![]() |
XX Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych Szczecin
No to przyznawać się kto się wybiera :D
Z tego co wyczytałam w systemie wystawy.net już 5 psiaków zgłoszonych 8) Ja z Narsilem debiut w otwartej, uf zobaczymy co z tego wyjdzie i z kim nam przyjdzie konkurować :lol: |
Urcio pobiegnie ostatni raz w mlodziezy, maly jest to moze, a co;)
|
Bystra będzie w młodzieży :)
|
Xipe będzie też w młodzieży.
|
Quote:
|
Ja mogę wziąć Narsila jakby co ;-)
To pisałam ja, Martyna. |
Quote:
|
Narsilowski ma takie http://juliusk9-sport.pl/szelki-k9-power-rozm-p-67.html rozmiar 1.
|
Quote:
|
Nie ma sprawy, zabiorę je ze sobą :)
Martyna |
Quote:
|
Jadę razem z Agnieszką vel Shaluką, a ona zgłosi jednego lub dwa psy :) i najprawdopodobniej będzie też brat Bystrej - Barchiel.
|
W chlopakach w mlodziezy wiem ze z Urciowatym bedzie biegal na pewno jeden psiak, wiec pewnie to brat Bystrej
|
potwierdzam.ale plan czas napięty.
|
My też się wybieramy:)do zobaczenia:)
|
Tak myslalam, myslalam i wymyslilam ze jednak w Szczecinie Urciowaty bedzie juz w posredniej. I tak nam nie robi roznicy gdzie bedzie biegal bo pewnie final bedzie taki jak zawsze, ale damy spokoj mlodziezy i pobiegniemy ze starszakami, teraz czekamy na potwierdzenie zmiany.
|
Urciowaty juz oficjalnie w posredniej :p, zobaczymy czy cos wykreci :rock_3
Czy ktos bedzie chcial sie wybrac na jakis spacer po wystawie? My zostajemy do niedzieli bo Lolek sie wtedy wystawia, wiec czasu mamy sporo :p |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
No wlasnie tyle psiakow doszlo a nikt sie nie chce pochwalic ze bedzie ?:twisted: |
Xipe chyba trafiła na jakiś suczy niż demograficzny ;) Do Szczecina jak na razie zgłoszonych 13 wilczaków, z tego tylko 3 w sukach. Choć to jeszcze może się zmienić, bo zgłoszenia standardowo przedłużone o kilka dni (do 8. czerwca).
|
Quote:
|
Hmmm skoro jest tak mało suczek, to znaczy że Margo nie przyjeżdza?
|
Quote:
Jesli tak, to ja poprosze duuuzo zdjec, bo nie wiem kiedy chlopaka na zywo zobacze :rock_3 |
No to mamy już spis burych :)
Psy - Dogs Klasa młodzieży - Junior Class 4 Everett Wilk z Polskiego Dworu BARCHIEL WILCZY DUCH ULVAR Lupusek ELLANDER Wilk z Polskiego Dworu Klasa pośrednia - Intermediate Class 3 Gorthan Maugrim Urobach z Peronówki CELMIN WELKOSCYRZ Klasa otwarta - Open Class 2 ANCZER WELKOSCYRZ Centuś Galicyjski Wilk Klasa championów - Champion Class 2 FENRIR BRATERSTWO WILCZAKÓW GISOTSU Crying Wolf Suki - Bitches Klasa młodzieży - Junior Class 2 XIPE z Peronówki BYSTRA BEDALIEL Wilczy Duch Klasa pośrednia - Intermediate Class 1 ENID Wilk z Polskiego Dworu Klasa championów - Champion Class 1 ISHTAR z Peronówki Klasa weteranów - Veteran Class 1 ADHARA Wilk z Polskiego Dworu |
No to jednak mialam nosa zeby przeniesc sie do posredniej :lol: mniej kawalerow na ringu i choc mala szansa na pudlo ;)
A w niedziele Karolek ma swoj debiut w mlodziezy i w koncu po raz pierwszy nie bedzie sam biegal w ringu, mama jest przerazona :lol: |
Co planujecie po wystawie? można by zorganizować jakieś ognisko a przynajmniej spacer... co Wy na to?
