![]() |
Zack - Eden Seveu
1 Attachment(s)
Dzień dobry! Przedstawiam Zack'a z Eden Severu, który zamieszkał w Krakowie. Chętnie więcej bym się rozpisał ale coś właśnie obgryza mi stopy.
:rock_3 Pozdrawiam, Gregor |
Witamy, witamy :)
Piękny! Życzę pieskowi aby się dobrze chował a właścicielowi duuużo cierpliwości :) |
No to teraz oficjalnie - witamy serdecznie przyrodniego braciszka :)!!!! niech zdrowo rośnie, szybko przechodzi kwarantanne i spacer jakiś gdzieś się zorganizuje :)
|
Super! Mamy następnego krakowiaka:):)A już jesteście na etapie spacerowym, czy na razie kwarantannowym?
Życzymy niech się Wam jak najlepiej układa wspólnie:) Póki co od początku roku w Kr. 4 nowe burki:rock_3 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
o... superaśnie :) zapraszamy po kwarantannie na wspólny spacerek!!!
Pozdrawia Anka z Bystrą :) |
Witamy!! i czekamy na spacer :)
|
Quote:
Również pozdrawiamy nowe cztery łapki i do zobaczenia. |
Kwarantanna strasznie się dłuży..Coś o tym wiemy:)
Pozdrawiamy ciepło! |
Zyczymy udanego zycia :)
|
Witajcie ;)
|
nastepny szczeniaczek do obśliniania :twisted: hurrra!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Jak będziesz w okolicach to daj znać. |
Quote:
Dużo wytrwałości i stanowczości w wychowaniu życzę:) Noo, ale śląskie wystawki w tym roku jeszcze dacie radę zaliczyć? To pewnie malucha zobaczę w realu:p |
Quote:
|
Quote:
PS Gipson, Paweł od Wondery, napisałam Wam PW, żeby OT-ów nie robić w wątku Zacka:) |
Quote:
i kto wie co z Pańciem będzie - czarny żarcik:) hehe Nie bój.... tylko posadź szybko rosnące drzewa żeby było gdzie uciekać:p:p:p:p Jak chcesz szczoteczkę na badanie DM, które jeszcze jest za free, to pisz mi adres na priv lub [email protected], a prześlę Ci z instrukcją "jak i co":) |
Witajcie !!!
Jeśli masz jeszcze aparat;-) to ja poproszę o nowe zdjęcia :p |
1 Attachment(s)
taaak... jeszcze mam.
Krowę już zjadł, zostało jeszcze ucho... |
Zack po słynnym asystencie w Bones ?... :rock_3
|
Quote:
|
Aha.... 8)
|
Spacery
Hej, chodzimy już na spacery! Na razie poznajemy jakieś nerwowe owczarki, wiec chętnie poznalibyśmy jakieś burasy.
Poza tym zrobilismy sobie badanie DM / dziekuję Agnieszko :) / i wynik wyszedł N/N pozdrawiam :) http://www.facebook.com/pages/Zack-M...47208625364069 |
A ja miałam kilka dni temu przyjemność spotkać się z Zackiem na Błoniach :D
Przez te lata wyczekiwania wyrobił mi się w oczach super czuły radar na wilczaki, więc wypatrzyłam go niemal z drugiego końca i goniłam biednych właścicieli, żeby spytać z jakiej hodowli to psiak :lol: Piesek jest naprawdę uroczy i ciekawy świata. Mam nadzieję że będziemy częściej spotykać się na spacerach :) Pozdrawiam. |
Halo, nie mam pewności, czy wiadomosc na facebooku została odczytana, więc piszę dla pewności jeszcze tu.....
Zapraszamy w niedzielę o 14 na spacer :) Odwiedza nas siostra Bystrej: Babne'a oraz wstępnie przybycie zdeklarował także brat Beryl wraz ze swym Paniostwem. Możemy się spotkać koło nas w stadninie lub na polach przy Bobrzyńskiego lub jesli masz/macie lepszy pomysł to czekam na propozycje. (zastrzegam tylko, że nie jestem zmotoryzowana) Pozdr Anka i Bystrą :) |
Quote:
|
Quote:
ps. Z niusów obsikaliśmy jakiś wypasiony dywan. ps. 607658800 :) |
Quote:
Mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy :rock_3 |
[quote=Gregor;409592]ojoj! a my własnie wrociliśmy z zamku Czocha. nie bylismy kompletnie w sieci. bardzo załujemy.
ps. Z niusów obsikaliśmy jakiś wypasiony dywan. ps. 607658800 :)[/QUOTE no właśnie... zapomniałam numer zapisać wcześniej i dziś chciałam zadzwonić i oczywiście uaktywniła się w odpowiednim czasie złośliwość rzeczy martwych i wolfdog dziś przed południem wysiadł... kolejny grupowy spacer wstępnie planowany jest za dwa tygodnie ;) a jeśli macie ochotę kiedykolwiek indziej to my (ja z Bystrą) możemy codziennie po 16 :) |
:)
1 Attachment(s)
:) przyszło!
|
Gratulacje!!!! :)
|
Quote:
Fajny kolorowy papierek:) |
Quote:
|
Gratuacje!
Biorąc pod uwagę sytuację związku na Węgrzech ranga Waszego dyplomu wzrasta :) Moze byc jednym z ostatnich ;) |
Gratulacje :)
|
My też dołączamy się do gratulacji dla kolegi "z podwórka" :)
|
I przyszło! :D
1 Attachment(s)
Młodzieżowy Champion Polski! :)
|
hehehehe:) Brawo!:) To teraz się zaczyna zbieractwo do dużego ChPL:)
|
gratulacje :) !!!!!!
|
Super :) gratulacje:)
|
Dziękujemy! Oblewamy! Zapraszamy! :)
|
Dr. Siembieda mówi: Zack Eden severu, brak dysplazji! A!
|
Super wiadomość, gratulacje :)
|
Gratulacje i od nas dla Zacka!:)
|
Gratulacje i od nas!!! :)
|
super!!! gratulacje i od nas:)!!
|
Gratulacje i od nas!!!:p
|
All times are GMT +2. The time now is 14:13. |