![]() |
Psiurodziny
Dzisiaj mija roczek Biesiaka. Dziękuję Nirvanie, Zoranowi, Oli i Arturowi za fajnego kumpla. A Pawłowi szczególnie dziękuję za dokumentację foto tego pierwszego roku i za wspaniałe prezenty urodzinowe!!!
Po powrocie z pracy będzie torcik z wołowinki... http://2.bp.blogspot.com/-XyG7IoDZr5...00/biesiak.jpg |
Przekaż mu życzenia od nas i mocno wymiziaj !!!
|
Wszystkiego najlepszego! :)
|
Noooo roczniak! Toż to niemal dorosły pies:) Wszystkiego dobrego:)
:cake:thumbs |
Wszystkiego najlepszego dla tego pana od Radosińskich :D !!! Smacznego Biesio :ffod
|
Najlepszego:cake:beer
|
Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam :)
:Rose |
Sto laaattt!!!!! Piękny wyrósł z niego Pan Pies ;)
Będę to powtarzać już zawsze i Anula, musicie dojechać do Katowic, bo inaczej kiedy go wreszcie poznam osobiście???? :) |
Dopiero co małe bure kulki plątały się pod nogami a dzisiaj łobuzy kończą 1 rok.
Serdeczne życzenia, buziaki i kiziania za uszami, nie tylko dla Bieska ale dla wszystkich już Dorosłych : Białki, Blizy, Banacha i Barcha ode mnie, Artura i reszty Welkoscyrzy. Auuuuuuuuuuu :) |
Najlepszego! :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Tatunio życzy wszystkim swoim dzieciaczkom z miotu B Welkoscyrz dłuuuugich cudownych szczesliwych latek ze swoimi wspaniałymi rodzinami psio-człowiekowymi
100 LAT 100 LAT NIECH WYJA WYJA NAM:wolf:wolf:wolf:wolf:wolf:wolf:wolf:wolf :tard:beer:cake:drinka |
Quote:
dziękuję za życzenia w imieniu Biesa. Dzisiaj ma swoje święto, więc wszystkie psoty uchodzą mu a sucho ;-) |
To my jeszcze raz Biesiowi i całej B' andzie sto lat sto lat :lol::lol::lol::lol::lol:!!!!!!
i tak już egoistycznie - nam, czyli ludźkim egzotycznym ozdobom wilczaka wielu spotkań8):lol:!!!!!! i niech miłość między naszymi małymi rośnie :lol: |
I od nas najlepszego dla całej gromadki już nie takich małych B'klusków :)
|
Wszystkiego Najlepszego :tard
|
I od nas sto lat, sto lat:)! Piękny z niego młodzian, baaardzo piękny!:) STO LAT!:)
|
Przyłączamy się do życzeń STO LAT:cake
|
Troszke sie spoznilam, ale:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WNUCZKOW! :bigok |
Quote:
Tort mięsny został pochłonięty w 2 minuty, albo i szybciej. Dzisiaj juz nie ma dyspensy na obżarstwo :twisted:, chociaż wczoraj była, a jakże... |
Anula a fotki z obzarstwa tortowego to kiedy beda?:rock_3
|
Quote:
|
Kolejny rok za nami :twisted:
Kolejny fajny rok, oby jak najwiecej takich :p Braciszkom Barchowi (Tallacowi), Banachowi (Breyowi), szalonej Białeczce i Blizie dluuugich lat w zdrowiu i milosci, a Biesowi - oby tak dalej! Kolejny raz dziekuje Oli i Arturowi, oraz Mamusi i Tatusiowi ;-) za takiego fajoskiego synka!!! |
A my życzymy długich, szczęśliwych lat, Biesiakowi szczególnie- ściskamy urodzinowo i niech nam radośnie bryka jak nadłużej.
STOOO LAT! |
Najlepsiejsze życzenia urodzinowe i od nas...:cake Pozdrawiam:)
|
Sto LAT Biesiakowi od nas i Wondery oczywiście platonicznie :)!! i całemu rodzeństwu B również STO LAT!!!!!!!:cake
|
I tatunio zyczy swoim pociechom długich, szczęśliwych lat:cake:daysmile:beer:tard:Rose:bussi
|
Quote:
Aż musiałam sprawdzić czy mnie ino skleroza nie bierze ale papiry mówią, że to dopiero jutro impreza :evil: !!! Bisiątko to już dorosły Piechu ale dla mnie zawsze będzie małym słodziakiem z klapniętym uszkiem. Wszystkiego Naj ... dla Biesa, Barcha, Banacha, Blizy i Białeczki Welkoscyrz w wigilię "2" Urodzin . |
Quote:
popierdzielilo mi sie ze zmeczenia - no i psiur skorzystal - rozbef dostal dzisiaj i nie naburczalam, jak rozwlokl smieciory po podworku :lol: no ladnie... bedzie mial imprezke dwudniową :) w drugie urodziny, trzydniowa - w trzecie itd |
A w weekend zrobimy poprawiny o ! :sooo_hapy:happy:beerchug2
|
Quote:
|
Najlepszego :)
|
oczywiście i od nas NAAAAAJLEEEEEPSZEEEEEGOOUUUUUU!!! po psiemu i po człowiekowemu :)
peace Paweł&Sharn |
I ja się dołączam- spóźnione wszystkiego najlepszego!
|
No to my tez sie dolaczamy z zyczeniami, 100 LAT !!! :D
|
Skoro 21 już dziś to my składamy życzenia dla całego Biesiakowego rodzeństwa i oczywiście dla samego Biesiaka... uściski i przytulańce już były na sobotnim spacerze :D:D:D
|
Najlepszego!
|
I oczywiście gorące życzenia i mizianki od nas, a w szczególności Białeczce i Biesowi :Rose
|
Ode mnie i Narsila też gorące buziaki dla rodzeństwa B ! :cake:cake:cake
Dla Biesiaka i Białki w szczególności ze względu na to że mieliśmy okazję ich poznać. :p |
cienkujemy, fajnie jest miec urodziny przez dwa dni :twisted:;-):lol:
|
Niektórzy mają już dość Urodzinowania ;-)
Pozdrowienia od Blizelli. http://www.welkoscyrz.pl/zdj/big/1329857922.jpg |
Sto Lat i wszystkiego co najlepsze, dorastania, posłuchania, zapewniania atrakcji dla ukochanego Biesiaka życzy Wondera a my się dołączamy!!!!!
