Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   26.06.2011 cacib kraków (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=18425)

GRABA 28-05-2011 16:32

26.06.2011 cacib kraków

Hej, kto będzie? My zgł. i opłacone - tj. kl. otwarta Chantalka:p Wreszcie przystopowała z linieniem i zaczyna obrastać nowym futerkiem, zatem wystawiamy:lol:

P.S. Tylko do dzisiaj są zgłoszenia

anula 28-05-2011 17:19

Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 380744)
Hej, kto będzie? My zgł. i opłacone - tj. kl. otwarta Chantalka:p Wreszcie przystopowała z linieniem i zaczyna obrastać nowym futerkiem, zatem wystawiamy:lol:

P.S. Tylko do dzisiaj są zgłoszenia

Chcialabym, ale w tym czasie bedziemy pewnie w odwiedzinach u rodziny na Kaszubach :)

Bajka 28-05-2011 17:59

Nas nie będzie, chociaż "nasze podwórko":(:( Jeśli się nam uda z czasem, to przyjedziemy tylko pokibicować:):):)Szczególnie,ze w baby będzie nasz Lunar:):):):)

Galicja 28-05-2011 18:33

Ale traf ...nas też nie będzie... ale będziemy kibicować Czakram :)

Mistrali 28-05-2011 20:50

Baldur zgłoszony i opłacony. Będzie biegał w szczeniakach ;) Już się nie mogę doczekać spotkanka :)

Wilu 01-06-2011 14:27

Lunar zwarty i gotowy ;) a raczej odwrócony na grzbiet i śpiący ale wychodzi na jedno :P :D

Mistrali 02-06-2011 18:44

PSY :

Klasa baby ( 2 )
ANYŻ LUNAR Wilk z Baśni
NABAL KAZAN Bully Royal Club

Klasa szczeniąt ( 1 )
BALDUR Braterstwo Wilczaków

Klasa użytkowa ( 1 )
CZAMBOR z Vlciho Dubu

Klasa championów ( 2 )
CVAKO od Starkej
DECLAN Wilk z Polskiego Dworu

SUKI :

Klasa baby ( 1 )
ENID Wilk z Polskiego Dworu

Klasa młodzieży ( 2 )
C.K Galicyjski Wilk
CZAKRAM Galicyjski Wilk

Klasa otwarta ( 2 )
CRYING PRINCESS CHANTAL Srdcervac
LORELEI z Peronówki

Spider 02-06-2011 20:01

Ale fajnie, zobaczymy się z siostrą bardzo się cieszę:happy!!! Super.Spiderka

maria 02-06-2011 21:25

i jeszcze Dervla, zgłoszona do klasy championów. czy te zgłoszenia, które podaliście, są oficjalne? kasę pobrali, skan rodowodu i certyfikatu przesłałam, Dervla powinna być na wykazie...

Mistrali 03-06-2011 00:47

W serwisie wystawpsa.pl jest napisane, że to wstępny wykaz zgłoszonych psów. Może jeszcze uzupełnią spis o brakujące psy. Może warto zadzwonić do oddziału w Krakowie ?

maria 03-06-2011 01:21

być może.... jutro zadzownię, jednak mam info, że zaraz po rejestracji zgłaszający się otrzymali mailem potwierdzenie przyjęcia na wystawę, a do mnie nic takiego do tej pory nie przyszło... jutro zadzwonię do oddziału

GRABA 03-06-2011 16:28

Quote:

Originally Posted by maria (Bericht 382481)
być może.... jutro zadzownię, jednak mam info, że zaraz po rejestracji zgłaszający się otrzymali mailem potwierdzenie przyjęcia na wystawę, a do mnie nic takiego do tej pory nie przyszło... jutro zadzwonię do oddziału

