Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Sport i szkolenie (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Wolfdog Adventure Racing, 24.09.2011, Dolina Będkowska (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=20706)

Galicja 04-02-2011 23:16

Wolfdog Adventure Racing, 24.09.2011, Dolina Będkowska

Do zawodów mamy jeszcze wiele miesięcy, jednak już teraz w prasie ukazała się ich reklama. Tekst jej nie był autoryzowany przez nas, ale skoro już nam taka wysoką poprzeczkę postawiono, to nic tylko czekać na przyjazd naszych sąsiadów :)

http://www.galicyjski.wilk.wolfdog.o...-2/reklama.jpg

Oczywiście wszystkie informacje na temat zawodów umieścimy w stosownym czasie.

Gia 05-02-2011 00:36

Żadna reklama nie jest zła ;)

Witek 05-02-2011 09:24

Madziu, a Ty wierzysz, że Hajzer przychodzi do domów prać skarpetki ludziom? :twisted: ;) :D

Nie ważne jak piszą, ważne, że piszą :D A jak jeszcze pochlebnie, to nie ma co płakać :D

atah 05-02-2011 12:32

Spoko loko:) Ja mam pochodzenie niemieckie, więc jest obsada miedzynarodowa:))

Galicja 05-02-2011 13:42

No Czecha mieliśmy :) Marek Poulik wraz z Ardą Jantarowa Wataha , w tym roku też liczymy na jego przyjazd. :)

Lupusek 03-03-2011 18:10

Quote:

Originally Posted by Galicja (Bericht 356268)
No Czecha mieliśmy :) Marek Poulik wraz z Ardą Jantarowa Wataha , w tym roku też liczymy na jego przyjazd. :)

No Marek to mnie przywitał jak przyjechałam sporo po północy... Szkoda tylko, że słabo go można było zrozumieć ;-)...

Myślę, ze zdjęcia z ubiegłego roku sa najlepsza reklamą imprezy i jak na razie wzbudzają zainteresowanie na zachodzie. Może i Litwa się ruszy w tym roku... :-)

Galicja 03-03-2011 18:20

Quote:

Originally Posted by Lupusek (Bericht 363603)
No Marek to mnie przywitał jak przyjechałam sporo po północy... Szkoda tylko, że słabo go można było zrozumieć ;-)...

Myślę, ze zdjęcia z ubiegłego roku sa najlepsza reklamą imprezy i jak na razie wzbudzają zainteresowanie na zachodzie. Może i Litwa się ruszy w tym roku... :-)

W tym roku musimy mocno się zorganizować (my - wilczakowcy) bo impreza strasznie spodobała się Pani weterynarz (HYRAX) i w tym roku zapowiedziała z jej strony "nalot goldenów", ponoć szykuje mocną ekipę.

Galicja 23-03-2011 00:37

to tylko tak oficjalnie ;) zapraszam
www.war.org.pl

Lupusek 23-03-2011 11:07

Quote:

Originally Posted by Galicja (Bericht 368086)
to tylko tak oficjalnie ;) zapraszam
www.war.org.pl

Dzięki, zrobię wszystko, co w mojej mocy, żeby się stawić w pełnej gotowości.
Świetna stronka!
Czy dobrze sie doczytałam, ze będą osobne kategorie dla wilczaków i całej reszty (Open)?? Takie rozwiązanie na pewno sprzyjałoby wejściu wilczakom na podium ;-))

Galicja 23-03-2011 12:23

tak , tak, tym razem będą dwie kategorie:)

spadzista 23-03-2011 13:05

kategorie

a ja bym była za podziałem na kategorie sportową i rekreacyjną - gdzie rekreacyjna była by np. na precyzje i ilość wykonanych zadań, a sportowa na czas :-)

Wonderfull Wolf ES 07-08-2011 12:55

War

Hej! powiedzcie mi, bo na stronie WAR nie znalazłem info - jak w tym roku się zapowiada WAR - do kiedy zgłoszenia, itd?

Rychol 09-08-2011 15:04

Wolfdog Adventure Racing, 24.09.2011, Dolina Brędkowska

Hej hej :)
Wybiera się ktoś ? Może ktoś z pomorza ma zamiar jechać troszkę się poruszać ?

pb_lobo 09-08-2011 16:12

hej,
my z Urusiem ;-)

anija 09-08-2011 20:27

My z Bystrą będziemy napewno bo mamy rzut beretem :)

Galicja 09-08-2011 20:43

My będziemy :twisted:

Witek 09-08-2011 20:50

My też jak zawsze;-) całą familią

Wonderfull Wolf ES 09-08-2011 21:05

My będziemy i z tego co wiem, to Larsy też :) tylko nigdzie nie mogę znaleźć szczegółowych info na ten temat...

Narvana 09-08-2011 21:22

Nas pewnie, jak zwykle, raczej nie...

