![]() |
Bitwa o Ira.siad
Bylo tu juz kilka osob, ktore kariere zaczynaly od "atakow" w strone uzytkownikow z dluzszym stazem, probujac na sile wmawiac im, ze nie maja racji... I wiesz co sie stalo z tymi uzytkownikami? Ja tez nie, jakos zamilkli...
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
i tak będzie tez w tym przypadku, bo szkoda czasu i uwagi:rock_3 |
@ira.s:
A teraz widze, ze zaczynasz robic tak jak pewien znany uzytkownik tego forum - cytujesz zdania wyrwane z kontekstu, nie mowie tu akurat o sobie, jak cytujesz, to odnies sie do CALEJ wypowiedzi, a nie tylko jej czesci :-) |
Quote:
|
Quote:
|
Dowiedziałam się dziś od znajomego właściciela haszczaka, że ira.s. regularnie rozwala wszelkie dyskusje na jakimś forum haszczakowym i że wszyscy mają go już tam serdecznie dość.:lol:
Mój znajomy wszedł na WD, przeczytał kawałek wątku i zawołał: "Natychmiast daj mu ignora, o ile Twój czas jest Ci drogi" :p |
Rona, ja takie info tez dostalam - mowie ze troli tez maja bardzo trudna zime i gloduja ;-) oraz pelnia ksiezyca tez pomaga na pisanie takich to tematow, i wyskakiwaniu nowych eGzpertow, ktore nawet nie widzieli psa w realu ale juz sa super sedziami od rasy i hodowli.:twisted:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szkolenia? Nieee...ale dziękuję za gotowość, oczekuję na właściwym wątku. |
Quote:
No chyba, że rzucanie mięsem traktujecie jako tutejszy sport, skoro z samą merytorycznością (o kompletnym braku logiki nie wspomnę) stoicie otro na bakier (dlatego jak sądzę nikt nie miał z Was cywilnej odwagi nawet podjąć się zakwestionowania argumentacji jaką przytoczyłem nt. koloru szaty z wzorca). |
@ira.s
Dobra, ja jestem spokojnym czlowiekiem, ale kazdy ma swoje granice cierpliwosci, a Ty wlasnie sprawiles, ze moja sie skonczyla. Przychodzisz tu ch*j wie skad, jestes ch*j wie kim i wymadrzasz sie jakbys ku*wa pozjadal wszystkiie rozumy na tematy, o ktorych najwidoczniej nie masz zielonego pojecia, a na dodatek zarzucasz ludziom, ktorzy w rasie siedza duzo dluzej od Ciebie, ze nie maja pojecia o czym pisza - zastanow sie nad soba, bez uszczypliwosci to pisze. TERAZ mozesz sobie pisac o rzucaniu miesem, bo dopiero teraz ktokolwiek zaczal nim rzucac. Przepraszam kulturalnych uzytkownikow za uzywanie wulgaryzmow, ale mam juz dosc takich pseudo-znawcow. |
Quote:
|
Widzisz, tu sie roznimy - nie twierdze, ze jestem znawca wzorca, ba, nie udzielam sie w tym temacie dlatego, ze sie znam - przeciwnie, nie znam wzorca nawet w polowie tak dobrze, jak osoby tu sie wypowiadajace, tylko roznica miedzy mna, a Toba jest taka, ze ja nie szczekam na wszystkich, ktorzy maja inne zdanie niz ja. A do szewskiej pasji doprowadza mnie Twoje trollowanie i wstawianie strzepow wypowiedzi, zamiast odpowiadac na CALY post, ktory byl akurat bardzo krotki. Wracajac do wzorca - skoro JA, ktory z wilczakami od jakiegos czasu obcuje i troche zdazylem sie na tym poznac nie pieprze tu glupot - TY, ktory znalazles sie tu ch*j wie skad i ch*j wie ktos Ty naprawde jest gadasz glupoty takie, ze nie da sie Ciebie czytac. I jeszcze jedno - ja potrafie sie przyznac do bledu, Ty niestety nie posiadles takiej zdolnosci, a powinienes to zrobic juz dawno temu. Zatem, miej na tyle przyzwoitosci i zniknij stad tak szybko jak sie pojawiles... Trollu.
