![]() |
Wilczakowy sylwester 2010/2011???
Tak sobie myślę i gdybam... Jeśłi są wśród nas tacy, którzy nie mają planów na sylwestra i planują spędzić je z ukochanymi wilczakowymi towarzyszami... Co powiecie na wspólny wilczakowy sylwester :D ??? Jeśłi są chętni, to proszę o propozycję :p W "najgorszym" wypadku zapraszamy do nas do Łodzi :p :D
|
No ja tam mialam w glowie jeden pomysl... ale to trzeba sie do Marka usmiechnac ;)
|
Quote:
|
No to kurde... Gdansk? :)
|
Quote:
|
ja planow sprecyzowanych na razie nie mam, wiec otwarty na wszelkie propozycje :)
|
Tak jak już wspomniałam wcześniej, my chetnie zorganizujemy imprezę tylko nie wiem czy Wam się będzie chciało specialnie do Uci przyjechać :p ...
|
U nas zalezy od kasy - czy bedziemy mogli GDZIEKOLWIEK pojechac, czy bedziemy zmuszeni zostac w Gdansku.
Na dzien dzisiejszy u nas jest opcja: Gdansk. |
Tak!!!
Znaczy, zależy od finansów - ale jeśli będzie dosyć blisko i kasa będzie - jak najbardziej wpadnę! :) |
Napiszcie gdzie i kiedy. A my się zjawimy :)
Czy do Łodzi czy do 3miasta my z Łukaszem i Sheyem bardzo chętnie :) |
U nas nie ma problemu, możemy i do Gdańska przyjechać :)
|
ja też chętnie spędziłabym sylwestra z Wami, tylko u mnie też o wszystkim decyduje kasa :evil:
|
No nic, troszkę czasu jeszcze mamy... Ale byłoby świetnie i to musi się udać :D
|
No nie powiem, nam Sylwester pasowal by najbardziej w Trojmiescie :)
Ale kurde, gdybym miala jakis hotel, zeby pomiescic ludzi... No bo Sylwester na plazy - brzmi fajnie :) |
Dużo miejsca dla psów, ciepły kominek, wielkie połacie pól i lasów ... uśmiechnijmy się może do Igiego czy by może działka w Jamborku nie była dobrym rozwiązaniem :P
|
ooo... Jambork... :) Kuszace ;)
|
Czasu tak naprawde wcale nie ma tak wiele jak by sie moglo wydawac - zalatwiajcie urlopy/wolne/L4/użetki i co tam tylko sie da i jakieś miejsce gdzie wszystkim by pasowalo :) ja na szczescie mam ten komfort, ze w zeszlym roku pracowalem w Sylwestra, w tym nie musze :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nie wiem czy ta plaza to taki dobry pomysl z psami hehehehe :)
|
Quote:
|
WIEDZIALEM ZE OJ TAM OJ TAM SIE PRZYJMIE! :D:D:D czekamy teraz tylko na "jo" :D
|
Quote:
|
w sumie to nie pamietam kto zaczal, 87!
|
Heh, naprawdę zawsze mi się marzył sylwek nad morzem ^^
|
(Kari)niusia do mnie to zbytnio nie ma jak się uśmiechać bo Brzeźno jest reserved eh!!
Sylwek plaża... hmm... Gimnazjum!! :P To brzmi dobrze :D dużo piknych (intymnych) miejscówek :P Jambork... Nie wiem gdzie to i wogóle ale jestem za :P |
Ja w Sylwestra pracuję do 15:00 ale potem mam wolne i chetnie spotkam sie z Wami.
Ale faktycznie przydałoby sie jakieś miejsce na nocleg i spotkanie. Moze trzeba poszukac czegos na Wyspie Sobieszewskiej???? |
Tu są propozycje: http://www.idara.pl/sobieszewska/index.php
|
U nas w tym roku nie da rady, niestety... Jednak faktycznie, jeżeli nikt nie ma możliwości zorganizowania imprezy u siebie to może wynajmiemy coś niedrogiego?
Kto oprócz Trójmiasta i Kariny reflektuje? Łódź? Igi, Kason? Co Wy na to? P.S. Zadzwoniłam do pięciu pierwszych ogłoszeń. Tylko jeden ma możliwość wynajęcia domku http://www.idara.pl/wczasowyspa/ w czwartek się okaże czy jest jeden wolny domek, ma dwie kanapy dwuosobowe i antresolę. Psy mogą, koszt 500 zł za noc Sylwestrową niezależnie od ilości osób, każda następna lub poprzednia noc to 25 zł od osoby. Niestety mało tam miejsca. |
Rybka - drogo i mało miejsca.