Rychol 09-08-2011 21:55

Napisałem @ do Pani Magdy oto co mi odpisała:
"Witam
Przepraszam za brak informacji, nadrobię to niebawem http://static.ak.fbcdn.net/images/blank.gif Już odpowiadam
- Impreza przewidziana jest na jeden dzień, tzn zaczynamy rano kończymy wieczornym ogniskiem, jednak większość osób przyjeżdza dzień wcześniej i wyjeżdża dzień później -strat/ meta jest na polu namiotowym, więc nie ma z tym problemu http://static.ak.fbcdn.net/images/blank.gif -plan : zabawa zacznie się około 9:00 rozdaniem mapek i startem zespołów, limit czasowy przewidziany jest do 17:00, w międzyczasie uczestnicy dostaną posiłki, po rozdaniu nagród przewidziane jest ognisko
- koszt uczestnictwa to 80 zł
Pozdrawiam
Magdalena Kuder
"
Czekamy więc na info....

Wonderfull Wolf ES 10-08-2011 08:18

Dzięki Rychol!!:p

Lupusek 10-08-2011 10:56

Myślę, że zbędne jest powielanie tego wątku, a na pewno z błędem w nazwie Doliny ;-). Temat tegorocznych zawodów został założony już w kwietniu: http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=17054

Miło czytać, ze w tym roku spotkamy się w jeszcze większym gronie na WAR :-)
A propos spotkań, Pawle, czy wybierasz się może z Wonderką do Ełku w najbliższym czasie? Daj znać, jak będziesz :-)

Rychol 10-08-2011 11:31

Racja, w nazwie doliny krytyczny błąd :)
Myślę w takim razie, że temat można skasować/zamknąć tylko miło by było do tamtego tematu dodać datę i miejsce :) Byłby bardziej widoczny i podatny na szukajke.

Lupusek 10-08-2011 14:29

Quote:

Originally Posted by Rychol (Bericht 398874)
Racja, w nazwie doliny krytyczny błąd :)
Myślę w takim razie, że temat można skasować/zamknąć tylko miło by było do tamtego tematu dodać datę i miejsce :) Byłby bardziej widoczny i podatny na szukajke.

Oj tam zaraz krytyczny ;-) Ale gdyby ktoś chciał przyjechać na WAR i szukał miejsca po nazwie z tytułu wątku, to pewnie ciężko byłoby znaleźć...

Czy nie da się tego edytować i poprawić?

Pewnie wkrótce Magda odświeży wątek i dopisze szczegółowe informacje. Cierpliwości! Termin jest pewny, więc można go sobie rezerwować.

Witek 10-08-2011 16:52

Quote:

Originally Posted by Lupusek (Bericht 398896)
Oj tam zaraz krytyczny ;-) Ale gdyby ktoś chciał przyjechać na WAR i szukał miejsca po nazwie z tytułu wątku, to pewnie ciężko byłoby znaleźć...

I tak nic nie przebije naszych zeszłorocznych Łaz :rofl3

Galicja 10-08-2011 20:58

Quote:

Originally Posted by trunksia&witgor (Bericht 398907)
i tak nic nie przebije naszych zeszłorocznych łaz :rofl3

to było super

Galicja 14-08-2011 17:54

No to co? STARTUJEMY?? :twisted:
http://www.war.org.pl/

Lupusek 14-08-2011 21:09

Mam dwa pytania do Magdy:
1. Jaki jest limit zgłoszeń?
2. Z regulaminu wynika, że mogę biec tylko z jednym psem, czy tak?

Poza tym mocno podnieśliście opłatę startową w tym roku. A trzeba do niej doliczyć jeszcze ubezpieczenie NNW, noclegi, dojazd, itp.
80zł w poście Rychola z cytatem z maila, wyglądało lepiej.

Galicja 14-08-2011 23:40

Quote:

Originally Posted by Lupusek (Bericht 399310)
Mam dwa pytania do Magdy:
1. Jaki jest limit zgłoszeń?
2. Z regulaminu wynika, że mogę biec tylko z jednym psem, czy tak?

Poza tym mocno podnieśliście opłatę startową w tym roku. A trzeba do niej doliczyć jeszcze ubezpieczenie NNW, noclegi, dojazd, itp.
80zł w poście Rychola z cytatem z maila, wyglądało lepiej.

Drużynę stanowi człowiek i pies, i zadania musi wykonywać własnie ta druzyna, można zabrać więcej psów, ale trzeba ustalić wcześniej który z nich będzie wykonywał zadania, czyli który będzie w drużynie. Co do ceny...zapomniałam w vacie stąd ta różnica w wiadomościach.

Lupusek 15-08-2011 10:16

Oj, to dobrze, że można biec z dwoma psami. A skoro trzeba wybrać jednego do konkurencji, to w tym roku latać będzie Mortka, Cayo już raz zaliczyła WAR :-)

A jaki jest limit zgłoszeń?

jack&lars 15-08-2011 21:02

A jest jakiś limit wiekowy dla psa? Dog Adventure Ujsoły pies musi mieć ukończony rok, w regulaminie WAR w zasadzie nie ma tylko czy nie jest to przeoczenie....

