![]() |
Jakby ktos nie zauwazyl to dobijamy do setki... 8)
|
fajnie by było zebrać wszystkie , lub choćby znakomitą większość w jednym miejscu :)
|
Quote:
|
Quote:
|
O proszę, prawie 100 Wilczaków to prawie 100 właścicieli......nasuwa mi się ma myśl klub..... 8)
|
Gdzie dwóch Polaków tam trzy różne zdania... a co dopiero przy setce ;)
|
150`? :ehmmm
|
Jak doliczycie wilczaka symbolicznego :wink: to setka juz jest :fingers1
|
No i licznik pokazal nam setke - o nowej suczce w Polsce wiedzialam juz od jakiegos czasu, ale nie bylo kiedy napisac... ;) Zaraz nadrobie zaleglosci... ;)
|
Hej, moj pierwszy post tutaj, tak wiec witam wszystkich.
2007 rok, 27 marca - moja ukochana CIRI Wilk z Polskiego dworu. (no i jeszcze jej siostry i bracia) :) |
Podejrzewam, ze jak admini wreszcie wrocili z obozu, to znikna braki na stronie :D
Moj post wylecial niestety przy zmianie serwera, ale oprocz miotu C z Polskiego Dworu, brakuje tez ADANE Jantarowa Wataha (czesciowo jest polska:p), miotu A z Silver Power oraz ILMARINEN Girios Dvasia, bo tez bedzie mieszkal w Polsce. A niedlugo polskich wilczkow bedzie wiecej i wiecej i wiecej :D |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Teraz lista powinna byc juz kompletna... |
No to juz przekraczamy setke :D:D:D:D:D
|
Poniewaz Basiek boi sie napisac na tym forum i woli wylewac swoje zale i zlosci gdzie indziej, a zarzuca nam to, ze nie posortowalismy listy alfabetycznie, gdyz zywimy 'niezdrowe emocje' do psow z hodowli jej suni, wiec odpwiedz specjalnie dla niej 8):
Sortowanie alfabetyczne konkretnych miotow byloby BEZ SENSU. Hodowcy nie nazywaja alfabetycznie narodzonych szczeniat, ale tak jak sie im podoba. Gdyby lista miala byc LOGICZNA to dany miot powinien byc posortowany wedlug godziny narodzin psow, a tych informacji nie posiadamy (watpie, zebys wiedziala o ktorej godzinie narodzila sie Wasza Barsa, czy Ginger)... Wiec skoro nie mozliwe jest sortowanie, ktore byloby zgodne z rzeczywistoscia to jakie ma znaczenie, czy miot ustawiony jest alfabetycznie, czy nie? Kogo interesuje, czy jego pies jest numer 67 czy 69? Przeciez, gdy sprowadzi ktos do Polski starszego psa i tak ulegnie to zmianie. Jesli to jednak dziala Tobie na nerwy to wolna wola - pomoc zawsze jest mile widziana. :p Zamiast krytykowac, krytykowac i krytykowac to czy nie lepiej samemu cos zrobic? Jesli beda chetni na liste alfabetyczna to dawaj - posortuj, a my chetnie taka poprawiona wersje wrzucimy na forum.... :) |
A ja mam prośbę czy jeśli to nie straszna robota to nie mogło by być tak, że klikając na pieska z listy otwierała by się jego podstrona z danymi. To by przyśpieszyło poznawanie nowych piesków z listy?
|
Lista jest wreszcie zaktualizowana - na czas, bo mozemy powitac w naszym gronie spora grupke nowych wlascicieli CzW.... :p
Quote:
|
Super że się udało.. tylko ja takie malutkie "ale" bo do mojej Kanti jest zły odnośnik ( jest do miotu po Dasy, swoją drogą czemu jeszcze nie ma ich imion?) . Mamą Kanti jest Esa a tatusiem Enor.. to tak.. jeśli dałoby się poprawić byłabym bardzo wdzięczna.
|
Quote:
|
Aaaaa rozumiem, to się już nic nie odzywam. Super, że tak się udało zrobić znacznie ułatwia sprawę. To teraz czekam na rezultaty.
Ech jeszcze tak niedawno świętowaliśmy, że dobijamy do setki, a tu już niebawem pełne 150 będzie.. Jak ten czas pędzi i wilczaków przybywa :D |
Anarchia urodzila sie 7 lutego :)
|
Lista zostala zaktualizowana... niestety nie zawsze tak, jak bysmy tego chcieli, bo lepiej witac nowych, niz zegnac starych przyjaciol.... :|
|
Margo, a gdzie Khamul?? Kauket?? Kimaris??
