Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Łódź 2005 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=1691)

DanielZ 22-01-2005 18:12

Łódź 2005

Jeszcze jest sporo czasu ale juz można o tym napisać .
Tegoroczna wystawa bedzie bardzo ciekawa pod względem sędziowania
gdyż wilczaki bedzie sędziował albo sędzia z Argętyny albo z Białorusi
wszystko jest jescze owiane tajemnicą ale warto o tym wspomnieć bo może być ciekawie :)

wolfin 22-01-2005 19:36

no i to ze na ringu pomagacz sedzowi bede jeden goszcz z Litwy :cheesy:
to ja bede robicz egzamin na sedzego na wilczaki.

z Peronówki 23-01-2005 15:08

Re: Łódź 2005

Quote:

Originally Posted by DanielZ
wszystko jest jescze owiane tajemnicą ale warto o tym wspomnieć bo może być ciekawie :)

Spotkalam juz takich sedziow i moze ich sedziewanie czasem niewiele ma wspolnego z wzorcem rasy :wink:, ale jest inne i pod pewnym wzgledem bardzo cenne. Argentynczycy zwaracaja duza uwage na prezentacje, Bialorusini lubia psy sprawdzac "recznie". To oczywiscie duze uproszczenie, ale dostac od takiego sedziego notatke "pies doskonale prezentowany" to rzeczywiscie doskonale podsumowanie calego szkolenia wystawowego.... :cheesy:

My maly wstep mielismy wczoraj, tym razem u polskiej sedziny, pod katem ktorej staramy sie przygotowywac psy: sama sprawdza zeby, glebokosc klatki persiowej, jej pojemnosc, dlugosc ogona, itd. Trzeba przyznac, ze Mlody wysiadl, a uratowal go wiek. 8) Ale Belka przeszla probe na 5.... :) Szkoda, ze nie bylo Bola, bo on takich sedziow uwielbie (jak zreszta kazdego, kto zwraca na niego uwage.... :wink: )

z Peronówki 23-01-2005 15:33

Quote:

Originally Posted by wolfin
to ja bede robicz egzamin na sedzego na wilczaki.

To zglosimy wszystkie psy, abys sobie porzadnie na ten tytul zasluzyla ciezka praca.... :twisted: :wink:

Agnieszka 24-01-2005 20:03

To faktycznie ciekawie by było hmmm...

DanielZ 29-01-2005 16:42

Sędziować będzie sędzia z Argentyny :D

wolfin 29-01-2005 16:45

och to ja jakim jezykem bede muszala s nim gadacz? :roll:

leśniczyna 29-01-2005 21:04

ach szkoda, że nie jest tydzień wcześniej - jadziemy po młodego w okolice ..ach... :wink:

z Peronówki 31-01-2005 19:40

Quote:

Sędziować będzie sędzia z Argentyny :D

Mam nadzieje, ze nie ma on jakis zlych przezyc zwiazanych z Juanem Peronem.... :mrgreen:

DanielZ 12-02-2005 16:07

Chyba nie :D :lol:

Agnieszka 19-02-2005 16:37

Mam pytanie, bardzo dla mnie ważne: wiecie, w jaki dzień będą wystawiane Wilczaki? Bo wystawa się zaczyna 30 kwietnia i kończy 1 maja, czyli sobota i niedziela. W takim razie w jaki dzień to będzie? I takie samo pytanie mam dotyczące wystawy w Warszawie. Zaczyna się 8 kwietnia w sobotę i kończy 10 w poniedziałek. Kiedy Wilczaki?

z Peronówki 19-02-2005 17:02

Quote:

Originally Posted by Agnieszka
Mam pytanie, bardzo dla mnie ważne: wiecie, w jaki dzień będą wystawiane Wilczaki? Bo wystawa się zaczyna 30 kwietnia i kończy 1 maja, czyli sobota i niedziela.

W sobote 30.04.2005.

Quote:

I takie samo pytanie mam dotyczące wystawy w Warszawie. Zaczyna się 8 kwietnia w sobotę i kończy 10 w poniedziałek. Kiedy Wilczaki?

