Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Chov (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=110)
-   -   Chov "z Molu Es" (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=4617)

wolfek 24-10-2006 07:36

Začínám toho mít pomalu dost. tahle Monika, co zde píše o volném chovu, ve kterém se chová na všem co má PP je ta samá osoba, která chtěla bez vědomí všech členů klubu zamíchat mezi čsv ty křížence kanadské vlčice a čehosi, že? Takže když se vám nepovedlo zničit plemeno kříženci, tak teď budete pro změnu otravovat s nějakým volným chovem? Ještě, že vás členové klubu odstavili ze všech rozhodovacích funkcí, protože teď ( tuším tři roky poté?) už bychom žádné čsv neměli. Jen hromadu kříženců. To z vás mluví uražená ješitnost, že? Že vše, co se teď dělá je špatně, že? Ještě, že vám na to normální majitelé čsv neskočí. Nechápavá jste tu vy, ne ostatní, pokud nevíte, že řízený chov je jediný možný způsob při tak malé populaci, jakou čsv má. Taky vám asi nedošlo, že tento druh chovu schválila konference-tedy "prodloužená ruka" členské tákladny. A co schválí konference, to platí. Nebo to nevíte? Přečtěte si stanovy. To, že vy osobně jste pro volný chov, kdy ........ kámen cihlu mysím nikoho nezajímá. A italský způsob chovu? Chraň nás pánbůh před ním a doufám, že zde všichni ostatní mají zdravý rozum, aby nás od něj ochránil. Nebo tu chceme mít tisíce vlčáků- sice krásných, protože jediným kritériem pro výběr rodičovského páru je krása- a přitom skrz naskrz prolezlých dysplazií s povahou porovnatelnou snad jen se saarlosem? Proč? Znamená to, že když vy máte italskou fenu, kterou vám Šterc vyřadil z chovu ( a se kterou jste rychle běžela pro polský rtg- jen abyste dokázala, jak je polák špatný, ne proto abyste fenu procpala do chovu, že?), tak že mají mít i ostatní vlčáky prolezlé dysplazií. Podívejte se, co z vaší feny leze za štěňata. Jsou sice krásná, jako většina italů, ale nemocná. Copak to nevidíte?
Myslím, že tu moc lidí nestojí o vaše stálé mentorování a rádobypoučování. Už si založte vlastní web s diskuzemi a vylévajte se tam a neotravujte tady lidem diskuze. Pokud je tohle web "pod vaši úroveň", tak už sem proboha nepište.

RadeKKK 24-10-2006 11:02

Milý Wolfku,
to co jste anonymně napsal - podpis jsem snad nepřehlédla- je od Vás docela hnusné, nemyslíte? A když už chcete něco udávat jako fakta, tak si je ověřte. Pokud vím, Monika byla v Polsku se mnou jako doprovod, nechtěla jsem jet se dvěma psy sama. Ona vůbec nemusela, ale jela, mohl jste mě doprovodit Vy. Svojí fenu tam neměla. A i když mám občas jiný názor než ona, ( např. na tloušťku psa, kdy já si myslím ,že je statný, ale ona by mu dala dietu ) neznamená to, že nemá pravdu, nebo že vím o lepším odborníkovi. Ona praxe udělá své. Až budete u psů takovou dobu, taky spostu věcí poznáte. Zatím se chodí pro radu k Monice a né k Vám. Čím to asi je? Jiřina

Monika 24-10-2006 13:58

Milý „wolfeku“ či „wolfku?“ :0)

váš příspěvek mne opravdu pobavil a myslím, že se ještě oba hodně pobavíme …:0)
Chtělo by to fakta a podpis. Mohl by jste mi napsat alespoň soukromě vaše jméno či alespoň jak dlouho čsv chováte, když se to bojíte napsat veřejně? Já vás neukousnu a ani se na vás nezlobím. To myslím vážně.
Své stránky samozřejmě mám

rocco 24-10-2006 15:10

Jé wolfek je dobrej- taky určitě vzdělaný v genetice :cheesy: :cheesy: za 3 roky změnit populaci :stupido , to je tedy pokrok, který nezvládají ani při použití juvenilního systému. Informace čerpá koukám také z důvěryhodných zdrojů - tedy agentura JPP (jedna paní, či spíše pán povídal).
Také cestuje do Itálie (nejspíš prstem po mapě) a zná tamní populaci a chovatelské záměry všech chovatelů....Já za tím vidím spíše závist...
Navrhuji wolfka do chovatelské komise, myslím, že svými znalostmi a kvalifikovanými názory vhodně doplní tu současnou :mrgreen: , která opravdu "zachraňuje" tu skomírající populaci ČSV v ČR :lol: :lol: .
Dobrý joke. Koukám, že se tu zase budu dobře bavit nejen v english verzi
:lol: až sem zase z nudy zavítám. Přeji pěknou ohnivou diskusi.

CDaniela 24-10-2006 15:45

Podívejte se, co z vaší feny leze za štěňata. Jsou sice krásná, jako většina italů, ale nemocná. Copak to nevidíte?
Můžete mi říct,co je na Moničině feně italské :mrgreen: ,kromě tedy
názvu chovatelské stanice.
Je po Ambra Vlčí naděje(0/0) a Aron Malý Bysterec (0/1).Tak že z mého pohledu poloviční slovena. :wink:
Kryta byla Nordem Šedá eminence (0/0).
Vrh po Oliverovi rtg ještě nemá,tak z jakého titulu chcete fenu hodnotit?Poučte mě,poslouchám.

Monika 24-10-2006 15:51

Teda byť nerada, ale zase budu otravovat.
Když je ten wolfek takový znalec na populaci ČSV, musím toho využít :0)
Moje fena je italská asi tak, jako má náš wolfek předky na Madagaskaru či pochází z kmene afrických křováků .
Matka mé feny se jmenuje Ambra Vlčí Naděje a otec Aron Malý Bysterec. Moc ráda bych věděla, speciálně od wolfeka, po kterém z těchto předků jé má fena“ nemocná.“ :0)
Jeho rozbor předků jistě ocení jak čeští, tak slovenští chovatelé.