I Kala jest wpisana dwa razy?? jako Kala i jako Kanti?? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
jak za granicy tez sie liczy...to my tez jestesmy, Elestren mieszka w dortmundzie....:lol::lol::lol::lol:
|
oh...nie ja mieszkam tutaj w dortmundzie:(:(:(:(
ale w sercu jestem Polka!!!:rock_3 |
No i lista ponownie zostala zaktualizowana.... Dobilismy do 140 CzW.... :rock_3
|
I ja się dołączam. W niedzielę (01.06.2008 r.) przyjechał z Litwy Lupo czyli Lu Hellen Girios Dvasia :) Urodził się 10 kwietnia. Mieszka w i pod Warszawą:)
|
No proszę:) Witamy kolejnego Warsowiaka ;)
|
Witamy serdecznie. A malucha ugniatamy obficie !
|
wiatmy serdecznie ;)
|
Quote:
fajne ze jestes cie tu :) dawaj znac jak maliuch czuje sie w nowym domku :) |
Serdecznie witamy kolejnego Girios Dvasia :lol::lol:
|
oi bedzie cie jescze mieli okazje na witanie :) :rock_3
w pieknych Mazurach mieszka Dorota i LAILA Girios dvasia :) |
Witam , witam:) Cóż za gorące powitanie :) Daiva ! Maluch jest nieznośny i strasznie za Tobą tęskni (ciągle płakał, ale już jest o niebo lepiej), ale jak tu nie kochać takiego gnojka :P Nauczył się już jeździć ze mną samochodem i chyba nawet to polubił. Gdy jedziemy do mojej Magdy pod Warszawę rozwala się na fotelu i idzie spać :)
Teraz śpi obok mnie i szczeka przez sen. Chyba przyśniło mu się, że goni jakiegoś kota :P Pozdrawiam |
Quote:
a mami swoj temacik tu - serdeczne zapraszam :) http://www.wolfdog.org/forum/showthr...673#post141673 |
Quote:
|
Quote:
|
No i do listy doszlo kolejne kilka psow.... czyli WITAMY nowych wlascicieli... :rock_3
|
Minal prawie rok, wiec czas na kolejna wieksza aktualizacje listy.... :rock_3
I powitanie licznych nowych wlascicieli.... :) |
Quote:
|
Quote:
|
I my też jesteśmy :):evil_lol:klatsch Tylko chciałam sprostować, że cały miocik Lupus Ardor urodził się 26 lutego a nie 28, ale nie wiem czy ma to znaczenie dla bazy (?)
|
No i mamy kolejna aktualizacje.... Warto zerknac, bo "troszke" nam wilczakow przybylo... ;)
|
Super. Dziękujemy.
130 sztuk było w spisie Polskich Wilczaków gdy zainteresowaliśmy się rasą. Rok czasu i jesteśmy o 100 do przodu ;). |
Jak zainteresowałem się rasą, spis kończył się w okolicach Dewi, albo i wcześniej. Moja suczka ma numer 66, kurde świat do przodu poszedł :)
|
Liczba imponująca!!! (Od Morty do Dervli są wpisani 2 razy na listę.)
|
W przeciągu ostatnich trzech lat liczba wilczaków wzrosła trzykrotnie.
Jednak niezbędne będą drobne przetasowania jeśli chodzi o kolejność, gdyż miot W Cwanych Wilków przyszedł na świat 19 października, dzień później niż Wilcza Saga |
Ech nie chce mi się już przeglądać użytkowników(padłam przy :roll: sama nie wiem którym) . Teraz zadaję pytanie w odpowiednim miejscu.Ile wilczaków jest na Podkarpaciu? Ja wiem o co najmniej 3 (nie jestem pewna tego z Baligrodu). Oczywiście bez tych z allegro i tych z ,,płaszczowym'' umaszczeniem z maską wilczaka:twisted:
|
A na mapkę google, do której link jest w pierwszym poście patrzyłaś?
|
Zaznaczone sa tylko dwa w Baligrodzie (i to jego nie jestem pewna ) i Polańczyk. No i jest Vigo w Rzeszowie, ale jego na mapie niema . w mielcu słyszałam że suka jest ale znalezć nie moge:|
|
Mapa oczywiscie swietna rzecz, ale nie jest zbyt aktualna.