10.04.2005 w niedziele. :D

Azakora 16-03-2005 10:30

Quote:

Originally Posted by Margo
Quote:

Mam pytanie, bardzo dla mnie ważne: wiecie, w jaki dzień będą wystawiane Wilczaki? Bo wystawa się zaczyna 30 kwietnia i kończy 1 maja, czyli sobota i niedziela.

W sobote 30.04.2005.

możecie liczyć na moją obecność :wink:

Gaga 16-03-2005 13:00

Cholercia, ze tez mlody sie nie zalapie na te wystawe;( A mialby CACIBa w kieszeni ..jak nic ...a moze nawet i BISa??:mrgreen:
Jestem niepocieszona......

z Peronówki 17-03-2005 23:53

Quote:

Originally Posted by Gaga
Cholercia, ze tez mlody sie nie zalapie na te wystawe;( A mialby CACIBa w kieszeni ..jak nic ...a moze nawet i BISa??:mrgreen:
Jestem niepocieszona......

No wiesz...zawsze mozesz go zglosic jako dorosla Chihuahua'e.... :twisted: :mrgreen:

Gaga 18-03-2005 00:35

Quote:

No wiesz...zawsze mozesz go zglosic jako dorosla Chihuahua'e.... :twisted: :mrgreen:

:rofl3 nie moge...zdecydowanie nie trzyma sie wzorca rasy chihuahua, moze predzej eurasier?? Tu juz daloby sie jakos przemycic, ze niby okres linienia itd :wink:

Darek5 21-04-2005 13:38

Witam wszystkich
Mam takie pytanie:
Kto z was bedzie na wystawie w Łodzi 30 kwietnie???
I czy wilczaki sa wystawiane tak jak we wrzesniu na klubowej w Łodzi po bouvierach?????
Pozdrawiam i zycze sukcesów.
P.S.
Rozumie ze Peronowki sie odmelduja rezem z Amberem(nie wiem czy tak sie poprawnie odmienia) .
Jedyne szare jakie potrafie odroznic w rzeczywistosci to Amber i Bolo, co chyba nie ejste zaskoczeniem dla nikogo ???? :wink:

Gaga 21-04-2005 13:48

Quote:

Originally Posted by Darek5
Rozumie ze Peronowki sie odmelduja rezem z Amberem(nie wiem czy tak sie poprawnie odmienia) . :

Zle ! Bardzo zle ...prawidlowo odmienia sie :Amberkiem :mrgreen:

Quote:

Jedyne szare jakie potrafie odroznic w rzeczywistosci to Amber i Bolo, co chyba nie ejste zaskoczeniem dla nikogo ???? :wink:

NO TAK! Wybrałeś sobie te "najbardziej" szare :cheesy: :cheesy:

Darek5 21-04-2005 13:58

Gaga dzieki zapoprawna odmiane :mrgreen:
A swoja droga to czy pojawisz sie ze swoim szarym na wystawie??????
P.S.
Lubie te trafne komentarze "najbardziej szare" :mrgreen: wlasnie tak o to mi chodzilo :mrgreen:
Pozdrawiam

Gaga 21-04-2005 15:01

Do usług :daysmile

A my w Łodzi sie nie pojawimy :| JA sie jesczze nie nauczylam ze takie imprezki planuje sie odpowiednio wczesniej i maluch jeszcze za maly na sama wystawe...ale w przyszlym roku to na pewno! Jak sie wdrozymy to bedziemy raczej na biezaco :wink:

Agnieszka 21-04-2005 17:09

Hej!
Nie mam pojęcia po jakich psach bedą CzW, ale na wystawę jedziemy jeszcze my z Vargiem (Kirk Kroy) i Garo-Dragon Eden Severu... :)

Ori 22-04-2005 09:35

Quote:

Rozumie ze Peronowki sie odmelduja rezem z Amberem

Amber z Peronowki ma tylko imie, a od prawie 2,5 lat mieszka ze mna w Poznaniu wiec takie zestawienie jest conajmniej dziwne...

Do Lodzi NA PEWNO nie wybierzemy sie!