Ja miałam przeboje ze zgłoszenie, praktycznie było tak, że odpuściłam sobie tą wystawę..
Nie wyskakiwało mi okno, gdzie można wklepać nr rodowodu polskiego i przeliczało mi płatność na euro. Ok. po wielu kilkudniowych moich akcjach, udało się go wklepać. Przeszłam dalej, a tu nic z tego, bo nie przyjmowało mi płatności mojego banku:( tu się miarka przebrała i powiedziałam dość - nie jadę. No a po kilku dniach dostałam e-mail z prośbą o uściślenie czy chcę zgłaszać czy nie - no to szybka akcja i już:p
Fajnie, że pobiegamy z Lorką, bo Chantka będzie brała dobry przykład od grzecznej dziewczynki:twisted:

Rona 03-06-2011 17:19

Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 382639)
Fajnie, że pobiegamy z Lorką, bo Chantka będzie brała dobry przykład od grzecznej dziewczynki:twisted:

Czy ja wiem czy ona grzeczna na wystawie będzie? Nie mamy ani doświadczenia ani wprawy ;) Poza tym wcale nie jest pewne, czy dotrzemy, choć bardzo bym chciała mieć już ostatnią pańszczyznę z głowy. :p

Mistrali 04-06-2011 02:28

Dervla została dopisana do listy z tego co przed chwilą widziałam ;) Dobrze że wszystko się wyjaśniło. :)

maria 05-06-2011 12:22

tak, wszystko się wyjaśniło, przysłali potwierdzenie mailem i jesteśmy na liście :)

GRABA 09-06-2011 22:08

Rozpoczynamy o 12.25 wg planu - zatem można się wyspać:lol:

Rona 10-06-2011 19:52

Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 384539)
Rozpoczynamy o 12.25 wg planu - zatem można się wyspać:lol:

Ojej, a ja na głowie stanęłam, żeby poranny egzamin na popołudnie przenieść :( Mam nadzieję, że załatwią nas szybko...

Kto wie, jak długo to może potrwać?

makota 12-06-2011 15:46

Witam wszystkich :)
Ja co prawda wilczaka swojego nie mam :bigcry2 (jeszcze :twisted: ), więc na forum się raczej nie wypowiadam, ale śledzę życie wilczaków dosyć sumiennie.

W tym wątku się wypowiem....bo wystawa w Krakowie się zbliża, a ja już nie mogę się jej doczekać, żeby móc pooglądać Wasze piękności!

Piszę tutaj, żebyście się na wystawie nie wystraszyli, nachalnie gapiącej się na Wasze psy wariatki :lol:
A może ktoś miałby na tyle czasu i cierpliwości, żebym mogła do Was podejść i zapoznać się z Waszymi psiakami, co? :roll:

Pozdrawiam serdecznie :)

Spider 12-06-2011 17:08

Hej, zapraszamy, zapraszamy naoglądasz się wygłaszczesz:lol:.Ja też pamiętam ten stan gnałam na wystawy żeby oko nacieszyć:shock:.Pozdrawiam i dozobaczenia,Spiderka

GRABA 12-06-2011 17:18

[quote=makota;385140
A może ktoś miałby na tyle czasu i cierpliwości, żebym mogła do Was podejść i zapoznać się z Waszymi psiakami, co? :roll:

Pozdrawiam serdecznie :)[/quote]

Noooooooooo, a spróbuj nie:twisted::lol:

Bajka 12-06-2011 17:18

Quote:

Originally Posted by makota (Bericht 385140)

my jak tylko dotrzemy, to będziemy mieli tego czasu caaaaaaaaaaaaałe mnóstwo, bo będziemy z burą,ale nie będziemy wystawiać:) Tylko się musimy najpierw zwlec po weselu na nogi:) Z resztą chyba nie będziemy jedyni z burymi obecnymi a nie wystawianymi ;);) Do zobaczenia!:)

makota 12-06-2011 17:23

No, teraz to już jest co oglądać na wystawach, bo jednak trochę wilczaków się wystawia :P
Jak ja byłam na wystawie jakoś ok. 2000r. i pierwszy raz w życiu zobaczyłam tam wilczaka...to był cały jeden! :) - hmmm...może wrzucę na forum jego zdjęcie, to ktoś rozpozna co to za pies? :rock_3 (jeśli mogę...)
Od tamtej pory moja miłość trwa i jakoś nie chce mi przejść :twisted:

Bardzo się cieszę, że będę mogła pooglądać trochę piękności na żywo - mam nadzieję, że nie będę zbyt męcząca dla Was :shiny

anija 12-06-2011 18:31

To i ja się podłączam.... będą dwie gapiące się wariatki :D Odrazu chciałabym zapytać, czy mogę porobić trochę zdjęć? Wyłącznie na użytek prywatny dla siebie do kompa na tapętkę ;) co by oczy nacieszyć pięknościami.

Wilu 12-06-2011 18:37

Hi hi w wolnej chwili oddam Lunka na wytarmoszenie ;) (ciekawe kto pierwszy odpuści :P :D ) serdecznie zapraszam jak i reszta a jak Bajka będzie to nawet będzie można zobaczyć jak rodzinne więzi są mocne i co się robi z młodszymi od siebie ;) :D (Bajeczko a spróbuj nie zwlec się z łóżka to z Lunkiem będziesz mieć doczynienia:P)
\

Narvana 12-06-2011 22:07

Foty sa zawsze mile widziane! :) Wrzucac wrzucac ;)

Bajka 13-06-2011 13:17

Quote:

Originally Posted by Wilu (Bericht 385162)
a jak Bajka będzie to nawet będzie można zobaczyć jak rodzinne więzi są mocne i co się robi z młodszymi od siebie ;) :D \

Tak... więzi... Lu z młodszym rodzeństwem to więzi ma baaaardzo...ekhem...wyraziste;);)

Quote:

Originally Posted by Wilu
(Bajeczko a spróbuj nie zwlec się z łóżka to z Lunkiem będziesz mieć doczynienia:P)\

Alleluja,że ta wystawa jest tak późno, to pewno jakimś sposobem dojedziemy z Tarnowa po tym weselu:happy Wolę nie ryzykować, bo Lunek wraz z kochanym rodzeństwem to mają wprawę w zrywaniu mnie na równe nogi, bywało,że i w środku nocy;) i to jak skutecznie! (nic tak nie mobilizuje do wstania jak dźwięk wypruwanej poduszki z posłanka np;)

makota 20-06-2011 17:19

Oo, widzę że nie jestem jedyną niepoprawną fanatyczką, która będzie plątać się przy wilczakach :p
Bardzo cieszę się, że będę miała okazję poznać te Wasze "diabły" :evil_lol
Już nie mogę się doczekać wystawy :)

Mistrali 20-06-2011 18:29

Ja też już nie mogę się doczekać wystawy, zazwyczaj na tydzień przed zaczynam już świrować z niecierpliwości :lol: Najgorzej, że według najnowszych przewidywań, w niedzielę w Krakowie ma być burza z deszczem...extra :lol::lol:
Rok temu byłam z Tamlinem na wystawie, była piękna pogoda, a husky miały ring w hali. Teraz jadę z Baldurem, pogoda ma być koszmarna, a wilczaki pewnie będą na dworze :lol::lol: Ironia losu :twisted:

anija 20-06-2011 18:53

Według moich źródeł prognozowych ma być bezchmurnie! 8) jedynie temperatura trochę spadnie do 12 stopni, ale lepsze to niż skwar :)

GRABA 25-06-2011 20:50

Mam pytanko: ile czasu zajmuje na piechotę przejście od miejsca wystawy na Bulwar Czerwieński? Chciałam po ocenie dołączyć do moich, a nie wiem jak się z nimi umówić? A i czy trzeba mieć w mieście dla psa kaganiec czy starczy kantar?

