Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   bielsko 3.07 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=18484)

Witek 29-05-2011 20:28

bielsko 3.07

Kto się wybiera? :)

Gia 29-05-2011 20:58

Trunksia z Aszczurem :rock_3 I na socjal z Kajtkiem :twisted:

GRABA 29-05-2011 21:21

Nas nie będzie, a szkoda, bo chciałabym zobaczyć małego wilczakowca:)

Mistrali 29-05-2011 22:28

Baldur już zapisany w szczeniakach :)

Mistrali 20-06-2011 18:33

Zdecydował się ktoś jeszcze ? :) Czy też w Ustce pojawi się tylko Baldi i Aszczur ? ;-)

Gia 20-06-2011 18:35

Quote:

Originally Posted by Mistrali (Bericht 387878)
Zdecydował się ktoś jeszcze ? :) Czy też w Ustce pojawi się tylko Baldi i Aszczur ? ;-)

Chyba w Ustroniu, a nie w Ustce ;)

Mistrali 20-06-2011 18:58

Quote:

Originally Posted by Gia (Bericht 387880)
Chyba w Ustroniu, a nie w Ustce ;)

Ja już chyba za dużo myślę o wakacjach i morzu :lol::lol: Jasne że chodziło mi o Ustroń a nie o Ustkę. Ale zakręcona jestem :lol:

Wilu 20-06-2011 19:25

Lunka i Lunek się meldują ;)

Spider 20-06-2011 21:08

Czakram ,melduje się dz sztabu generalnego:twisted:.Do zobaczenia.Spiderka

Galicja 20-06-2011 21:54

Bidon sobie pobiega....:)

Mistrali 21-06-2011 12:51

Jupiii...:jumpie Im nas więcej tym lepiej :) Już się nie mogę doczekać spotkanka ;-) A wie ktoś coś o tej sędzinie ? Czy ona sędziowała kiedykolwiek wilczaki ? ;)

Witek 21-06-2011 12:58

O sędzinie nie wiem nic, za to śledzę pogodę i póki co ma być pięknie :)

Galicja 21-06-2011 13:13

Quote:

Originally Posted by trunksia&witgor (Bericht 388153)
O sędzinie nie wiem nic, za to śledzę pogodę i póki co ma być pięknie :)

Ja ostatnio mam szczęście do nowości-niespodzianek w tej materii .. I jestem gotowa na wszystko :evil:

Mistrali 24-06-2011 23:35

To tyle wiem, poprawcie mnie jeśli namieszałam ;-)

PSY

Klasa baby
24. ANYŻ LUNAR Wilk z Baśni
25. ESKEL Wilk z Polskiego Dworu

Klasa szczeniąt
26. BALDUR Braterstwo Wilczaków

Klasa otwarta
27. BALOUN Galicyjski Wilk

SUKI

Klasa młodzieży
28. CZAKRAM Galicyjski Wilk

Klasa pośrednia
29. CLAIR DE LUNE Srdcervac

Klasa otwarta
30. ASTARTE Lupus Ardor

GRABA 25-06-2011 19:37

Quote:

Originally Posted by Mistrali (Bericht 389486)
Nie jestem pewna czy pies z numerem 25 będzie w bejbikach czy może w szczeniakach, bo nie mam pojęcia co to za psisko ;-)

To będzie "E" z PD:p

Mistrali 25-06-2011 21:58

Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 389718)
To będzie "E" z PD:p

Dzięki :) Więc jednak bejbik ;-)

Mistrali 03-07-2011 21:54

I po wystawie ;) Było ... zimno i mokro :lol: .Pogoda jednym słowem koszmarnaaaa :twisted: Ale towarzystwo było świetne i rekompensowało złą pogodę :) :) Gratulacje dla wszystkich wygranych i tych mniej wygranych :)
Baldurowi poszło bardzo dobrze 8)
Baldur - ocena wybitnie obiecująca, lokata I, Najlepsze Szczenię w Rasie i ... BEST IN SHOW SZCZENIĄT :sooo_hapy:sooo_hapy:sooo_hapy

Galicja 03-07-2011 22:03

Mam kilka zdjęć, niestety nie ma na nich wszystkich wilczaków , bo odważyłam się wyciągnąć go tylko na 3 min ;) tak strasznie lało...