Galicja 15-08-2011 21:11

Quote:

Originally Posted by jack&lars (Bericht 399435)
A jest jakiś limit wiekowy dla psa? Dog Adventure Ujsoły pies musi mieć ukończony rok, w regulaminie WAR w zasadzie nie ma tylko czy nie jest to przeoczenie....

Wierzymy w zdrowy rozsądek właścicieli. W zeszłym roku część trasy pokonał Celeb, wtedy szczeniaczek , kwestia czy właściciel potraktuje WAR jako rywalizacje czy jak miłą rozrywkę. Bo spacer nie zaszkodzi psu...
Co do limitu zgłoszeń.... raczej go nie osiągniemy ;)

Gipson 16-08-2011 14:46

Quote:

Originally Posted by Rychol (Bericht 398742)
Hej hej :)
Wybiera się ktoś ? Może ktoś z pomorza ma zamiar jechać troszkę się poruszać ?

My się wybieramy, więc będzie okazja do kolejnego spotkania :)

Rychol 17-08-2011 09:24

Quote:

Originally Posted by Gipson (Bericht 399539)
My się wybieramy, więc będzie okazja do kolejnego spotkania :)

Super !!! :) Coś czuję, że szykuje się niezła zabawa !! :D:D

Galicja 17-08-2011 13:52

Zapraszam również na stronę na FB
http://www.facebook.com/event.php?eid=255724847786360

Gipson 17-08-2011 15:32

A przyjezdzasz na jeden dzien czy bedziesz spal pod namiotem?

Quote:

Originally Posted by Rychol (Bericht 399672)
Super !!! :) Coś czuję, że szykuje się niezła zabawa !! :D:D

jack&lars 17-08-2011 20:44

Gdzie wysłać zgłoszenie? w regulaminie: organizator a jest ich 4 :) - Galicyjski Wilk ? a można e-mailem skan z podpisem czy tylko orginał pocztą?

jack&lars 17-08-2011 21:07

doczytałem :)) [email protected].
wysyłam skan

Witek 17-08-2011 22:07

Ja nie czytałam, wysłałam wszędzie :D Ale podobno doszło :D

Rychol 19-08-2011 00:40

Quote:

Originally Posted by Gipson (Bericht 399733)
A przyjezdzasz na jeden dzien czy bedziesz spal pod namiotem?

Z namiocikiem :) Wyruszamy w czwartek wieczorem więc w piątek pewnie będziemy na miejscu...planujemy zostać do niedzieli więc... :lol: Cieszycie się ?:rock_3

Gipson 19-08-2011 08:43

Quote:

Originally Posted by Rychol (Bericht 399923)
Z namiocikiem :) Wyruszamy w czwartek wieczorem więc w piątek pewnie będziemy na miejscu...planujemy zostać do niedzieli więc... :lol: Cieszycie się ?:rock_3

Pewnie że tak. My też planujemy zostać na noc, nie wiemy jeszcze czy na jedną czy na dwie...
W takim razie do zobaczenia :)

Galicja 30-08-2011 19:46

Przypominam o zgłoszeniach!! Jak na razie lista jest....eee...krótka....

Spider 30-08-2011 21:57

No i zgłoszenie zostało wysłane(Madziu, dzięki):rock_3My planujemy być w piątek wieczorem i zostać do niedzieli:happy. tak więc do zobaczenia:twisted:Spider Team & Czakram .Zaczne wznosić modły o pogodę.....

Rychol 31-08-2011 10:39

Zgłoszenie poooleciaaało :) Do zobaczenia !!:p

Lupusek 02-09-2011 22:19

Quote:

Originally Posted by spadzista (Bericht 368204)
a ja bym była za podziałem na kategorie sportową i rekreacyjną - gdzie rekreacyjna była by np. na precyzje i ilość wykonanych zadań, a sportowa na czas :-)

To, co rzeczywiście można wprowadzić, to podział na kategorię kobiet i mężczyzn oraz ewentualnie teamy, czyli coś jak kat. rodzinna. W ostatnim czasie brałam udział w kilku biegach i wiem, ze nawet gdybym 10 lat trenowała, to i tak nie mam szans z niektórymi męskimi właścicielami wilczaków, nawet jeśli ci nie trenują w ogóle... Mężczyźni są po prostu silniejsi i często sprawniejsi od kobiet. Na wszystkich zawodach, w których brałam dotąd udział, na trasach dłuższych niż 10 km, kobiety i mężczyźni byli podliczani oddzielnie.
Tak więc apeluję do organizatorów: dajnie kobietom szansę! My też chcemy wygrywać na WAR :-)

Gipson 06-09-2011 11:29

Larsiakowe urodziny

Witam serdecznie wszystkich zapisanych i tych to się jeszcze zastanwiają.
Do WARa już coraz bliżej więc zachęcam i ponaglam do wysyłania zgłoszeń:)
Tak się złożyło, że 25.09. Lars (Larson Dar Wilka) obchodzi swoje pierwsze urodziny.
W związku z tym w imieniu Larsiaka chciałem wszystkich serdecznie zaprosić na urodzinowy tort i balowanie przy WARowym ognisku do białego rana :) Zbieg okoliczności pozwoli nam być razem z Wami w tym ważnym dla nas dniu i wspólnie uczcić tą chwilę. Cieszymy się, że pierwsze urodziny będziemy obchodzić w Wilaczkowym gronie.