Za to postaramy sie byc na spotkaniu u Ewki w Warszawie :beer

Quote:

:mrgreen:
Tak! sa wyraznie charakterystyczne! :)
juz wczesniej slyszalam takie opinie od ludzi "z wystaw" ze Amberek jako jedyny wilczak (dla nich) jest zawsze rozpoznawalny, bo ma taka charakterystyczna "twarz" :wink: 8)
pozdrawiamy :hand

http://www.jantarowa.wataha.wolfdog.org/WIO01.jpg

wolfin 22-04-2005 12:34

Quote:

Originally Posted by Ori

a dla czego nie?

DanielZ 22-04-2005 12:55

Quote:

Originally Posted by Ori

No tak jak sie wie ze sie przegra to poco Przyjeżdżać lepiej pojechac tam gdzie nie bedzie konkurencji co niedlugo nie bedzie takie latwe.

Narvana 22-04-2005 15:34

ZNOW ZACZYNACIE?! :evil:
Dajcie jzu spokoj!

Darek5 22-04-2005 16:51

Witam

Gaga szkoda, ze sie nie zjawicie, ale na pewno jeszcze nie raz w Łodzi zawitacie na jakies wystawie.
Ori tak jakos mi sie powiedziało z Peronówkami i Amberkiem, a wynika to z tego, ze na klubowej wystawie we wrzesniu wlasnie widzialem Was i Margo z Przemkiem z szarymi. Męczyłem Cie pytaniem "Kiedy beda wystawiane wilczaki?" :mrgreen:
Pozdrawiam

Ori 22-04-2005 22:17

Quote:

No tak jak sie wie ze sie przegra to poco Przyjeżdżać lepiej pojechac tam gdzie nie bedzie konkurencji co niedlugo nie bedzie takie latwe.

dobrze ze pokazales czym sie kierujesz! gratuluje szczerosci :P

Gaga 22-04-2005 22:51

Quote:

Quote:

Originally Posted by Ori

Hej Daniel, jesli to mialo byc zaproszenie i wyrazenie zawodu, ze Ela z Amberkiem nie przyjada to wyszlo jakos nie tak :|

Moze ladniej byloby w taki sposob: " Przyjedz, bedzie konkurencja i fajna atmosfera rywalizacji na ringu."?? Zawsze to chyba fajniej jak jest wiecej psiakow na ringu??

Jakos tak dziwnie sie poczulam jak przeczytalam Twoj post...
Wiesz, od kilku lat czytam liste "wystawy" i tam czasem jada takie numery pomiedzy hodowcami tej samej rasy, ze czlowiekowi wlosy staja deba na glowie :evil: I ja zawsze myslalm ze CzW sa od tego wolne....i mam nadzieje, ze sie nie myle? Co Ty na to? :confused2

Gaga 22-04-2005 22:55

Quote:

Witam

Gaga szkoda, ze sie nie zjawicie, ale na pewno jeszcze nie raz w Łodzi zawitacie na jakies wystawie.

jesli w Lodzi nie ma klasy "baby" to i tak Cheitan za mlody, poza tym ja majac wybitnie daleko do siedziby ZK nie raczylam jeszcze wyrobic rodowodu :oops: , chyba musialabym miec doping zeby zalatwic cos dla kogos to bym szybciej pojechala :mrgreen: . Ale chce go puscic na Warszawe w lipcu - niech sobie pogryzie jakiegos sedziego po rekach...co prawda wiekszosc w lipcu bedzie na wyjazdach i duzo wilczakow nie bedzie niestety ale kiedys gdzies trzeba zaczac gnojka przyzwyczajac do wystaw :D

DanielZ 24-04-2005 15:01

Quote:

" i tam czasem jada takie numery pomiedzy hodowcami tej samej rasy, ze czlowiekowi wlosy staja deba na glowie :evil: I ja zawsze myslalm ze CzW sa od tego wolne....i mam nadzieje, ze sie nie myle? Co Ty na to? :confused2

A ja myslałem ze produkcja bezpapierowych szczeniąt CzW polske ominie i co pobutka juz sa bezpapierowe .

z Peronówki 24-04-2005 16:43

Quote:

Kto z was bedzie na wystawie w Łodzi 30 kwietnie???

Oczywiscie my. Jak co roku... :) Tym razem z 4 psami: Jolly, Balrogiem, Alistair i Camio... :)

Quote:

I czy wilczaki sa wystawiane tak jak we wrzesniu na klubowej w Łodzi po bouvierach?????