Italská populace je „postavená“ na českých dovozech. Až se wolfek prokouše italskými rodokmeny moc ráda bych ještě věděla, po kom že jsou ti italové tak dysplastičtí? Jakoukoliv zprávu oceníme jistě všichni, jelikož naprosto všechna čévéčka jsou si vzájemně příbuzná . (Nejvyšší stupeň příbuzenské plemenitby mají však stále slovenské odchovy, bohužel, to je myšleno sice váženě, ale jen jako faktická poznámka.)
Tak vzhůru do studia populací milý wolfeku :0)

CDaniela 24-10-2006 16:00

po kom že jsou ti italové tak dysplastičtí?
To dělá to italské ovzduší :mrgreen: ,stejně jako tu nestandardní barvu :mrgreen: :mrgreen:
:roll:

rocco 24-10-2006 19:50

hele šediváku pozor, ty máš taky "italku" a to jsem teda zvědavá, co z ní poleze za vetrelce :cheesy:

CDaniela 24-10-2006 22:27

Quote:

Originally Posted by rocco
hele šediváku pozor, ty máš taky "italku" a to jsem teda zvědavá, co z ní poleze za vetrelce :cheesy:

:mrgreen: Jsem klidná,wolfek mi určitě ochotně sestaví chovný pár.Ještě že ho máme :bigok

Jenik 24-10-2006 22:33

Wolfku, wolfku

nechápu Vaše připomínky....Navážet se do Moniky, která toho pro čsv tolik udělala není dvakrát inteligentní nápad. Takovou ptákoviny, co jste stvořil může dle mého názoru vymyslet jen člověk, který zřejmě trpí závistí nebo malostí...Inu Moniko, máš to blbý, závist je holt svině! :lol: Pobavilo mne, když jste napsal, jak je super, že už je v klubu dle vás kompetentni chovatelská komise...Ta chovatelská komise, která dle mých informací, byla na členské schůzi zalezlá, a neměla (spíše nechtěla) možnost odpovídat na spoustu otázek, které by měly mít logický charakter.....O povaze saarlosů by se také dalo špekulovat...Oproti čsv jsou mnohem méně konflitkní, ale za to na úkor temperamentu(cvičitelnosti?), to ať spíše osvětlí můj favorit:-) Monika. Ale zajímalo by mne, zda by tento článek, kdyby byl cíleně mířen třeba proti Pavlovi nebo někomu z druhé strany, zda by zde zůstal....Toť otázka......

Pavel 25-10-2006 07:48

Re: Wolfku, wolfku

Quote:

Originally Posted by Jenik
Ale zajímalo by mne, zda by tento článek, kdyby byl cíleně mířen třeba proti Pavlovi nebo někomu z druhé strany, zda by zde zůstal....Toť otázka......

Jeníku, teď se pro změnu zcela nesmyslně navážíš Ty do mně a do tohohle serveru, který Ti dává možnost se zcela svobodně vyjádřit. Laskavě si přečti některá další fóra, kde je napadán veřejně nejen náš server, na kterém tato fóra jsou, ale i já nebo Margo. Zkus mi říci jeden jediný případ, kdy zde byl příspěvek smazán kvůli tomu, že útočil na mne něbo na někoho jiného ze správců serveru.

Pavel

PS : K Tvému hodnocení saarloosů - zkus se zde svěřit, kolik saarloosových vlčáků jsi v životě viděl ?

Monika 25-10-2006 08:19

Jelikož se od "wolfka" odpovědi, byť jakékoliv nedočkáme doporučuji toto:
http://www.rocco.estranky.cz/clanky/...nice-nad-labem

Ještě faktický dotaz zřejmě na správce serveru. Na stránkách KCHČSV je ve výsledcích svodu u Eliga z Peronowki uveden tento výsledek: A67 Oc P3 (lehčí hlava) Zde má Eligo uveden tento výsledek: A67 Oc P1. Ráda bych věděla co je správně. Děkuji.

Romano 25-10-2006 09:45

Co k tomu dodat?!

Tak wolfku, ty jsi dobrej chudák! :lol: naváĹžet se do Moniky, známé to osobnosti a kapacity na chov! :D Já se těĹĄím na tu Tvou perlu!PříĹĄtě aspoň nic nepiĹĄ, ..., a tu nejsi kaĹždému pro smích! A mamince řekni, Ĺže udělala s takou velkou chybu, Ĺže Tě přivedla na svět! :mrgreen: Na stranu druhou, uĹž hodně dlouho se tady nic moc nedělo, tak si aspoň tomuto serveru zvedl sledovanost... :twisted:
Jinak k Pavlovi a jeho dotazu k Jeníkovi....No, já sice nevím, kolik saarlosů viděl Jeník, ale já jich viděl poměrně dost, byl jsem nějaký pátek v Beneluxu a já třeba musím říci, Ĺže jsou povahově o dost vlčí neĹž čvčka...Souhlasím s ním, Ĺže nejsou tak konfliktní a není pro ně problém se zařadit do smečky. Jsou prostě dle mně pohodovějĹĄí. Ale abych napsal přímo - viděl jich kolem padesátky, čvček jsem viděl tak kolem 20, coĹž uznávám není mnoho, ale jiĹž o něčem to vypovídat můĹže....A k Mutaře jeĹĄtě dodám, Ĺže jste hlupáci, kdyĹž jste proti tomu byli, mohli jste vědět na čem jste, a ten "pokus" by dopadl dobře nebo ĹĄpatně, mohli jste být opět o něco chytřejĹĄí....Wolfku, kdyĹž jsi tak chytrý, tak určitě víĹĄ, Ĺže se u čvček projevují problémy se srstí, DKK začíná taky pěkně lítat, epilepsie, nádorová onemocnění, infarkty, tedy věci, které se vaĹĄemu přírodnímu plemeni dlouho vyhýbaly!Tak se zkus zamyslet čím to je, ale můĹžu Ti říci jen jedno...Monikou to není! :cheesy: :cheesy: :evil:

lupi 25-10-2006 19:38

Mám bohužel velmi špatnou zprávu pro všechny co nenávidí Moniku a jako argument používají její APINU. Dnes jsem byl se psem Unkas z Molu Es na rentgenu kyčlí a výsledek je prosím pěkně 0/0
Doufám,že to všichni,kterých se to týká vezdraví rozdýchají

Pavel 25-10-2006 20:15

Prosím všechny diskutující aby se drželi tématu fóra. Nevím, co Monika a výsledky DKK jejích odchovů má společného s množením bezpapíráků. A Romanovi chci jen připomenout, že nadávky a vulgarity jsou z našeho serveru mazány, protože porušují pravidla diskuzí.

