![]() |
gyvenkim draugiskai:)
na dabar lyg tais reikalai pajudejo-et, niekada nesakyk niekada,
taciau bus galimybe dazniau su visais Jumis bedrauti. tad siulau susipazinti. pradesiu nuo saves: esmu Wolfin gyvenu Suvalkijos lygumose, retkarciais nuklystu i tyrus (kitas salis), bet visuomet griztu. kartu su manim gyvena pirmoji CSV Lietuvoje HARMONIA EDEN SEVERU vadinama Harka. laukiam kitu :cheesy: |
sveiki:)
as vike is klaipedos. vilkas mano manymu nuostabiausias gyvunas,koki galiu isivaizduot,aisku su savitu charakteriu,bet vistiek nuostabus! labai dziaugiuos kad turiu galimybe beveik kasdien bendraut su tikra vilke,jin be galo faina:)nors ir sunku su ja buna,taciau echh..:) tai tiek apie mane. ai ,Daiva, aar jus busit su Harkute si savaitgali Vilniuje?labai pasilgau ir tikiuos kad susitiksim:) noreciau pasipliurpt su jumis ir siaip:) |
Quote:
|
Na sugalvojau ir as prisistatyti. Esu Gabriele is Siauliu turiu maza neveisline kalyte vardu Aira. Vilkais susidomejau neseniai, bet man jie labai patinka. Ju tas vilkiskas budas... :D
|
smagu susipazinti :hand
tikiuosi ir toliau draugiskai bendrausime :D |
niu va mes jau namie :) as ir Waidila. jau spejom nemazai nuveikti palike mamyte :mrgreen: panervoti pora haskiu keliaujant namo :mrgreen: labai jau jam knietejo sedet ant galvos ir pan. bet kadangi jie labai saunus, tai tikimes veliau smagiai duksim kartu :D na dar parke meginom pakankinti avigane, kuri nelabai norejo zaisti taip kaip iprates Waidis su mama.. o linksmiausia dalis buvo, kaip pamatem narve mangustus! po labai jau drasaus priejimo, veliau teko atsitraukus puldineti :cheesy: labai gerai balsa palavinom :mrgreen: na ir galiausiai isvydo sinsila, kai mangustai iskeliavo is to kambario, tada teko ir jos dideli narva boginti lauk :lol: nes nuraminti nelabai pavyko, nes ta sinsila, ot velnias, turi dideli narva ir laksto jame is vieno kampo i kita, o vilkiukais kaip daba ims ir negaudys :wink: tai kadangi nenorejau laisves sinsiloms, nes narvas labai intensyviai buvo ardomas, teko ja iskraustyti. mangustai po kiek laiko parkeliavo, nes nepatiko jiems kita vieta, bet Waidilka neblabai i juos ir beziurejo..
naktis tai visai gerai praejo, isilipo i deze salia lovos, ir arba ten snaude arba lovoj. nors buvo planuota jog miegosim lovos, bet kazkodel labai jau jam patraukli ta dezute pasirode :? |
Pas mus tai tik lovoj ir butinai ant galvos zmonai miegama.5 val . ryto pradeda man kramtyt ausi ir prasytis i lauka.Nusivedziau i darba (zooparduotuve), tai tik atidariau triusio narva, kad pasert,Girius tik suurzge ausis pastate,ziurejo ziurejo,o kai tik nusisukau kaip soko i vidu(per gan auksta borta),spejau ranka dar ji nublokst, bet nasruose vistiek liko geras kuokstas triusio kailio.Patenkintas buvo savo zygdarbiu baisiausiai.Po to dar koki 10 kartu bande vel isokt, bet vis atsitrenkadavo i stiklo dureles.Susinervavo ir vel pradejo kaukt.Beje jis dar ne kart nesuamsejo,o stauge tai kokius 15 kartu...