Czekamy z niecierpliwością.
Do zobaczenia.

Lupusek 06-09-2011 16:04

Quote:

Originally Posted by Gipson (Bericht 402042)
Witam serdecznie wszystkich zapisanych i tych to się jeszcze zastanwiają.
Do WARa już coraz bliżej więc zachęcam i ponaglam do wysyłania zgłoszeń:)
Tak się złożyło, że 25.09. Lars (Larson Dar Wilka) obchodzi swoje pierwsze urodziny.
W związku z tym w imieniu Larsiaka chciałem wszystkich serdecznie zaprosić na urodzinowy tort i balowanie przy WARowym ognisku do białego rana :) Zbieg okoliczności pozwoli nam być razem z Wami w tym ważnym dla nas dniu i wspólnie uczcić tą chwilę. Cieszymy się, że pierwsze urodziny będziemy obchodzić w Wilaczkowym gronie.

Czekamy z niecierpliwością.
Do zobaczenia.

Super!!! Dziękujemy za zaproszenie, będziemy na pewno - zgłoszenie już poszło :-) Dziewczyny (Cayo i Morta) nie mogą się doczekać poznania Larsa ;-) Do zobaczenia!

Rybka 06-09-2011 16:37

My zgłoszeni, nocleg zamówiony, będziemy w piątek późnym wieczorem i zostajemy do niedzieli.
Przyjeżdżamy w składzie: 3 dwunożnych i 2 bure :)

Lupusek 06-09-2011 16:51

Quote:

Originally Posted by Rybka (Bericht 402097)
My zgłoszeni, nocleg zamówiony, będziemy w piątek późnym wieczorem i zostajemy do niedzieli.
Przyjeżdżamy w składzie: 3 dwunożnych i 2 bure :)

A my odwrotnie: dwie dwunożne i 3 bure :-)

Będziemy kilka dni wcześniej, żeby zdążyć kilka razy przebiec się po Dolinie ;-))

Galicja 06-09-2011 16:58

A ja tylko powiem że pozyskaliśmy świetnego sponsora i będzie o co "biegać" w tym roku.
Firma Grau za pomocą swojego przedstawiciela w Polsce, firmy Vittles, ufundowała bardzo atrakcyjne nagrody rzeczowe :)

Lupusek 06-09-2011 21:04

Quote:

Originally Posted by Galicja (Bericht 402104)
A ja tylko powiem że pozyskaliśmy świetnego sponsora i będzie o co "biegać" w tym roku.
Firma Grau za pomocą swojego przedstawiciela w Polsce, firmy Vittles, ufundowała bardzo atrakcyjne nagrody rzeczowe :)

Lubię to!!! :-)) Postaram się zdobyć chociaż jedną, bo strasznie mnie ciekawi, co to może być ;-)

Galicja 11-09-2011 19:50

Termin zgłoszeń został przedłużony do piątku :)

Rybka 13-09-2011 14:25

Możemy prosić o info ile wilczaków jest już zgłoszonych?
Jakaś lista? :)

Galicja 13-09-2011 15:06

tak naprawdę są dwie listy, jedna to osoby które się zgłosiły, i jest ich w tym momencie 16, (wiem że jeszcze kilka osób ma się zgłosić )
Druga lista to lista osób które się zgłosiły i już zapłaciły i jest ich 10 :)
I jest jeszcze lista dodatkowa, to te osoby które po prostu przyjadą z nami sie pobawić, mam nadzieję że będzie ich duuuuużo!!!!!!!!!!!!!

Rybka 13-09-2011 15:30

Właśnie miałam pytać- czy osoby, które nie biegną mają coś ze sobą przywieźć?
Bo ja nie mam pojęcia co, a nie chcę tak z pustymi rękoma przyjechać :)

Galicja 13-09-2011 16:11

Dobry humor :)

Galicja 15-09-2011 12:20

Przypominam DO JUTRA jest termin zgłoszenia :)

Bajka 15-09-2011 14:23

Quote:

Dobry humor:)
Ha, ja tylko mam nadzieję,że do tej pory nalewka skończy nam się robić:):) To tak w ramach dobrego humoru:D:D

EDIT: Aaaaaaaaa... no i my 'lenie-kibice':D przyjedziemy pokibicować, jedno młode dziewczę z właścicielami pobiegnie, a drugie prawdopodobnie będzie czekało z nami na mecie:) czyli powinno nas być około 3-4 psów i jak wszytko pójdzie zgodnie z planem i 4-6 osób mniej więcej. trochę zakichanie, bo tego dnia we Wrocławiu wilczaki oceniane są jako ostatnia rasa, więc pewnie przyjedziemy dosyć późno:(