Mistrali 25-06-2011 21:56

Już się nie mogę doczekać wystawy :) Teraz tylko siedzę i dumam, którym pociągiem jechać, tym który jest w Krakowie o 8:41 czy tym, który na miejscu jest o 10:41 :ehmmm Wiem że wilczaki mają wejść po 12, ale ja z natury ostrożna jestem i boję się co to będzie jak ktoś wpadnie na pomysł zmiany kolejności sędziowania albo sędzia bardzo się pośpieszy z sędziowaniem :ehmmm Cóż...więc póki co tak sobie wciąż siedzę i myślę :lol:

Rona 25-06-2011 21:59

Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 389741)
Mam pytanko: ile czasu zajmuje na piechotę przejście od miejsca wystawy na Bulwar Czerwieński? Chciałam po ocenie dołączyć do moich, a nie wiem jak się z nimi umówić? A i czy trzeba mieć w mieście dla psa kaganiec czy starczy kantar?

To kawał drogi... Lepiej podjechać tramwajem do centrum, choćby i do dworca PKP i przejść potem Plantami pod Wawel.

Lorka po mieście chodzi bez niczego, chyba, ze wsiadamy do tramwaju lub autobusu - wtedy wkładam jej plastikowy kaganiec, żeby inni pasażerowie czuli się bezpiecznie i żeby nie zapłacić mandatu. 8)

GRABA 25-06-2011 22:04

Quote:

Originally Posted by Rona (Bericht 389768)
To kawał drogi... Lepiej podjechać tramwajem do centrum, choćby i do dworca PKP i przejść potem Plantami pod Wawel.

Lorka po mieście chodzi bez niczego, chyba, ze wsiadamy do tramwaju lub autobusu - wtedy wkładam jej plastikowy kaganiec, żeby inni pasażerowie czuli się bezpiecznie i żeby nie zapłacić mandatu. 8)

Dzięki za radę......, ale chyba jednak będzie wchodziła w grę "piechta", bo Chantalka jest wymiotna:? nadal.

anija 25-06-2011 22:09

No to jakaś godzinka spacerkiem... ;)

Mistrali 25-06-2011 23:02

Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 389771)
Dzięki za radę......, ale chyba jednak będzie wchodziła w grę "piechta", bo Chantalka jest wymiotna:? nadal.

Tamlin był tragicznie wymiotny :twisted: Nie był w stanie przejechać 5 minut tramwajem, autem itd. Znajomi, którzy mają borderkę, mieli ten sam problem i dali mi radę, która w przypadku Tamlina zadziałała w 100 % :) Ich weterynarz powiedział im o ''ludzkim'' lekarstwie Cinnarizinum :) Ludzie zażywają to kiedy mają problem z zaburzeniami błędnika :) Jakoś tak się dzieje że u psów działa to na wymioty ;-) Przynajmniej zadziałało w przypadku Tamlina i Blanki ( borderka ). Lek kosztuje jakieś 3 zł za 50 tabletek. Jest na receptę. Mogę na wystawę przywieźć blaszkę albo poprosić tatę żeby wypisał receptę. Może pomoże Chantalce ??:)

Mistrali 26-06-2011 23:46

I po wystawie ;-) Moim zdaniem było naprawdę super :) Pogoda znośna, teren super, towarzystwo świetne :) Baldur pierwszy raz na jakiejkolwiek wystawie okazał chęć do zabawy z suczkami :lol: Wielkie dzięki Grabie za piwko ;-) i równie wielkie dzięki Spiderce za ''legitymacyjne'' zdjęcia Baldiego :lol: Całej reszcie ekipy ogromne dziękasy za dzielne towarzyszenie naszej czeredzie :lol:
Baldiemu poszło w ringu bardzo dobrze ;-) Gratki dla wszystkich uczestników, zwłaszcza dla zwycięzców Enid, Czakram, Cvako i Chantalki :)

Baldur - ocena wybitnie obiecująca, lokata I, Najlepsze Szczenię w Rasie, a w finale ... BEST IN SHOW SZCZENIĄT :sooo_hapy:sooo_hapy

Gaga 27-06-2011 00:15

Quote:

Originally Posted by Mistrali (Bericht 390197)
Baldur - ocena wybitnie obiecująca, lokata I, Najlepsze Szczenię w Rasie, a w finale ... BEST IN SHOW SZCZENIĄT :sooo_hapy:sooo_hapy

