Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Spotkania i podróże (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   Wilczakowe spotkania (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=1849)

Narvana 07-02-2005 15:40

To Ty jestes z Wrocka?

pawelek 07-02-2005 16:15

):)

niop:)
wrocek pikne miastko!!!
a wlasnie czy jest jakis prawdziwy wilczak we wroclawiu bo do zanim do peronowki dojade to jakis czas minie hie
a chcialbym sie troche potarmosic jesli dopusci mnie jakis wilczak

Narvana 07-02-2005 16:35

Re: ):)

Quote:

Originally Posted by pawelek
niop:)
wrocek pikne miastko!!!
a wlasnie czy jest jakis prawdziwy wilczak we wroclawiu bo do zanim do peronowki dojade to jakis czas minie hie
a chcialbym sie troche potarmosic jesli dopusci mnie jakis wilczak

Moze niedlugo ja bede miec CzW a ja mieszkam blisko wrocka 8) to tak zartem :)
We Wrocku mieszka jeden wilczak Irma :)
P.S Moz sie kiedys spotkamy na spacerek z burkami? :)

z Peronówki 07-02-2005 16:35

Quote:

bo do zanim do peronowki dojade to jakis czas minie hie

Alez Peronowka i reszta wilczakow czesto jezdzi. Nie trzeba nawet fatygowac sie na ten Dziki Zachod. W tym tygodniu bedziemy w Krakowie, potem pod koniec miesiaca Leszno. Polowa marca to Katowice. A poczatek kwietnia Warszawa. Niedlugo potem Opole i poczatek maja: Lodz, Bydgoszcz. Potem Jelenia Gora i ponownie Leszno... I tak przez caly rok.... :wink:

Rona 07-02-2005 17:33

Quote:

Originally Posted by Margo
W tym tygodniu bedziemy w Krakowie,

Z psami bedziecie? Gdzie i kiedy? Jesli to nie tajemnica :wink:

z Peronówki 07-02-2005 17:48

Quote:

Originally Posted by Rona
Z psami bedziecie?

Z czescia z nich... Na pewno bedzie Jolly i Balroga.... :)

Quote:

Gdzie i kiedy? Jesli to nie tajemnica :wink:

Jak wszystko pojdzie wedlug planu to w piatek... :)

Rona 07-02-2005 18:45

Quote:

Z czescia z nich... Na pewno bedzie Jolly i Balroga.... :)
Jak wszystko pojdzie wedlug planu to w piatek... :)

A można będzie się gdzieś choć na chwilę spotkać i zobaczyć na własne oczy te Wasze Cuda?

pawelek 07-02-2005 21:21

:):)

fajnie fajnie margo, ale dlaczego na liscie nie ma wroclawia:(:((::(??
a jak sie spotkac z irma??
pewnie margo czekasz na specjalne zaproszenie do wroclawia:):):)

z Peronówki 07-02-2005 22:02

Quote:

A można będzie się gdzieś choć na chwilę spotkać i zobaczyć na własne oczy te Wasze Cuda?

Tzn kolo czwartku bedzie wiadomo co i jak. Ale jesli o nas chodzi to bardzo chetnie... :)

Quote:

fajnie fajnie margo, ale dlaczego na liscie nie ma wroclawia:(

Jest, ale dopiero w wrzesniu.... ;) Co nie zmienia faktu, ze do Wrocka wpadamy czesciej w roznych terminach ... co prawda do kina...ale psy tez sa... ;)

Quote:

a jak sie spotkac z irma??

Namiary przesylam na PW... :)

Narvana 07-02-2005 22:05

Quote:

Namiary przesylam na PW... :)

Ja tez poprosze :)
I przy okazji odpowiedz do czego innego :mrgreen:

Gaga 07-02-2005 22:09

Quote:

A poczatek kwietnia Warszawa. :wink:

Loranyyyyy! Bedziemy musieli zdazyc z remontem, wychowaniem gnojka (zeby nie bylo wstydu :wink: ) i Gigi ( hmmm...z tym moze sie nie udac)...
znaczy uwaga! Bedziemy mieli inspekcje hodowlana.... :cheesy:
A jako, ze przezylam jakos miliony inspekcji Rodzicielki to moze sie uda....
Lece zamawiac czerwone, welniane chodniki i duuuzo winka ......acha ! i strzezone miejsce na parkingu :mrgreen:

Bedziemy mieli gosci tralalala :ghost_2

Rona 07-02-2005 22:30

Quote:

Quote:

Tzn kolo czwartku bedzie wiadomo co i jak. Ale jesli o nas chodzi to bardzo chetnie... :)

To świetnie, bo młoda mi już wierci dziurę w brzuchu, że konicznie chce zobaczyć prawdziwe wilczaki :D Jej chłopak juz się zgodził na kupno CzW, w przyszłości oczywiście! :mrgreen:
No to czekam w czwartek na info o waszych planach... :)

Gaga 07-02-2005 22:35

Quote:

To świetnie, bo młoda mi już wierci dziurę w brzuchu, że konicznie chce zobaczyć prawdziwe wilczaki :D Jej chłopak juz się zgodził na kupno CzW, w przyszłości oczywiście! :mrgreen:
No to czekam w czwartek na info o waszych planach... :)

No! To juz macie pierwszy punkt testu na przyszlego ziecia....czy zechce miec wilczaka :D
Mlodej naleza sie slowa pochwaly , tak trzymac!

p.s. ciekawe jak teraz przeprosisz Szara za te "prawdziwe wilczaki"...ze niby ona co?? NIEPRAWDZIWA?????
OJ Rona...... :?

Rona 07-02-2005 23:05

Quote:

Originally Posted by Gaga
No! To juz macie pierwszy punkt testu na przyszlego ziecia....czy zechce miec wilczaka :D
Mlodej naleza sie slowa pochwaly , tak trzymac!

No, ma dziewczyna charakterek. Da sobie rade z CzW! :D (i nie tylko! :wink: )

Quote:

ciekawe jak teraz przeprosisz Szara za te "prawdziwe wilczaki"...ze niby ona co?? NIEPRAWDZIWA?????
OJ Rona...... :?
Nie muszę jej przepraszać, bo 1. nie ja to powiedziałam, tylko zacytowałam :shake 2. Tina jest prawdopodobnym wilczakiem a skądinąd zupełnie unikalną, tajemniczą istotą :blackey

pawelek 08-02-2005 11:19

niezle hiehie to istna epidemia)::)):):
wszyscy chca ogladac spotykac sie laski wymuszaja kupno wilczaka na facecie...
ehhh do czego to dojdzie!!!!!
dzieki margo za namiary, ale odrazu najbardziej mnie nurtujaca sprawa KIEDY wroclaw:):)

Narvana 08-02-2005 11:26

Re: :):)

Quote:

dzieki margo za namiary

No a ja niedostalam namiarow :( :?

Rona 08-02-2005 12:06

Re: :):)

Quote:

niezle hiehie to istna epidemia)::)):):
wszyscy chca ogladac spotykac sie laski wymuszaja kupno wilczaka na facecie...

Tośmy się nie zrozumieli...., nie chodzi o to, żeby wymuszać, tylko przekonać :mrgreen: A poza tym widzisz, jak się ktoś wychował z psem, który prowdopodobnie jest wilczakiem, albo przynjamnmiej dużo z wilczaka ma, to potem już nie wyobraża sobie życia bez CzW :D

pawelek 08-02-2005 12:08

)::)

nie nie wszystko ok
ja tylko ciesze sie ze to uczucie do wilczakow gory chyba przenosi:):):)
fajnie w rodzinie miec wilka:):)
mozna nauczyc sie wyc)::):):)!!!

Rona 08-02-2005 13:43

Re: )::)

Quote:

uczucie do wilczakow gory chyba przenosi:):):)

To prawda :D
Quote:

fajnie w rodzinie miec wilka:):)
mozna nauczyc sie wyc)::):):)!!!
Czasem wilczaki bywają tak uparte, że aż chce sie wyć :wink: Ale i tak są super...

Narvana 08-02-2005 13:51

Re: )::)

Quote:

Czasem wilczaki bywają tak uparte, że aż chce sie wyć :wink: Ale i tak są super...

:cheesy: :P

z Peronówki 08-02-2005 17:11

Quote:

znaczy uwaga! Bedziemy mieli inspekcje hodowlana....