CDaniela 25-10-2006 20:44

Quote:

Originally Posted by Pavel
Prosím všechny diskutující aby se drželi tématu fóra. Nevím, co Monika a výsledky DKK jejích odchovů má společného s množením bezpapíráků. A Romanovi chci jen připomenout, že nadávky a vulgarity jsou z našeho serveru mazány, protože porušují pravidla diskuzí.

Pavle proč jsi tedy "nezamoderoval" hned,jak wolfek Moniku napadl?Proč až nyní,když se téma začíná obracet v její prospěch?
Co měly pomluvy italských psů společného s množením bezpapíráků,spojitost mi uniká .....

Pavel 25-10-2006 21:05

Quote:

Originally Posted by sedivak
Pavle proč jsi tedy "nezamoderoval" hned,jak wolfek Moniku napadl?Proč až nyní,když se téma začíná obracet v její prospěch?
Co měly pomluvy italských psů společného s množením bezpapíráků,spojitost mi uniká .....

Šediváku, kdy vstoupím jako moderátor je moje věc, kdy usoudím, že je to nutné.
Jak vidíš žádné příspěvky nejsou smazány, nejsou cenzurovány. A zasáhl jsem až nyní právě proto aby na wolfekův příspěvek mohli reagovat dotčení. Nebo se Ti zdá férovější nechat uveřejnit příspěvek a nenechat na něj reagovat toho, koho se týká ?
Pokud chtějí dotčení dále problematiku diskutovat, mohou založit nové téma. To je vše.

CDaniela 25-10-2006 21:57

Quote:

Šediváku, kdy vstoupím jako moderátor je moje věc, kdy usoudím, že je to nutné.

Jistě ale myslet si o tom své můžu,že?To zde není zakázané?

CDaniela 25-10-2006 22:05

Quote:

Prosím všechny diskutující aby se drželi tématu fóra. Nevím, co Monika a výsledky DKK jejích odchovů má společného s množením bezpapíráků.

Třeba takhle si mohl zasáhnout. :rabit

RadeKKK 26-10-2006 07:50

Quote:

Originally Posted by WOLFEK
Podívejte se, co z vaąí feny leze za ątěňata. Jsou sice krásná, jako větąina italů, ale nemocná. Copak to nevidíte?
quote="AIKA"]Mám bohužel velmi špatnou zprávu pro všechny co nenávidí Moniku a jako argument používají její APINU. Dnes jsem byl se psem Unkas z Molu Es na rentgenu kyčlí a výsledek je prosím pěkně 0/0
Doufám,že to všichni,kterých se to týká vezdraví rozdýchají

Tak to gratulujem, takhle "nemocná štěňata "ať lezou z Apinky dále.

Romano 26-10-2006 09:18

Pavle

...
Jinak co vím, tak zvířata Apiny jsou co se týče kyčlí v pohodě, % DKK není zatím horší než u dle wolfka "neitalských" zvířat :lol: !
Jinak Aice gratuluji, to je super výsledek, mně by zajímalo, kde jste dělala rtg?

Romano 26-10-2006 10:35

Cenzura?

To by mne zajímalo co je na slovu debil vulgární nebo sprosté? Já jsem se jen debilům omlouval, že jsem je přirovnal k wolfkovi, a pan Hanuška mi to odstřihnul!Neřeknu, kdybych o něm řeknul, že je ženský pohlavní orgán, ale to bych nikdy neřekl, protože mám tento orgán v oblibě! :lol:
Hanba Administrátorovi!

rocco 26-10-2006 12:29

Také se moc dobře bavím. Kde je wolfek :cheesy: ? 1 příspěvek a zmizí ? Stejně jako pan Krása a Schubert blahé paměti :lol: :wink:

Romano 26-10-2006 12:56

Nazdar dámy:-)

Já vás zdravím..Až uvidíte tady v mém příspěvku .... tak to jsem dle administrátora Pavla použil vulgární nebo jinak nevhodné slovo (debil, kretén, idiot). Sice jejich význam je trošku jiný, ale budiž! :lol: Teda, pokud mne přístup nezruší! :frown:
A wolfku, běžným majitelům čvček je úplně šumák genetika. Ona teda je dle mého názoru šumák i chovatelské komisi, co jsem měl možnost slyšet, takže to vlastně taky vyjde nastejno...Ať žije řízený chaos!
Jo a dámy, nebojte, dozvíte se to, až mně odstřihnou! :D ..Já mám vaše mailové adresy! :cheesy: Tuto horkou novinku mám napíšu! :cheesy: Třeba pak založeníme Klub odložených členů wolfdodu! :twisted: :cheesy:

rocco 26-10-2006 13:16

Jé už máme své vlastní fórum na wolfdogu :ylsuper chov z Molu Es - nádhera. Ještě bych to označila **** :cheesy:

Romano 26-10-2006 13:30

Quote:

Jé už máme své vlastní fórum na wolfdogu :ylsuper chov z Molu Es - nádhera. Ještě bych to označila **** :cheesy:

No, to je super! To vám tady gratuluju...Takže tady se budou scházet přátelé Molu Es? :sooo_hapy Tak tady uděláme malou seancí a založíme nějakej malej klubík! :cheesy:

Adrian 31-10-2006 02:09

s povahou porovnatelnou snad jen se saarlosem?

A v čem je jejich povaha tak strašidelná? Že neútočí na lidi a cizí psy? Že je víc citlivý? Kolik toho o Saarloosech tady vlastně doopravdy kdo ví? Mě spíše děsí čsv mladší roku vyškolené v perfektní agresory. Měl jsem za to, že čsv si pořizují většinou romantici jsouce fascinováni vlky, jako takový ovladatelnější kompromis, se vším co to obnáší.
Dodnes s hrůzou vzpomínám na dobu kdy jsem stár 10 let navštěvoval Holešovský cvičák. Na brunátné tváře a kanoucí sliny démonem posedlých otylých starců od PS VB jenž při nácviku kruhové obrany běsnili hůře svých NO a Dobrmanů. Čsv se tam tehdy objevil jen jednou a po té co jeho doprovod obdržel skupinovou věštbu o temnotě a beznaději na příští desetiletí, byl záhy vykázán ze společnosti slušných kynologů. A tehdy jsem pochopil , že nepotřebuji dokonalého čtyřnohého sluhu, nýbrž parťáka.

alexa 31-10-2006 08:32

Taky jsem měl podobný zážitek jako Adrian s těmi temnými věštbami ze strany kovaných svazarmovců, kteří před pár lety navštěvovali cvičák, na který chodím. Měl jsem ale přitom štěstí na předsedkyni cvičáku, která naopak (sama vlastníc v bytě knírače) má ČSV ráda a pomohla mi tyto temné věštby odvracet.

