![]() |
Ah faktycznie, poprzekręcałam daty 8)
(liczyć nie umiem;p) Dzięki za odpowiedź, Margo :) Już się bałam, że ta Warszawska będzie w sobote, bo tak to na pewno byśmy nie pojechali. Ulżyło mi :mrgreen: |
Quote:
|
Quote:
|
Jeszcze nie jesteśmy do końca pewni, ale być może uda nam się i do Warszawy i do Łodzi (szkoda by było przegapić tę łódzką :)). A wlanie, wiecie kto będzie sedziował CzW w Warszawie?
|
Quote:
A do kiedy trzeba się zgłaszać? czy w ogóle na wolfdogu jest taki rozkład , gdzie są wpisane nie tylko wystawy, ale i termin zloszeń? czy może to jest jakoś ustalone od góry, bo nie bardzo wiem :-) |
Leos Jancik (CZ) lub Freddie Klindrup (DK) - choc stawiam na tego pierwszego, bo to on zwykle sedziuje wilczaki w Czechach.....
|
Uwaga, pierwszy termin zgłoszeń na tę wystawę już minął, a drugi kończy się 25.02 :| Pieszę tak na wrazie czego, gdyby ktoś nie wiedział, bo sama dowiedziałam się też dopiero dzisiaj. Nie wiedziałam, że to tak szybko :shock:
|
Adam, przywieziesz Irris abym mogła wreszcie ją poznać?
|
Quote:
|
Hej Gaga, a przyjdziecie z Cheitankiem poprzyglądać się wilczej rodzinie, jak będzie ta wystawa warszawska? :)
|
Quote:
Oni wpadna na ring i zgarna wszystkie nagrody! :mrgreen: |
Quote:
|
Quote:
na razie :twisted: ;) A Cheitanka bardzo bym chciała zobaczyć;) |
Prosze bardzo oto on :mrgreen:
http://www.jantarowa.wataha.wolfdog.org/CH13.jpg |
Quote:
Nie biore od was psa! :twisted: :mrgreen: |
Ori i jak, jedziesz do Warszawy?
|
Na 80% :mrgreen:
to znaczy jeszcze nie zglosilam ale juz CHCE jechac :D przeciez MUSZE odwiedzic Cheitanka i zobaczyc jakie Gaga naszykowala mu mieszkanko, jak nie na poziomie to konfiskuje :wink: (oczywiscie psa nie mieszkanie :lol: ) |
Quote:
Pomyślałam więc, że sie panna przeprowadziła do Adama. |
Prosze o szybka odpowiedź.
Proszę o szybka odpowiedź.
Jesli chce się wyslać zgłoszenie emailem, to gdzie to znaleźć można, tzn. w jakiej formie to się wysyla, jako tekst wlasny, czy gdzies w internecie są specjalne formularze do wypelnienia, bo szukam i szukam i nie mogę znaleźć, a czas pędzi, dwa dni zostaly. |
Jesli ten oddzial przyjmuje zgloszenia meilem to na ich stronie bedzie formularz ale i tak musisz potwierdzic bo moze nie dojsc albo sie "zagubic"
mozesz wziac formularz z innej strony zwiazkowej, albo psiej (chyba jest na dogomani) mozesz wypellnic go recznie i przefaksowac (ale wtedy tez musisz potwierdzic w oddziale czy doszlo) albo wyslac jutro poczta (mysle ze decyduje data stempla a nie kiedy dojdzie) to jest najpewniejsza droga jak wyslesz priorytet to w piatek go dostana :D |
|
Dzięki Ela, już wysłałam list polecony, bo myśleliśmy, że to zgłoszenie przyjmą w białostockim ZK, nie wiedziałam, że to trzeba do Warszawy :oops:
Wczoraj panika się zaczęła, że pies jeszzce nie zgłoszony, emailem chciałam wysłać, ale nie wiedziałam jak za bardzo, później przyszedł pomysł na fax, ale już by było za późno, żeby tam do nich zadzwonić i potwierdzić, już mieli biuro zamknięte. Uratował nas/mnie p. Adam od Garo ;) I wyslałam list. Data stempla pocztowego musi się liczyć, bo jak nie to...oj... :mrgreen: |
Quote:
|
Kurcze, Margo, skąd Ty wszystko wiesz... ;)
:mrgreen: |
Kurna wam to fajnie
Spotkacie sie wszyscy znow a ja... :( Mnie znow nie bedzie tam gdzie wy bedziecie :( I znow nikogo nie poznam :( |
Quote:
|
Quote:
|
No do Peronowki we wrzesniu moglas przyjechac...