Anyż Wilk z Baśni
http://www.galicyjski.wilk.wolfdog.o...2/DSCF5339.JPG

Eskel Wilk z Polskiego Dworu

http://www.galicyjski.wilk.wolfdog.o...2/DSCF5341.JPG

Baloun Galicyjski Wilk

http://www.galicyjski.wilk.wolfdog.o...2/DSCF5342.JPG

Clair de Lune Srcervac

http://www.galicyjski.wilk.wolfdog.o...2/DSCF5343.JPG

Galicja 03-07-2011 22:10

Wyniki, jeśli się gdzieś pomyliłam to proszę o poprawienie
PSY

Klasa baby

ESKEL Wilk z Polskiego Dworu doskonala, lok I
ANYŻ LUNAR Wilk z Baśni doskonała lok II

Klasa szczeniąt
BALDUR Braterstwo Wilczaków dos, lok I

Klasa otwarta
BALOUN Galicyjski Wilk doskonała, CWC, Zwycięzca

SUKI

Klasa młodzieży
CZAKRAM Galicyjski Wilk doskonała, Zwycięzca Młodzieży

Klasa pośrednia
CLAIR DE LUNE Srdcervac doskonała, CWC, Zwycięzca, BOB

Klasa otwarta
ASTARTE Lupus Ardor niestety nieobecna przy ocenie :(

DanielZ 03-07-2011 22:19

Quote:

Originally Posted by Mistrali (Bericht 392882)
I po wystawie ;) Było ... zimno i mokro :lol: .Pogoda jednym słowem koszmarnaaaa :twisted: Ale towarzystwo było świetne i rekompensowało złą pogodę :) :) Gratulacje dla wszystkich wygranych i tych mniej wygranych :)
Baldurowi poszło bardzo dobrze 8)
Baldur - ocena wybitnie obiecująca, lokata I, Najlepsze Szczenię w Rasie i ... BEST IN SHOW SZCZENIĄT :sooo_hapy:sooo_hapy:sooo_hapy

Bravo Bravo Młody idzie jak burza :) :sooo_hapy

Witek 03-07-2011 22:36

Moja pierwsza próba większego wyrwania się od pieluch, karmienia, pieluch karmienia niestety nie za bardzo się udała...
Ale Aszczu dostała doskonałą, choć poza klasyfikacją.

No i gratulacje dla wszystkich :)

Wilu 03-07-2011 22:46

Quote:

Originally Posted by trunksia&witgor (Bericht 392900)
Aszczu dostała doskonałą

Fajnie że Was oceniła qrcze spóźniliście się dosłownie pare minut ;( chlip chlip i szkoda że poza klasyfikacją :(

Gratuluje zwycięzcą i mniej zwycięzkim również gratuluje ;) My standardowo na naszej ulubionej pozycji =]

Wystawa super słonko ciut za mocno prażyło przydałaby się jakaś choćby chmurka na niebie, ale ogólnie fajnie było. Tak prażyło i tak się spociłem że dosłownie caaały mokry byłem, hmm tylko słyszałem że psy się nie pocą (prócz niewielkich obszarów) a tu taka niespodzianka ;)

A poważniej pogoda całeim iście wakacyjna ;) ringi troszkę małe i choć Lunek jeszcze mały (:P) jest ciężko było jakoś się dobrze rozpędzić na tym ringu =]

Ale co powiem to powiem, jeszcze chyba nigdy nie przydazyło mi się moknąć (dobrowolnie :P) w tak doborowym towarzystwie ;)

Pozdrawiam serdecznie ;)

Galicja 03-07-2011 23:16

Quote:

Originally Posted by trunksia&witgor (Bericht 392900)
Moja pierwsza próba większego wyrwania się od pieluch, karmienia, pieluch karmienia niestety nie za bardzo się udała...
Ale Aszczu dostała doskonałą, choć poza klasyfikacją.