Ohledně "chovu z Molu Es", jak zní název tohoto fóra, konkrétně Unkase, jehož jméno jsem tady zahlédl (detailně se mi to ale opravdu číst nechce) - viděl jsem ho několikrát, podle mého názoru je to pěkný pes s dobrou povahou, chvála Bohu je A(0/0), na svodu v Ochozu měl volnější pohyb pánevních končetin, ale je mu teprve rok, takže z toho nelze vyvozovat žádné závěry, protože je to ještě "děcko". Toť vše, je mi úplně jedno jestli ten který pes je z chovu Moniky Soukupové, nebo Pavla Hanušky, nebo někoho jiného.

Karel Skoupý

P.S.: Také zastávám názor, že když něco napíšu, podepíšu se pod to - "hrdinští" anonymové, ať už zastávají názor (jak tady kdosi napsal) jedné nebo druhé strany (a komu tím prospějete, druhé straně? :wink: ) mi lezou krkem.

Romano 02-11-2006 10:48

Kdepak jsou?

Quote:

Také se moc dobře bavím. Kde je wolfek :cheesy: ? 1 příspěvek a zmizí ? Stejně jako pan Krása a Schubert blahé paměti :lol: :wink:

A kdepak jsou tito pánové? :shock: To sem nechtějí chodit? :cheesy:

Monika 13-11-2006 10:37

Dne 11.11. složila Jiřina Nekvasilová s Qeronem z Molu Es zkoušku FPr 3 !!! a v ten samý den složila ing. Kamila Nováková s Ohnivákem z Molu Es zkoušku IPO 2 !!! Obě dámy mají můj obdiv :wink:

artus 13-11-2006 11:19

Paráda, něco pozitivního pro plemeno. Oběma i chovatelce gratuluji a smekám, jedině více takových nadšenců a psů. Myslím, že právě tyto dámy a ostatní kteří skládají s čsv zkoušky jsou kompetentní k debatě o cvičitelnosti tohoto plemene. Všem komikům a veselým figurkám poskakujícím či vztekle řvoucím na cvičáku na své šedivé flegmatiky či choleriky přeji podobné úspěchy,
ahoj Dan

CDaniela 13-11-2006 11:35

Paráda :P

rocco 13-11-2006 11:42

Super. Zejména Queron mě tedy s tou 3 překvapil :ylsuper - o Ohnivákovi jsem nezapochybovala ani chvíli, že jim to vyjde. A ještě brzo bude sníh, tak zase Ohnivák s Orkou a Kamilou budou brázdit běžecké stopy...
Gratuluji zatím virtuálně, v dohledné době osobně.

saschia 13-11-2006 14:42

Blahozelam...

A dalsi uspech chovnej stanice z Molu ES - sice nie pracovny, ale snad sa tiez rata - Jolly z Molu ES ziskala na svetovej vystave v Poznani 2 miesto v sutazi o najlepsiu chovnu suku.

Jazzinka 14-11-2006 15:22

Tak to opravdu gratuluji, doufám, že Kamče budu moci blahopřát osobně na canicrossu na Točníku a že i tam ukáže, co v čévéčkách je (my jedeme zatím jen na čumendu).
A taky doufám, že se diskuze nejen na tomto webu přestanou zabývat osobními útoky a místo toho nám holky poradí, jak na to.
Takže hned zakládám nové diskuzní téma: jak na stopy?

RadeKKK 20-11-2006 10:45

Děkujeme za gratulace. Máme strašnou radost - tedy já Qeronkovi to je asi jedno :wink: . Jinak na stopy kromě psa jsou docela důležité pořádné boty, protože kromě zkoušky mám i zánět průdušek :frown: . Jiřina

CDaniela 15-12-2006 09:47

Quote:

Originally Posted by wolfek
A italský způsob chovu? Chraň nás pánbůh před ním a doufám, že zde všichni ostatní mají zdravý rozum, aby nás od něj ochránil. Nebo tu chceme mít tisíce vlčáků- sice krásných, protože jediným kritériem pro výběr rodičovského páru je krása- a přitom skrz naskrz prolezlých dysplazií s povahou porovnatelnou snad jen se saarlosem? Proč? Znamená to, že když vy máte italskou fenu, kterou vám Šterc vyřadil z chovu ( a se kterou jste rychle běžela pro polský rtg- jen abyste dokázala, jak je polák špatný, ne proto abyste fenu procpala do chovu, že?), tak že mají mít i ostatní vlčáky prolezlé dysplazií. Podívejte se, co z vaší feny leze za štěňata. Jsou sice krásná, jako většina italů, ale nemocná. Copak to nevidíte?

Pavle, musím s politováním oznámit,že další štěňata "vylezlá z této italské feny" byla zrentgenovaná s výsledkem 0/0.Je to Uny Tossa a Uličnice z Molu.Tak si to doplň do tatatabáze.

Pavel 15-12-2006 10:03

Quote:

Originally Posted by CDaniela
Pavle, musím s politováním oznámit,že další štěňata "vylezlá z této italské feny" byla zrentgenovaná s výsledkem 0/0.Je to Uny Tossa a Uličnice z Molu.Tak si to doplň do tatatabáze.

Danielo, pořádně si přečti na koho reaguješ ? Odpovídáš na příspěvek od wolfeka a ne na můj.

Do databáze budou zadány ale bohužel nikoliv na základě Tvého příspěvku ve fóru. Musí nám to normální cestou poslat majitelé nebo chovatel.

CDaniela 15-12-2006 10:08

Quote:

Quote:

Danielo, pořádně si přečti na koho reaguješ ? Odpovídáš na příspěvek od wolfeka a ne na můj.

Do databáze budou zadány ale bohužel nikoliv na základě Tvého příspěvku ve fóru. Musí nám to normální cestou poslat majitelé nebo chovatel.

Fakt?To je zvláštní,že info o mém Agarovi se ocitlo v databázi hned po mé zmínce o jeho stupni DKK zde.Oni ty čtyřky se některým psům píšou s chutí, že?
Jinak vím přesně na koho reaguji.

Pavel 15-12-2006 10:47

Quote:

Oni ty čtyřky se některým psům píšou s chutí, že?
Jinak vím přesně na koho reaguji.