|
Panašu, kad ausų kramtymas, miegojimas ant galvos ir staugimas bei, hm.. pavadinčiau tai riaumojimu, yra gan bendri jų visų bruožai... :mrgreen:
|
na tikrai visi tie bruozai ir Waidziui atitinka :mrgreen: o su ta dezute tai jau elgiasi kaip su savo guoliu.. pavargsta ir i ja mauna, nors jinai visai ne jam skirta, o i lova soka tada kai nori ka nors pakankinti :mrgreen: siandiena mazyliukas kazkoks pavarges.. kiema pazaideme su mazu bokseriuku, pavaiksciojom kelias valandas, na koks tas vaiksciojimas, kai paeina biskuteli, pasedi :D bet smagu. o siaip visa diena namie premiegojo.. kvieti tai net atsimerkti tingi :roll: manau kad cia po savaitgalio gal.gi tiek ispudziu, o ir slapia paroda.. :) Daiva, kaip likusi chebrite? normaliai? nes mes tai siand jau ir atsimerkti tingime...
|
Girius vaiksciojimo metu taip prisisiuva is paskos,kad kartais pagalvoju,kad pabego,apsisuki,o jis prie pat koju.Rytais tai pas ji daug energijos, i toki auksta ir statu kalna uzbegam po kokius tris kartus.Abu labai pavargstam,tada begam lygioj pievoj.Kai dar kiek paaugs,tai des mane i vieta su tuo begiojimu
|
Quote:
tad dabar jie eda, miega, daro, hmmm...ir vel eda ir miega ir auga :cheesy: |
sveiki,nusprendziau prisistatyti,nes planuoju isigyti vilka,ir bendrauti su siuo sauniu kolektyvu.... :wink: tai wa,mano vardas povilas,esu is kauno,ir labai noriu isigyti vilka,nes jau nuo mazens zavejausi vilkais... 8)
|
Labas :D žiūriu, kad labai jau sparčiai daugėja vilkų mylėtojų :P tai daugiau ką nors papasakok, augini namie ką nors? ką šiaip veiki? O iš kur planuoji įsigyti, kada?
|
Saunu, kad prisijungei :cheesy:
|
Sveiki,
Wolfin parekomendavus atbegau is forum.lt/dogs/ :D Varciau sita puslapi ir anksciau, bet va - isdrisau prisiregistruoti :mrgreen: Tai matyt ir prisistatyti reiktu :? Esam augine du sunis - abu neveislinius, bet uztai kokios asmenybes buvo! Pastaruosius trejus metus sunelio neturim - visi labai uzimti esam, o palikti vieno arba uzkrauti jo auginima kitiems seimos nariams kazkaip sazine neleidzia. Bet tikiu, kad sis reikalas pribres! Ta linkme pastoviai dirbama... Tiesa, turim dvi kates... ir visai nieko, abi su charakteriais, ir visiskai skirtingais, o buvo laikas, kai maniau, kad kates augint isvis be rysio :D Cekoslovaku vilksunius pirma karta pamaciau Vilniaus parodoj berods pries 3 metus - ir tiesiog suzavejo ju zvilgsnis bei elgesys viso to masinio surmulio akivaizdoje. Nuo tada kazkaip kitaip ir kitus sunis emiau vertint. Gyvenu Vilniuje. Vis dar be proto studijuoju (tarytum butu negana...). Na lyg ir viskas. Ir taip aiskiai per daug prirasiau. :mrgreen: |
labas,meleta,aisku jei nieko pries noreciau ir vardu kreiptis :)
malonu, kad myli vilkus ir manau, kad po kurio laiko ir pas tave ant sofutes gules laukinis grozis :) o dabar prisijunk, klausinek, domekis, dalyvauk musu veikloje susitikimuose -tapk musu seimos nariu (visi vilksunistai nesvarbu is kurio pasaulio krasto butu, vadina save viena seima) ir mylek vilkus. :wink: |
Ups... sorry... tikrai gi savo vardo neparasiau - as esu Ieva :D
|
Malonu, tai draugausim:)
Tyliai pasakysiu, kad asmeniskai susirasineju su dar vienais myletojais, kuriuos priversiu ir cia prisistatyti:) |
na,jei daugiau,tai daugiau :lol: siuo metu dirbu,sportuoju,namie dar yra brolio suo,tai vokieciu aviganis,bei kate...ketinu isigyti pawasary :wink:
|
Povilai, malonu, taciau laukiam ir daugiau ziniu.