No i gratulacje dla wszystkich :)

A to przepraszam...za pomyłkę:) Ja skupiałam się na podziwianiu tego maleństwa co było zawinięte szczelnie pod kurtką taty :))

Bajka 04-07-2011 07:59

Gratulujemy, dziękujemy i pozdrawiamy:) Dawno tak nie zmarzłam w miłym towarzystwie;)
Quote:

Originally Posted by Galicja
Ja skupiałam się na podziwianiu tego maleństwa co było zawinięte szczelnie pod kurtką taty )

Chciałam powiedzieć, że mi chyba mózg zamarzł,albo przemókł, bo rozglądałam się za Kajtkiem i NIE WIDZIAŁAM ani jego ani Witka i pewna byłam,że Madzia jest tylko z Astarte! Dopiero mnie Wojtek w drodze powrotnej uświadomił, że byliście w komplecie:)

Chciałam bardzo podziękować Olce, która chociaż (póki co:twisted:) nie ma jeszcze wilczaka,ale wolfdoga czasem czytuje, za przygarnięcie nas i psów, wysuszenie, nakarmienie i w ogóle wszytko:)

A za rok poproszę w Ustroniu taką pogodę jak w roku ubiegłym:)

Witek 04-07-2011 08:49

Quote:

Originally Posted by Bajka (Bericht 392947)

Chciałam powiedzieć, że mi chyba mózg zamarzł,albo przemókł, bo rozglądałam się za Kajtkiem i NIE WIDZIAŁAM ani jego ani Witka i pewna byłam,że Madzia jest tylko z Astarte! Dopiero mnie Wojtek w drodze powrotnej uświadomił, że byliście w komplecie:)

My teraz to już raczej tylko w komplecie :) Szkoda tylko, że nasz kot nie jest entuzjastką wycieczek ;)

Quote:

Originally Posted by Bajka (Bericht 392947)
A za rok poproszę w Ustroniu taką pogodę jak w roku ubiegłym:)

O tak, tak, tak! I spacer w Wiśle! Choć pewno suczyska będzie trzeba ostro pilnować :D

Gia 04-07-2011 09:52

Gratulacje wszystkim!!!!
Tak to jest, że najłatwiej się spóźnić na najbliższe sobie wystawy...
Ale mam nadzieję, kolejna przed Wami Trunksia ;)

Lunka!!!!!!! Znowu BOB???? Szalejesz ;)

GRABA 04-07-2011 16:08

Quote:

Originally Posted by Gia (Bericht 392970)
Lunka!!!!!!! Znowu BOB???? Szalejesz ;)

A coooo?????? Przecież wiadomo, że panna naj, naj i z każdej wystawy przywieźć coś musi - hehe. Będzie miala najwięcej BOBków ze wszystkich csv:)
Dziewczyny dzielnie pracują na ZW Świata (kciukam mocno!!!)

Gratulacje dla Wszystkich - jesteście mocni, w taką pogodę......

Bajka 04-07-2011 21:13

Quote:

Originally Posted by Trunksia
O tak, tak, tak! I spacer w Wiśle! Choć pewno suczyska będzie trzeba ostro pilnować

Wiesz co Madzia, ja myślę, że jak Wy weźmiecie swojego kota, my swojego, to dziewczyny nawet się nie zauważą:lol::lol::lol:Każda się zajmie kotem "koleżanki":lol:;);)

Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 393081)
... i z każdej wystawy przywieźć coś musi - hehe.

Będzie miala najwięcej BOBków ze wszystkich csv:)
Dziewczyny dzielnie pracują na ZW Świata (kciukam mocno!!!)

Jasne, galaktyki może od razu, co się mamy ograniczać, nie? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:GRABA! Proszę się z nas nie naśmiewać wredna ty babo;) Dość się stresuję powagą sytuacji bo my to tacy "wsiowi" jesteśmy a nie paryscy, że hej!:) Za to Lu nic się nie przejmuje, słyszała,że w tym sezonie w Paryżu nosi się na lato bardzo skąpe wdzianka, to spektakularnie zrzuciła wszytko co się dało:twisted:Wilczak potrafi :twisted:

Edit: A czy ktoś z Was może wysłał wyniki do bazy Wolfdoga? Tak pytam, żeby nie dublować i nie robić bałaganu.