Myslím, že jsi trochu směšná, nemyslíš ? Netrpíš náhodou stihomamem (jako ostatně více lidí z "partičky") ?
Wolfek je stejně takový uživatel, jako ty a mohu tě uklidnit, že ani my sami nevíme, kdo to je, protože neuvedl své jméno. Víme pouze z jaké IP adresy se připojuje. Je ze severních Čech, pokud to uklidní tvá podezření.

CDaniela 15-12-2006 11:48

Jdi ty brepto.

Monika 15-12-2006 13:06

Danielo je naprosto zbytečné s Pavlem vést seriozní komunikaci.
I já přesně vím, jak se doplňují výsledky do databáze. :shock: Někteří chovatelé spolupracovat s wolfodgem nechtějí a tak se jim ke štěňatům doplňují jen nepříliš lichotivé výsledky. A na to stačí informace z doslechu!! a tvářit se, že o jiných nevím.
Klidně uvedu seznam jmen majitelů a jejich psů u kterých tak bylo učiněno a nikdo o uveřejnění informací nepožádal. A nejenže byly výsledky zveřejněny, ale dokonce v rekordním čase. Na něco si prostě obětaví a čestní administrátoři wolfdogu udělají čas vždy! Tak jsou skvělí.
Do databáze přístup nemám a tak nevím co přesně je u mých zvířat zveřejněno. S pohledu jiných, co mi píší, však vím své.
Pro administrátory tedy zcela veřejně: Tesák – HD – B, ED – 0-0, Tlapka – HD – B2, ED– 0 -0, Unkas – HD 0/0, Uny Tossa – HD 0/0, Uno – HD – B, ED 0-0, Uličnice – HD 0/0….
Ostaní výsledky horší než „ B „ jistě Pavel má a byly u mých odchovů doplněny a rychlost doplnění byla zaznamenána do Guinessovy knihy rekordů. :mrgreen:
Za spolupráci, kterou jsem právě předvedla a já spolupracovat umím !! si přeji hvězdičky dvě!! :mrgreen:
Monika

CDaniela 15-12-2006 13:44

Quote:

Originally Posted by Monika
Někteří chovatelé spolupracovat s wolfodgem nechtějí a tak se jim ke štěňatům doplňují jen nepříliš lichotivé výsledky.

A fotografie. :boom2

rocco 15-12-2006 14:18

Ale děvčata, děvčata - nezlobte wolfdog ( i když ona by tu jinak byla nuda :cheesy: ).
Zkrátka někdo je rovný a někdo ještě rovnější :bolt

CDaniela 15-12-2006 18:50

Pavle, já odpovím za tebe,ať se nezdržuješ.
Quote:

Evo,myslím, že jsi trochu směšná, nemyslíš ? Netrpíš náhodou stihomamem (jako ostatně více lidí z "partičky") ?

:mrgreen: :mrgreen:

CDaniela 15-12-2006 18:53

Quote:

Ale děvčata, děvčata - nezlobte wolfdog

My zvyšujem sledovanost. :lol:

CDaniela 27-12-2006 01:39

Na něco si prostě obětaví a čestní administrátoři wolfdogu udělají čas vždy! Tak jsou skvělí.
Do databáze přístup nemám a tak nevím co přesně je u mých zvířat zveřejněno.

Tak po 14 dnech furt nic nového. :santagrin

Margo 27-12-2006 15:03

Quote:

Pro administrátory tedy zcela veřejně: Tesák – HD – B, ED – 0-0, Tlapka – HD – B2, ED– 0 -0, Unkas – HD 0/0, Uny Tossa – HD 0/0, Uno – HD – B, ED 0-0, Uličnice – HD 0/0….
Ostaní výsledky horší než „ B „ jistě Pavel má a byly u mých odchovů doplněny a rychlost doplnění byla zaznamenána do Guinessovy knihy rekordů. :mrgreen:

1) Wyniki do bazy danych dodaje JA. Tak jest od 8 LAT. I kazdy to wie...
2) Wyniki do bazy dodawane sa zwykle na postawie informacji przeslanych przez HODOWCE lub WLASCICIELA.

Zanim wiec zaczniesz mowic o kolejnej "Conspiracy theory" napisz mi wyniki KTOREGO psa z Twojej hodowli zostaly DO MNIE przeslane, a NIE ZOSTALY dodane?

Quote:

Tak po 14 dnech furt nic nového. :santagrin

OCZYWISCIE, ze nie... :| Nie jestem wrozka i NIE MAM obowiazku czytac kazdego postu na forum. Jesli ktos chce dodac jakis wynik to moze uzyc formularza KONTAKT, wyslac email do [email protected] lub dodac dane do bazy za pomoca "Přidat psa".
Dlaczego jakos dotad NIKT nie mial z tym problemu? Oprocz jednej grupki ludzi, ktorzy ZAWSZE maja jakis problem???

PS. Wyniki sa juz w bazie bo pewna NIEZATERESOWANA tym tematem osoba napisala, ze KTOS powypisywal sobie wyniki na forum i DZIWI sie, ze nie zostaly dodane... Ale pewnie ponownie chodzi o robienie chaosu tam gdzie go nie ma... :?

Monika 27-12-2006 18:44

Margo, věřím, že přesun štěňat z ČR do Pl, zapsání a prodání..ti zabírá hodně času, ale přesto si myslím, že je tento čas užitečněji strávený, než psaní tvých nemyslných a manipulativních příspěvků. O tom jak se některé výsledky a informace ocitají v databázi jsme již diskutovali a slušné odpovědi jsme se nedočkali. :(
Kdo požádal o uveřejnění výsledků DKK např. u psa Agar od Hromové hory či L´Rocco z Molu Es?? HODOWCE ??, WLASCICIELA ??? :mrgreen: Dva příklady z mnoha.
Já osobně jsem neposlala ani jeden výsledek ze svého početného odchovu!
Že by ti externí spolupracovníci v utajení jak o nich Pavel zasvěceně hovořil a osobně psal, když jsem ho o vysvětělní žádala již před několika lety??

CDaniela 27-12-2006 19:02

Margo,já to polsky fakt louskat nebudu.Tak že ano,máš rozhodně pravdu. :mrgreen:

Pavel 27-12-2006 21:59

Quote:

Že by ti externí spolupracovníci v utajení jak o nich Pavel zasvěceně hovořil a osobně psal, když jsem ho o vysvětělní žádala již před několika lety??