No, wezniemy matke Cheitanka, wiec uwazaj. Ona nie scierpi jesli jej maluchom sie bedzie zle dzialo. Tak wiec do listy dopisz jeszcze jedwabne poslanie, zlote miski i moskitiera nad legowiskiem... ;)

Quote:

i strzezone miejsce na parkingu

O to sie nie martw. Mamy w aucie niezawodny alarm - pirania. A raczej piranie.

Quote:

dzieki margo za namiary, ale odrazu najbardziej mnie nurtujaca sprawa KIEDY wroclaw:)

Dopiero we wrzesniu. Wczesniej mozesz sie nastawiac na wrzesniowe spotkanie - jest wtedy o wiele wiecej CzW niz zwykle...

Quote:

Originally Posted by Narvana
why?

Bo dwie suki ras pierwotnych postepuja ze soba jak suki ras pierwotnych... :twisted:

pawelek 09-02-2005 12:59

:):)):

margo wrzesien juz sobie wbilem do kalendaza:):)
ale ja pytam kiedy tak nieoficjalnie, a pisalas o tym ze czesto bywacie we wrocku i to z psiakami, bedziesz??

Gaga 10-02-2005 21:02

Quote:

No, wezniemy matke Cheitanka, wiec uwazaj. Ona nie scierpi jesli jej maluchom sie bedzie zle dzialo. Tak wiec do listy dopisz jeszcze jedwabne poslanie, zlote miski i moskitiera nad legowiskiem... ;)

Moskitiere w kwietniu??? Margo, my nie meiszkamy na bagnach :lol:
Reszte da sie zalatwic
takie poslanko moze byc??
http://www.theritzyrover.com/storefr...a/harem_lg.jpg

Quote:

O to sie nie martw. Mamy w aucie niezawodny alarm - pirania. A raczej piranie.

????? Goście nocujacy w samochodzie???? Masz o nas az takie zle zdanie?? Ja rozumiem, ze Warszawiacy sa chamowaci ale zeby az tak??? :D

pawelek 11-02-2005 09:32

hiehie no niezle niezle ale chyba jedno loze psiokrolewskie niewystarczy??
najwyzej bedzie mala przepychanka , urozmaici pocyt:):)

Gaga 11-02-2005 11:09

Wystarczy,wystarczy...moj potwor nie ma zadnego szacunku dla naszego lozka, wiec kladzie sie wlasnie tam :)
Specjalne loze zosatlo zamowione dla Ali...o pozostalych wilczakach Margo nie wspominala w temacie wymagan...czyli do wyboru beda te meble, ktore sa :wink:

pauliczek 11-02-2005 16:37

mojego psiaka to od razu nauczylismy zeby do wyrka ni wpadal! no bo takie "pachnace" lozeczko potem to taka srednia przyjemnosc! :flaming

Gaga 11-02-2005 19:15

"Pachnace" czym?? :D
Jak jest taka po0goda jak dzisiaj czyli blocko to po wejsciu do domu suka laduje sie sama pod prysznic, jest myta, wycierana i jak wyschnie to juz mamy czyscioszka :mrgreen:

pawelek 12-02-2005 10:58

:)

hmmm wiesz ten pomysl z natychmiastowym wejsciem pod prysznic jest cool
ale tak mysle ze nie latwo bedzie nauczyc takiej automatycznej potrzeby czystosci hiehie
latwiej by bylo nauczyc by w poscieli sie powycieral)::):)

Gaga 12-02-2005 12:48

Re: :)

Quote:

hmmm wiesz ten pomysl z natychmiastowym wejsciem pod prysznic jest cool
ale tak mysle ze nie latwo bedzie nauczyc takiej automatycznej potrzeby czystosci hiehie
latwiej by bylo nauczyc by w poscieli sie powycieral)::):)

A dlaczego nie? Giga pcha sie sama pod prysznic w dwoch przypadkach: jest lato, upal wiec chce zeby ja splukac letnia woda...obowiazkowo kaze sie tak traktowac w upalne wieczory oraz w slotne dni, gdy cale podwozie ma utytlane blotem...wtedy idzie pod prysznic po spacerze :) Ale jesienia/wiosna/zima woda musi byc DOBRZE ciepla..taka z niej krolewna :mrgreen:
Nie wiem jak psy beda reagowaly na wanne - w nowym miejscu jednak nie bedzie prysznica :( . Ale zauwazylam, ze czesto niechec do wanny polega na tym, ze pies nie ma stabilnego oparcia (wanna jest sliska) , natomiast po wlozeniu dywanika gumowego psi komfort podczas kapieli znacznie wzrasta 8)
Zdecydowanie uwazam, ze do psich kapieli lepszy jest prysznic ....