|
A i jeszcze jedno - oficjalnie nalezy pogratulowac ostrzezenia :-) to sie nie zdarza nader czesto... :-)
|
Quote:
|
Quote:
Twoje samodzielnie myślenie zaprowadziło cię na manowce, jeśli myśląc o zakupie wilczaka analizujesz głównie kolor futerka. Dla swojego dobra zainteresuj się jakimiś ładnymi grzecznymi pieskami. |
ira.s- robiąc sobie na WD reklamę "buntownika z wyboru", który nazywa tutejszą społeczność klakiernią nie spodziewasz się chyba, że te Klakiery sprzedadzą Ci szczeniaka ze swojej hodowli?
Po tym jak nawrzucałeś, że nie znają wzorca i nie potrafią się merytorycznie odnieść do Twoich rewelacji na temat pojmowania przez Ciebie wzorca rasy? A może wcale nie chcesz wilczaka tylko wpadłeś sobie tu z nudów trochę powyzywać ludzi i pokłócić się na tematy, które są Ci zupełnie obce? |
Quote:
Sprzedadzą, sprzedadzą, czasem nawet sprezentują:) To jak refren, powtarza się co jakiś czas w identycznym scenariuszu. Poczekaj chwilę, tu zniknie a pojawi się przygarnięty na jednym z satelickich forów, odpowiednio zindoktrynowany, z pełnym "know how" i listą "who is who" w tym światku.:twisted: |
Zwerbowany do bojówki? :twisted:
|
Quote:
|
Rzuciłeś rękawice która została podjęta,powiedz lub pokaż Nam co twoim zdaniem jest zgodne lub nie. Najpierw porównujesz kolor wilczaków z malamutami czy huskimi, pózniej warczysz że nie są szare jak wilki europejskie, po otrzymaniu odpowiedzi dalej brniesz w swój wyimaginowany świat prawd.Nie wiem jaką odpowiedz chcesz otrzymać, czy chcesz żeby wszyscy przyznali ci rację, kajali się przed tobą bo wiesz lepiej? Wolfin prosiła abys pokazał zdjęcia wilczaków tych Twoich, wzorcowych, nie zrobiłeś tego.Ja i chyba nie tylko Ja chciała bym zobaczyć co takiego złego robia polscy hodowcy że tak się plujesz.Chcesz otrzymać odpowiedz, już ją dostałeś wiele razy, ale my też chcemy odpowiedzi.
|
Quote:
Po drugie, jeśli już komuś tutaj wygarnąłem ignorancję nt. wzorcowych przypisów, to również byli to z reguły osobnicy, którzy nawet nie zadali sobie żadnego trudu, aby się do tych jednoznacznie brzmiących zapisów nawet odnieść (do swojego analfabetyzmu się jeszcze idiotycznie przyznają, jakby był to jakiś powód do dumy). Po trzecie z kolei, łaskawie zauważ, że co bardziej rozgarnięci hodowcy ani myślą w tym sporze uczestniczyć, bo albo doskonale rozumieją, że szarości u wilczaków są jak najbardziej pożądane (więc niby po co mają sobie niepotrzebnie robić wrogów u co bardziej twardogłowych "ryżykowców", mogących mieć im taką szczerość za złe), lub też są na tyle dojrzali, aby do poziomu odmóżdżonego klakiernictwa się nie zniżać (a niestety gdyby tylko się merytorycznie odezwali, to zaraz ta dresiarska swołycz by ich tanimi epitetami zakrzyczała). Reasumując, zapewniam Cię, że ja na tej szczerości niewiele stracę, gdyż jeśli już jacyś hodowcy się na mnie z jej tytułu opacznie obrażą, to zawsze znajdą się i tacy, którzy doskonale pojmą sedno moich tutejszych wywodów, które nie mają najmniejszych nawet podstaw do chowania na ich tle jakiejkolwiek urazy (ludzi rozumnych przecież kwestia wzorcowej szarości nie wyprowadza z równowagi, skoro sam wzorzec o niej mówi). |