Konrad:) 04-07-2011 23:17

Quote:

Originally Posted by Galicja (Bericht 392884)

Bardzo cieszymy się z wystawowego debiutu Eskela-Tarsa . Przystojny z niego młodzian:)
Pogoda była "pod psem" i najwyraźniej krople deszczu zalewały Tarsikowi jego bursztynowe oczęta;), więc tym bardziej podziwiam, że po omacku - tylko na niuch tak ładnie sobie w ringu pobiegał:)

Gratulacje dla wszystkich NIEPRZEMAKALNYCH:klatsch:p

GRABA 05-07-2011 07:03

Quote:

Originally Posted by Bajka (Bericht 393129)
Jasne, galaktyki może od razu, co się mamy ograniczać, nie? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:GRABA! Proszę się z nas nie naśmiewać wredna ty babo;) Dość się stresuję powagą sytuacji bo my to tacy "wsiowi" jesteśmy a nie paryscy, że hej!:) Za to Lu nic się nie przejmuje, słyszała,że w tym sezonie w Paryżu nosi się na lato bardzo skąpe wdzianka, to spektakularnie zrzuciła wszytko co się dało:twisted:Wilczak potrafi :twisted:

Tyyyy, Tyyyy, Tyyy - toć ja kciukam naprawdę, a Ty mi tak...:snipersmilie
I tak żeby Luuuu dogoniła Chantalkę, to by musiała jak ona od lutego linieć,
a Luuu dopiero zaczęła zatem - szansa jest spora!!!!! Głowa do góry - pewnie więcej ludzi Wam będzie kciukać:)!!!

Witek 05-07-2011 09:28

Quote:

Originally Posted by Bajka (Bericht 393129)
Wiesz co Madzia, ja myślę, że jak Wy weźmiecie swojego kota, my swojego, to dziewczyny nawet się nie zauważą:lol::lol::lol:Każda się zajmie kotem "koleżanki":lol:;);)

A ja myślałam, że koty sucze ustawią :lol::lol:

Galicja 05-07-2011 09:51

Quote:

Originally Posted by Konrad:) (Bericht 393151)
Pogoda była "pod psem" i najwyraźniej krople deszczu zalewały Tarsikowi jego bursztynowe oczęta;), więc tym bardziej podziwiam, że po omacku - tylko na niuch tak ładnie sobie w ringu pobiegał:)

Oczęta śliczne , nie przeczę , bardzo fajny psiak o długich łapach, niestety mój aparat nie jest przystosowany do takich ekstremalnych warunków :) więc i nawet moja Czakram nie zdołała się zmieścić w czasie kadrowania ;)

Konrad:) 05-07-2011 13:54

Quote:

Originally Posted by Galicja (Bericht 393193)
... więc i nawet moja Czakram nie zdołała się zmieścić w czasie kadrowania ;)

Madziu, w ramach rekompensaty za brak fotek Czakram z Bielska wstawiam "nowodworską" Bruxe. Zdjęcie kiepskie, bo pogoda też była paskudna, ale wiadomo o co chodzi:rock_3 - to była najpiękniejsza głowa wystawy - marzenie:love!

http://eury.zperonowki.com/galeria/d...2/IMG_5394.JPG

Galicja 05-07-2011 23:06

Quote:

Originally Posted by Konrad:) (Bericht 393239)
Madziu, w ramach rekompensaty za brak fotek Czakram z Bielska wstawiam "nowodworską" Bruxe. Zdjęcie kiepskie, bo pogoda też była paskudna, ale wiadomo o co chodzi:rock_3 - to była najpiękniejsza głowa wystawy - marzenie:love!

http://eury.zperonowki.com/galeria/d...2/IMG_5394.JPG

Dziękuję :)))) Dawno jej nie widziałam...

All times are GMT +2. The time now is 16:53.