Galicja 16-09-2011 09:46

Przypominam że jesteśmy na FB, tam można np umówić się na wspólną podróż na WAR
http://www.facebook.com/event.php?eid=255724847786360

Spider 18-09-2011 21:05

Przygotowanioa do tyrolki ;) sprawdzenie czy boimy się wysokości 8)
wyprawa wysoko górska :p

Spider & Czakram Team

Galicja 18-09-2011 21:55

Quote:

Originally Posted by Spider (Bericht 404367)
Przygotowanioa do tyrolki ;) sprawdzenie czy boimy się wysokości 8)
wyprawa wysoko górska :p

Spider & Czakram Team

Dziś byliśmy w dolinie, jest tam gdzie była :) mam nadzieję że pogoda za tydzień będzie na równi piękna jak dziś :)

Spider 18-09-2011 22:12

trzymamy kciuki za słoneczko :lol:

Rychol 22-09-2011 13:02

Słoneczko będzie na pewno, przywieziemy z trójmiasta :D
Wyruszamy dziś w nocy więc jak coś to kontakt tylko na kom: 609702207...do zobaczenia jutro popołudniu/wieczorkiem :)
Mam nadzieję, że trafimy :)
:p

Galicja 22-09-2011 13:41

Quote:

Originally Posted by Rychol (Bericht 405370)
Słoneczko będzie na pewno, przywieziemy z trójmiasta :D
Wyruszamy dziś w nocy więc jak coś to kontakt tylko na kom: 609702207...do zobaczenia jutro popołudniu/wieczorkiem :)
Mam nadzieję, że trafimy :)
:p

Od razu ostrzegam, na miejscu nie NIE MA zasięgu !!! więc telefony...spokojnie można schowac głęboko.
Jeśli byłyby jakieś problemy z trafieniem na samo miejsce to
kontakt do mnie 665-138-124, lub do Andrzeja 665-138-123 :)
Szerokiej drogi :) (Andrzej bardziej fachowo wytłumaczy ;) )

Galicja 23-09-2011 09:47

Lista zapłaconych :
1.Szumski Jacek - pies Eskel wilk z polskiego dworu
2.Stelmachowski Grzegorz - pies Czambor z Vlciho Dubu
3.Siłakowski Paweł - pies Wonderfull Wolf Eden Severu
4.Moroń Artur - pies Diuna
5.Janerka-Moroń Marzka - pies Bryś
6.Właszek Magdalena - pies Liskamm Lupusek
7.Sąsiadek Łukasz - pies Sabaka
8.Waśko Beata - pies Uruk
9.Rychlik Piotr - pies
10.Kubica Krzysztof - pies Ilmarien
11.Krawczak Martyna - pies Sheytan z Peronówki
12.Majewski Marcin - pies Larson Dar Wilka
13.Góralczyk Witold - pies Astarte Lupus Ardor
14.Krawczak Katarzyna - pies Centuś Galicyjski Wilk
15.Gałązka Anna - pies Czarna Dama Galicyjski Wilk
16.Gałązka Krzysztof - pies Jabberwock z Peronówki
17.Rychlik Piotr - pies Białka Welkoscyrz
18.Saganek Jacek - pies Tannin z Peronówki
  • Banasiak Łukasz
  • Góralczyk Witold

Lista do zapłaty
1.Błach Agnieszka
2.Boniewski Bartosz
3.Matysiak Paweł
4.Motyka Mariusz
5.Kłosok Sebastian
6.Pająk Tomasz
7.Kraska Alicja – ma płacić na miejscu
8.Poulik Marek – ma płacic na miejscu

Jeśli coś się nie zgadza proszę okantakt :)

GRABA 23-09-2011 17:49

znaczy nie ma tu dolnej granicy wieku psa:rock_3

Galicja 23-09-2011 18:31

nie :) bo to przecież spacer jest :)

GRABA 23-09-2011 18:39

Quote:

Originally Posted by Galicja (Bericht 405634)
nie :) bo to przecież spacer jest :)

tiaaaa:):):)
spacer, to będą mieli "leniwce"8)8)8)

Witek 23-09-2011 20:43

O wypraszam sobie leniwca to że przybędę na metę ostatni nie oznacza leniwca tylko człowieka dbającego o zdrowie swoje i swojej suki:)

To pisałem ja, Witek

Galicja 23-09-2011 21:17

Quote:

Originally Posted by trunksia&witgor (Bericht 405645)
O wypraszam sobie leniwca to że przybędę na metę ostatni nie oznacza leniwca tylko człowieka dbającego o zdrowie swoje i swojej suki:)

!!!!!! I to jest dopiero wizja! :)

GRABA 24-09-2011 20:00

Quote:

Originally Posted by trunksia&witgor (Bericht 405645)

To pisałem ja, Witek

NOoo Witek, to już wiesz o kim mowa byłą:p:p - jesteś bardzo dzielny "dziewczynko":))))))

Znów muszę napisać: "byłam, widziałam, ale nie przeżywałam":( - ale to z własnej głupoty, bo jak ktoś nie ma orientacji...- to nie będzie wiedział, że ma do tej doliny "rzut beretem"!!!!!!!!!! - co by było gdyby taki ktoś wypuścił się w ten piękny teren.....
.... to zobaczymy za rok.