Chodzi o kolejnosc? Tego niestety nie wiem... Pewnie Daniel juz ma rozpiske sedziowania...

Quote:

Jedyne szare jakie potrafie odroznic w rzeczywistosci to Amber i Bolo, co chyba nie ejste zaskoczeniem dla nikogo ????

Raczej nie... ;) Ale tym razem nie bedzie ani Amberka, ani Boltona.... Ale poznasz nas po najmniejszym CzW wystawy... ;)

Quote:

Originally Posted by Daniel
No tak jak sie wie ze sie przegra to poco

Rzeczywiscie w Lodzi moze byc ciekawie i moga dziac sie cuda, bo sedzia z Argentyny na 100% nie ma pojecia o tym, co u wilczakow jest wazne i pewnie znowu bedzie spore zaskoczenie i opisy "zbyt jasne oko" i "zbyt plytka klatka piersiowa"... ;) Z drugiej strony Amber moglby nadrobic charakterem i prezentacja, bo sedziowie-all-rouderzy tym sie glownie kieruja w wyborze.
My jedziemy, bo to zawsze cos nowego i innego. Oczywiscie latwiej jechac do speca od rasy, bo wiadomo, ze obedzie sie bez zaskoczen. Ale z drugiej strony taka dawka adrenaliny zawsze dobrze robi... ;)

Quote:

jesli w Lodzi nie ma klasy "baby" to i tak Cheitan za mlody, poza tym ja majac wybitnie daleko do siedziby ZK nie raczylam jeszcze wyrobic rodowodu

To masz szczescie - wyslalam do oddzialu glownego osiagniecia Ali. Gdybys wyrobila rodowod wczesniej, to u Ali byloby pusto (-> patrz "hodowlanka" ;)). Jak jeszcze poczekasz, to pojawi sie tam jeszcze Ch.Slowacji i Ch.Polski.... I bedziesz miala "psa po czempionach"... ;)

Quote:

co prawda wiekszosc w lipcu bedzie na wyjazdach i duzo wilczakow nie bedzie niestety ale kiedys gdzies trzeba zaczac gnojka przyzwyczajac do wystaw

No takich pustek to nie bedzie. Przyjedziemy, bo zrobic troche tloku i pokibicowac... ;)

Gaga 24-04-2005 19:05

Quote:

To masz szczescie - wyslalam do oddzialu glownego osiagniecia Ali. Gdybys wyrobila rodowod wczesniej, to u Ali byloby pusto (-> patrz "hodowlanka" ;)). Jak jeszcze poczekasz, to pojawi sie tam jeszcze Ch.Slowacji i Ch.Polski.... I bedziesz miala "psa po czempionach"... ;)

No mam plan w tym tygodniu pojechać...sugerujesz zebym zaczekala ? :D
A "po czempionach" to obowiazkowo bez papierow...wiec chyba przepadlo? :wink:

Quote:

No takich pustek to nie bedzie. Przyjedziemy, bo zrobic troche tloku i pokibicowac... ;)

Ojjjjj.....ja mysllaam ze beda pustki a tu mimo wakazcji zapowiada sie calkiem pokazna obsada :sooo_hapy

z Peronówki 26-04-2005 10:12

Quote:

No mam plan w tym tygodniu pojechać...sugerujesz zebym zaczekala ? :D

Ehhhh....no w sumie....raczej nie.... bo zanim nam wystawia papierki to troche potrwa.... ;)

Quote:

A "po czempionach" to obowiazkowo bez papierow...wiec chyba przepadlo? :wink:

Zawsze mozesz schowac rodowod i mowic, ze Cheutan to ten 7 z miotu! :mrgreen:

Quote:

Ojjjjj.....ja mysllaam ze beda pustki a tu mimo wakazcji zapowiada sie calkiem pokazna obsada :sooo_hapy

Bo to poczatek wakacji. Wyjazdy sa dopiero pod koniec lipca...

Agnieszka 26-04-2005 21:24

No dobra, rozpedzialm sie, mala poprawka: Garo jednak w Łodzi nie bedzie :oops:

DanielZ 27-04-2005 08:00

Quote:

No dobra, rozpedzialm sie, mala poprawka: Garo jednak w Łodzi nie bedzie :oops:

Z tyloma nitkami w łapie :cry: co ma Garuś to raczej nie da sie go wystawić.