Niestety na Sylwestra jest tak że ceny rosna 2 lub 3 krotnie :((( |
wyglada na to ze bede miala wolnego Sylwestra!!!!!8):rock_3 Kurcze tez wolalabym cos w stylu chata na kaszubach albo co....bo na plazy pizgaaaaaa straaasznieee....!:)
|
no chociaz jedna ;p naklon reszte do niespedzania go na plazy :)
|
Ja na plażę się nie piszę... Karinka i Mareczek też pewnie wymiękną :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nam wszędzie dobrze :D Byle być... w kupie :P No! Plaża fajnie będzie. Domek mrr!!!!! No!! |
Tu jeszcze znalazłam liste ośrodków wypoczynkowych na Wyspie Sobieszewskiej:
http://katalog.wyspa.pl/noclegi/osrodki_wypoczynkowe/ Ja nie dam rady podzwonić przed 20:00 - zatem jakby ktos był chetny :))??? |
Quote:
|
Quote:
Ja moglabym tam troche posiedziec ale zeby miec gdzie odtajec...juz troche spedzilam nocy na plazy i jak dla mnie to jest zaaaaaa zimno w styczniu na nocowanie nad Bałtykiem. |
Popieram Skrzata!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
PRRRRRRRR szaleni - jeszcze nie ma miejsca na tego sylwka:)))))
Nie licząć zimnej, wietrznej plazy.:) |
Szukałam, szukałam i chyba znalazłam...
Jak zwykle "perełki" nie ogłaszają się w internecie i numer dostałam "po znajomości bo ma pani taki miły głos, a u mnie piesków nie można" :) Kołobrzeg, dwa apartamenty po dwie sypialnie. Do każdego apartamentu wchodzi sześć osób (są dwie sypialnie)- łącznie 12 ludzików może spać (można się dogadać i zrobić dostawki). Dzielnica willowa, dostaniemy pół domu, jest wielki hall, gdzie można zrobić imprezkę, ogrodzony ogród, psy dostaną swój pokój lub drzewko do uwiązania. Do plaży spacerkiem 20 minut ładną dróżką. Cena 480 zł za CAŁOŚĆ czyli za 12 osób za dobę. Minimum 4 noce co daje około 160 zł za osobę na 4 dni 30.12- 01.01 (jak dojdą dostawki to cena spadnie bo są na pewno tańsze). Kto się pisze? Bo trzeba się spieszyć i pewnie jakąś zaliczkę wpłacić. |
Niestety my z Imbusem odpadamy :(
Ja pracuję 31.12 do 15:00. :((((( |
A nie możecie dojechać do Kołobrzegu po pracy? I tak impreza zacznie się późnym wieczorem. Najwyżej dostaniecie dostawkę i dacie radę jakoś...
|
Na dzień dzisiejszy - padł nam samochód :((( I nie wiem czy będziemy go naprawiać. ;(((
Ja po pracy jestem w domu ok. 16:30 a to juz późno! Odpuszczamy sobie:( No i do Kołobrzegu mamy ponad 250 km..... |
Quote:
|
Quote:
|
Nasze szanse na Sylwek w Kolobrzegu sa raczej marne. Dodatkowo jakbysmy mieli jechac PKP - szanse maleja jeszcze bardziej.
|
Czekam na Marka, Sebastiana, Asię i Łódź...
Chyba, że ktoś jeszcze chętny... Lista otwarta :D |
A może spróbujmy się upchać do tej chatki rybackiej :D
P.S. No tak, z psami tam nie można :/ |
ja Ci zostawilem wiadomosc na fb Kasia :-)
|
Quote:
:P MUA!! MUA!! MUA!! MUA!! MUA!! MUA!! Kasiu jeśli chodzi o Kołobrzeg to ja jestem za z tym że nie wiem jak pracuje 31.12... Jak co to jestem za!! Ogólnie to jestem za wszystkim :P |
To ja mam kontrpropozycję:twisted:
U mnie na działce Strzebieszew, okolice Łodzi, nocleg w domu za darmo tylko jakaś składka na jedzonko by się przydała, a ja w sylwestra pracuję do 16 także impreza mogłaby się zacząć najwcześniej od 18... |
Quote:
|
Quote:
|
Aga - fajny pomysł - ale jak na tą chwilę odpuszczamy:(( Do Łodzi jeszcze dalej niż do Kołobrzegu :(((
Jakby "nahle" coś się zmieniło to damy znać:))) |
Mi pod Łódź byłoby o wieeele bliżej :)
|
Jestem ZA :)
|
Świetny pomysl! ale czemu ta łódź tak daleeeeko:cry: nie wiem jak bede pracowac dopiero za ok tydzien bede wiedziec na 100%
|
U nas niby mozna, ale maks. 8 osob upchniemy - podlogi niby duzo, ale nie kazdy chce sie ugniatac :P
Jesli wyjdzie nam cos na USG - ciezarnej nigdzie nie bedziemy ciagac, wiec z zalozenia siedzimy w domu i czekamy na odwiedziny - chocby po drodze do Lodzi :twisted: |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 03:28. |