![]() |
Międzynarodowka-Wrocław, 29.09.07r
Termin zgloszen-juz po.
Szkoda, ze Igi sie nie zapisal... :nonono2 My bedziemy, ale tylko dlatego, ze na miejscu :P Wiem, ze bedzie Margo i Przemek, Ania z Jabbem. Ktos jeszcze? Klara z Luna i Camio-blisko macie! moglibyscie chociaz wpasc... moze nawet ktos z Czech bedzie? Margo, zadzwon do Macka-moze wpadnie z Basterem? Marta z Irma tez moglyby sie pokazac... :P Kibicowac bedzie Macia :) Zakladam, ze odwiedzi nas tez Maria, wiec w sumie calkiem spora grupka, jak na Wroclaw... Sedzia: p. Sliwka :) |
Hehe, a znowu nikogo mialo nie byc :D
Ja juz potwierdzilam zgloszenie w ZKwP we Wroclawiu, wiec na 100% bede. |
Ja z Ishtar tez sie stawie,z tym ze bedziemy jeszcze z jednym przystojniakiem,a jakim napewno sie domyslacie,takim rudym,z zakrecona kita ;) ..hmm teraz to bardziej czekoladowy :D Sami ocenicie..
Oba zgłoszone i potwierdzone :p |
Quote:
|
To musisz sie zrewanzowac choc przyjazdem ;)
|
o, Igi, slyszales? Slyszales?! Wez Kasona i wpadaj :P
|
Quote:
|
tak tez myslalam ;)
w kazdym badz razie-my i tak niedlugo sie widzimy... :P |
zatem bedzie:
PSY szczeniaki 1 posrednia 1 otwarta 1 SUKI otwarta 3 championow 1 START: godzina 10 Gdzie w sukach mlodziez? :shock: Chyba sie Wroclaw pomylil... Przeciez Ishtar do mlodziezy, my jeszcze tez... A wychodzi na to, ze my w otwartej z kims jeszcze... :? |
No wlansie,wlasnie,zglaszac napewno zglaszam,a jeszcze nawet nie przyslali zgłoszenia,cos mi tu nie gra.. a tak na marginesie z tego co spotkanie na wystawie zielonogorskiej pewnej milej Czeszki przynioslo,to wiesci ze i z tegoz kraju ktos bedzie:);)
|
:x:x no to to ! Dla ceho vy nejste v klase mladych !! :roll::roll:
V klase otwarte to JA s Lotou !!!:p:p A my nechceme konkurenci :oops::oops: Vy zvonili do Wroclawy kde chyba, a vy v otwarte ??? Prosim, prosim!!;) Lucka :p |
Lucka, tak myslalam, ze moze bedziesz :)
W niedziele w Czechach na klubowce tez wystawiasz swoje psy? Z klasa mlodziezy musi byc pomylka, wiec konkurencji miec nie bedziesz :p Do Wroclawia nie dzwonilam, ale chyba tak zrobie... |
Tak v Jevisovicich taky budu!;)
Tam mam v mladych Paige a v otwarte Lota. V klase mladych je 11 sucek ! :shock::shock: Ja tesi se na tebe i na vsecky peronowaky!!! Lucka |
Oj Lucka,przeciez wiesz kto sedziuje,a wynik statnio w Bartyslawie przychylny ci byl ;) Wiec sie nie boj ;)
Swietnie ze przyjezdzasz do Wroclawia,to sie spotkamy :) Marzena daj znac co tam sie dowiedzialas a propo Wrocka i czy bedziesz dzwonic,bo to nie glupi pomysl |
My będziemy Wam kibicować ;)
|
dzwonilam i nie mam zadnych dobrych wiesci.