Gaga 27-04-2005 08:48

Quote:

łuuufff....co się stało?? jakieś paskudne rozcięcie? Pogryzienie?? :shock: :|

Ori 27-04-2005 09:13

Quote:

Originally Posted by wolfin
Quote:

Originally Posted by Ori

a dla czego nie?

Teraz juz nie potrzebujemy wystaw, przynajmniej w Polsce :)
Amberek ma wszystkie wystawy potrzebne do Interchampiona, nic juz w Polsce nie osiagnie
Teraz pozostaja nam ewentualnie podboje zagraniczne, no i to co najfajniejsze - szkolenie :mrgreen:

Narvana 27-04-2005 09:16

Quote:

Originally Posted by Ori
Teraz pozostaja nam ewentualnie podboje zagraniczne, no i to co najfajniejsze - szkolenie :mrgreen:

Szkolenie! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

DanielZ 27-04-2005 10:15

Quote:

To normalne jak zbliza sie wystawa Garo robi sobie krzywde :cheesy:

z Peronówki 27-04-2005 10:16

Quote:

??? Adam musi go lepiej pilnowac, bo jak tak dalej pojdzie to juz za rok bedzie musial go przemianowac na "Frankensteina".... :wink: A my wreczymy mu puchar "Dla Najbardziej Pechowego Wilczaka"... 8)

Ori 27-04-2005 11:34

Quote:

Quote:

kurcze! to moze mu lepiej nie mowcie :wink:
wezcie go z zaskoczenia :mrgreen:

Agnieszka 27-04-2005 12:20

Quote:

A Varg poszedl w ślady ojca i też... co prawda nie lazi po płotach, ale ucho ma naderwane i nosek pogryziony :oops:

DanielZ 28-04-2005 15:39

Wilczaki w Łodzi sa wystawiane w SOBOTE

Huan 28-04-2005 15:56

teraz juz wiem, a mialo byc tak fajnie... :heul

Ori 28-04-2005 16:28

Skad taka zmiana? :shock:

Narvana 28-04-2005 17:31

Margo, Przemku-co z biegiem? Jedziecie na wystawe czy na egzamin?

Huan 28-04-2005 17:33

Quote:

Originally Posted by Ori
Skad taka zmiana? :shock:

Zmiany nie bylo.. tylko w terminarzu na wolfdogu byla dodana wystawa z terminem 1. maja (blad przy dodawaniu) i tym sie kierowalismy, a tu nagle patrzymy na zgloszenie, a I grupa wchodzi 30. kwietnia :(

Huan 28-04-2005 17:43

Quote:

Originally Posted by Narvana
Margo, Przemku-co z biegiem? Jedziecie na wystawe czy na egzamin?

na wystawe.. zglosilismy 3 psy i mamy juz ja oplacona, a to sporo kasy... a biegi beda jeszcze dwa w pazdzierniku: 8.10.2005 na Slowacji i 15-16.10.2005 w Czechach i na te sie nastawiamy (oba - mozna w jeden weekend zrobic SVP1/40km, a w drugi SVP2/70km)

Narvana 28-04-2005 17:50

Chlip chlip :cry: :cry: :cry:
Szkoda... :(
Powodzenia na wystawie... :)

DanielZ 29-04-2005 15:12

w Łodzi już od conajmniej 5 lat 1gr jest wsobote

z Peronówki 09-05-2005 20:58

Wystawa w Lodzi juz za nami, ale nie bylo czasu zrobic malego podsumowania. Pogoda oczywiscie dopisala - to nie dziwi, bo lodzki oddzial od dawna daje lapowki "gorze", ktora czuwa, aby akurat z tym bylo OK. Wilczaki - stawka OK, choc zapowiadala sie wieksza, ale Daniela zmuszono do pracy przy ringach; Daive do pracy na ringu; Cheitana wycieli, bo nie starczylo dla niego klasy; Garo sam sie zalatwil w ramach protestu, a Irris sciemniala, ze niby chce miec szczeniaki. Nastepnym razem juz Wam nie odpuscimy! :wink:

Ostatecznie stawka ustanowila sie wiec na 5 sztuk. Sporo wtopilismy w psach, bo byly tylko dwa...i na dodatek w jednej klasie. Suczki poustawialy sie juz rownomiernie. Sedziowac mial sedzia z Argentyny, ale niestety nie dolecial. Padlo wiec na sedziego z Czech - Otakara Vondrousa, wiec nie bylo zaskoczen, niespodzianek i adrenaliny. Oprocz tego, ze sedziowanie poprowadzila Daiva. :D Zabonusowala u sedziego juz na poczatku, bo zamiast podejsc do tej rasy z duza dawka niepewnosci i strachu (bo to przeciez bestie rzucajace sie na biednych sedziow 8) ) sama zabrala sie za sprawdzanie zebow i budowy ciala [choc np u niektorych wloskich psow bym tego nie probowala robic 8) ]. Szybko, sprawnie i niedlugo potem bylo juz po wszystkim.... :)

Poniewaz byl czas, aby spokojnie usiasc i porozmawiac, wiec moglam wreszcie na wlasnie oczy poznac Daphne. Strasznie mila z niej suczka, ale inne psy jej zbytnio nie interesowaly - pochlanialo ja pilnowanie, aby jej sie rodzinka nie rozchodzila... ;) No i ponownie spotkalismy Varga - przez zime podrosl, wydoroslal - nawet Jolka to zauwazyla: wczesniej traktowala go jak szczeniaka, a teraz (malo delikatnie) kokietowala... 8)

Do domu wrocilismy obladowani pucharami, bo puchar dawano za Najlepszego Psa i Najlepsza Suke w Rasie, za Zwyciestwo Rasy, no a jeszcze dodatkowo pani Niciewicz ufundowala przepiekny puchar dla Najlepszego Wilczaka. Dobrze, ze auto duze to sie wszystkie pomiescily... :wink:

W sumie szkoda tylko, ze wszystko sie pokrecilo i poplatalo i nie bylo czasu, aby sobie posiedziec na spokojnie po wystawie (ew. przed wystawa). Ale nastepnym razem to nadrobimy, prawda?

Agnieszka 10-05-2005 00:15

No mam nadzieje... 8)
Jeśli chodzi o to kokietowanie, to Varg był nieco zaskoczony, że taka panna się nim zainteresowała, i zmieszany, bo to jeszcze taki mały, wstydliwy piesek... :mrgreen: (w tej chwili Varg leży tu obok, przy komputerze, i zabija mnie wzrozkiem, bo tak na prawdę, to Jollka bardzo mu się spodobała ;)). Na pamiętkę udało się zrobić zdjęcie (w sumie tylko jedno wyszło) z tego, jak psy się bawiły, zresztą i tak mało na nim widać. Wrzuciłabym je tu, ale jest na drugim komputerze, do któego nie mam teraz dostępu.
A tak poza tym, to kurcze szkoda, że nie było jednak sę z Argentyny...ojjj, ciekawa byłam jego "wyroku" ;), mimo że nie mam w wystawiania psow jakiegoś zbyt dużego dośwaidczenia.
Jednym słowiem, w Łodzi bylo bardzo sympatycznie :) czekam z niecierpliwoscia na jakąś następną wystawę.
Pozdrawiam :-)

z Peronówki 10-05-2005 09:42

Quote:

i zmieszany, bo to jeszcze taki mały, wstydliwy piesek... :mrgreen:

OK, na poczatku. Ale chlopak szybko sie rozkreca..... ;)

Quote:

(w tej chwili Varg leży tu obok, przy komputerze, i zabija mnie wzrozkiem

To lepiej wiecej nie pisz, bo jak tak dalej pojdzie to przeczytamy w gazecie: Pies bez powodu rzucil sie na wlasciciela... ;)

Quote:

Na pamiętkę udało się zrobić zdjęcie (w sumie tylko jedno wyszło) z tego, jak psy się bawiły, zresztą i tak mało na nim widać.

U nas tez wiele zdjec nie bylo takie, jak oczekiwalismy. Ale to co mamy damy na siec.... Mam nadzieje, ze juz niedlugo..... :roll:

Quote:

A tak poza tym, to kurcze szkoda, że nie było jednak sę z Argentyny...ojjj, ciekawa byłam jego "wyroku" ;).