Moniko můžeš útočit na nás, jak chceš. Tohle je soukromý server, jak zde bylo již snad 100x zdůrazněno a pravidla zadávání údajů do databáze tedy určují jeho provozovatelé a nikoliv Ty ani Tví věrní. Vy jste se jen udáním postarali o to, že způsob získávání dat byl prověřen Úřadem na ochranu osobních dat, který přes Vaše lživá nařčení (které velkohubě přednesl pan Valášek na konferenci v Příbrami), zjistil, že náš server a jeho databáze funguje zcela v souladu se současně platnými zákony a normami.
Budeš se tedy muset smířit s tím, že tady na těchto stránkách nerozhoduješ Ty ale někdo jiný, komu tyhle stránky patří.

CDaniela 27-12-2006 22:40

Takže Pavle,sice to nebylo na mě, ale já osobně se nikdy nesmířím s tím,že výsledný "obraz" o mých psech tvoříš ty dle svého vlastního uvážení.A nespatřuju na tom vůbec nic zarážejícího.

Monika 27-12-2006 23:22

Odpověď typu: Server je soukromý, způsob získávání a uveřejňování dat, fotek je naší věcí a v naší režii....chovatel a majitel si může trhnout nohou beru, protože tak to tu doopravdy chodí! Je to bulvár a informace s realitou mají někdy více, někdy méně a někdy vůbec nic společného....jak taky jinak...odborné znalosti a fundovanost administrátorů jsou mizivé...alespoň je tu čas od času veselo. :wink:

Jediné co zde má nějakou cenu je právě ta databáze, která je dílem především majitelů a chovatelů, kteří údaje svou chovatelskou činností vytvářejí a někdy i dodávají. ( Za správnost výpočtu wrightova koeficientu vděčí tento server ing Evě Špreňarové) a kterými Pavel a Margo hrdě " soukromě" pohrdají, podle potřeb dávají hvězdičky a zamezují vstup a kontrolu nad údaji.... ovšem ty údaje jim neříkají pane.

Zdraví
HODOWCE a WLASCICIEL :mrgreen: :mrgreen:

Pavel 28-12-2006 00:05

Quote:

Je to bulvár a informace s realitou mají někdy více, někdy méně a někdy vůbec nic společného....jak taky jinak...odborné znalosti a fundovanost administrátorů jsou mizivé...alespoň je tu čas od času veselo. :wink:

Moniko, tyhle pomluvy slyšíme od Tebe a Tvé partičky už mnoho let. Když je to zde tak špatné, proč se tu účastníš diskuzí a proč tenhle server vůbec navštěvuješ ?

Quote:

Jediné co zde má nějakou cenu je právě ta databáze, která je dílem především majitelů a chovatelů, kteří údaje svou chovatelskou činností vytvářejí a někdy i dodávají.

Samozřejmě, že databáze je jednm z nejdůležitějších částí serveru. A je jasné, že jí částečně (nikoliv zcela) vytvářejí právě majitelé a chovatelé. A i z toho je vidět, jak k našemu serveru přistupují a jakou má pro ně hodnotu.

Quote:

Za správnost výpočtu wrightova koeficientu vděčí tento server ing Evě Špreňarové

Dovol abych se zasmál. Databáze a údaje o wrightově koeficientu, % vlčí krve a AVK zde byly už v době, kdy ještě po Evě Špreňarové v komunitě majitelů ČsV nikdo neslyšel. Ano, dělaly se nějaké úpravy výpočtu ale nikoliv ve spolupráci s Evou Špreňarovou. Ta s naším serverem nikdy nespolupracovala.

Quote:

a kterými Pavel a Margo hrdě " soukromě" pohrdají,

Nesnaž se vsugerovávat lidem, že jimi pohrdáme. Každý, kdo s námi kdy komunikoval si může udělat obrázek o nás sám a kdybychom lidmi pohrdali, tak by s námi asi nespolupracovali. To, že Ty a pár Tvých kamarádíčků tenhle server nenávidíte (ale nestyděli jste se vykrádat údaje z naší databáze a nestydíte se dále zde zůstávat zaregistrováni) neznamená, že takový vztah k nám mají všichni. Vím, že Tě hrozně štve úspěch našeho serveru, jeho návštěvnost a množství lidí, kteří s námi spolupracují. Asi bude chybička někde jinde, než u nás, nemyslíš ...? :D

Quote:

podle potřeb dávají hvězdičky a zamezují vstup a kontrolu nad údaji.... ovšem ty údaje jim neříkají pane.

Žádné hvězdičky nikomu nedáváme, to je jen výplod tvého stihomamu nebo spíše opět snaha nás další lží pošpinit. Vstup nikomu bezdůvodně nezamezujeme o čemž svědčí i tato diskuze. Ano, někteří mají přístup do databáze omezen ale nikdo ho nemá zamezen. To je rozdíl, víš ? A co se týká údajů, jsi na velkém omylu. Údaje v naší databázi patří provozovatelům serveru. Nevím o tom, žeby server měl s někým smlouvu o nějakém zapůjčení nebo pronájmu údajů. Údaje serveru lidé poskytují bezplatně a bez dalších podmínek. Takže lžeš - databáze a všechny údaje v ní jsou majetkem serveru Wolfdog.org.

Pavel

PS : Co se týká bulváru, podívej se na své stránky nebo ještě lépe na stránky Tvé nejvěrnější - Evy Špreňarové. Ty jsou pěkným příkladem seriózních stránek, neporušujících žádné zákony, a hlavně oblíbených (směšných 7 registrovaných uživatelů - vesměs z vaší partičky :D ).

CDaniela 28-12-2006 00:33

Samozřejmě, že databáze je jednm z nejdůležitějších částí serveru. A je jasné, že jí částečně (nikoliv zcela) vytvářejí právě majitelé a chovatelé
Majitelé a chovatelé ti jí vytváří zcela - vlastnictvím svých psů,kterým ty pak následně můžeš utvořit dle vzájemných sympatií a dle svého vlastního uvážení profil.

Margo 28-12-2006 00:57

Quote:

Já osobně jsem neposlala ani jeden výsledek ze svého početného odchovu!

To DLACZEGO ta mowa, ze niektorych wynikow brak? :? Nie posylasz to ich nie ma... to chyba LOGICZNE, prawda?

Quote:

O tom jak se některé výsledky a informace ocitají v databázi jsme již diskutovali a slušné odpovědi jsme se nedočkali.

