![]() |
Quote:
No to fajnie.... Ale na szczęscie piesków przy niej jakby z wiekiem coraz mniej się kręci... Choć ostatnio kilka razy wzieto ją za "młodziutką sunię" :P |
Quote:
|
Quote:
Potem była już za dojrzała, ale główny powód jej dziewictwa to nasze przekonanie że nie powinno się rozmnażać psów o nieznanym pochodzeniu. Co prawda znajomi deklarowali chęć wzięcia jej szczeniaków, ale chcieli dokładnie takiego psa jak Szara, a tego nikt im nie mógł zagwaratować.... :( Ale za to Tina ma dzisiaj rewelacyjna figurę i wewnętrzne przekonanie, że nadal jest szczeniakiem :D I naprawdę jest przekochana, zwłaszcza teraz, kiedy zżera ja poczucie winy za kanapę :? A mnie już dawno serce zmiękło.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Osobiscie uwazam, ze dziewczyny popelnilyby mezalians ale one chyba i tak wiedza lepiej :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Powinnas o tym wiedziec :lol: w zabawnym nastroju z samego rana - pozdrawiam i zycze milego dnia :Rose |
[quote="Gaga"]
Quote:
|
hwh tak zawsze tłumaczą niskie brunetki :P :mrgreen:
|
Quote:
|
:bussi
|
Quote:
Zdaje się, że niechcący włączyłam się w ten sposób do gorącej dyskusji która toczy się od paru dni na forum niemieckim. Za słabo znam język żeby dokładnie zorientować się o co chodzi, ale coś to ma wspolnego z transseksualizmem i wilczakami. :shock: Czyżby pojawiła się nowa linia czeweczków? :cheesy: |
Quote:
|
Quote:
Jak Varg staje na dwóch łapach to jesteśmy prawie tej samej wysokości 8) |
taaak wilczaki to wielkie stworzaki :wink:
|
Quote:
|
Quote:
brrrrrrrrrrrrr..obrzydlistwo (na sama mysl) :mrgreen: |
Quote:
|
jak już mowiłam, :beer :mrgreen: we trójkę trzeba taaak:) 8)
|
Quote:
A no tak trojkat sa teraz modne! :twisted: :mrgreen: :cheesy: |
heh.. bo musi być nadzór, gdybyśmy zechciały się pozabijać :twisted: wtedy opowiesz dowcip lub coś podobnego :rofl3 :roflmao
|
All times are GMT +2. The time now is 18:32. |