![]() |
Co nadelíte vlčím kožíškům pod stromeček :-)
My nadělíme jako štědrovečerní večeři tuňáka (kapra nebrat kostičky) a dáreček dostane nějakou hračku na kousání a pamlsky :-) a co nadělíte vy třeba bude lepší inspirace. Jen mám strach z venkovních světýlek na stromečku nevím jestli vydrží budu je muset zavěsit hodně hodně vysoko ;)
|
Kompletne vybavenie na dogtrekking :)
Alebo je to skor darcek pre panickov?:rock_3 |
Jelikož se mi už téměř rok o hračky nezajímá, tak to bude možná jen veliká kost z buvolí kůže, aby mu to naše jídlo nebylo líto... :twisted: ale pokud objevím nějakou nadějnou hračku, tak snad i tu 8)
Večeři mu měnit nebudu a snad nenapadne ani sousedy mu přilepšit na dvorek, než se vrátíme od babičky a dědy. Minulé Vánoce mě budil s nočním průjmem... :ehmmm |
nový pelech a velkou kost:rock_3
|
Jasně že nějakou pořádnou ňamku, kosti nebo masíčko, nic jinýho těm našim materialistům neudělá takovou radost!!;-)
|
Ja plne doufam v nadeleni boudy a kotce..:lol: neb uz je fakt nacase.. :wolf
|
Naše smečka je tradičně u štědrovečerní večeře spolu, takže to je pro Nancy, Alfu a Danyho největší potěšení, když jim padají ze stolu dobrůtky :lol:.
|
ten pelech neni spatny napad,nemate nekdo tip na opravdu velke a opravdu mekke? jinak asi bud syrovyho lososa,pokud ho budeme mit i my ke kaprovi a asi nejakou poradnou morkovou kost a mozna i nejakou hracku,kterou stejne hned znici a uz si ji pak nebude vsimat,tak kupuju plysaky ze sekace,ty ze zverimaxu jsou zbytecny luxus,vzhledem k cene a zivotnosti:x
|
Vánoční čas Rakša pozná podle pamlsků... připálené, liché, polámané, jinak nepovedené cukroví:)
Jo a ty světlíčka na stromeček, doporučuji je dát fakt vysoko. Loni nám je sežrala, asi chtěla vypadat takhle: http://thevibe.socialvibe.com/wp-con...mast-light.jpg |
Quote:
|
Quote:
|
to by musela prehltnut aspon 500w reflektor - netvrdim ze to nejde;-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
U nás světílka na zahradě asi letos nebudou, jelikož přímo před "vánoční jalovec" byl postaven psí kotec, takže svíčičky by viděli tak maximálně sýkorky z vedlejšího rododendronu, nebo sousedi, když by si stoupli těsně k plotu a trochu vykroutili hlavu za roh kotce:D
Pod stromek zvažuji nové vodítko místo toho, co rozkousal, nebo pořádný koš, aby už žádné nerozkousal:) Hm, možná asi obojí a ještě to pojistíme nějakým řetězem na uvázání, až zase budeme příště spát pod širákem... vodítka na jedno použití se celkem prodraží:D Kotec i dogtrekovou výbavu už dávno máme a nový pelech dostal nedávno, dobroty dostává pořád a připálené a polámané cukrový sežeru sama:D Takže Dingo asi bude mít houby Vánoce, chudák;) Kapr mu beztak nechutná:D |
Chudák můj malej, dostane náhubek a řetěz :roll: :lol::lol::lol:
|
Quote:
|
No, když se všechno podaří (držte palce), tak naši šediváci dostanou bezkonkurenční dárek: velikou zahradu. A méďa nádavkem ještě slečnu.
|
Quote:
|
Quote:
Ale ne, když už mu pořád peču nějaké sušenky na pamlsky, tak mu možná zkusím vyrobit nějakou vánoční verzi... třeba to ocení a zlepší si přivolání;) Jo, uleželou rybičku by ocenil taky, akorát jinak, než k jídlu:D Dneska slaví své první narozeniny, chudák je asi slaví sám doma v kotci... ale tak ho snad aspoň páníček vzal na pořádnou procházku a panička mu za to určitě něco dobrého přiveze!:) |
myslím že v bezkonkurenčnosti dárku šediváčkovi budu konkurovat Lence, jenom trochu naopak. Tyhle Vánoce strávime s mým vlčím miláčkem konečně spolu, jelikož minulej rok to nevyšlo. Myslím, že to bude pro oba ten nekrásnější dárek (tedy pro mně určitě). A nějaké ty maškrty a dárky budou jen ozdobou na přilepšení :roll:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Rybicku ulezelou samostatne chodici...resp visici na stromecku - to nie su vianoce ale kazdorocna pozaplavova realita v devinskej novej vsi (aj ked sa zase da povedat ze to su vianoce pre psov ;-) )
|
Není nad milého a přítulného pejska, vonícího dobře odleželou rybičkou. Případně ale přijde vhod i kobylinec, jak jsem se přesvědčil letos zjara. Já dostanu nadělen přímo vlčí kožíšek. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Je ukaz foto stenoucha.....kvetinac muzes taky;-) jinak pelisek co se mi libi jsem zatim nesehnala,takze to pocka.Koncem ledna ma 4.te narozeniny,tak dort bude az pak.Ale nemam narocneho psa,protoze si myslim,ze.nejvetsi radost by ji asi udelalo dobre ulezele lidske ho...o. Mam ji rada,ale odcamcad pocamcad:twisted:
|
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000513626436
Tady jsou nějaký. Nechápu, jak se ďábel do toho vlčího kožichu dostal :evil:. Prokousla mi prst. Zkusil jsem jí dát kousíček syrových jater. Koukal jsem na ni jak oždíbává kostičku a řekl jsem si, že kosti přece žerou psi, ona by měla spíš jít po masu. Šla, včetně ruky. :lol: |
Lenko, to je super zpráva, že by se zadařilo? Držím palce ať Vám to vyjde!!!! Hlavně nezakřiknout.
