Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   CACIB Kraków 16-17. 06.2012 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=22245)

Galicja 06-06-2012 14:25

CACIB Kraków 16-17. 06.2012

Jest już lista zgłoszonych psów
Psy / Dogs
Klasa: szczeniąt / puppy
73 Inspektor Kurt z Lasów Preczowskich
Klasa: młodzieży / youth
74 ANYŻ LUNAR Wilk z Baśni
75 ELLANDER Wilk z Polskiego Dworu
76 EVERETT Wilk z Polskiego Dworu
77 GAJ z Udoli Ticha
78 ULVAR Lupusek
Klasa: pośrednia / intermediate
79 DARK Srdcervac
Klasa: championów / champion
80 CVAKO OD STARKEJ Ares
80 ALIEN SRDCERVAC
Suki / Bitches
82 DIABLICA Galicyjski Wilk
83 EETEE II od Uhoste
84 BYSTRA BEDALIEL Wilczy Duch
85 CZAKRAM Galicyjski Wilk
86 ENID Wilk z Polskiego Dworu
Klasa: otwarta / open
87 Galicyjski Wilk C.K. GALICYJSKI WILK
88 INTIFADA Maly Bysterec
Klasa: użytkowa / working
89 CHANEL PASSO DEL LUPO
90 CLAIR DE LUNE Srdcerváč

fraxinia 06-06-2012 16:26

Bardzo żałuję, ale my niestety nie przyjedziemy. A więc młodzieńców będzie tylko czterech.

Gregor 06-06-2012 16:52

co by ilość sie zgadzała wpadniem towarzysko :)

Bajka 06-06-2012 16:59

Quote:

Originally Posted by Galicja (Bericht 431832)
Klasa: użytkowa / working[/color][/font][/size]
89 CHANEL PASSO DEL LUPO
90 CLAIR DE LUNE Srdcerváč

W użytkach jest sama Chanell, my jesteśmy w championach;)

A czy ja bym mogła prosić administrację szanowną o połączenie tego tematu z tym: http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=21423
pod jakąś jedną wspólną nazwą krakowskiej wystawy, żeby się nie dublowało?:)

jest też lista na sobotnią wystawę, sędziuje p. Niciewicz, wilczaki o 11.55

Psy / Dogs
45 GRAN MILAGRO AZUL Atropa Bella Donna
46 INSPEKTOR KURT z Lasów Preczowskich

47 ANYŻ LUNAR Wilk z Baśni
48 GAJ z Udoli Ticha

49 DARK Srdcervac

50 ALIEN SRDCERVAC
51 CHANEL PASSO DEL LUPO (błąd się wkradł)

Suki / Bitches
52 GRAN ROSA AMIGA Atropa Bella Donna

53 CLAIR DE LUNE Srdcerváč

Do zobaczenia!:)

Gia 06-06-2012 18:17

Chanelka w psach w championach? :twisted:

anija 06-06-2012 22:33

Ja się pytam gdzie są wszystkie młodzieżowe suczki? Ostatnio na wystawach nie mamy z kim konkurować..

erendil 07-06-2012 10:13

Ja też żałuję ale niestety nie będzie nas z Vapulą, życzymy wszystkim udanej zabawy :)

makota 07-06-2012 15:12

Długo czekałam, aż ten wątek pojawi się na forum :p
Zapowiadam swoje dręczące towarzystwo ponownie :twisted:
Chętnie poznam Wasze bestyjki ;-)

pawmagdul 07-06-2012 17:58

my też się chętnie poznamy, choć 2 pieski już w Sanoku zaznajomiliśmy :)

może ktoś byłby chętny na relaks dla piesków po wystawie na naszej podkrakowskiej działce w Dolinie Prądnika ???? .... jest pół ha trawy, rzeczka, no i grill :)))

Galicja 07-06-2012 19:00

Quote:

Originally Posted by makota (Bericht 431894)
Długo czekałam, aż ten wątek pojawi się na forum :p
Zapowiadam swoje dręczące towarzystwo ponownie :twisted:
Chętnie poznam Wasze bestyjki ;-)

A czy będę mogła Cię wykorzystać?:) do potrzymania Bidona gdy będę biegała z Inti?

makota 07-06-2012 19:37

Quote:

Originally Posted by Galicja (Bericht 431905)
A czy będę mogła Cię wykorzystać?:) do potrzymania Bidona gdy będę biegała z Inti?