pradek mokytis gyventi su jais-klausk ko nori, kuom galesim tuom padesim :) |
Sveiki vilku myletojai :D As irgi noreciau prisijungti prie jusu :D
Mumi (as ir mano vyras Arunas) taip pat labai susizavejome siais nuostabiais sunimis, ju vilkiska isvaizda ir budu. Ir svajomame toki drauga tureti namuose. Pirma karta pamatem vilksuni gruodzio menesio parodoj Vilniuje, iejusi jusu gauja is karto patrauke akis, taip ir sustojom pasigrozeti. Jau tos gintarines akys :roll: As mokausi, auginu dukryte. Anksciau esu laikiusi kate, bet seniai. Vyras dirba, sportuoja (turetu drauga vakariniam krosui). Yra laikes suni (misruna). Gyvenam Vilniuje... |
sveiki sveiki, malonu, kad prisijunget.
pradzioj apsilkit kojas ir paskaitinekit apie vilku isdaigas ir ju nepakenciama charakteri ir parasykit man meila [email protected], atsiusiu pazinties anketa :) |
Sveiki. ne tokie jie tragiški, kaip rašo "pasaulinė" literatūra. Gulam apie 24 val, keliamės žaisti 6 ryte. Baisiai nenorim ryte eiti į lauką, nes ten tamsu, kartais lyja, šiukšlių visokių pilna, paryjam, pavemiam, kartais neišlaikom, tai namie pridirbam. Kandžiojomosi meistrai, dantukai kaip adatelės, sminga giliai. Bet šiaip smagu. Nepaprastai patinka visi smirdukiniai maisteliai, kuo labiau smirda, tuo skaniau. Bet girdi ir atpažįsta savo vardą, atlieka komandą "sėdėt", nebijo gatves triukšmo, važinėja laisvai troleibusais, paskiepijom 2-ą kartą, kitą dieną paviduriavo kelis kartus.
Mes su Rapsu |
va va jau norejau klaust kaip Rapsui sekasi:)
Gierka auga kaip ant mieliu, o Harka hmm... nu galvoja lyg tais vaiku turet :) (ta prasme pas kadra vaziuot ruosiames :)) |
Kada judvi su Harka vaziuosit? Vakar sedejo ir sprendem galvosuki. Įdomu, kam butu galima palikti Rapsa, jeigu nusprestume kur nors vaziuoti be suns.Jis prisirises prie musu, norejau pasakyti prilipes kaip vantos lapas prie ...
Tikriausiai niekam. Daiva, o tu kaip darai? :? |
nas as tai visur boginuosi savo sunis kartu su savimi.
jei neina pasiimti kartu tada ziuri pas ka galetum palikti tam laikui kai negali pasiimti. Vilniuje manau, gal reiktu Vaivai pasisypsoti, nes ji kol kas gi laisvas paukstis. siaip yra viesbuciai, taciau kazkaip nesinori nezinomiem zmonem sunycio palikti. (nors ir vel Vilniuje jei ka turim jau patikrinta viesbuti ir jo vadova:)) jei ka as irgi visada galiu padeti (na kol kas sunkiau nes pas mama gyvenu :)) |
Jei neilgam laikui tai tikrai galima paderinus laiką pas mus bandyt palikt :) Turėjom gi Vikę su Vaidžiu, tai jokių problemų, manau, su Rapsu irgi bėdų nebūtų.
|
Viesbutyje palikti neimanoma. Turim karcia patirti. Buvom savo vokieti palike pas pazystamus viesbutyje, tai seimininkas skambino, kad skubiai reikia suni pasiimti , tas vos nenusibaige, nes nieko neede, beveik negere ir net kalem nesidomejo. Maista buvom savo nuveze, suo ta zmogeli pazinojo, nekarta buvom pas ji sveciuose.
|
Aciu merginos. Saunu. Ka manot, jeigu visi kartu issinuomotume autobusiuka su patyrusiu vairuotoju ir dumtume i paroda kur uzsieny, nes nuo geguzes Rapsui bus 6 men ir galetume dalyvauti.