|
No właśnie(to jakby taka mała dygresja o aktuakizacje;-))
|
Jak juz bedziecie kiedys robic aktualizacje:
GORTHAN pisane jest przed imieniem psa ;) |
Quote:
|
Pamiętam swoje zaskoczenie jak jeszcze w Przemyślu na wystawie (naszej jedynej w sumie) dowiedziałam się ze jest wilczak w Mielcu :) czyli w sumie w niezbyt dalekich okolicach. Więc jak najbardziej aktualizacja TAK!
|
Quote:
|
Proszę, powiedz że jeden z Twoich maluchów zawita do nas :happyi to koleżanka :bigok czyli nie będzie niebezpieczeństwa że hormony im zacznął buzować :twisted: strasznie się cieszę że mój będzie miał wilczakowe towarzystwo, ale z drugiej strony ile to będzie czekania aż mała podrośnie:o
|
Iiii...nastepny wilczak w rzeszy :cool3 (bedzie co maltretować i wgl.:twisted:)
|
Quote:
|
A co z Podlasiem ?? My tu wsparcia potrzebujemy :) Moze jakieś szczeniątko wybiera sie w nasze okolice ?
|
:p DZIĘKUJEMY
|
Skoro wątek odświeżony, to przy okazji poinformuję, dokąd pojechały trzy małe Lupuski:
Urit - Jarocin, Ulvar - okolice Olsztyna, czyli długo oczekiwane wsparcie dla Warmii :-) Uruk Hai - Gdynia Mam nadzieję, że nowi właściciele wkrótce sami przedstawią maluchy w ich nowych domach :-) |
Baldur już od miesiąca zamieszkuje Chorzów :grosscool
|
U nas tez maluchy zaczynaja powoli wyjezdzac do nowych domow... Wiekszosc pojedzie dopiero za tydzien - ponad polowa opusci jak zwykle kraj rozjezdzajac sie po Europie, ale nie zapominamy o Polsce i kilka sliczniuchow zasili nasze rodzime szeregi... :p
Pierwszy " Polak" opuscil dom rodzinny w ten weekend.... Moj "niedzwiadek" Tabrisek zamieszkal niedaleko Kola zasilajac ekipe wielkopolska... :rock_3 |
Quote:
|
Quote:
|
Ktoś w okolice Szczecina wysyła malucha?
|
Quote:
|
Przydałby się jakiś chłopak we Wrocku :P Kalinka będzie strasznie samotna jak Carinio ją opuści w najbliższy weekend...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Coś ostatnio Śląsk jest zapominany... Jak było dużo, tak teraz posucha :(
|
Quote:
|
Quote:
Nie mówiąc o tym, że jakiś nowy plessowy by się przydał ;) |
Quote:
|
Quote:
Pozostaje nam Garuda i Bowek :) |
Quote:
|
Quote:
|
A czy do Warszawy jakiś urwis przyjedzie? to Marrok miałby kolegę albo koleżankę w mniej więcej swoim wieku :D
|
W Waszym przedziale wiekowym macie w Warszawie Larsa :) A i młodzieży zabawowej nie brakuje:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
W Rzeszowie się panny rozpanoszą, co prawda na razie dwie ale...:rock_3
|
Witamy, Urobach juz dojechal i zasilil szeregi trojmeskich wilczakow takze jak dostanie zgode na szalenstwa z innymi psami to my bardzo chetnie bysmy sie wybrali na spacer z wilczakami. Pozdrawiamy
|
Witam, pierwszy raz na forum, wiec jak zwykle nie bardzo wiem jak co dziala, za co z gory przepraszam.
Jako ze Urobach z Peronówki zostal juz wspomniany, to chcielismy sie tak bardzo szybko przywitac, pozdrowic wszystkie wilczaki z trojmiasta i powiedziec ze jak maluch dostanie zgode na zabawy z innymi psami to my z checia umowimy sie na wilczakowy spacer, bo poki co maly jest lekko zdezorientowany chlodnym przywitaniem przez nasz zwierzyniec, wiec widze ze potrzebowac bedzie kontaktu ze swoimi. Pozdrawiamy |
Quote:
|
Rowniez witamy nowego mieszkanca Trojmiasta i czekamy na spacer!
|
Hej, hej, witamy i pozdrawiamy naszego "półbraciszka". :)
Dawajcie dużo fotek młodego. :p |
Witamy.
Trójmiasto dynamicznie rośnie w siłę. 8) |
Dziekujemy z Urobachem za mile przywitanie, my jestesmy z Rębiechowa, zdjecia postaramy sie wrzucac na biezaco, poki co maly intensywnie probuje sie zaprzyjaznic ze starszymi domownikami. Pozdrawiamy
|
Spóźnienie, ale witamy bardzo serdecznie i powodzenia życzymy!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 04:09. |