Agnieszka 12-02-2005 16:04

Gaga a dokąd się wyprowadzacie? Tzn. do jakiej miejsocowsci? :-)

U nas Varg w wannie jeszcze ani razu się nie wykąpał, choc jak ktoś w niej siedzi, to on też chce wleźć :P

Gaga 12-02-2005 16:48

Quote:

Originally Posted by Agnieszka
Gaga a dokąd się wyprowadzacie? Tzn. do jakiej miejsocowsci? :-)

Echhhh..do zadnej niestety , ale to okazalo sie ponad pol roku temu wiec juz nawet po zalu nie ma sladu :?
Zostajemy w Warszawie-tylko z Saskiej Kepy wedrujemy na Mokotow.....bedzie nam dalej do parku ale blizej na Pola Mokotowskie....

Agnieszka 12-02-2005 16:56

A myślalam, ze moze gdzies w ogole poza granice miasta ;)

pauliczek 12-02-2005 17:22

Fajnie by bylo miec takiego czysciocha niop niop!!!ale nie tak latwo tego nauczyc heh!

z Peronówki 19-02-2005 22:14

Re: :):)):

Quote:

ale ja pytam kiedy tak nieoficjalnie, a pisalas o tym ze czesto bywacie we wrocku i to z psiakami, bedziesz??

W sumie mozna powiedziec, ze zawsze jezdzimy z psami, choc nie zawsze ze wszystkimi... :) Ale o tym, czy bedziemy we Wroclawiu wiemu dopiero z wyprzedzeniem kilku dni. Wiec w razie czego dam znac... ;)

Galicja 21-02-2005 15:25

Quote:

z całego serca dołanczam się do zapytania. może i ja mogłabym się z wami spotkać?
:mrgreen:
gdyby to było możliwe może wziełabym swoją bestię, i spojrzałabyś Margo swoim okiem fachowca :D czy się dobrze rozwija bo ja nie mam wprawy w wilczakach :cheesy:

Rona 21-02-2005 16:48

Quote:

Originally Posted by magdalena
z całego serca dołanczam się do zapytania. może i ja mogłabym się z wami spotkać?
:mrgreen:
gdyby to było możliwe może wziełabym swoją bestię, i spojrzałabyś Margo swoim okiem fachowca :D czy się dobrze rozwija bo ja nie mam wprawy w wilczakach :cheesy:

Spóźniłaś się Magdaleno, Margo i Przemek byli w Krakowie 11 lutego z piekną Jolly, seksownym Balrogiem i dwoma szczeniakami Cheitanem i Camio. Teraz pewnie przyjadą dopiero w czerwcu, ale wcześniej jest chyba wystawa w Katowicach? Całkiem blisko i niedługo :)

Galicja 21-02-2005 17:00

Code:

Spóźniłaś się Magdaleno, Margo i Przemek byli w Krakowie 11 lutego
ale ze mnie kołek!!!!!! :oops: nie popatrzyłam na daty rozmowy!
to jest tak jak sie jest gościem na necie :frown: szkoda, mam tylko nadzieję że spotkanie było miłe...
ja wybieram się na przegląd młodych w kwietniu to może wtedy się spotkamy...

Rona 21-02-2005 17:11

Quote:

Originally Posted by magdalena
to jest tak jak sie jest gościem na necie :frown: szkoda, mam tylko nadzieję że spotkanie było miłe...
ja wybieram się na przegląd młodych w kwietniu to może wtedy się spotkamy...

Bardzo miłe... :D Tina podrywała Margo i Przemka "na Antosię" i zakochała się walentynkowo w Balrogu. No i są poważne skutki, bo Halszka zachorowała na takiego czeweczka jak Cheitanek lub Camio... :wink:

All times are GMT +2. The time now is 09:56.