|
Aha, tik reikia gerokai anksčiau užsiregistruot į tas parodas. Peržvelkim kada kokioj Latvijoj ar Estijoj vyksta ir pirmyn :)
|
Sveiki, ir as nusprendziau prisistatyti :D
Mano vardas Karolina. Gyvenu Prienuose (tarp Kauno ir Alytaus) auginu laikos misruna Brendi :D cekoslovaku vilksuniais susidomejau 2004m kai zurnale "Didysis Suo" pamaciau straipsneli "Atostogos su vilke" nuo to laiko mano susizavejimas CSV vis auga ir auga :mrgreen: tikiuosi pritapti prie jusu seimos :D :D :D |
Kazkada svajojau auginti vilkus ir paleisti juos i laisve, kad Lietuvoje atkurti ju populiacija. Kai kuriom svajonem geriau neissipildyti :mrgreen:
Taciau musu seima nusprende isigiti CSV . Ir jei viskas pavyks kogero kita menesi jau parsiveshim nuostabe vilkiuke. Cia su Daiva pabendravom ir ji pasiule jums paspelioti iskurio veislyno. Apie mus: Esame Linas ir Ingrida turime du mazus vaikus. Gyvename netoli Kauno. |
Nu va Ingrida jau ir cia :)
sveikinam prisijungus ir ziuresim kas arciausiai pataikys, nes...atspet bus labai nelengva. Deima TAU NEGALIMA SPELIOT !!!!! |
Sveiki :)
Aš tai spėju, kad nuo Jolly ir Barono? :roll: |
sufleruoju : negiminingas artimai musu lietuviskiems vilkams.
tad ne :) |
Spėliot tingiu. Bet kai pabandau įsivaizduot kokie Jolly ir Barono kleckai gali išaugt.... Seilės varva...
|
Dia Dakmat ir Good boy s Molu es? :)
(neiškenčiau :)) |
Aš irgi tingiu galvot ir spėliot, ale vat pirmas spėjimas buvo vien dėl to, kad jų vaikučiai jaučiu būtų.. mmm... :P
|
na ne Vaiva neatspejai, be to tai ne ceku veisimo :) ir ne ceku sunys.
|
nu bet ne kokie ten itališki? :shock:
|
Galima pasiduoti? Vaivos spėjimas, buvo mano antras, ir manau paskutinis variantas :)
|
o kazkaip slovaku sunys jums i akis nekrenta?
gi cekais mes nesidomim, ten nieko doro dabar nera. o italai-hmm buna ir geru tik reikia tuos perliukus atknist dar nepasakysiu pabandykit galvele palauzyt :) |
Ale namatau nei vienos slovakų vados..
|
ale blogai ziuri :d
|
Enor Malż Bysterec ir Issabel Kysuckį hviezda gal is ju vados?
p.s. buvo parasyta slovakija :mrgreen: (is strapsnelio planuojamos vados) :mrgreen: :cheesy: |
Bet tai rašė, kad parsiveš kitą mėnesį, o ten šuniukai atiduodami tik nuo dar kito mėnesio vidurio :roll:
|
nzn daugiau slovaku ten nebuvo... gal ten blogai parasyta arba ta moteris suklydo... :)
|
Tai vat kad aš irgi slovakų daugiau nematau :wink:
|
kadangi viskas jau sudereta t.y. ir Ingrida ir ka tik gavau is veiseju laiskuti .