Naprawdę warto pojechać, niesamowite widoki, trasy turystyczne bardzo widokowe.

Uważam, że ta impreza warta jest większego rozgłosu i chętnie sama w tym pomogę w następnym roku - zatem Madzia, dawaj znać wcześniej.
Bardzo żałujemy, że nie mogliśmy zostać (planowaliśmy to jakby Unkowata nie ciekała), no ale sucz w domu sama została.
Teraz wszyscy bawią się przy ognisku, jedzą Larsikowy torcik itd.

P.S.
Bardzo przepraszam, że niektórych nie poznawałam:)

Daję fotki w oryginalnym rozmiarze, może się ktoś rozpozna od d....... strony:)))) - wielkie brawa za odwagę, bo wysokość była przeokropna:roll:
praktycznie z dołu widać było "mrówki" tylko dzięki staremu sprzętowi mogliśmy zobaczyć troszkę:)

Marcinku przepraszam, że Cię zagadałam - dopiero w aucie zdałam sobie sprawę, że chyba macie z Larsikem najgorszy czas:)))))

https://picasaweb.google.com/graba.c...eat=directlink

Galicja 25-09-2011 12:50

Oto oficjalne wyniki, na podium stanęły tylko osoby które wykonały WSZYSTKIE zadania.

Zawodnik
pies
Czas startu
Czas mety
Karne minuty
wynik
1
Jacek Szumski
Eskel

10:14
13:07
-
2:53
2
Alicja Kraska
Morta
10:26
13:42
-
3:16
3
Paweł Matysiak
Sharn
10:38
14:26
-
3:46
4
Magdalena Właszek
Liskam
10:30
13:29
45
3:44
5
Piotr Rychlik
Białka
14:17
-
3:47
6
Jacek Sagan
Tannin
10:18
14:27
-
4:09
7
Grzegorz Stelmachowski
Czambor
10:42
14:55
30
4:43
8
Katarzyna Krawczak
Centuś
10:35
14:49
30
4:44
9
Martyna Krawczak
Szeytan
10:35
14:49
30
10
Łukasz Sąsiadek
Sabaka
10:42
14:56
30
11
Tomasz Pająk
Czakram
16:24
-
4:46
12
Krzysztof Kubica
Ilmarinien
10:14
14:06
60
4:52
13
Beata Waśko
Uruk
15:10
30
5:10
14
Krzysztof Gałązka
Jabber
10: 26
16:10
60
6:44
15
Witold Góralczyk
Astarte
10:22
15:53
90
7:01
16
Paweł Siłakowski
Wonderfull
15:54
90
7:02
17
Łukasz Banasiak
Robin
15:43
120
7:05
18
Marcin Majewski
Larson
16:02
90
7:10
19
Anna Gałązka
Czarna Dama
10:26
15:15
180
7:49
20. Kłosik Sebastaian -Scylla-10:42-16:36-?-nie podpisana karta

Galicja 25-09-2011 12:57

Widzę że źle mi się wkleila tabelka...muszę nad tym popracować ;)

wyniki w kategorii -reszta świata
Marzka MOroń-Janerka 10:18/1235/-/2:17
Artur Moroń 10:18/12:40/-/2:22
Mariusz Motyka 10:35/13:10/-/2:35
Anna Baran 10:42/15:11/15/4:44
Agnieszka Błach 10:14/15:21/15/5:22
Joanna madej 10:14/15:25/-/ Nie podpisana karta

Agni 25-09-2011 13:44

Bardzo dziękujemy za świetną imprezę :p. Było super i bardzo miło. Mój kochany mąż w przyszłym roku nie będzie już zwiedzał okolicy :rock_3 tylko będzie zmierzał do mety :rock_3. Co do wyników, które podałaś to chciałam sprostować nazwisko Kłosok, a nie Kłosik, czas przyjścia 16:36 się zgadza (więc to nasza karta). Wynik to 5:54 + chyba 60 minut karnych za dwie niezaliczone stacje 12, 13 (bo widzę, że jest znak zapytania), wychodzi na 6:54. Karta nie podpisana z wrażenia :roll: po zjeździe na linie z psem na plecach :p. Mamy około 100 fotek prześlę je na maila :p. Jeszcze raz dziękujemy i mam nadzieję do zobaczenia w przyszłym roku.

atah 25-09-2011 14:45

Wielkie dzięki dla Magdy i Andrzeja, że zainicjowali tę nową swiecką tradycję:) Impreza super i fajnie widziec tyle wilczaków w jednym miejscu. Pozazdrosciłam wam tych zjazdów z psem na plecach:) Astri bedzie miała niebawem ekstremalną wycieczkę:diablotin Poki co pospacerujemy troche w szelkach zjazdowych - juz widzę ten zonk sasiadów:lol:

A tu troche fot:
https://picasaweb.google.com/109897551522924805550/WAR2011?authkey=Gv1sRgCO3146TcjvT-wwE#

anija 25-09-2011 16:59

No dobra, namówiliście mnie ;) za rok startujemy :)

jack&lars 25-09-2011 19:50

Podziękowania za super imprezę, bardzo dobra organizacja. Oczywiście w przyszłym roku też startujemy.

