![]() |
MWPR Katowice 16-18.03.2012
Kto się wybiera ? :hand
My będziemy na pewno, stoję tylko przed dylematem, do której klasy zgłosić Baldura : młodzieży czy pośredniej :ehmmm |
się wybieram... :)
|
My najprawdopodobniej też będziemy! Ostatnia wystawa w klasie szczeniąt :)
|
Quote:
|
Quote:
|
A jaka to ta czwarta klasa?
|
My też się zgłaszamy, ale po poczytaniu wątku o wystawie sztocholmskiej nie bardzo mi się chce potem wysłuchiwać Witka...
No ale myślę, że przynajmniej ekipa dopisze, skoro sędzia będzie do bani :) |
Quote:
|
Ja też będę:p
P.S. Przypominam, że opłaty wniesione po terminie i w dniu wystawy, to tylko 180zł. |
Graba chyba jednak zasady zostają te same jak co roku... ;)
O wysokości opłaty decyduje data wpływu zgłoszenia do Oddziału Katowice, pod warunkiem uiszczenia opłaty do dnia 15.03.2012. Później opłata wynosi 180 zł za każdego psa. |
Quote:
A dziś pani w zk raczyła poinstruować mnie jak sprawa opłat w tym roku wygląda:) |
A ja już 3 lata pod rząd zgłaszam w pierwszym terminie a płacę z opoźnieniem, ale przed wystawą ;) I co roku działa ten system :)
|
Quote:
no tak ale jak zapłacisz przed podanym terminem, to liczy się po kwocie wyznaczonej dla terminu pierwszego - będzie sporo "nowych", więc warto przypomnieć:p |
Trzeba zdążyć wysłać zgłoszenie w I terminie, a zapłacić można kwotę z I terminu do 15 marca :)
|
Quote:
No i jak ładnie (czytelnie) przełożyłaś mojego posta:p |
hihihihihihi :lol:
zobaczymy, może też się pojawię :) |
Quote:
Tam będzie wysyp maluszków - jak się nie rozmyślą ludziska:) |
Czas pokaże, czy będziemy :)
|
Nas chyba nie będzie, bo za daleko i dalej nie mamy rodowodu... :(
|
My mamy plan przyjechać z dziewczynkami :lol: o ile jakiś suprise nie wyskoczy. Więc pozdrowionka i do miłego widzenia się w K-cach.Czakram& Diablica Galicyjski Wilk & spiderka:twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ja bym zglosiła do posredniej by sprobowac zaczac Ch. a nawet Intch :) niech juz sobie czas odstepu miedzy wnioskami leci! Ewentualnie nastepnym razem wrocic do mlodziezy by pobiegac w BIS junior (bo to chyba jedyny powod by ten pies biegal w mlodziezy ;) )
|
My wstępnie też chcemy jechać, więc do zobaczenia :)
|
Quote:
Więc Baldurowi nie ubędzie, a inny może zyska i będzie miło. |
Quote:
To pisałem ja Witek |
Quote:
|
Quote:
Dlatego zastanawiam się do której z ''dorosłych'' klas zgłosić Baldura, i mam poważny problem z decyzją :? |
My myślimy czy być, ale jeszcze nie wiem, bo tydzień później marcowa Nitra...Kurcze, jak by się tak dało czas naciągnąć i wszędzie zdążyć gdzie się chce:):):)
|
Quote:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
No to coś czuję, że Wit może już kompletnie mi zbojkotować wystawy:?
|
Quote:
Witek umówmy się w sobotę na piwo!!! :D:D:D |
U nas już wiadomo - Lulu zgłoszona do championów:)Do zobaczenia! Chwalić się, kto się jeszcze wybiera:)
|
Hej;), my też jedziemy do Katowic, Bachunio planuje debiut w młodzeży...
