![]() |
S vlčáky za vlky - 2009.04.18 Brno
Zdravíme všechny, tak kdy spácháme výlet do Brněnské Zoo???Berušky jsou pro každou špatnost-jdem tam sice v rámci výuky,ale to bude v týdnu, tak si rády uděláme výlet aji se smečkou čévéček:-) A popřípadě to pak můžeme někam protáhnout na prochajdu a nějaké jídlo nebo tak něco...Tak čekáme na návrhy a ohlasy,kdy by se vám to hodilo....Hanka+Brenna
|
Quote:
|
my se taky radi pridame do brnenske Zoo;-)
|
Zdravím všechny, mohli bychom tedy začít plánovat výlet do brněnské ZOO.;-) Co třeba v sobotu 18.dubna?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pokud mi do toho nic nevleze, tak dorazíme taky. Dneska to bylo fajn, ale domů jsem přivez mrtvolu :lol:
|
no, my ještě uvidíme, jak nám to vyjde či nevyjde. Ale samo bychom zase rádi jeli..navíc v Brněnské zoo jsem ještě snad ani nebyla?!
|
Quote:
|
Quote:
Bych doporučila i Zoo Lešná..ale tam pesani nesmějí:( |
Quote:
|
S vlčáky za vlky - 2009.04.18 Brno
Zdravím,takže "oficiálně" tedy navrhuju termín sobota 18.4. sraz někdy dopoledne (to ještě upřesníme) před vchodem do Brněnské ZOO. Jen by to chtělo nějak založit samostatný forum, páč tady to nikoho netrkne, že tu plánujeme další vlčí akcičku. Už se na všechny moc těším!!! zkusím zapátrat, kam bychom potom mohli vyrazit na nějakou prochajdu popřípadě na kus žvanca :-) Hanka+Brena
|
Setkání Zoo Brno 18.04.2009
Affinka, Daxo a Katka se hlásí na seznam výpravy za vlky :)
navrhuji příchod na 10:00 ráno :) až se projdeme bude akorát čas na mňamku Otevírací doba duben - září 9.00 – 18.00 Pavilony a pokladny se zavírají hodinu před uzavřením areálu ZOO. Vstupné senioři, studenti, děti 3-15 let, držitelé průkazu ZTP 40,- Kč dospělí 80,- Kč rodinné vstupné (2 dospělí + 2-3 děti 3-15 let) 200,- Kč děti do 3 let, ZTP/P zdarma fotoaparát 10,- Kč videokamera 20,- Kč pes 20,- Kč |
Takze my se tez segro pridame,to je samozrejmost ;-)
|
My taky určitě přijdeme, v těch 10h nám to naprosto vyhovuje:wink:
Hlavně, aby nám vyšlo počasí! Těšíme se :) |
My taky hlásíme účast, 10:00 je naprosto optimální. Jsem zvědavá,kdo se ještě přidá.Hanka+Brena
|
Ahoj, my se taky přidáme.....
|
My si to taky nenecháme ujít...:cool:
|
Tak Akkon zdraví tetičku a další :) Nevim, jak 18. dubna stihnem Brno, ale co takhle např. 30. května Olomouc? Se psem se tam může, neplatí se za něj a od velikosti kokra (což je asi každý chodící ČVčko :)) má mít náhubek. Maj tam arktický vlky a vlky Hudsonovy.
|
Quote:
|
Jančo o tobě vím... datum byl jen návrh. Můžem upravit, ale šlo mi spíš o to místo. Já se tam půjdu podívat asi někdy během příštích 14ti dní.
|
Quote:
|
Pokud budu mít volno, dorazíme s Akkonem taky.
|
Vím, že tady má plno odpůrců, ale přesto:
Čistě náhodou má 18. dubence v Brně autogramiádu i Ruda Desenský Je to od 15ti hodin a od 13ti hodin bude procházka se psy po Brně. Já osobně bych to chtěl skloubit. Pokud by měl někdo jiný zájem se přidat, byl bych jedině rád. |
Quote:
|
Zdravíme všechny,
fotky jsou fakt moc úžasné (jen tak dále :rock_3). Proto uvažujeme i o Brně, ale bohužel je to na nás moc daleko :cry:. No uvidíme. Jitka a Arísek. |
Zdravíme všechny,
pokud se jen trošku zadaří a stavba nám umožní malej výlet, tak se do Brna do ZOO přidáváme s Becky taky ;) |
Quote:
|
Zase rodinnej sraz? :lol:
|
Doufám, že se nás hodně sejde... :D
|
Taky doufam :rock_3
|
Zdravím,
pokud nebudou padat trakače, tak se také s Becky dostavíme! :) a mimo našich miminek Sofinky a Akkonka, také asi Arisek a další potomky ještě lákáme, mimo to přijde i mamka Heňa a jak tak koukám tak i ségra Brenna, tak tam budeme mít takovej malej rodinnej srazík ;-) Tak v sobotu v 10:00hod. Janča a Becky |
Děkujem všem zúčastněným za fajn dopoledne a následně i odpoledne. Ten můj bambula skončil dneska tak utahanej, že byl rád, že došel domů za branku a okamžitě zamířil do otevřenýho kotce :lol:
|
také děkujeme, byla to paráda a počasíčko nám naštěstí přálo :)
|
Také se přidáváme k poděkováním a zde najdete pár foteček z této akce ;-)
http://www.beckyzkamenacek.estranky....i-csv-zoo-brno |
Jats škoda že s vámi nebyl Dax. Moc rád bych ho viděl, když už se to nepovedlo u Lakotky. Ale Affi je moc hodná. ;-)
Mimochodem koukal jsem na fotky a jsou fajn. Třeba ze snímku 26 je patrno, že je Aris chovnej :D |
Daxík bude s námi o víkendu na bonitaci, do Zoo jsem ho nevzala, protože je to divoch a rváč a strhává Affinku, takhle jsem si to mohla užít bez nervů a Affinka byla moc hodná. Pracujeme na usměrnění Daxíka tžak snad se to povede.
|
Taky diky,bylo fajn ;-)
|
Díky všem, skvělá akce, prostě skvělí nápad, doufám že to nebyl nadlouho poslední sraz a že se co nejdřív něco podobného zas uskuteční.
Speciální dík těm, co se odhodlali jít ještě po zoo venčit a posléze i občerstvit. :lol::beerchug2 |
Mimo jiné probíhají celkem pravidelně víkendová setkání v Jevišovicích. Tento víkend (sobota 25. 4. 2009) tam bude svod a bonitace, ale je možné tam zůstat do neděle. V pátek 8. května jsou plánovány vytrvalostní zkoušky ZVP (přihláška je ke stažení tady: http://www.cswolfdog.cz/index.php?op...fileinfo&id=28 ) - opět je možné zůstat až do neděle, v pátek při zkouškách uvítáme "bafuňáře" na stanoviště na trase (když jich bude víc, aspoň tam nebudou muset trčet celou dobu sami). No a po ZVP bude do léta (kdy bude tábor) určitě ještě jedno nebo dvě setkání. Na setkáních se snažíme vždy si trošku zacvičit s pejsany a také udělat trochu práce na jevišovickém areálu. Termíny jsou určované víceméně operativně s malým předstihem, takže je potřeba sledovat průběžně kalendář akcí na klubových stránkách.
Kapacita chatek v Jevišovicích je omezená, proto je dobré s předstihem nahlásit svoji účast Daně Matušincové. Vlastní spacák nutný. Karel |
All times are GMT +2. The time now is 04:10. |