Oczywiście, że tak :smileyb
Ja psa na smyczy zawsze z miłą chęcią 'przygarniam' :)

pawmagdul 15-06-2012 23:38

ja traktuję wystawę wyłącznie "poznawczo" ..... będziemy ostatni w klasyfikacji :))) .... przychodzimy poznać się z wilczakowym towarzystwem .... no i odstresować pieski po wystawie w niedzielę :)

Rybka 16-06-2012 16:12

Czekamy na wieści! Ileż można spacerować? :twisted::twisted::twisted::twisted:

GRABA 16-06-2012 20:14

Quote:

Originally Posted by Rybka (Bericht 432546)
Czekamy na wieści! Ileż można spacerować? :twisted::twisted::twisted::twisted:

Z tego co wiem, to Anyż pokonał Gajowego (tj. Gaja), bo ten okazał się być jeszcze "szczenięcy". Zatem w młodzieży pozgarniał Anyż:) - gratulacje.
P.S. Ponoć kamerzysta w akcji8):roll::lol::lol::lol:

pawmagdul 16-06-2012 20:48

jeżeli nie pokręciłem:
szczenięta: GRAN MILAGRO AZUL Atropa Bella Donna
juniorzy: ANYŻ LUNAR Wilk z Baśni
pośrednia: DARK Srdcervac
czempioni+BOB: CLAIR DE LUNE Srdcerváč

Rona 16-06-2012 21:19

Quote:

Originally Posted by GRABA (Bericht 432573)
P.S. Ponoć kamerzysta w akcji8):roll::lol::lol::lol:

Do mnie dotarła wersja, że żaden bury kupy w ringu nie zrobił, więc kina akcji tym razem nie będzie :p:twisted:

pawmagdul 16-06-2012 22:00

a ilu fotografów było .... a jaki sprzęt mieli :)

Puchatek 16-06-2012 23:06

Quote:

Originally Posted by Rona (Bericht 432579)
...żaden bury kupy w ringu nie zrobił, więc kina akcji tym razem nie będzie :p:twisted:

A to peszek..... :lol:
/ http://www.dogs.pl/10/caly_swiat_przeciwko.html /

jagoda_n 17-06-2012 20:08

Dark wczoraj dostał CWC, a dzisiaj CWC i res.CACIB :-)
jesteśmy strasznie dumni :-) a Dark odsypia, namęczył się chłopak, naburczał na wszystkich, pośpiewał trochę ;-)
dziękujemy Agnieszce i Wojtkowi za gościnę, było bardzo miło, jestem zakochana w Waszej posesji, naprawdę "Bajkowo" :-)

Galicja 17-06-2012 22:41

Bardzo mi był miło spotkać się z Wami wszystkimi,niestety upał mnie pokonał.........no starość nie radość tak więc przepraszam że tak szybko "zwiała" :)
Intifada Maly Bysterec- złoto,CWC a Galicyjskie niech się same chwalą;)

anija 17-06-2012 22:49

My mamy Zwycięstwo Młodzieży i ukończony Szamponat Młodzieży. Pan Czerniakowski bardzo skrupulatny, nie przejmował się lejącym żarem z nieba. Bystra została opisana jako "średnio silna o bardzo dobrych proporcjach, b. dobry typ i wyraz, dobra głowa, prosty grzbiet, bardzo dobre kątowanie kończyn, prosty front, kończyny prowadzi równo, silna przestrzenna, dynamiczna akcja." :) pękam z dumy tym bardziej, że Bystra nie znosi upałów, buntuje się zwykle i nie chce biegać gdy jest tak gorąco. Tym razem była i tak wyjątkowo cierpliwa.

Ja osobiście wymiękłam... słońce mnie też pokonało i moją skórę na karku, auć..

makota 17-06-2012 23:08

Jeszcze raz gratuluję wszystkim psiakom, szczególnie za wytrwałość, bo upały były naprawdę zabijające...

...mnie słońce też pokonało - szczególnie na nosie :twisted:

Gia 17-06-2012 23:45

No i my wreszcie dotarliśmy do domku :)
Bajkom serdecznie dziękujemy za gościnę, a Wasz dom w pełni zasługuje na przydomek "Wilków z Baśni" :) Właśnie sączę pyszny "napój" orzeźwiający - zdobyczny i zastanawiam się, jak zasnę tak spieczona na skwarkę...