Oż ty w mordę! Gaga - jesteś smarkaczem i dresiarzem :shock:
to z kim ja w takim razie na spacery chodziłem :roll::rock_3:rofl3:evil_lol ????? |
Quote:
|
Ze smarkacza to nawet wypadałoby mi się ucieszyć :D
p.s. a reszta to rynsztok, więc nawet nie komentuję. |
Romuś, Ty jak już wcześniej ustaliliśmy jesteś zbieraczką złomu :D Ewentualnie makulatury ;)
|
Quote:
|
Quote:
Na przyszłość radzę unikać irracjonalnego kwestionowania faktów, bo zawsze znajdzie się ktoś, kto kieruje się logiką, a jest nieczuły na zbiorową socjotechnikę (jaką staraliście się w tym wątku nieporadnie uprawiać). |
Ja mam taką prośbę, przystopuj trochę bo twój ostatni post jest brakiem szacunku do forumowiczów.
|
A może po prostu olać trola? Bo jak widać żaden argument nie wytłumaczy tylko utwierdzi trola w przekonaniu, że on żyjący na zadupiu, w życiu nie widzący wilczaka (wilka zapewne też nie) na własne oczy, którego jedyna wiedza pochodzi z wiki (bo przecież czytanie obszernych książek boli), a znajomość ludzi siedzących w rasie jest równie na wysokim poziomie co kultura osobista, ma rację. A czemu- BO TAK.
Na co nam to. Niech sobie uzna, że ma rację i żyje w pełni szczęścia. Już byli tacy co przekonywali, że białe jest czarne ;) Więc może powiemy w końcu- tak masz rację. Wilczaki mają być tylko szare, najlepiej czarne i po sprawie? |
Ewidentnie pachnie tu prowokacją. Szkoda czasu nawet na czytanie tych postów, a co dopiero na wchodzenie w dyskusję.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ira.siad czy jak Ci tam - ogarnij sie w koncu trolu parszywy i przestan wyzywac tu ludzi, bo nie masz pojecia kto moze siedziec po drugiej stronie monitora. Uwierz mi, ze swiat jest bardzo maly, szczegolnie ten nasz maly swiatek psow, a niektorzy wola rozmawiac na zywo niz w internecie i nie zawsze musi byc to mila rozmowa. A tymi ostatnimi trzema postami przegiales pale - i do zganienia kogos w realu - nie zdziw sie, jak ktos Cie kiedys zgani cielesnie. A teraz wypie*dalaj swinskim truchtem pajacu.
|
Quote:
Zaś te swoje błazeńskie pogróżki, to zachowaj na szczyli z własnego buraczanego kręgu, bo słomą z butów możesz co najwyżej wywołać uśmiech politowania na twarzy i nic więcej. |
Ja jednak radze najpierw spojrzec kogo obrazasz, bo osoby ktore wczesniej zacytowales sa plcia zenska, a cisniesz im jakby byly co najmniej facetami.
|
Z mojej strony koniec tematu, mam lepsze zajecia, niz wojowanie w internecie.
|
Quote:
|
:laugh2_2:laugh2_2:laugh2_2:roflmao:roflmao:
|
To radze Ci sie ulotnic tak szybko jak sie pojawiles, bo ja sobie moge pisac co chce, ale te "babsztyle" jak to okresliles to wciaz kobiety. Wiec troche kultury chamie.
|
:lol::roflmao przepraszam ale w tym momencie nie stać mnie na nic innego, a do dresiarzy nam baaardzo daleko.