pasakom : Neilgai trukus sveikinsim mergyte is senosios Krokuvos Alpestre Galicijsky wilk jos abu tevai yra slovakai :) tik reklama jau kuris laikas isimta buvo. :roll: kas prisimena ta vada? |
Tipo nuo Donos malz bysterec? Nes daugiau tame veislyne nematau kalių, ale prie jos nėra jokios vados parašyta.. ar aš kažką netaip ieškau? :roll:
|
nes kol suniukas negaves dokumentu jie neirase jo i WD
|
Sveiki,
Nezinau i kokia tema rasyti,tai rasau i sita. Yra prie Vievio toks Zalgiriu kaimas (pavadinimo tiksliai nezinau),ir viena bendradarbe sake,kad tame kaime,viename is kiemu pastatyta jurta ir begioja daug i vilkus panasiu sunu (apie 10). Gal ten koks veislynas,jei taip tai kokie ten sunys veisiami?I haskius sake nepanasus. |
Sauliau, nunešk bendradarbei haskio nuotrauką.. :lol:
Tame kaime yra "nuotykių akademija" - žmonės augina haskius, užsiima kinkiniais, atvažiuoja pas juos iš visos Lietuvos žmonės norintys kinkyti savo šunis, dažniausiai haskius :) |
tai gal kasnors galetu pasakyti to veislyno pavadinima? :D
P.S. sendien mano Brendiko gimsiukas :cake |
Ooo pavadinimas "Nuotykių akademija" kuo nors negeras? :roll: http://www.nuotykiuakademija.lt/new/...=start&lang=lt
Ar tu čia apie tą kalytę, kurią turi parsivešt? taigi galicijsky wilk sakė jau.. :) Ar aš kažką išvis ne taip supratau.. :roll: Su gimtadieniaku :wink: |
as noriau suzinoti is kokio veislyno ta kalyte juk liepe mums spelioti.... o jo niekur dar nepaminejo.... :roll:
arba as kazka praziopsojau... :oops: |
aciu... bet sake tik kalytes varda.... o tas veislynas neturi internetines svetaies buttu ydomu paziureti.. :D
|
O pastebėjai, kad vardai susideda iš vardo kiekvieno šuns atskiro, ir iš veislyno pavadinimo. Pvz, kaip Waidila Girios dvasia - gi girios dvasia, tai veislyno pavadinimas. Taip pat ir su Alpestre Galicijsky wilk - Alpestre, tos kalytės vardas, o galicjsky wilk - veislyno pavadinimas :)
|
patebejau... tik bandziau ieskoti kokiu nors nuorodu i ta veislyna ir neradau tai pagalvojau gal ka nors painioju..... :D dar kai nepazystama kalba tas pavadinimas tai isvis....
|
Cia nuoroda i veislyno puslapi
http://galicyjski.wilk.wolfdog.org/yra ir Alpestres nuotrauku galerijoje. |
Aciu :D labai grazi Alpestre :thumbs
|
|
tikrai grazi vilkiuke :D
|
Sveiki,
As Indre, gyvenu Siauliuose. Mane be galo zavi sie padareliai, tikiuosi kada nors ir pati bent viena auginti :lol: turim dukryte 4 metu. Dar laikom katina, kuris irgi ne maziau sunybiu prikrecia, tai jau isivaizduoju kaip jie abu apvercia namus aukstyn kojomis :shock: |
Indrut, sveikinam istojus i vilku pamiseliu gretas:)
laukiu tavo meilo su atsakymais :) |
Bruknė irgi kartais apsilanko Šiauliuose :D
|
Quote:
|
Gal dabar kur nors nusimato parodos netoli Siauliu, kur busit su vilkais? Labai jau noriu gyvai pamatyti tuos grazuolius, nes taip tai nesu macius. Pamaciau kazkokiam tinklapyje ir supratau, kad tai mano suo :biggrina
|
na arciausiai paroda bus Palangoje, rugpjucio pradzioje, taciau gal netrukus Vaiva apsilankys Siauliuose su Brukne ar kokiu reiklau Klaipedoje turesit ir tada Vike su Vaidziu aplankysit.
siaip reik stebt musu skruzdeliu gyvenima ir kas zino, gal ir as Siauliuose pasirodysiu :) Quote:
|
Netoli Šiaulių bus paroda Plungėje gegužės 27 dieną, mes su Vaidžiu važiuosim pasilinksminti :wink: Taip, kad laukiam labai visų norinčių susipažint ir pabendraut :)
Eeee... Daiva, o kas Palangoj dalyvaus? Mes tai nea, jau baigėsi pirminė, nebesireginsim, ir nežinau ar būsim, nebent kas nors iš vilkų atvažiuosit, tada pasiliksim Klaipėdoj, o jei ne tai važiuosim į festivalį :beer |
aha Plunge pamirsau.