Lucka-w klasie otwartej masz siostry-Aste i Amalke Agarův les Nie ma zadnej suki 'z Peronowki' Nie ma czegos takiego jak Garuda i Ishtar a pani powiedziala, ze nawet nie musimy przywozic suczek, bo w katalogu ich po prostu nie ma. Wiec wystawiane nie beda. Pytala o zgloszenia: wiem, ze Margo miala Garude brac "na siebie" Shaluka, wiem, ze Ty tez przeciez wszystko mialas ok. Wiec w ogole nie rozumiem... Na pocieszenie-z czarnego humoru-to jest wlasnie Wroclaw. |
Hmmm
No ja mam nadzieje, ze ten szczeniak to Jabber. |
No bez jaj!!!!! Przeciez nawet potwierdzenie zgloszenia przyszlo mi na meila!!!!!!!! W dodatku to obu i Ishtar, i Balego!!!!!!!
To znaczy ze zaden pies z peronowki nie jest zgloszony? ZARAZ SIE WSCIEKNE!!!! |
Czy ktos sie wogole orientuje kiedy ebdzie najblizsza miedzynarodowka? Kurcze zalezy mi... :(:(
|
Shaluka, spoko, na zrobienie championatu masz sporo czasu! :D
Ale odpowiadajac na Twe pytanie, to Poznan najszybciej z miedzynarodowych Wiem, ze w championach jest Jolly Nie pytalam sie o psy w ogole Wiec nie wiem jak tam sprawa wyglada, ale chyba wszystko inne jest normalnie zgloszone |
Jest jeszcze Eliś z tego co wiem..a czasu nie mam,ja mam mature,ty to co innego,masz wiecej wolnego czasu, po nowym roku raczej do jesieni nie bedzie mnie na wystawach chyba ze raz na jakis czas..wiec musze znalesc cos jeszcze w tym roku.. hmm chyba pozostaja mi Kielce,na szczescie sa niedaleko.. choc w tedy zdaje sie jest Nitra..a potem w ziemie nie ma dla mnie wystaw...:(
|
Ehh na szczescie teraz sprawdzilam i sie okazuje ze sie my;ilam,ale mimo wszystko zapowiada mi sie znow baardzo ciezki miesiac od 04 kazdy weekend wystawa,do Nowej Rudy,potem jeszcze Litwa.. i znikam na jakis czas.. Szlag by to wszystko trafil...
|
ja matury nie zdaje-ale wystawy tez odpuszczam.
Ciekawa jestem co z tym Wrockiem :? |
Dwa Margo psiaki bedą.. ehh boje sie czy nie bede musiala zrezygnowac z Jevisovic,jak tak dalej pojdzie... Bo tylko do nich nie ma sensu,jeszcze tyle teraz odpuscilam ze czasu mi brak na nadrabianie zaleglosci.. Chyba ze Ishtarke dam pod opieke..ale.. jakos tak.. nie widzi mi sie to..
Hmm a ciekawe co z Jabbem? Przeciez tez byl zgloszony |
Quote:
Widziałam też, że dla bardzo wielu osób wystawy są TRUDNE. Dla mnie kiedyś były nie do przyjęcia. Teraz nadal myślę, mimo luzu, jaki mam, bo mnie to nie dotyczy, że konkursowi powinni być... sędziowie. I że wystawy to technicznie przeżytek, i przyszłość należeć będzie do czegoś w rodzaju bonitacji. Taka bonitacja z kilkoma sędziami i sporami międzysędziowskimi, z biegiem po standaryzowanym wybiegu, z próbą pracy (KONIECZNIE!!!) to byłoby COŚ. No ale PRZEDE WSZYSTKIM widziałam i miziałam Botisa! :biggrina UHHH! maria i wufi |
BOB zgarnal Botis :)
|
Quote:
|
No pięknie.
Wielkie gratulacje dla Botiska od synka Alutka ;) :beer |
Quote:
|
Najszybsza wystawa w moim zyciu jak na razie :D
15 minut i po sprawie... Ale przynajmniej znajomych sie troszku zjechalo. Jabber byl niestety znowu "bezkonkurencyjny". Ciekawe jak bedzie w Nowym Dworze - to juz nasza ostatnia wystawa. |
Marzena, to w końcu Garudy nie wystawiałaś-nie była wpisana?
|
nie, nie wystawialam... :?
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 07:41. |