GRATULUJEMY !!
Piwo? Aga!!!

makota 27-06-2011 01:45

Ja również gratuluję sukcesów!
Bardzo się cieszę, że mogłam poznać Was i Wasze cudowne psy :smileyb
Dziękuję za cierpliwość, bo nie odstępowałam Was na krok :P
Ale cóż poradzić - żadna inna rasa praktycznie dla mnie nie istniała w towarzystwie wilczaków :lol:

Tutaj link do zdjęć z dzisiaj. Jeszcze nie wszystkie wrzuciłam, myślę że reszta pójdzie jutro :)
https://picasaweb.google.com/1131591...Pamps3b36yBogE

Zdjęcia, na których widać same psiaki poza ringiem, pozwoliłam sobie wrzucić na Dogomanię.
(http://www.dogomania.pl/threads/2029...9kna-i-Bestia.)
Zdjęć z ringów nie publikuję nigdzie, są tylko na Picassie do Waszego wglądu i użytku. Dostepne tylko dla osób posiadających link ;)
Gdyby ktoś chciał, żeby jakieś zdjęcie usunąć, to proszę pisać bez skrępowania, bo nie każdego pytałam o pozwolenie na cykanie zdjęć ;-)

Mam nadzieję, że za kilka lat będę biegać po ringach razem z Wami :look2

Rona 27-06-2011 06:11

Nam udało się zrealizować plan w 100%, tzn zakończyć karierę wystawową Lorki z oceną bdb, czyli bez konieczności wychodzenia na ring drugi raz i do tego z świetnym opisem ("Dobra wielkosc i proporcje, sucza głowa, nieco krótka kufa, górna i dolna linia w normie, ogon w ruchu wysoko noszony, wolałbym żywszy temperament" :lol: ) Sędzia ją wyczuł - psica była faktycznie padnięta; od środy niańczyła 1,5 rocznego szkraba, który wyjechał godzinę przed wystawą i w ringu już ledwo trzymała się na łapach ze zmęczenia... :lol:

Co by nie było - żegnajcie wystawy! :jumpie Uroczyście obiecaliśmy burej, że jej łapa już nigdy nie będzie musiała stanąć na ringu i wydawała się bardzo zadowolona 8) Nie muszę dodawać, że my jeszcze bardziej - nikt nas nie przekona, że białe jest czarne, a wystawy są fajne - to zupełnie obce nam klimaty ;)

NB Czy często się zdarza, że nie ma w ringu pokazywania zębów? Żałowałam, bo komenda "zęby" była naszym hitem i ominęła nas ostatnia szansa jej zaprezentowania :lol:

maria 27-06-2011 09:00

Quote:

Originally Posted by Rona (Bericht 390243)
NB Czy często się zdarza, że nie ma w ringu pokazywania zębów? Żałowałam, bo komenda "zęby" była naszym hitem i ominęła nas ostatnia szansa jej zaprezentowania :lol:

Sędzia Robak tym razem zachował się inaczej niż na innych wystawach, na jakich nas sędziował. W zwyczaju miał dotykać psy, sprawdzać ręką sierść, zwracać uwagę na psychikę, wycofujace się psy schodziły z NDO, natomiast tym razem trzymał się od psów wyjątkowo daleko... nie głaskał, nie dotykał, nie zbliżał się za bardzo, nie sprawdzał zębów...