Pozdrawiam ;) |
Narsil i Sheytan już się szykują :)
Jak reszta? |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Urcio i Karolek tez gotowi, oczywiscie bardziej do spaceru niz wystawy :rock_3
|
Dupa blada, nas nie będzie bo się nam towarzystwo pochorowało, także życzymy powodzonka!
|
Jeśli w wynikach są jakieś błędy, lub braki to proszę o wybaczenie i korektę ;)
Przy okazji dziękujemy za super spędzony dzień! PS. Mam wyniki Barchiela Wilczego Ducha, więc proszę właściciela o kontakt na prv ;) |
Gratulacje dla wszystkich ;)
Przy okazji pozwoliłam sobie poprawić wyniki z wystawy ;) Bo Najlepszy Junior, w klasie młodzieży nie może dostać CWC ;) |
Gratulacje!!! :)
|
Dziękuję za super spotkanie! Psy wymęczone i szczęśliwe, właśnie odsypiają.
Szczególne brawa dla młodzieżowego szampona- Ullvarka! No i mamy dwóch nowych repów w Pl- Urcio, Narsil- gratulacje :) |
BOBka i nowego szampona gratulujemy, a najmocniej zdobycia uprawnień hodowlanych:) Marti - zróbcie chłopakom imprezkę:)
|
Jeszcze raz, tym razem oficjalnie, ogromne gratulacje dla Ulvarka i jego właścicieli!!! Młodzieżowy champion Polski + BOB!!! Zaszaleliście!! Zwycięstwo szczególnie cieszy w kontekście takiej mocnej konkurencji!!! Dzielny chłopak i cudowni właściciele, którzy wykonali kawał dobrej roboty, (o odległości tej wystawy nawet nie wspomnę). Natalio i Patryku - jesteście wielcy! Bardzo Wam dziękuję za ten wspaniały prezent na rozpoczęcie lata :-)
Quote:
|
Gratulejszyny dla Ulvarka, Urcia i Narsila!!! :happy
|
Wlasnie wrocilismy, gratulujemy i dziekujemy bardzo za super weekend. Przepraszam jeszcze raz za mendziostwo Urcia, w szczegolnosci Sahira, chlopaki siebie niestety nie pokochaly :( ale na szczescie Sahir sobie wiele z tego nie robil :) Urcio chyba postanowil ze bedzie kierownikiem wycieczki i burczec musial na wszystkich, Lupus tez zostal oburczany, ale kiedys bratu odplaci :twisted:
Dziekujemy bardzo Sheytankowi i Narsilkowi za to ze nawet taka lajze jak Urcio potrafia sprowadzic na dobra strone, dawno Urciowaty sie tak nie bawil. Z wystawy jestesmy bardzo zadowoleni, obstawialam raczej ostatnie miejsce, a tu taka niespodzianka :) tym bardziej ze to mama musiala Urcia wystawiac. EDIT: Widzialam ze niektorzy cykali zdjecia czy jest szansa na jakies Urciowego? EDIT 2: dla zainteresowanych Lolek tez dostal 2 miejsce, ocena doskonala, ma super opis, ale sedzia tez napisal ze jest strong size, a mili jamnikowcy stwierdzili ze jest po prostu za gruby :( , trudno sie mowi trzeba ograniczyc Lolkowi zarcie. Quote:
|
Gratki dla Garo :klatsch:drinka
|
My też bardzo dziękujemy za spotkanie :lol: Gratulację dla wszystkich,super towarzystwo ,tylko Garo niepocieszony że tak mało dziewczyn raptem trzy i to obstawione męskim towarzystwem także burczenia było sporo.Nie obyło się bez nerwów bo Garo użądliła pszczoła i trochę mu spuchła łapa ale na szczęście nic mu nie było.