A kiedy pytalas? Moge zaraz odpowiedziec - informacje do bazy danych:
1) przesylaja wlasciciele i hodowcy za pomoca formularza internetowego
3) dodawane sa na podstawie ogolnodostepnych zrodel, jak spravodaje, katalogi, strony internetowe
4) dodawane sa na podstawie danych przesylanych przez kluby ras

Quote:

Nie pytaj mnie. Email Pavla znasz...

Quote:

Jediné co zde má nějakou cenu je právě ta databáze, která je dílem především majitelů a chovatelů, kteří údaje svou chovatelskou činností vytvářejí a někdy i dodávají. ( Za správnost výpočtu wrightova koeficientu vděčí tento server ing Evě Špreňarové) a kterými Pavel a Margo hrdě " soukromě" pohrdají, podle potřeb dávají hvězdičky a zamezují vstup a kontrolu nad údaji.... ovšem ty údaje jim neříkají pane.

To sie ubawilam.... :mrgreen: Baza danych Wolfdoga byla w czasie, gdy CSV Evy nie byl nawet planowany... :twisted: Wright byl liczony, gdy Eva nie wiedziala, ze egzystuje baza Wolfdoga. I sorry, ale znam ze 100 innych osob, ktore w przygotowaniu bazy danych graly wieksza role niz Eva z jednym emailem... 8)

A co do bazy danych i "jediné co zde má nějakou cenu je právě ta databáze, která je dílem především majitelů a chovatelů" to jestes OSTATNIA osoba, ktora ma prawo to pisac... Bo podajac nas do sadu i robiac wszystko aby ta baze danych zniszczyc udowodnilas, ze wlasnie ta prace MAJITELU i CHOVATELU, ktorzy nad nia pracowali masz ZA NIC!
Caly czas piszemy SOUKROMA, abys wreszcie pojela to TY i TWOJA klika, ktora caly czas pisala, ze Wolfdog jest serwisem KOMERCYJNYM. To informacja wylacznie dla WAS.... :P
A co do nas to sie nie martw 8) - MY prace majitelů a chovatelů CENIMY. Moze dlatego nie poza Wami nie ma zadnych problemow jesli chodzi o tworzenie i rozwoj bazy... I po raz kolejny mamy: "Psy szczekaja, karawana jedzie dalej".... :wink:

Quote:

Co se týká bulváru, podívej se na své stránky nebo ještě lépe na stránky Tvé nejvěrnější - Evy Špreňarové.

A mnie sie strony Evy podobaja. 8) To pierwsze strony o CSV pisane w typie opowiadan FANTASY... :mrgreen:

wolfin 28-12-2006 10:46

:roflmao aha to tak jiest

mnie tez bardzo podoba sie czytam przed snem zeby zasnacz z dobrym humorem
Quote:

Originally Posted by Margo

Quote:

Co se týká bulváru, podívej se na své stránky nebo ještě lépe na stránky Tvé nejvěrnější - Evy Špreňarové.

A mnie sie strony Evy podobaja. 8) To pierwsze strony o CSV pisane w typie opowiadan FANTASY... :mrgreen:

Monika 28-12-2006 11:28

Je to jsem krásně píchla do vosího hnízda :mrgreen: …za tím co jsem napsala si stojím. Vždytˇ vy říkáte pokaždé něco jiného????? Tolik slov na jednoduchou otázku?? Ano, server je soukromý a děláme si co chceme. Všichni to víme, ale je to server o československých vlčácích, kteří ke mně již po mnoho let patří a zde přítomnou databázi plníte údaji o MÝCH zvířatech, mně za „zady“ a bez mého souhlasu a tak se k tomu prostě svobodně vyjadřuji.

To, že zde čas od času přispívám mi připadá logické, rozhodně více, než kdybych přispívala na server zabývající se jadernou fyzikou…tam bych působila směšně asi tak, jako když Pavel píše o popelovinách a výrobě granulí. :shock:

A takové perly co zde byly uveřejněny se nenajdou na žádném pejskařském serveru..zvláště pak zpráva týkající se paní Ute Tipner…tu potkáte jen na wolfdogu..ale i mnoho jiných odborných nesmyslů jsem si zde přečetla a budu si je navždy pamatovat. Pro Pavla je zcela šumafuk testosteron..estrogen…plynule zaměňuje rybí tuk s riboflavinem…..či klidně zde uveřejní článek, který „erudovaně hovoří „ o fyziologických rozdílech mezi vlkem euroasijským a kanadským a další, čas od času do nebe volající články a administrátorovy diskusní příspěvky. To je prostě wolfdog.

Nejsem člověk závistivý a nemám touhu škodit, cítím pokoru k přírodě a k lidem co něco umí a dělají to s láskou.
Lidská blbost je však všudypřítomná a neomezená a čas od času se nad ní alespoň bavím, když se s tím, bohužel, nedá nic jiného dělat. :wink:

wolfin 28-12-2006 13:38

Quote:

Je to jsem krásně píchla do vosího hnízda :mrgreen: …za tím co jsem napsala si stojím. Vždytˇ vy říkáte pokaždé něco jiného????? Tolik slov na jednoduchou otázku?? Ano, server je soukromý a děláme si co chceme. Všichni to víme, ale je to server o československých vlčácích, kteří ke mně již po mnoho let patří a zde přítomnou databázi plníte údaji o MÝCH zvířatech, mně za „zady“ a bez mého souhlasu a tak se k tomu prostě svobodně vyjadřuji.

...a moze ta informacje daje ICH WLASCICIELI i ich nic nie opchodzi co gada chovatelka (t.z. nie trzyma jej partii a robia wedlug siebie) i to dla nie ktorych nie podoba sie...

Quote:

o fyziologických rozdílech mezi vlkem euroasijským a kanadským a další, čas od času do nebe volající články a administrátorovy diskusní příspěvky. To je prostě wolfdog.

Boze pomoc!!!! a jua GLUPIA myslalam ze Monika ma jakis dyplomik ing. ...ale okazuje sie ze nie za bardzo.
jiest ROZNICA byla ROZNICA i bedzie ROZNICA medzy Kanadiskym i europejskim wilkem. co trudno ksiazki poczytac i dowiedze cie o tym? a ja myslalam ze z naukowcem gadam. ale...
okazuje sie ze nie.

Monika 28-12-2006 17:25

Quote:

Originally Posted by wolfin
Quote:

...a moze ta informacje daje ICH WLASCICIELI i ich nic nie opchodzi co gada chovatelka (t.z. nie trzyma jej partii a robia wedlug siebie) i to dla nie ktorych nie podoba sie...