|
Quote:
A jeszcze niedawno byl taki malutki. |
Quote:
Jestem zaskoczona nie mniej niż Gipson:D A może Bachunio spotka się z rodzeństwem? Aga-wiesz coś o planach dzieciaczków? |
Quote:
|
Quote:
|
my będziemy w pośredniej :-) duużo nas będzie :-)
|
Quote:
|
no tak, zapisałam do młodzieży ale zamieniłam, udało się.. zwłaszcza, że już jedną międzynarodową mamy w młodzieży wygraną ;-)
nie gniewaj się :P |
No i obu chłopakom życzymy wygranej ex aequo :)
|
Quote:
przeciez to Wasz Championat... :) |
Quote:
|
Będziemy z dziewczynkami:p.Miło będzie Was wszystkich spotkać:p:p:p.Do zobaczenia,Spiderka & Czakram& Diablica Galicyjski Wilk
|
Quote:
|
Gipson a już nie czas się zapisać? :P
|
dzisiaj ostatni dzien, ale oni zwykle przedluzaja zapisy. Tyle ze kosztuje wiecej
|
no to przyznawać się kto jeszcze zapisany :-)
|
Baldur zgłoszony ... w otwartej ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
EDIT- myślałam, że Dark jednak w młodzieży :) |
Quote:
ale championat w Polsce mozna zrobic naprawde dosyc latwo - na przyklad Bies - pies dla koneserów, niekonwencjonalny głownie z racji umaszczenia - i co? i tez moze miec 3 cewuce. Albo on jest tako pikny jako cud, alb championat naprawde mozna sobie wyjezdzic :twisted: PS. Gwoli scislosci Biesiak ma 5 cewuców :) |
Quote:
|
Dark w pośredniej :-)
|
Quote:
to u nas pech jakiś, raz dostał pierwszą lokatę i doskonałą i nie dostał zwycięzcy młodzieży :/ a drugim razem wszystkie 3 psy w młodzieży dostały bdb... wGłogowie pierwszy raz nam się udało .. |
Oj bo ten młodzieżowy jakiś taki ograniczony czasowo, czasem data urodzenia przeszkadza. na szczęście, manie lub niemanie tego młodzieżowego na urodę nie wpływa:)
|
Quote:
|
W tym roku nas nie będzie, choć Katowice miały być naszym stałym punktem. Miło wspominam katowickie wystawy a rok temu Preścik zaliczył w Spodku bardzo udany debiut- tym bardziej żałuję, że w tym roku nas zabraknie. Niestety sprawy się pokomplikowały i wypadamy z wystaw przynajmniej do lata. Powodzenia wszystkim, przede wszystkim bawcie się dobrze. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
To bardzo fair z Twojej strony. Skoro pies zgarnął w danej klasie wszystko co mógł to dajmy pozdobywać innym :) Nam od tego nie ubędzie, a inni właściciele będą mieli łatwiej. W końcu każdy kto wystawia robi to m. in. dla tytułów :) Jagoda- nie poddawajcie się! Do maja mnóstwo czasu, trzy zw.mł. z tym przystojniakiem na pewno zrobicie! |
Chantalka w Katowicach nie biega - zatem otwarta jest otwarta:p
ironia taka jest, że u tego sędziego biegam z psem w piątek... - zatem zobaczymy |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
No to się skusiłam ;)
|
A my debiut w młodzieży. Jak zwykle zgłoszeni w ostatnim możliwym momencie.
|
Do Katowic zgłoszone 33 wilczaki 8) :sweetCyberM
|
Quote:
|
O kurcze! Ale wysyp. :twisted: W sumie to teraz jeszcze bardziej zazdraszczam, że mnie nie będzie...
|
Taka stawka w Spodku...Szkoda, że bez nas. :( Powodzenia, a przede wszystkim dobrej zabawy! :)
|
Ale się napatrzę:) fajnie bardzo, że tyle psiaków będzie!
P.S. Ponieważ mogę edytować, to koniecznie muszę to wkleić: GAJ z Udoli Ticha Agía Illiás Norský vlk Ammy Smečka Baron *tu nie jestem pewna czy o csv idzie CELEB Jantarowa Wataha, AMBER WOLF z Peronowki, GINKA II od Uhoste, CADETTE Jantarowa Wataha ZACK Eden Severu DECLAN Wilk z Polskiego Dworu ENID Wilk z Polskiego Dworu Baladin Arqeva GRAN ROJO CORAZON Atropa Bella Donna BALDUR Braterstwo Wilczaków Astarte Lupus Ardor Brit z Novobělské kotliny LARSON DAR WILKA BACHUS Dar Wilka CLAIR DE LUNE Srdcerváč Baruch Wilczy Duch BERYL BARIA'IL Wilczy Duch EVERETT Wilk z Polskiego Dworu ATTIS Jantarowa Wataha Tannin z Peronówki Eetee II od Uhoste CELMIN WELKOSCYRZ ANCZER WELKOSCYRZ ZAJEFAJNIE!!!!!! POZNAM ANCZERA:)!!! - oczywiście na dzieci też się cieszę:) nie wiem jakich psiaków jeszcze brakuje, bo ledwie widzę na oczy:) |
No, Graba, i tak naliczylas wiecej niz ja, ale nadal brakuje 7 do tych 33... Mlodziez bedzie jeszcze liczniejsza niz w Kielcach :p