ja chyba jednak nie zglosze, sama nie wiem, taki kawal drogi :( |
No wlasnie kawal drogi :(
Do Poznej mialam jechac :D ale mojemu ojcu jednak cos wypadlo :( Ale w tym roku jade do Lazne wiec nic straconego! :o I jak sie uda to do Poznej tez... |
Quote:
|
Quote:
Margo, a Wy które Wilczki bierzecie ze sobą? :-) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Czyli jak wszystko dobrze pójdzie, to cała 15 będzie, fiuuu... :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Tak myslisz?? Biorac pod uwage w jaki sposob zawiera znajomosci to stawiam caly swoj majatek na 14 razy :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Wybieracie się do Katowic w marcu? |
Quote:
jeszcze mysle... Championy wolne??? a gdzie idzie Dragon? Rona do Katowic jedziemy na 100%, juz dawno jest Amberek zgloszony, ciesze sie na spotkanie :) Margo tez oczywiscie bedzie |
Kurna a w Glogowie bedzie ktos w tym roku?
i na miedzynarodowce we Wrocku? 8) |
Dostaliście już listy z informacjami o wystawie w Warszawie?
|
Quote:
|
Hej Margo, Ela (i inni wystawiajacy psy w Warszawie), Wy będziecie jechać dopiero na niedzielę na samą wystawę CzW, czy wcześniej już sie wybieracie, w sobotę/piątek?
|
Quote:
|
Zgloszenia nadal nie doszly, ale mamy juz liste psow:
PSY klasa młodzieży APODIS Wilk z Polskiego Dworu BALROG z Peronówki KIRK KROY Eden Severu klasa pośrednia ALKOR Wilk z Polskiego Dworu klasa championów AMBER WOLF z Peronówki DRAGON Eden Severu MAX z Litavske Kotliny SUKI klasa młodzieży ADHARA Wilk z Polskiego Dworu klasa otwarta ALISTAIR WOLF z Peronówki IOWA Eden Severu klasa championów BEATRIS Vlci nadeje JOLLY z Molu Es |
No nareszcie... dostałam list ze Związku.
Wilczaki beda w niedziele na ringu 2 w hali głównej i trzeba być od 10.30. |
Zarzad Oddziału Warszawskiego informuje, że Miedzynarodowa Wystawa Psow Rasowych, ktora miala sie odbyc w dniach 8-10.04.2005 zostala ODWOLANA.
|
Quote:
Why? Jest jakis powod? |
Quote:
|
Quote:
glupie pytanie... :evil: |
O nieeee.... a zapowiadało sie tak pięknie.
Nie wiadomo, na kiedy zostaje przelozona? :-( |
Quote:
|
A tak bardzo czekalam na tę wystawę. No trudno, szkoda.
|
Oficjalnie potwierdzam tą informację - jeśłi to możliwe, poproszę na pw imiona i nazwiska osób, które już o tym wiedzą - nie będę musiała jutro do nich dzwonić, co ułatwi mi pracę.
Nieoficjalnie wiadomo, że będą próby zmiany rangi wystawy lipcowej z krajowej na międzynarodową, jednak na to musi zgodzić się Zarząd Główny i FCI. |
Dzięki Margo! To po prostu - do Was nie będziemy już dzwonić.
|
Malinois:
Pan Adam od DRAGONa Eden Severu juz też wie, że nie będzie. |
O tym, ze wystawy nie bedzie wiemy my (nasze psy: JOLLY z Molu Es, ALISTAIR WOLF z Peronówki, BALROG z Peronówki), Agnieszka (KIRK KROY Eden Severu) i Ela (AMBER WOLF z Peronówki).
Chyba nie wiedza: * Ewa Bednarska (APODIS Wilk z Polskiego Dworu, BEATRIS Vlci nadeje, ADHARA Wilk z Polskiego Dworu ) - Przemek im napisze na forum ich hodowli * Wlasciciele ALKORa Wilk z Polskiego Dworu, DRAGONa Eden Severu (no to juz zalatwione), MAXa z Litavske Kotliny i IOWy Eden Severu. |
Dzięki!!!
Byłoby mi łatwiej, gdybym znała też nazwiska - nie wszystkie znam. |
Wiemy, wiemy o wystawie :frown: , czytamy sobie forum...i pozdrawiamy. Szkoda, że się nie zobaczymy z tej okazji :frown: :frown:
Jolka i Kamil z Ajką |
Jasny gwint! A miałam nadzieję na zobaczenie wilczaków żywych i kudłatych :cry: A czy wiadomo, na kiedy będzie przesunieta?
|
Joanna - jej w ogóle nie będzie, tak jak pisał Przemek :-(
PS Cześć joke :) |
Quote:
|
Quote:
|
Co prawda wystawa przelozona, ale mam takie pytanie.
Gdzieś czytałam (chyba na wolfdogu, nie pamietam już), że pies musi mieć ważne szczepienie przeciw wściekliźnie i conajmniej miesiąc po zaczepieniu moze iść na jakąś wystawe. Gdyby ta warszawska jednak była, to ja bym miala taka systuację, ze do przeplyniecia pelnego miesiaca po szczepieniu brakowaloby nam troche (szczepienie mieliśmy robione 23 marca, no a wystawa byłaby 10). W takim razie wpusciliby nas? :P to jest tak bardzo mocno przestrzegane? Pytam żeby na przyszlość wiedzieć. Pozdrawiam |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pozdr. |
All times are GMT +2. The time now is 11:52. |