Z maluchów jestem naprawdę dumna :) Nasza wyprawa pociągiem, jak to w moim przypadku - zawsze z przygodami. W tym ukropie, w pociągu pełnym po brzegi, maluchy wytrzymały tyle godzin i wkładały uśmiech na usta nawet tych najbardziej zasępionych pasażerów. Lilka zostawiła trochę włosów na habicie zakonnicy i próbowała czytać razem z nią gazetę :twisted:

A teraz wyniki, my tylko wczoraj na wystawie krajowej, dziś jedynie towarzysko i kibicująco :)
Mimo upału Gran Rosa Amiga Atropa Bella Donna - o imieniu roboczym na dziś Rózia zaprezentowała się świetnie - ocena wybitnie obiecująca i fajny opis :)
Gran Milagro Azul Atropa Bella Donna, dla przyjciół Mandżur pokonał przefajnego i przemiłego konkurenta, a potem siostrę zdobywając tytuł Najlepsze Szczenię :) Ale, że było mu mało to na Bis-ach mimo tego okropnego upału wybiegał - dosłownie BIS 1 Puppy :)

Jagoda, ciasto jak zawsze... rozpieszczasz nas :twisted:

Miło było Was wszystkich spotkać znowu, a niektórych poznać!!!! Ten wyjazd zdecydowanie zostanie w mojej pamięci :)

GRABA 18-06-2012 08:02

Quote:

Originally Posted by jagoda_n (Bericht 432641)
Dark wczoraj dostał CWC, a dzisiaj CWC i res.CACIB :-)

NOOO, brawo, chyba dorosłego pykniecie szybciej niż młodzieża:)))

Spider 18-06-2012 08:56

Witajcie :lol:Gratulacje dla zwycięzców :) Moje Galicyjskie tym razem wyladowaly na 2 lokatach ale i tak jestem z nich dumna bo zaprezentowały się pieknie i bez żadnych wybryków Czakram ocena doskonała i sreberko a Diablica wybitnie obiecujący :) Ogromny szacun dla Mamusi za wybiegane złotko :)Upał był nieziemski i na wystawie łatwiej było napoić pieski niż siebie haha ,no ale w końcu nie o włascicieli tutaj chodzi.Bardzo było miło spotkać dawno nie widzianych znajomych i opgadać choć troszkę 8).Tak więc pozdrawiam Was mocno serdecznie i do zobaczyska .....Spiderka & Czakram & Diablica GW

Bajka 18-06-2012 09:33

no to jeszcze my:)

Quote:

Originally Posted by jagoda_n
dziękujemy Agnieszce i Wojtkowi za gościnę, było bardzo miło, jestem zakochana w Waszej posesji, naprawdę "Bajkowo" :-)

Quote:

Originally Posted by Gia (Bericht 432662)
Bajkom serdecznie dziękujemy za gościnę, a Wasz dom w pełni zasługuje na przydomek "Wilków z Baśni" :)

Dzięki dziewczyny:)Bardzo miło było gościć Was wszystkich u nas:) Zapraszamy za rok, mam nadzieję, że będą już podłogi zamiast wylewek betonowych, ale jeśli nawet nie, to na pewno będzie "napój" taki jak w tym roku;);)
Dziewczyny mi tu patrzą przez ramię i mówią, żeby podziękować psom za wspólne szaleństwa, a najbardziej serdecznie pozdrowić Darka, szczególnie od Fusi;)

Co do wyników, to Lunia pierwszego dnia doskonała1+CWC+Zwycięzca/Naj.Suka, a drugiego dnia doskonała1+CWC+Zwycięzca/Naj.Suka+CACIB:) Bardzo jestem dumna z dziewczynki, bo pomimo upałów i licznych atrakcji, miałam w obydwa dni w ringu wersję "samowystawiającą się";) Ja tylko trzymałam za koniec ringówki i nic więcej:) Pewnie na następnej wystawie panna Lunia mi utrze nos, żeby mi się nie wydawało, że tak będzie zawsze;) A co!;)
Lunek (zwany w niektórych kręgach Anyżem Lunarem) z Michałem też superowo, pierwszego dnia chłopacy zgarnęli doskonałą1+Zwycięzcę Młodziezy+ Naj.Juniora; drugiego dnia dostali bardzo dobra4:) Pierwszy raz widziałam chłopaków na żywo w ringu od dłuższego czasu i bardzo jestem dumna, że Lunek ma tak serdecznie w nosie, sprawdzanie zębów, klejnotów i wszystkiego co tam sobie sędzia chce;)