Quote:

o fyziologických rozdílech mezi vlkem euroasijským a kanadským a další, čas od času do nebe volající články a administrátorovy diskusní příspěvky. To je prostě wolfdog.

Boze pomoc!!!! a jua GLUPIA myslalam ze Monika ma jakis dyplomik ing. ...ale okazuje sie ze nie za bardzo.
jiest ROZNICA byla ROZNICA i bedzie ROZNICA medzy Kanadiskym i europejskim wilkem. co trudno ksiazki poczytac i dowiedze cie o tym? a ja myslalam ze z naukowcem gadam. ale...
okazuje sie ze nie.

Lidská blbost je však všudypřítomná a neomezená a čas od času se nad ní alespoň bavím, když se s tím, bohužel, nedá nic jiného dělat. :roll:
Prosím Daiva nauč se česky a nebo si nech alespoň příspěvek přeložit...a pokud je Daiva expert jako Pavlík, jistě nám odpoví jaké jsou FYZIOLOGICKÉ ( kdybys nevěděla je toho opravdu hodně..např..krvetvorba, trávení, enzymy..hormóny, nervová soustava.....nebo snad jiný počet chromozomů?) rozdíly mezi EA vlkem a kanadským :mrgreen: Já se nechám velmi ráda poučit. To myslím vážně....nezajímají mne běžné rozdíly v detailech uvnitř druhu...potěšila by mne zpráva..typu...kanadský vlk má 3 ledviny...nervovou soustavu roztroušenou a nebo má předžaludky, jako přežvýkavci...či nějaké zásadní změny či absence steroidních hormónů... atd..atd..

rocco 28-12-2006 18:20

Jéjej dnes je ale veselý den, koukám, že si tu někdo bere mé jméno do klábosnice. Takže jen upřesním zavádějící údaje patologických lhářů Pavla a Margo.
1. na wolfdogu jsem zaregistrovaná od dob, kdy se snad ještě wolfdog nejmenoval - ověřte si adresu [email protected] - tak rok 1998 počítám :cheesy: - ano tenkrát ještě chodily emaily - nejčastější znění - stránky byly aktualizovány a emaily s díky Monice Soukupové za informace :cheesy:
2. wrighta jste v databázi slavně uveřejnili a já jen nevěřícně zírala na ta úžasná čísla a čekala, kdy se někdo ozve, že je to blbost - když se tak nestalo, napsala jsem tuším Pavlíkovi a ten mne odkázal na Přemka, který databázi tvořil. S Přemkem jsme si vyměnili několik emailů, abychom odhalili tu osudovou chybu, což se podařilo a já Přemkovi vysvětlila, jak se počítá wright u zvířat z příbuzenské plemenitby - Přemek přepsal vzorec a ejhle, čísla vycházela tak, jak měla :cheesy: . Ještě jsem s Přemkem řešila z kolika generací je nejvhodnější wrighta počítat :cheesy: - toto vše se odehrálo někdy na přelomu roku 2001 - 02 - a pokud není Přemek postižen chorobným lhaním jako Pavel a Margo, tak toto popřít nemůže. Ještě jsem tehdy dostala přístup do databáze v úrovni chovatel :cheesy: dnes jsem anonymní :twisted:
Btw ještě mi Přemek tehdy veřejně děkoval, ač jsem o to vůbec nestála :lol: . Toto byla opravdu má jediná spolupráce s wolfdogem, jinou spolupráci jsem odmítla a nelituji.
3. doporučuji novým uživatelům přečíst si staré články a zejména komentáře :cheesy: , kde najdete leckdy protichůdná "stanoviska" - tuším článek o databázi na wolfdogu, tam je něco o onom "vykrádání" :cheesy: - pokud to někdo nesmaže.
4. jsem ráda, že mé stránky jsou zdrojem mezinárodní zábavy, opravdu mě to upřímně těší - já se při dlouhé chvíli bavím na wolfdogu fundovaností a názory jak korouhvička.
5. těší mne stoupající "popularita" u Pavla a Margo - Moniko, brzy dosáhnu tvého stupně :lol: ó můj milovaný guru - jsem ti opravdu věrná, až nejvěrnější :0)))))))))
6. Pavle - 7 členů je de facto 5, ale pan Krása, Schubert , wolfek se ještě nezaregistrovali. Fórum je velice veselé a rozhodně nezákonné - měl by jsi požádat o jeho zablokování :0))))))))

To Daiva - pošli mi článek o rozdílnosti DNA "kanaďáka" a "karpaťáka" - nikde jsem ho nenašla a Margo mi ho také neposlala. Případný článek o rozdílné fyziologii by mne také zaujal - tento převrat ve světě vědy mi unikl :cheesy:

Dnes je veselo na všech bulvárních stránkách - asi nějaká dobrá konstelace hvězd.

wolfin 28-12-2006 20:11

to moze wyuc litewski, tez moglismi pogadac.

ale twoj post pokazal jak duzo wzlosci i glupoty w tobie jiest. nie mam czasu ani checi cos tlumaczyc tej osobe, ktora ma mozg przedszkoliaka.
a po drugie kto chce to znalesc to i znajdze, czy nie umie cie google uzywac.

a co do wolfdoga. jiesli cos NIEPODOBA SIE i cos bylo u was pierwsze, pokazcze PATENT na to.

czy chcecie powiedziec ze web site, koeficient wrighta i rodowody wy wymiszlilis cie i przed tym NIKT O TYM NIE WIEDZIAL?
smieszne to wygliada, te wasze bof bof bof...ten pies ktory laje nie gryzie wie cie to?
tak na przyslosc pamietaj cie to :

before asking stuping question ask google
dobrego dnia

RadeKKK 02-01-2007 12:06

Otevřeně se přiznávám , že mám mezery v evropských řečech. Ač soukromý server nešlo by tu zařídit překlad, aby si to někdo ( třeba já ) nevysvětlil špatně?

rocco 04-09-2007 12:22

Živé mrtvolky z Molu Es

Tak jsem zavítala nedávno na seznam psů "z Molu" v databázi a co nevidím :shock: - křížky u zvířátek, která vesele běhají po tomto světě. To by mne zajímalo, kdo tyto údaje dodal, když se databáze mění jen na základě údajů hodowca či wlastnitela :p:lol:. Teda jak u koho....neexistující zvířátka žijící si virtuálním životem a ta skutečná, žijíci označená jako mrtvolky......
Cato z Molu a Ly-Rick z Molu Es živé mrtvolky.....

All times are GMT +2. The time now is 02:11.