aha, Attis JW to chyba sarlosek, nie csv, wiec brakuje 8 :) PS. Anczerek jest psistojny, nie zawiedziesz sie na naszym przyrodnim braciszku :))) |
Quote:
GRAN ROSA AMIGA Atropa Bella Donna Dark Srdcervac Anyż Lunar Wilk z Baśni nadal mam manko na 4 |
Spróbowałam dopasować psy do klas, za ewentualne pomyłki przepraszam ;)
Brakuje mi tylko jednej suczki :) |
Psy
Klasa baby (2) GRAN MILAGRO AZUL Atropa Bella Donna GRAN ROJO CORAZON Atropa Bella Donna Klasa szczeniąt (1) GAJ z Udoli Ticha Klasa młodzieży (9) ANYŻ LUNAR Wilk z Baśni BACHUS Dar Wilka BALADIN Arqeva BARUCH Dar Wilka BERYL BARjA'IL Wilczy Duch BRIT z Novobelske Kotliny EVERETT Wilk z Polskiego Dworu TANNIN z Peronówki ZACK Eden Severu Klasa pośrednia (4) CELEB Jantarowa Wataha CELMIN Welkoscyrz DARK Srdcervac LARSON Dar Wilka Klasa otwarta (2) ANCZER Welkoscyrz BALDUR Braterstwo Wilczaków Klasa championów (1) DECLAN Wilk z Polskiego Dworu Klasa weteranów (1) AMBER WOLF z Peronówki |
SUKI
Klasa baby (5) AKIKO Nemo Me Impune Lacessit DIABLICA Galicyjski Wilk EETEE od Uhoste GINKA II od Uhoste GRAN ROSA AMIGA Atropa Bella Donna Klasa młodzieży (2) AMMY Smecka Baron ENID Wilk z Polskiego Dworu Klasa pośrednia (3) CADETTE Jantarowa Wataha CZAKRAM Galicyjski Wilk ? Klasa otwarta (1) ASTARTE Lupus Ardor Klasa championów (2) AGIA ILLIAS Norsky Vlk CLAIR DE LUNE Srdcervac |
Oj, bedzie sie działo 8)
3mam kciuki za dwa pieski, ktore mi sie baardzo podobaja (no dobra, za trzy) i dwie suczki, j.w. |
My tez 3mamy kciuki za wszystkich i żałujemy, że nas nie będzie. Może uda nam się przybyć do Opola tylko musimy rozwiązać kwestię gdzie zostawić dzieci ;)
|
A może jakiś stadny spacer po wystawie? Ja przyprowadze Aszczure w celach socjalizacyjnych, potem fajnie by bylo moze gdzieś wyskoczyc. W parku jest pare zamaskowanych miejsc, gdzie nikt nie umrze na zawał widząc watahę:)
|
w/g katalogu
PSY: KL. BABY: GRAN MILAGRO AZUL Atropa Bella Donna GRAN ROJO CORAZON Atropa Bella Donna KL. SZCZENIĄT GAJ Z Udoli Ticha KL. MŁODZIEŻY: ANYŻ LUNAR wilk z Baśni BACHUS Dar wilka BARUCH Wilczy Duch BERYL BARIA'IL Wilczy Duch BRIT z Novobelske kotliny CELMIN Welkoscyrz Everett Wilk z Polskiego Dworu TANNIN z Peronówki ZACK Eden Severu KL. POŚREDNIA BALADIN Arqeva CELEB Jantarowa Wataha DARK Srdervac LARSON Dar wilka KL. OTWARTA ANCZER Welkoscyrz BALDUR Braterstwo Wilczaków KL. CHAMPIONÓW DECLAN Wilk z Polskiego Dworu KL. WETERANÓW AMBER WOLF z Peronówki SUKI: kL. BABY: AKIKO Nemo Me Impune Lacessit DIABLICA Galicyjski Wilk EETEE II od Uhoste GINKA II od Uhoste GRAN ROSA AMIGA Atropa Bella Donna KL. Młodzieży AMMY Smecka Baron ENID Wilk z Polskiego Dworu KL. pośrednia ANABELLA LOSTRIS CADETTE Jantarowa Wataha CZAKRAM Galicyjski Wilk KL. OTWARTA Astarte Lupus Ardor KL. CHAMPIONÓW AGIA ILLIAS Norsky vlk CLAIR DE LUNE Srdcerwac P.S. Sorrki za błędy ew.... P.S. 2 - sędzia zwraca uwagę na charakter, budowę i prezentację. Generalnie bardzo przyjemny i nieprzekupny człowiek (ale to już opowiem na miejscu). :) |
AMMY Smecka Baron-chyba o ta chodzi http://www.wolfdog.org/site/pl/dbase/d/17147
będzie kundelek czy to błąd w bazie? edit: chyba jednak blad: http://www.smeckabaron.estranky.cz/c...d-litters.html |
hello folks, is here anybode from Bielsko-Biała or any other town close to czech border who goes to katowice? if yes - please contact me by pm!
we need to take pup from Český Těšín to katowice tomorrow or this sunday... |
Niech ktoś szybko przetłumaczy post Morian, bo my się tu naradzamy, ale troszkę trzeba nam pomocy w zrozumieniu dokładniejszym:)
|
Morian już dostała namiary, ale tłumaczenie:
"Czy jest tu ktyoś z Bielska-Białej lub z innego miasta blisko czeskiej granicy, kto jedzie do Katowic? Jeśli tak-proszę o kontakt na PM. Potrzebujemy zabrać szczeniaczka z Czeskiego Cieszyna jutro lub w tą niedzielę" |
Quote:
|
Gia pomocy w porozumieniu :)ja mogę jutro zabrać szczeniaka i dowieżć go do katowic na wystawe :) tylko tłumacz prosze bo mój ang słaby a zanim sie porozumiam przez tłumacza to wieki miną.
|
Jestem, jestem ;)
|
Morian odp na priv wysłana :)
|
All times are GMT +2. The time now is 06:42. |