Rybka dzięki za poradę:) No i miałam okazję poznać Karolka i Urcia super chłopaki:) |
Nasze gratulacje a szczegolne dla Urcia,Narsilka i Ulvarka dziewczyny bedea mialy w czym wybierac:pwszystkie chlopaki urodziwe
|
Gratulujemy Garo i mam nadzieje ze z lapki juz schodzi opuchlizna.
Quote:
|
Melduję, że świeżo upieczony mł. champion obojga narodów dotarł już do domu. Przyznam się, że jeszcze parę dni temu nie mogłam się zdecydować czy jechać na tę wystawę. Odległość mnie przerażała. Okazało się jednak, że było warto:) Udało się zakończyć championat w ostatniej chwili. Ulvarek zaprezentował się bez zastrzeżeń, do sędziego był wyjątkowo łaskawy. Zamiast zostać na finały pojechaliśmy świętować na wyspę Wolin. (Pozdrowienia dla Czorta;))
Fajnie było znów zobaczyć tyle burych przystojniaków i panienek:) Dziękujemy za miłe spotkanie i gratulujemy wszystkim, szczególnie Narsilowi. Niestety dla tych, którzy liczyli na zdjęcia nie mam dobrych wiadomości: wyszły koszmarnie. Najbardziej żal mi zdjęć Urcia, bo pięknie pozował. Kilka lepszych wrzucę jutro do galerii. Quote:
http://img513.imageshack.us/img513/2391/dsc7685aa.jpg |
Świetne zdjęcie:lol:no udało mu się jak Xipe wychodziła na ring bo też była obstawiona przez Narsila i Sheytana:lol:
|
Quote:
Avgrunn dziękujemy :)z łapką wszystko w porządku ale stres był. |
My też dziękujemy za mile spędzony czas.
Fotki z wystawy: http://www.wolfdog.org/site/pl/gallery/cat/2/0/4734 Fotki ze spaceru w Puszczy Bukowej: http://www.wolfdog.org/site/pl/gallery/cat/0/2/1699 |
Czy to może jest Urcio?
http://dl.wolfdog.org/temp/1340618743-8850310.jpg |
Jak najbardziej, to przystojniak Urcio :)
|
Tak, to Urcio- przystojniak :) Jest na czym oko zawiesić :)
@jacekjg- nie ma za co- mam nadzieję, że Garowa łapka już w porządku? Przypominam też Piterowi, że mamy opis Barchiela- napisz na PW swój adres to Ci wyślemy pocztą albo spotkamy się jakoś w Szczecinie. |
Quote:
Piękne to młodsze "półrodzeństwo" Łowcy. :love Bardzo mi Elisia w ruchu i z kolorów przypomina. Że też Łowca nigdy, na ŻADNEJ wystawie nie mógł mieć jako - takiego futra... :x :D |
Quote:
Dziekuje tez za super zdjecia, widac na nich dobrze w jakim humorze Smrodziach lazil, caly napompowany hormonami ;) (chociaz sobie pocwiczyl noszenie kaganca bo rzadko go ma na pysku) dopiero w niedziele mu zeszlo i dumnie prezentowal rase, bo jak sie okazalo wiele osob szukalo wilczakow, a spotkalo tylko Urcia;). Dziekuje tez za pozyczenie szelek (juz zamowilismy dla siebie) i za przejmowanie burczka Urcia ode mnie na spacerze. |
Super zdjecie :p Blotna krolewna Xipe :)
http://dl.wolfdog.org/temp/1340614523-7956368.jpg |
dla zwycięsców gratulacje,pozdrowienia dla wszystkich i przykro nam iż nie zostalismy do samego końca ( malutka miała wilekie plany ze swojego psiuńcia ) . Była bardziej niz troszeczkę zawiedziona i chciała uciekać . Spaceru/spotkania za rok nie odpuścimy.
|
All times are GMT +2. The time now is 22:15. |