Witek 25-09-2011 19:59

My też dziękujemy za super imprezę (no może poza moimi zakwasami), gospodarze jak zawsze stanęli na wysokości zadania, aż boje się myśleć co za rok wymyślą:) a i dziękuje swoim warszawskim towarzyszom podróży jeszcze raz dzięki i do zobaczyska za rok.
To pisałem ja Witek

Spider 25-09-2011 20:10

My też bardzo, bardzo dziękujemy, było wspaniale ,cudownie i ekscytująco:evil:organizatorzy super ,towarzystwo rewelacja.DUŻE BUZIOLE dla Was .Już wpisuję WAR w kalendarium na następny rok:)DZięki Spiderka& Czakram Team

Wonderfull Wolf ES 25-09-2011 22:25

My również serdecznie dziękujemy za SUPER imprezę!!!!! :) :) !!!!!

Quote:

Originally Posted by trunksia&witgor (Bericht 405817)
a i dziękuje swoim warszawskim towarzyszom podróży jeszcze raz dzięki i do zobaczyska za rok.

Witku również dziękujemy Ci ogromnie za wspólny "bieg" 8)!!!!

Jak powstanie zakładka w galerii, to powrzucam fotki.

Do zobaczenia za rok!!!

Rybka 25-09-2011 22:36

I my już w domku. Właśnie skończyliśmy się rozpakowywać :)
Podróż nieco nam się wydłużyła w czasie, postanowiliśmy odwiedzić rodzinne strony Sheya i pójść na wspólny spacer :)
Dziękujemy za spotkanie i mam nadzieję do zobaczenia za rok!

I jeszcze korzystając z okazji chciałabym pogratulować Jackowi, Alicji i Pawłowi za wspaniały wynik biegu- jestem pod wrażeniem, oraz reszcie za determinację i dojście do mety bo jakby nie patrzeć było ciężko :)

P.S. Też macie takie zakwasy? Bo ja nie wiem jak jutro do pracy z łóżka się zwlekę :)

Gipson 26-09-2011 08:26

Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 405719)
Marcinku przepraszam, że Cię zagadałam - dopiero w aucie zdałam sobie sprawę, że chyba macie z Larsikem najgorszy czas:)))))

Nic nie szkodzi, ja też zupełnie zapomniałem, że to jest na czas :)
Jak widać nie jesteśmy ostatni, aż sam się zdziwiłem :)
Cel biegu zrealizowany w 100% - dobra zabawa.

Gipson 26-09-2011 08:34

Quote:

Originally Posted by trunksia&witgor (Bericht 405817)
i dziękuje swoim warszawskim towarzyszom podróży jeszcze raz dzięki i do zobaczyska za rok.
To pisałem ja Witek

My również dziękujemy za wspaniałe towarzystwo, idealne zgranie w marszu (tempo :) ) i oczywiście za nieocenioną pomoc przy "Extra zadaniu" po dotarciu na metę. Witek bez Ciebie byśmy nie wrócili do domu!!!!

Gipson 26-09-2011 08:37

Quote:

Originally Posted by Rybka (Bericht 405842)
P.S. Też macie takie zakwasy? Bo ja nie wiem jak jutro do pracy z łóżka się zwlekę :)

Tak mam.... :( i już wiem jak wyjdę do pracy - ledwo.
W przyszłym roku chyba będzie trzeba przyjechać z tydzień wcześniej żeby się rozgrzać, może nie będzie zakwasów... :)

Gipson 26-09-2011 08:46

A teraz chcieliśmy podziękować wszystkim za wspólną zabawę. Pogratulować zwycięzcom czyli wszystkim którzy dotarli do mety :) Jak również najlepszym z najlepszych, którzy stanęli na podium oraz tym którzy nie stanęli a stanąć powinni :)

Dziękujemy wszystkim za wspólne biesiadowanie i fantastyczną imprezę urodzinową.

Dziękujemy organizatorom za stworzenie fantastycznej imprezy.