Del Palangos nezinau, merginos nebent, nes mes tai Cekijoje busim :) |
Ale jaučiu jos tai irgi nea, nes jau pradinė baigėsi, ir kaina nemaža, kaži ar apsimoka važiuot, jei dar nesiregistravo :) Nors gal jos tyliai tyliai užsiregino :wink: :D
|
Na, jei kas vaziuosit i Siaulius praneskit, bent 5 minutems uzlekciau paziureti ir netrukdyciau daugiau :D
|
zinok, kai susipazinsim, tai jau tada mes ramybes neduosim.
viskas, jau "vlipla" :) Quote:
|
Aha, mes kažkada važiuosim į Šiaulius, tik kol kas sunku pasakyt kada... Gal birželį?... nes gegužę jau panašu kad visi savaitgaliai užimti :roll:
Į Plungės parodą mes ne, Palangoj nebent pirmą dieną galvoju, slovakas kažkoks teisėjaus. Jei nebūsim į Estiją išsibeldę. Ar dar kur. Jei važiuosiu į Šiaulius būtinai pranešiu visiems :D O Aalto jaučiu jau kaip kumelys užaugęs? |
Oo patikėk sekmadienį buvau su Aalto ir Gabi, nemažas jau užaugęs per porą mėnesių, kai nemačiau, ir koks pašėlęs :wink:
Vaivut, kai turėsit laisvą savaitgalį praneškit :wink: jau bais jūsų pasiilgom visų, o jau tokie užsiėmę esat :) |
Quote:
Na jei žiūrint nuo praeito judviejų apsilankymo Šiauliuose, tai jis jau tikras veršis :D |
Quote:
|
Sveiki. Ne į temą, bet labai dega. Kiek kainuoja narvas? Koks turi jis būti? Kur nusipirkti?
|
Labas :) Narvo kaina priklauso nuo dydžio ir nuo kokybės.. Manau geriausia būtų parodoje pirkti, ale kad daba nebus greit Vilniuj, jei gerai pamenu.. Kikoje kainos labai užkeltos. pasmus kažkas panašaus į tokį yra http://www.manosuo.lt/lt/narvas?mod=...ndparent_id=53
Maniškis narvą sulaužė per suvirinimus, nu bet apkabinus karabinais laiko, nors nebekišu aš jo visai narvan, balkone karaliauja. O kas buvo, Rapsas nesąmones namie daro? Ar reikia kur nors palikt? |
Majukas irgi narva po biski ardo.bet sutvirtinau as ji ir dabar kolkas viskas OK,bet vistiek narvo plastmasines grindis rupuze sudraske.
|
Apėdė arba suėdė minkštasuolį virtuvėje, kur šauniai vakarojom, nu gi Zaraza, kitaip nepavadinsi. Viską daro ant vredo, keršyja už vienatvę, kai mes užsiėmę.
|
Vike, o kiek laiko atlaikė tavo šunį toks narvas?
|
Aš pirkau ne iš ten kur daviau nuorodą, pirkau iš Kretingos, kaip supratau Lietuvoje gamintas, nes tuo metu reikėjo labai narvo, o kitur kaip ir nebuvo, nebent Kikoje, bet kaina palyginus su ta kur aš mokėjau ir Kikos.. :shock: Gal rates parašys, kaip jos narvas pirktas ten pat laiko. Nors keli pažįstami šunys gyvena tokiuose ir atlaiko :) Šiaip pamėginkit zoo prekėse pažiūrėt, tik paieškokit tvirtesnio, storesniais virbais.
Maniškis tai pirmus kelis kartus uždarytas labai gražiai išardė narvą ir išėjo, sekantį kartą uždėjus kelis karabinus aplankstė virbus ir sulaužė per suvirinimus ir vėlgi išėjo, paskui uždėjus dar keletą karabinų mačiau, kad bandė išardyt, bet nebepavyko, o daugiau aš jo ir nebekišau ten.. Nusipirkom narvą ir panaudojom.. gal dešimt kartų :roll: Ale Vaidis toks yra, o Rapsas gal neitų lauk iš narvo.. nes manasis tai ir parodoj ir pas Daivą namie buvo išėjęs, bet tada tiesiog gražiai atsidarė dureles ir tiek.. Pvz Bruknė, kiek žinau, neina lauk, laukia sau kol pareis namo Vaiva su Vykiu :) |
All times are GMT +2. The time now is 04:45. |