl/358/63075cb1da70b656.jpg

Synchro:

http://images8.fotosik.pl/358/69a66d03865d6861.jpg

http://images8.fotosik.pl/358/3d6f38c6c08ec8c3.jpg

Ciocia Kalinka:

http://images8.fotosik.pl/358/34aecf672d665f70.jpg

Asta z maseczka przygotowującą do BISów

http://images8.fotosik.pl/358/0ef1c190f5757157.jpg

DORA 15-06-2010 13:41

Sliczna fotka

http://images8.fotosik.pl/358/3d6f38c6c08ec8c3.jpg

z Peronówki 18-06-2010 11:30

Quote:

Originally Posted by trunksia&witgor (Bericht 307091)
Gratulujemy naszym :) Dla Chantalki za II miejsce w Bisach bejbików i dla Anety za I miejsce w bejbikach z Chocko (co prawda wyżeł, ale nasz :D). Niestety później ani Astarte ani Unka nie powtórzyły sukcesu, obie panny miały dość dnia na swój sposób i nie pokazały się w pełnej krasie- Unka dała ciała w biegu, Asta w statyce. Ale obie przeszły do drugiej rundy, więc chyba i tak nieźle :)

Spoznione, ale szczere gratulacje i dla zwyciezcow i dla uczestnikow.... !!! :)

All times are GMT +2. The time now is 06:49.