Bajka 26-09-2011 10:17

To my jeszcze zaległe STO LAT!!! dla Larsika:):)
Dojechaliśmy WRESZCIE na miejsce jakąś zupełnie ciemną nocą po licznych przebojach tego dnia...:/ Więc nasza aktywna turystyka zakończyła się na...ognisku!:)Spacer i podziwianie krajobrazów w świetle dziennym zrealizujemy za rok;) Madzia, Andrzej, pokłony ogromne za organizację, że się Wam chce, że to tak super wychodzi:)
Za rok na pewno będziemy!:)(WCZESNIEJ:twisted:), jeszcze tylko nie wiem, czy bardziej będę uczestnikiem spacerującym i gubiącym się w okolicznych lasach, czy uczestnikiem kóry będzie czekał na mecie z szampanem 8) (bo wieść gminna niesie,że niektórzy wybrali taką formę aktywnej rekreacji;) )

Witek 26-09-2011 11:21

Quote:

Originally Posted by Bajka (Bericht 405879)
bo wieść gminna niesie,że niektórzy wybrali taką formę aktywnej rekreacji;)

A jeszcze inny bardzo aktywnie konsumowali ciasta wszelakie :lol:

Galicja 26-09-2011 12:16

Tak, zawody były BARDZO męczoące ;)

https://lh5.googleusercontent.com/-E.../warpiknik.JPG

Gipson 26-09-2011 13:03

Quote:

Originally Posted by Bajka (Bericht 405879)
Dojechaliśmy WRESZCIE na miejsce jakąś zupełnie ciemną nocą po licznych przebojach tego dnia...:/

To i tak się chwali, bo nam dzień wcześniej nie udało się dojechać. Zawiesiliśmy się w lesie i nie mogliśmy wyjechać. Ok 24 obudziliśmy Jacka, który przyszedł po nas razem z ekipą ratunkową w składzie: Jacek, MagdaW i dwóch alpinistów. Doszliśmy do obozowiska pieszo z bagażami w rękach. Samochód został sam w lesie i dopiero następnego dnia Witek nas wyciągnął.

GRABA 26-09-2011 19:39

Quote:

Originally Posted by trunksia&witgor (Bericht 405898)
A jeszcze inny bardzo aktywnie konsumowali ciasta wszelakie :lol:

nooo, Grabowski, to pół dnia mi truł o tym czekoladowym z orzeszkiem8)8):roll:

Galicja 26-09-2011 20:20

Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 405992)
nooo, Grabowski, to pół dnia mi truł o tym czekoladowym z orzeszkiem8)8):roll:

ale to był piernik :oops:

Spider 26-09-2011 20:25

Quote:

Originally Posted by Rybka (Bericht 405842)

Oj oj oj ciężko rano było wstać, pedału gazu wogule nie czułem a mięśnie wszystkie, w pracy poruszałem się jak emeryt :lol::lol::lol: a
na zaprawke po pracy skosiłem działeczkę i jest lepiej ;-) dużo lepiej ;-)

Przeżycia i atmosfera - Bezcenne - Okolica przepiekna

To ja pisałem :) Tomek Spider - Team Czakram

GRABA 26-09-2011 20:35

Quote:

Originally Posted by Galicja (Bericht 405999)
ale to był piernik :oops:

Z pewnością pychota:) Z wys. prawie 2 m, to wszystko wygląda inaczej....
nawet pewnie ja wypadam jako Wenus z Milo (czy jak to tam było) hehe:)

Wonderfull Wolf ES 28-09-2011 22:38

A więc W.A.R 2011 widziany moimi oczami tutaj:

https://picasaweb.google.com/102158766881570011927/WAR2011DolinaBedkowska?authkey=Gv1sRgCK_xy_mHsdCZ-QE

a to jedna z moich ulubionych fotek :)

https://lh3.googleusercontent.com/-N...s720/bieg3.JPG

Gaga 28-09-2011 22:44

Tańce w wąwozie?;)
link nie rabotajet:(

Wonderfull Wolf ES 28-09-2011 22:46

ten powinien działać:

https://picasaweb.google.com/1021587...K_xy_mHsdCZ-QE

Gaga 28-09-2011 23:02

Oooo Pawle! Za takie obfocenie rodzinki kochanej to ja nie wiem co Ci się należy :) :gent

Wonderfull Wolf ES 28-09-2011 23:04

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 406628)
Oooo Pawle! Za takie obfocenie rodzinki kochanej to ja nie wiem co Ci się należy :) :gent

Rodzinka piękna więc to sama przyjemność była :) Shei i Sharn podbili moje serce :)

Gipson 28-09-2011 23:52

Quote:

Originally Posted by Wonderfull Wolf ES (Bericht 406618)

Ale fajny TOWAR...

To pisałam ja: sexi blondyneczka, ksywa 90/60/90

Rybka 29-09-2011 00:26

Quote:

Originally Posted by Wonderfull Wolf ES (Bericht 406629)
Rodzinka piękna więc to sama przyjemność była :) Shei i Sharn podbili moje serce :)

Jeszcze Zygzakowy do rodzinki naszej szanownej należy, z resztą też uwieczniony przez Ciebie :)
A za komplement Szejkowski dziękuje!
Na drugiej fotce w albumie faktycznie jest Szejutek ale razem z moją tylną częścią na drugim planie :twisted: Na pierwszym planie jest Uruk, któremu Beata zamiast zwykłej karmy drożdże dawała i chłopak wyrósł do samego nieba :)

All times are GMT +2. The time now is 05:21.