Gratulacje dla wszystkich zwycięzców, dla wszystkich "nowych szamponów", dla wszystkich rozpoczynających championaty,dla debiutantów i generalnie wszystkich że wytrzymali w tym upale;) Niby mówiłam, że zamówię pogodę, ale chyba trochę przesadziłam;)

PS. chciałam powiedzieć, że znaleźliśmy w szklarni strasznie fajną latarkę::lol::lol: ledową, ma dwie opcje świecenia :rock_3 Jagoda, pozdrów Łukasza:lol::lol::twisted::twisted: No latarka faktycznie super jest!Prawdę Łukasz mówił:twisted::twisted:;) Oddamy przy najbliższej wystawie;)

pawmagdul 18-06-2012 10:21

miło było Was wszystkich poznać osobiście .... no i przefajne wasze pieski :) .... wszystkim zwyciężcom ogromne gratulacje .... my jesteśmy bardzo zadowoleni z Kurta, na obu wystawach dostaliśmy WO i ładne opisy .... teraz trzeba popracować nad obyciem wystawowym :)))

Bajka 18-06-2012 17:03

Quote:

Originally Posted by pawmagdul (Bericht 432682)
.... teraz trzeba popracować nad obyciem wystawowym :)))

Jeszcze się spokojnie zdążycie obyć:)

Dodałam wyniki do bazy z obydwu dni, błąd poprawiłam sama po sobie,czekam tylko aż go poprawi administracja:) czy się więcej błędów nie wkradło nie wiem - niech każdy sprawdzi, czy mu przy jego psie nie napisałam głupoty;)

anula 18-06-2012 17:32

Gratulacje dla wszystkich zwyciezcow, a dla Lunki szczegolnie - widac, ze obadwa sędzie się na niej poznały (choc są chyba z innych bajek ;-) [nomen omen])
3xP - Piękna Ponad Podziałami :)

makota 19-06-2012 02:20

Miałam wysłać każdemu priva, ale po dwóch wiadomościach stwierdziłam, że może jednak tutaj podam link i może każdemu będzie wygodniej ;)
Jutro dorzucę jeszcze zdjęcia z niedzieli ;-)

https://picasaweb.google.com/1076053...CMqmkYLe3OGGOw

Pozdrawiam :)

DORA 19-06-2012 11:36

Gratulacje dla zwyciezcow:klatsch i dla wszystkich za wytrwalosc w tym upale, piekne fotki az milo popatrzec jak urosło mlode pokolenie :)

Bajka 19-06-2012 12:35

Quote:

Originally Posted by anula (Bericht 432715)
Gratulacje dla wszystkich zwyciezcow, a dla Lunki szczegolnie - widac, ze obadwa sędzie się na niej poznały (choc są chyba z innych bajek ;-) [nomen omen])
3xP - Piękna Ponad Podziałami :)

3x P:D:D:D hihihihihi,anula umarłam:D:D:D Obadwa sędzie zgodnie postanowieły, że z Lunki jest prawdziwa Suka!;) co prawda, to prawda;)(a jeszcze jej wrednego suczego charakterku nie zdążyły poznać sędzie przecie!:D )

makota, cudne zdjęcia zrobiliście!!! Można sobie wziąć i wypożyczyć??

Gia 19-06-2012 12:47

Makota, świetne fotki ;) Można pożyczać? :)

Przepraszam za pchełkę co to się wiecznie w kadr wpychała :oops:

makota 19-06-2012 14:06

Pewnie, że można pożyczać, miło że się na coś przydadzą :)

Edit: Zdjęcia z niedzieli już są, jeszcze nie wszystkie podpisane, ale pracuję nad tym. Mam nadzieję, że już żadnych błędów nie będzie, mimo że nie wszystkie psy, które się wystawiały "znałam" :roll:

anija 19-06-2012 17:07

Super fotki Makota! Teraz trochę żałuję, że tak się szybko zmyłam. Niestety ból głowy kazał mi się ewakuować. Następnym razem nadrobimy towarzysko ;)

makota 19-06-2012 17:09

Quote:

Originally Posted by anija (Bericht 432802)
Super fotki Makota! Teraz trochę żałuję, że tak się szybko zmyłam. Niestety ból głowy kazał mi się ewakuować. Następnym razem nadrobimy towarzysko ;)

Nie wszystko stracone, Błonia mamy niedaleko, a jeszcze nie miałyśmy okazji się poznać, więc jak Euro i sesja się skończy... :rock_3

anija 19-06-2012 17:20

Właśnie a propos Błoń.. któregoś popołudnia (18-20) chętnie się umówimy ;)

makota 19-06-2012 17:39

Quote:

Originally Posted by anija (Bericht 432805)
Właśnie a propos Błoń.. któregoś popołudnia (18-20) chętnie się umówimy ;)

W przyszłym tygodniu będę w miarę wolna, bo mi już same egzaminy zostaną, a nie projekty, więc bardzo chętnie...tylko prawdopodobnie przywiozę sobie psy do Krakowa, więc będziemy trochę ograniczeni (Basta jest nadal socjalizowana, bo każdego obcego psa usiłuje ugryźć w zad, dopóki ten nie odejdzie na jej "dystans krytyczny" wokół naszego stadka :roll:)

... ale to najwyżej bym wzięła same maluchy na spacer, Łateczek uwielbia poznawać nowe suczki :rock_3

anija 19-06-2012 18:18

Quote:

Originally Posted by makota (Bericht 432809)
W przyszłym tygodniu będę w miarę wolna, bo mi już same egzaminy zostaną, a nie projekty, więc bardzo chętnie...tylko prawdopodobnie przywiozę sobie psy do Krakowa, więc będziemy trochę ograniczeni (Basta jest nadal socjalizowana, bo każdego obcego psa usiłuje ugryźć w zad, dopóki ten nie odejdzie na jej "dystans krytyczny" wokół naszego stadka :roll:)

... ale to najwyżej bym wzięła same maluchy na spacer, Łateczek uwielbia poznawać nowe suczki :rock_3

Jakoś się zgadamy. Może po prostu daj znać w wątku "Krakowskie spotkania", a ja tam odpiszę ;) Z Bystrą jest teraz różnie w relacjach z innymi sukami. To sprawa indywidualna. Od jednej po "ugryzieniowym" upomnieniu będzie się trzymać z daleka, drugiej się chętnie "odgryzie" z dokładką :twisted:

Spider 19-06-2012 18:45

Aga Bajka :) mam prośbę o poprawienie wyniku wystawy z 17.06 Krakow . Diablica Galicyjski Wilk -wybitnie obiecująca :) tak ma zapisane w karcie oceny :) Dziękuję :)

Bajka 19-06-2012 19:34

Już poprawiłam:) hihihi, Spiderka z tym wpisaniem doskonałej Diablicy to była podświadomość - dobra wróżba na przyszłość znaczy się;)

Spider 19-06-2012 19:58

Dziekuję bardzo :Rose. Obyś miała rację haha .Pozdrawiam serdecznie :)

Rybka 19-06-2012 23:27

Jak wejdziecie w wyniki wystaw obok jest zakładka ze zdjęciami.
Ponieważ nie mogliśmy się pojawić osobiście poprosiłam znajomego psiego paparazzi i efektem jest kilka fotek, które wrzuciłam :) Mam tylko problem z opisaniem jednego psa, który stoi z dziewczynką. Czy to Alien?

Gia 20-06-2012 07:16

http://www.wolfdog.org/site/pl/gallery/pic/179593/
http://www.wolfdog.org/site/pl/gallery/pic/179592/
http://www.wolfdog.org/site/pl/gallery/pic/179590/
http://www.wolfdog.org/site/pl/gallery/pic/179589/
http://www.wolfdog.org/site/pl/gallery/pic/179588/

Tu jest Alien ;)

http://www.wolfdog.org/site/pl/gallery/pic/179591/
Tu pod Lunarem siedzi Milagro Azul ;)

Rybka 20-06-2012 09:58

O jaaa, zobaczyłam BISa, więc z automatu podpisałam Mandżura. Margo poprawisz?

Wilu 21-06-2012 14:17

Jak zwykle z opóźnieniem :P

Dziękuję dziękuję i dziękuję ;) za spotkania wystawowe za zdjęcia genialne i przeeeedeeee wszystkim za gościne ;) ( chyba polubie mlecze :D )

Jak już Bajka napisała w pierwszy dzień Lunek 1 doskonały zwycięzca młodzierzy i naj junior =] w drugi dzień bdb =D jestem z niego bardzo dumny okazał się być genialnym wyszukiwaczem cienia :D a na ringu jak na pogode to bardzo dzielny :D

Gratuluję wszystkim zwycięzcom i wszystkim niezwycięzcom wytrwałości i wilczaków genialnych =]

Do zobaczenia na następnej wystawie no i oczywiście za rok meldujemy się "w baśni" ;)

All times are GMT +2. The time now is 13:22.