Gratulacje dla zwycięzców, dzięki za miłe spotkanko.

wyniki Dervli: ocena doskonała, CWC, złoty medal

anija 27-06-2011 15:09

Ja mogę wysłać zdjęcia na maila jeśli ktoś chce. albo dla posiadaczy konta na facebooku zapraszam na: http://www.facebook.com/media/set/?s...357.1827686524

Gaga 27-06-2011 17:38

Anija, ufociłaś moich przyjaciół z podhalanami:) Czy pozwolisz na przesłanie im fotek?;) (może podpisz wcześniej?)

anija 27-06-2011 17:50

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 390452)
Anija, ufociłaś moich przyjaciół z podhalanami:) Czy pozwolisz na przesłanie im fotek?;) (może podpisz wcześniej?)

chwilowo nie mam czasu na podpisywanie, ale nie ma problemu, wysyłaj ;)
tzn może wolisz wyższą rozdzielczość to mogę wysłać na maila.

konek 27-06-2011 18:31

Quote:

Originally Posted by mistrali (Bericht 390197)
i po wystawie ;-) moim zdaniem było naprawdę super :) pogoda znośna, teren super, towarzystwo świetne :) baldur pierwszy raz na jakiejkolwiek wystawie okazał chęć do zabawy z suczkami :lol: Wielkie dzięki grabie za piwko ;-) i równie wielkie dzięki spiderce za ''legitymacyjne'' zdjęcia baldiego :lol: Całej reszcie ekipy ogromne dziękasy za dzielne towarzyszenie naszej czeredzie :lol:
Baldiemu poszło w ringu bardzo dobrze ;-) gratki dla wszystkich uczestników, zwłaszcza dla zwycięzców enid, czakram, cvako i chantalki :)

baldur - ocena wybitnie obiecująca, lokata i, najlepsze szczenię w rasie, a w finale ... Best in show szczeniąt :sooo_hapy:sooo_hapy

serdecznie gratulujemy. Max jest naprawdę dumny z synka, my także!!!!!!
Wszystkim dla których wystawa była sukcesem równie serdeczne gratulacje a fotografowi wielkie dzięki!!!!

GRABA 27-06-2011 19:28

Hej!
Padam od rana na pełnym motorku:)
Dziękuję za przyjemnie spotkany czas - opisówkę mam fajną:) - byłam jak to zwykle ja w szoku, tak więc jak sędzia, wielki sędzia podawał mi rękę, to tak jakby ta ręka dopadała mnie z chmur hehe:)
Ja jak zwykle muszę pomiałczeć.... - nie wiecie jak to jest biegać w sandałach i "stylonkach" - trzeba paluchami trzymać buty:lol::lol::lol::lol:
Bardzo mnie ucieszyła pochwalna wypowiedź obecnego przy ringu p. Havelki (chyba dobrze napisałam) - to dla mnie b. ważne było ładnie pokazać psa, bo u niego dawno, dawno temu poległam z Unką za wystawianie.... hehe. A tu pochwała:)
Na bisach my nic - nauczka - nie śmiać się z faceta, który z tyłu nam się przygląda, nawet jak stoimy za ringiem - hehe.
Na ringu honorowym wielkie brawka dostaliśmy od słowackich sędziów
https://lh5.googleusercontent.com/-n...2/IMGP5549.JPG tu fajnie uchwycone, a do tego były głosy uznania - no cóż cegłę zjarałam:)
Dziękuję przyszłym właścicielom csv za mile spędzony czas - jestem pewna, że pokazując nam swoją wytrwałość w podziwianiu naszych pięknot, pokazaliście nam, że macie cierpliwość. Zatem życzę wam znalezienia tych jedynych.
Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 390204)
GRATULUJEMY !!
Piwo? Aga!!!

roztrzepana jestem jak nic, zapomniałam Gadze odpisać:
Ejjj, no przecież ja całkiem normalna jestem....., a chyba, że pijesz do wyznawców BACHUSA - haha! Winka chyba nie sprzedawali:)

makota 27-06-2011 19:54

Ja jestem bardzo zawiedziona, że w finale ani Chantalka, ani Czakram nie stanęły na pudle, bo uważam że naprawdę na to zasługiwały...no ale cóż. Ważne, że dostały takie dobre oceny w rasie :)

A z tym czekaniem na swojego, to nie wiem ile ja jeszcze wytrzymam :P
Chyba rzucę studia i wrócę do domu, żeby móc sobie wilczaka sprawić wreszcie :lol:

Rona 27-06-2011 19:55

Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 390500)
Ja jak zwykle muszę pomiałczeć.... - nie wiecie jak to jest biegać w sandałach i "stylonkach" - trzeba paluchami trzymać but

Nie marudź, tylko ciesz się! My za to wiemy jak to jest biegać po ringu z jedną nogą prawie o połowę słabszą od drugiej.:twisted::lol:

Gaga 27-06-2011 20:38

Domniemywam, że Chantalka mimo fryzury wybitnie letniej zdobyła BOBa? A Czakram Zwycięzce Młodzieży albo Najlepszego Juniora?
Serdeczne gratulacje, ponowne dla BISowego chłopaka Baldura.....czy moglibyście podać pełne wyniki wystawy?:)

Aga:
Quote:

Ejjj, no przecież ja całkiem normalna jestem....., a chyba, że pijesz do wyznawców BACHUSA - haha! Winka chyba nie sprzedawali:)
to też, nu, nuuuu :nono

btw: dawno nas nie było na wystawie i nie wiem jak się zmieniają mody, czy teraz jest odwrót od ringówek na rzecz smyczy? Pamiętam jeszcze jak Igi debiutował z Grejs i mimo, że mu oferowaliśmy ringówkę, wolał normalną smycz i obrożę (miękką) - i za to dostał straszne zjebki w komentarzach na forum.. A tu widzę klasyczne łańcuchy zaciskowe....Musze sie przygotować, bo jak nam przyjdzie wystawiac sie w weteranach to może będę musiała zakupić kolce bo taki będzie obowiązywał ringowy dress code?:twisted:

p.s. Anija- bardzo pięknie dziękuję, chyba wystarczą takie webowe fotki:) Są super!

DanielZ 27-06-2011 21:29

Gratki dla wszystkich. Baldurowi chyba trzeba będzie zmienić imię na BIS 8) jeszcze raz bravo :sooo_hapy

Witek 27-06-2011 21:51

Quote:

Originally Posted by maria (Bericht 390265)
Sędzia Robak tym razem zachował się inaczej niż na innych wystawach, na jakich nas sędziował. W zwyczaju miał dotykać psy, sprawdzać ręką sierść, zwracać uwagę na psychikę, wycofujace się psy schodziły z NDO, natomiast tym razem trzymał się od psów wyjątkowo daleko... nie głaskał, nie dotykał, nie zbliżał się za bardzo, nie sprawdzał zębów...

Mam nadzieję, że to była tylko chwilowa zmiana, bo szkoda żeby jeden z niewielu sędziów tak dokładnie sprawdzających psy stał się kolejnym doglądającym tylko z daleka...

Ps.
Mimo wszystko olbrzymie gratulacje dla zwycięzców, szczególnie dla Baldura- zazdroszczę pucharku :D

GRABA 27-06-2011 23:02

Jeszcze moje foteczki, ale autorstwa wspólnego. Jeżeli ktoś chce foteczki, to niech bierze, bo to przejściowy album, więc pewnie znikną niedługo
https://picasaweb.google.com/1132513...eat=directlink

Bajka 28-06-2011 19:51

Wielkie gratulacje dla wszystkich zwycięzców i tych dużych i tych małych i tych BIS-owych i tych niebisowych i wszystkich w ogóle:)My byliśmy w roli kibica, więc taaaaaaaaaaaaaak biłysmy brawo o taaaaaaaaaaaaaaaaaaaak::klatsch
:klatsch:klatsch:klatsch:klatsch:klatsch

Dobrze, że pogoda wytrzymała ładnie do końca:)

taki mały OT:
Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 390500)
nie wiecie jak to jest biegać w sandałach i "stylonkach" - trzeba paluchami trzymać buty:lol::lol::lol::lol:

Ja wiem:)W Bratysławie ostatnio prawie zgubiłam but biegnąc bo mi spadł z pięty- takie tempo rozwinęłyśmy w ringu,ha;)Szalone tempo!;)

All times are GMT +2. The time now is 14:40.