Já hafanům kupuji tradičně od jedné nejmenované firmy co začíná Veta a končí Mix každému tu velkou sušenou hovězí nohu a největší žvejkací kost ze sušené kůže. |
Quote:
|
To mám, mám velký zdroj velkých syrových kostí, takže jim musím naježit něco co normálně nemívají.
|
Quote:
|
Quote:
Tajné vlčí stezky... :lol: |
Tak je po nadílce Besta se ráno postila (nevím jestli viděla zlaté prasátko) dostala rýži a nastrouhané jablíčko a mrkev večer jako dárek pod stromeček si vysloužila hovězí kost tak velkou že ji sotva unesla :) a jako štědrovečerní večeři měla ovesné vločky s tuňákem ve vlastní štávě takže měla vcelku pestrý jidelníček;-)
|
my jsme nakonec darky zrusili, dostala jen zvykaci slachu,tech jsem ale koupila cely balicek,takze uz ji mela den predtim.Jinak mela lososa....
|
Naše potvůrka měla průjem, protožejí nejedou štěněcí granulky, zato ty pro dospělé moc ráda. Dostala rýži se sýrem a lososem a podle toho co při tom vydávala za zvuky, jí asi chutnalo.
|
http://imb.lide.cz/lide_photo_big/20...jpg?type=fresh
Bolt dostal játrové "cukroví". Tedy postupně dostává :) Jako hračku jsem mu koupila kokosový ořech, ale zatím ho máme jako dekoraci asi do Silvestra. Včera mu kromě jídla stačila kost z buvolí kůže podle mého úsudku, on s tím pochopitelně nesouhlasil a dával to jasně najevo večer. :twisted: |
U nás nakonec byla hostina:oD Pro vlka i potkany jsem upekla "zvířecí linecké cukroví", jelikož různé sušenky naslano (játrové, sýrové apod.) mu peču pořád na pamlsky, tak aby měl změnu. A k večeři dostal kapří hlavu a další zbytky a "bramborový salát" (vařenou zeleninu a vajíčko). Cukroví prý dobré, zelenina taky fajn, ale kapra odmítl, nesežral ani kus, jen mi tu hlavu přinesl na uvítanou, když jsem si pro něj šla do kotce:D Tak dostali kus potkani, těm teda jel... a pak kdo je tu šelma:) Pod stromkem neměl ani náhubek ani řetěz, jak jsem vyhrožovala, ale nakonec novou misku na vodu a šlachu a ucho, které si sám rozbalil a byl z toho ohromě nadšený, takže asi dobrý:) Ještě má slíbené další dárky, v lednu nakoupíme na výstavě, tak bude mít ještě dodatečné Vánoce:D
|
nevim jak u ostatnich vlkoidu,ale u nas jina ryba nez losos (kupuju v masopropsy kilovku asi za 60 kc,je to na kousky nakrajeny a to ji teda smakuje), je fuj...z kapri hlavy jsme delali polivku,tu bych ji stejne nedala:) kdysi pradavno jsem ji koupila odrezky z lososa a byla tam cela hlava a ja pod dojmem jakehosi prirodovedneho dokumentu,kde vlci pozirali s radosti prave lososi hlavy jsem ji ji dala.Bylo leto a kdyz uz se druhym dnem povalovala na balkone jen tak lehce ozizlana,byla ji odebrana a vyhozena. Od te doby jsem to uz nezkousela...
a verze bramb.salatu pro psy me nenapadla.varene brambory,zelenina a vajicko by se mozna setkala s uspechem.... |
Já nikdy neměla problém, že by něco nechtěl sežrat. Spíš naopak jsem měla opačný problém, aby všechno sežrat nechtěl. Z kapřích hlav je nadšený, i když poprvé byl zpočátku z té "slizké věci" mírně nejistý, ale žravost je žravost...na jednu stranu i trošku výhoda při krmení
|
All times are GMT +2. The time now is 08:53. |