Wszystkiego najlepszego dla Białeczki i reszty B'iesowych B'raci :)!!! i sióstr :) :cake:cake:cake:cake:cake |
Najlepszego!!! Szczególnie dla Biesiaka :)
|
Quote:
Reszcie rodzenstwa: zdrówka przede wszystkim na dłuuuuugie psie lata! |
Najlepsze życzenia dla Biesa i jego rodzeństwa przesyła Witty,Bajka , Bachunio no i my oczywiście:cake
|
Wszystkiego najlepszego :cake
Pozdrawiam ;) |
Sto lat dla Biesiaka i jego rodzenstwa, mnostwo zdrowia, wiele radosci i szalenstw, wspanialych spacerow z kumplami oraz cudownego, i bez zmartwien, zycia z panciostwem :cake
|
Quote:
|
To i ja się jeszcze dołączam do życzeń! :)
|
Sto lat kochane dzieciaczki od tatunia i ciotki Tajguliny:cake:bussi:tard:Rose
|
a tak wyglądał urodzinowy torcik:
(niestety od dluzszego czasu nie dziala mi wklejanie zdjec wg adresu URL, zatem musi Wam wystarczyc zwykly zalacznik) Kto ciekawy - foty z konsumpcji mięsnego tortu w galerii Biesiaka :) http://www.wolfdog.org/site/pl/gallery/pic/189776/ |
ojeej~!
jak uroczo. ^w^ a więc i ja życzę wszystkiego co najlepsze, nie wiem czy spóźnione, ale ciii... mam też ciekawy prezent. ^^ http://www.youtube.com/watch?feature...&v=WK6MkxA0isw słodkich snów wszystkim. :3;)
|
z okazji wkroczenia w 4 rok życia wszystkiego co najlepsze wszystkim Canis B'imbrownikom a szczególnie platofrendowi naszego bezcieczkowca :)
STO LAT i wielu, wielu wspólnych psacerów w przyszłości :p:p!!! :cake:cake:cake |
Quote:
Niestety urodziny spedzimy dzisiaj u psiego okulisty... Tort jest przewidziany na wieczór, a konsumpcja odbedzie sie po ciemku ;-). Zdjęć w związku z tym nie będzie... Pozostalemu rodzeństwu życzymy zdrówka i ściskamy na odległość, a mamie Carmen i tacie Zoranowi ślemy pozdrowienia! |
Bies? Biesiątko?:) No to my mamy całą listę zyczeń:P
1. Żadnych więcej wizyt u weta (chyba, że na szczepienia) 2. Coraz większej radochy z ciężkiej i odpowiedzialnej pracy w poszukiwaniu ludzi:) 3. Mniejszego speeda w obliczu zwierzyny łownej 4. Radosnych i rozkicanych spacerów warszawskich 5. I tego co ma na co dzień: miłości, cierpliwości, wyrozumiałości, dobrych smaków i miękkich poduszek:) Acha! I nowych pomysłów pańciostwa w urozmaicaniu życia:) Sto lat! |
Wszystkiego co najlepsze dla moich kochanych dzieciakow od tatunia Jotuna:cake:Rose:beerchug2
|
Biesiaku nasz kochany!!!! Kuruj się porządnie i daj trochę urlopu swojemu wetowi :) A dziewczyny ślą cały arsenał buziaków, całusów, gryzków i kuksańców :) Sto lat!!!! Również dla Biesowego rodzeństwa :)
|
Dziekowac, dziekowac - po wieczornym torcie indyczo-wołowym spał jak dzidziuś...
A z okiem bedzie dobrze, tak powiedziala pani okulistka :p tylko to troche potrwa, bo 1/3 powierzni rogowki jest do wygojenia... Tak wiec jedyne, czego nam teraz trzeba, to cierpliwosc Mam nadzieeje, ze bracia i siostry sa nieco rozsądniejsi i nie bawią się w Ironmana :lol: |
Wszystkiego Najlepszego i szybkiego powrotu do zdrowia.
|
No to i Hera się dołączy z:
- oby szczepionki były w ciasteczkach - oby zawsze były jakieś przysmaki - oby zawsze były dłuuugie spacery - i ciasteczka - oby dwułapi cieszyli się z naszych wybryków - i czy wspomniałam juz o ciasteczkach? Tyle o d Hery :P A od nas dużo zdrowia i dłuuugiego życia bez problemów i w zabawie i radości z bytowania z wilczakiem :) (a ciasteczka oczywiście te "psie" ") |
Biesu.... ZDROWIA! Przede wszystkim ZDROWIA!
Bo miłości i szczęścia masz w bród. :) |
wszystkiego naj i coby Wam zawsze było dobrze ;)
|
dziekujemy wszystkim za pamiec i zyczenia dla mojego łobuziaka i jego rodzenstwa!!!
Ma sie ku lepszemu, glupi to ma zawsze wiecej szczescia niz rozumu ;-) |
All times are GMT +2. The time now is 03:55. |