|
Quote:
|
Rona Ja też , ale tu o inny ,,typ'' dresiarza chodzi:twisted:
|
A ja jestem za tym żeby moderator o ile to możliwe zbanował pewną osobę :evil: Bo zaczynam tracić cierpliwość a boję się że takie przepychanki mogą się nie skończyć tylko na tym jednym wątku przez co będzie to męczące dla mnie i innych użytkowników :evil: W pewnym momencie obelgi zaczęły się odnosić do całej ''społeczności'' wd, do której od niedawna ale też należę. Nie podoba mi się że ktoś obraża osoby, które znam osobiście, te które dopiero ( mam nadzieję ) poznam i mnie :evil:
|
Jako, że owo indywiduum już dawno przestało trzymać się tematu- przyłączam się, tym bardziej, że admin nie reaguje na raportowanie obraźliwych postów.
Przy okazji: co prawda nie każdy jest mnie w stanie obrazić, nie mniej jednak Seba - dzięki:) Odkąd istnieje to forum, jesteś pierwszym facetem, który zareagował w takiej sytuacji:) |
Ty tez badz bohaterem na wolfdogu!
|
Nie bądź obojętny, już dziś! pomóż Nam zmieniać świat! 8)
|
Buhahaha, teraz to tu się dzieje dopiero :lol: Szoł pierwsza klasa :lol:
|
"Ratuj babcie przed trolami!" 8)
|
Baaaaardzo zabawne... ;)
|
Quote:
Wracając jednak do sedna tematu, przytoczę na sam koniec najbardziej merytoryczną odpowiedź, jaką uzyskałem w/s powyższej problematyki (niestety z poza owego forum, gdyż tu poziom retoryczny jest opłakany): Quote:
|
Zatem odejdz trollu.
Nam byc bardzo smutek, z powód Twoje odejscie, ale mówić się trudno - Ty odejsc i nie wracac. |
Quote:
Kiedy założyłam wątek na temat jak przyszły wilczak dogada się z husky, znalazły się osoby, które postawiły mnie pod gradem pytań i dosyć ostro sprawdzały jak jestem do tego przygotowana. Tylko ja w przeciwieństwie do Ciebie nie atakowałam tych osób, które nie napisały mi że wszystko będzie ok. Zadałam pytanie po to aby uzyskać odpowiedzi, czasem różne. Ty zadajesz pytania retoryczne, z góry wiesz jaką odpowiedź chcesz usłyszeć i każdy kto stoi w opozycji jest ''analfabetą, durniem itp.''. No ale ja przecież taki straszny podlizywacz jestem :twisted: |
:lol: :lol: :lol: :lol:
|
Bo są ludzie prości i są prostaki - sami odpowiedzcie kim jest ów indywiduum :)
|
Quote:
Skoro nie masz w zasadzie żadnego własnego zdania na tematy, które w jakimś tam - choćby tylko marginalnym - stopniu stały w opozycji do "jedynie słusznych" wytycznych tutejszej stricte klakierniczej (sic!!! - bowiem epitetycznie nękającej wszystkich, którzy nie dadzą im sobie wejść na głowę) gawiedzi, to rzeczywiście miarodajnie się sama określiłaś (zapewne sama tylko myśl, że mogłabyś tutejszym twardogłowcom jakoś podpaść, spędza Ci sen z powiek, stąd nie przyjmujesz do wiadomości niczego, co Ci krytykańsko - bowiem o konstruktywnej krytyce nawet nie słyszeli - zaszczekują). |
Quote:
|
Z tego co pamietam mialo cie tu nie byc - wiec zrob cos dla swiata i zamilcz.
|
moze juz wystarczy? chyba bedziemi prosic admina za zamknecie tematu na jakis czas. Bo maja prawde liudzie - temat o niczym - i tak to wieciej do filosofii o piekny poranek tu napisane niz normalne o wilczaki :rock_3:twisted:
|
Popieram, nuuuuda. 8)
|
oj tam nuda od razu, chociaz przez chwile mozna bylo sie posmiac :-)
|
All times are GMT +2. The time now is 01:06. |