Ja tez. Ale z drugiej strony jak dziewczyny mowily, co sie dziala u drugiego Argentynczyka to wlos na glowie staje. U nich jest inny system oceniania - podobno ich sedzia dopiero w polowie sedziowania zalapal, jak ocenianie wyglada u nas... ;) Krotko mowiac: najpier nie dawal zadnych tytulow, a oceny byly bardzo niskie, a potem dawal wszystkim doskonale i na dodatek tytuly... ;)

Quote:

Jednym słowiem, w Łodzi bylo bardzo sympatycznie :) czekam z niecierpliwoscia na jakąś następną wystawę.

No to juz chyba w Warszawie w lipcu. Do tego czasu wilczaki beda wystawiane "osobno" - wiem, ze obsadzone jest wiele wystaw, ale juz bez tloku.... :)

Agnieszka 10-05-2005 13:01

Quote:

To lepiej wiecej nie pisz, bo jak tak dalej pojdzie to przeczytamy w gazecie: Pies bez powodu rzucil sie na wlasciciela... ;)

No tak....i znów powiedzą, że wilczaki to mordercy :cheesy:

Quote:

U nas tez wiele zdjec nie bylo takie, jak oczekiwalismy. Ale to co mamy damy na siec.... Mam nadzieje, ze juz niedlugo..... :roll:

No to czekam, bo bardzo mnie ciekawią Wasze fotki :-) Wszystkie nasze ztej wystawy wyślę Ci dziś albo jutro, muszę je jeszcze pozbierac do kupy...;)

Quote:

Ehh, te wystawy... szkoda, że mu ktoś nie wyjaśnił, jaki system działa u nas;-)

Quote:

No to juz chyba w Warszawie w lipcu. Do tego czasu wilczaki beda wystawiane "osobno" - wiem, ze obsadzone jest wiele wystaw, ale juz bez tloku.... :)

A do Lublina nie macie zamiaru się wybrać? My się jeszcze zastanawiamy... :)

z Peronówki 10-05-2005 18:55

No i na sieci sa juz fotki calej lodzkiej grupki... :)

Daphne Malý Bysterec, Camio z Peronówki, Balrog z Peronówki, Jolly z Molu es, Alistair Wolf z Peronówki & Kirk Kroy Eden severu

http://www.zperonowki.com/pics/galle...z/DSCF0031.JPG

Agnieszka 10-05-2005 19:13

No, popatrzcie, czyż nie wyglądamprawie jak wilczak między nimi? :mrgreen: ;)

http://foto.onet.pl/upload/32/34/_472249_n.jpg

Narvana 10-05-2005 19:17

Daphne... :love

Darek5 10-05-2005 22:42

Quote:

Originally Posted by Narvana
Daphne... :love

Narvana widze, że mamy podobny gust :wink:

Narvana 10-05-2005 22:45

Pewnie :D

z Peronówki 11-05-2005 18:46

Quote:

A do Lublina nie macie zamiaru się wybrać? My się jeszcze zastanawiamy... :)

Zapisuj sie! Podobno to ladna wystawa. My nie jedziemy, bo dzien wczesniej mamy w Czechach konferencje Klubu CzW, ale pewnie spotkasz tam Bozene z Maxem. :D

Agnieszka 11-05-2005 19:08

Ehhh, no własnie bardzo, bardzo bym chciała, ale w rozgrywce Lublin - Olsztyn, to jak na razie wygrywa Olsztyn - bo moja Mama bardzo lubi to miasto ;) Z drugij strony fajnie by się było z Maksem spotkać, no i nigdy nie byliśmy w Lublinie, przynajmniej ja. Ale nocleg tez bysmy musieli gdzies sobie załatwić hmm... Margo, a co mialaś na mysli piszac, że to "ladna" wystawa? :mrgreen: Może znajde jeszcze jakiś argument, zeby przekonać Rodzinke...;)

z Peronówki 11-05-2005 22:20

Quote:

Margo, a co mialaś na mysli piszac, że to "ladna" wystawa? :mrgreen:

Ladny teren, dobra organizacja. Ale tylko zgaduje, bo tak mi ja reklamowano... :)

All times are GMT +2. The time now is 09:56.