![]() |
To jakas czarna seria....
['] dla Atana Jantarowa Wataha... :(
|
Ojej, co się dzieje z tymi naszymi wilkami... Współczuje, taki młody chłopak był...
|
jakies cholerne zniwa :evil:
Wspolczujemy... |
Co sie dzieje z tym parszywym swiatem , najgorsze ze nie ma odpowiednich slow by pocieszyc po takiej stracie, strasznie wspolczujemy
|
Kurcze, kolejny?? :( przecież to młode psiska :(
Bardzo mi przykro :( |
Quote:
Ale z drugiej strony (choć może dopiero jak troszkę czas podleczy rany). To bardzo bym chciała żeby powstał temat o tej chorobie. Tj, jakie były objawy itd. Czy można wcześniej zrobić jakieś badania... |
Cholera jasna, co się ostatnio dzieje [*] dla Atana ( [*] jeszcze jedna dla Amby):(
|
O Boże znowu? Taki młody pies. Współczujemy, trzymajcie się.
|
Az się wierzyć nie chce...:( to jakaś czarna seria...:(
|
Bardzo przykro... współczuję [*]
|
Współczujemy :( :(
|
Żal serce ściska........:candle
|
O cholera.... [']...:(
na to samo chorował ??? |
Skręt żołądka :(
|
Brak słów....:( serdecznie współczujemy :cry:
Zaczynam sie przygladac naszym burym,człowiek juz powoli fiksuje ,tyle strasznych wiadomosci w tym samym niemal czasie daje do myslenia:( |
Quote:
Ja mam tak samo... współczuje ogromnie i tak się zastanawiam - wcześniej brałem to jako przewrażliwienie - że decyzja o badaniach kontrolnych psa jest jednak słuszna, bo niby zdrowa rasa, ale nigdy nic nie wiadomo...:( |
Straszne wieści!!!!!! Współczujemy!!!!!!
|
['] dla Beau Isabeau - wczoraj dolaczyla do braciszka Juzia...
Jeszcze 4 dni temu szalala wesolo z reszta stadka... |
Przykre... :(
Tak szybko... |
Jak przykro.......... Za szybko .........
Co sie dzieje?? |
:( :( :( :(
Współczujemy bardzo. Oczywiście nigdy jej nie widziałam w realu, ale naoglądałam się sporo jej zdjęć; piękna to była sucz. Bardzo przykro. :( |
przykre to ... :(
|
Ale smutno :( Taka piękna, elegancka i sympatyczna suńka[*][*][*]
|
Bardzo przykro :(
|
Wyrazy współczucia:cry:
|
Smutne wiadomosci,przykro nam:cry:
|
Ojj...smutne wieści i znów zdecydowanie zbyt wcześnie:(
|
Przykro mi. Wyrazy wspolczucia.
|
Quote:
|
[*] :cry:
Znów smutne wiadomości... |
bardzo współczujemy,zbyt wcześnie suńka odeszła :(. To bardzo smutne
|
Była piękna.... Bardzo żal :(
|
Przykro mi bardzo...
|
zastanawiałam się gdzie to zamieścić, najlepiej chyba tutaj...Kilka dni temu odeszła bardzo nagle i zdecydowanie zbyt szybko Fenka (ALCHEMILLA Wilk z baśni). Aniu,Wojtku, bardzo współczujemy, jesteśmy z Wami...
http://img27.imageshack.us/img27/2460/su2ku.jpg |
Bardzo wszystkim współczuję... Co się ostatnio dzieje? Tyle wilczaków (bardzo często młodych) odchodzi... :cry:
|
Wspolczuje, duzo sily by przejsc przez te najgorsze dni.
|
paskudny los :( Bardzo nam przykro....
|
Boże :heul łzy same cisną się do oczu, nie ma słów żeby wyrazić co się czuje, zwłaszcza że spotkałam się z tą kruszynką. Ania, Wojtek trzymajcie się :cry:
|
:cry: przykre ,niesprawiedliwe,za wcześnie,smutno i żal [*]
|
Mi również strasznie przykro... :(
|
Aga, tak nam przykro :(
|
Strasznie przykra wiadomość, współczujemy.... Co się stało?
|
k........!!!! pip. A oni tak się z niej cieszyli... Maleństwo śliczne:( bardzo Wam współczuję i Aguśka Tobie jako hodowczyni, wiem jak to boli!!!!!
Niech ktoś już zakończy ten paskudny rok!!!!!!!!!!! P.S. Aguś doczytałam na stronce o gwiazdeczce, to prawda!!!!!!! Unku też swoją ma... |
Przykro bardzo :(
współczuję... |
„A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. Co wtedy?
- Nic wielkiego. - zapewnił go Puchatek. - Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika.” straszny rok... :( :( |
Współczujemy [']
|
Bardzo nam przykro:(
|
Wspolczucia :(
A juz myslalam, ze ten rok juz sie skonczyl... |
Los jest bardzo parszywy. Nikomu nie życzę takich doświadczeń, i tego co czujemy wszyscy w tej chwili:
Jak już niektórzy wiedzą, wczoraj odeszła Sabaka (Archangelica Wilk z baśni)… Sprawę jej choroby pewnie większość z Was już zna, bo z wieloma z Was rozmawiałam chociażby w kwestii poszukiwania lekarza specjalisty. Pomimo ogromnej walki prowadzonej o jej życie, nie można było zrobić już nic więcej… Cholernie współczujemy Łukaszowi i Adze no i Ani i Wojtkowi, z którymi młoda była ostatni ponad miesiąc i którym nie wiem jak dziękować za opiekę nad nią i to wszytko co dla niej zrobili. Jeśli ktoś z Was chciałby się dowiedzieć czegoś więcej, to proszę pisać do mnie na priv czy maila, czy gadu. Na prawdę, temat nie jest z cyklu "temat tabu". W żadnym razie. PS.Niestety od prawie miesiąca mam telefon niedziałający, więc jestem dostępna tylko internetowo. |
Ojej !!! Strasznie przykre wiadomości o Sabace :(miałam okazję Ją poznać ,fajna psina .Szkoda że już jej z nami nie ma :(.Współczuję włascicielom i hodowcy ,kochani trzymajcie się !!!! Spiderka
|
Wierzyłam, że będzie dobrze :( Aga naprawdę nie wiem co napisać, tak bardzo mi przykro :(
|
Bardzo, bardzo smutna wiadomość:( Niech aniołek biega sobie teraz po tęczowych łąkach.....:candle
|
Agnieszko, bardzo mi przykro...
Czy możesz napisać dla niewtajemniczonych, co się stało, z jaką chorobą walczyliście? |
Quote:
|
... :( trzymajcie się!! :(
|
Bardzo nam przykro :( trzymajcie się[*][*][*]
|
wieeeelka przykrosc, szczegolnie, jak odchodzi taki młodziak :(
wspolczuje... |
Wspolczuje... :(
|
Bardzo smutne. Trzymajcie się, taka młodziutka sunieczka....
|
Smutno... Bardzo współczujemy.
|
[']
Słów brak.... |
wyrazy współczucia :cry:
|
Przykro nam to strasznie smutne :(
|
Bardzo przykro :(
Co się ostatnio dzieje z tymi wilczakami? Tyle mlodych psów odchodzi... |
Przykro nam bardzo:cry:
|
Niedawno odeszla Ambra Vlci nadeje (30.10)... Kolejna z rowniesniczek Boltona... Dozyla pieknego wieku 14 lat...
['] |
All times are GMT +2. The time now is 22:13. |