![]() |
Zamówienia na wilczakowy kalendarz.
Zamówienia na wilczakowy kalendarz oraz pytania odnośnie ceny i możliwości zakupu proszę umieszczać w tym wątku aby nie robić zbytniego zamieszania i niepotrzebnych postów w poprzednim temacie.
:) |
Zamawiam:
Gaga-5 szt |
Ja chciałabym sie przywitać i zamawiam od razu jedna sztukę kalendarza bo coś czuję że jeszcze troche czasu upłynie zanim z wilczakami zapoznam się oko w oko.
|
ja pojade we swoim stylu- najperw chce zobaczyc jak to wygliada, a potem powiem ile chce - ze min. 1 szt. to jasne ale ile wieciej zalezy od tego jak bedzie to wygliadac :)
|
Ja na 100% biorę 2 sztuki + 1(tak na 50%);)
|
A my zamawiamy 8 szt. napewno :)
|
Ja zamawiam 1 szt.
|
I ja zamawiam 2 sztuki
|
Quote:
Cena bedzie taka jak ustalona 15 zł za sztukę. Kalendarz najprawdopodobniej bedzie już dostępny na początku grudnia i dołoże wszelkich starań aby się tak stało. Część dystrybucyjna to kolejna udręka, ale większosć będzie rozwieziona po większych miastach i tam do odbioru, a część niestety wysyłana lub do odbioru gdzieś, a gdzie to bedziemy ustalać jak już bede znał termin finalny. jakoś to musimy tak pogodzić aby koszty kalendarza nie zwiększały się przez koszty dystrybucji. Co do takich miast jak Będzin, Szczecin , Poznań, Wrocław, Warszawa, Katowice, Kraków, Konin, Żary, Żory, Rybnik, Racibórz, Mysłowice, Elbląg, Gdynia, Olsztyn, Bochnia, Częstochowa, Olkusz, Zawiercie, Kielce, Tarnów, Rzeszów, Białystok, Grudziądz, Kłocko, Lubin, Bydgoszcz, Chorzów, Szczytno, Łodź, Augustów, Siedlce. Tam bedzie mozna odbierać osobiscie w wyznaczonych punktach. Mam nadzieje, ze uda sie nam to pogodzić tak aby kazdy miał go na święta już w domu na prezenty. Pozdrawiam |
Zamawiam 3 szt.
|
Grzegorz, robisz za Sw. Mikołaja? ;) To miłe ale mysle, że ew. koszty wysyłki nalezy wkalkulować, bez przesady :)
|
Quote:
Świętym nie zostane bo nie chce, zresztą i tak bym dzieci straszył. Mam chłopaków co po polsce z towarem jerzdzą więc przy okazji kalendarze mogą rozwieść. Każdy będzie gdzieś tam mógł go sobie odebrać. Jak ktoś ma ochotę płacić więcej to niech na schronisko da różnice teraz w okresie zimowym to im się kazdy grosz przyda. Kwestia czy na czas zdążą z drukiem. Nie robie kalendarza po to aby na nim zarobić tylko po to abyśmy my wilczakowcy mieli co dać rodzinie i znajomym na gwiazdkę. Moze to i marny dodatek do prezentu, ale będzie nasz i tylko dla nas. Oczywiście nie zapominam o tych wszystkich co wilczaki kochają, a ich jeszcze nie mają. Przynajmniej kalendarz będzie namiastką ich marzeń. |
Quote:
a tak na poważnie: ja wolę przelać kasę za kalendarz + koszt wysyłki wcześniej, bo moge wyjechać na święta za granicą i nie będzie potem miał go kto odebrać na miejscu i będzie zong bo redire chciała a nie odebrała. Wole zeby na mnie czekal w skrzynce na listy. |
A ja poproszę kalendarze z chłopakiem co je rozwozi :P
|
Quote:
|
Quote:
|
No co? Grzegorz ma ich paru to tez mozesz sobie zazyczyc ;P A taki sie przyda... :p
|
Quote:
|
Wlaśnie przydatnośc zamierzam sprawdzic ;P Ososbiscie wrecz :)
Papiery.. w tym przypadku nie sa mi potrzebne (mimo, że lubie rasowe konie, psy i mężczyzn :twisted:) |
Quote:
|
Quote:
Kalendarze będą do odbioru w wyznaczonych sklepach w miastach. Ale pewne dostarcze osobiscie. :twisted: |
Quote:
A stan małżeński w niczym nie przeszkadza.. ja tam nie wiem o czym Wy pomyśleliście :twisted: |
Quote:
No jak sam to sam po co mi chłopak. Wystarczy, ze muszę ich słuchać jak mają problemy z klientami czy dyktują zamówienia codziennie , jeżdzić z nimi nie mam zamiaru. http://www.wolfdog.org/forum/images/icons/icon13.gif |
Quote:
Quote:
|
[quote=Gaga;160208]Bogactwo wysokiej wartości białka na jesień Księciunia zapewne ucieszy :p[quote]
No to fakt będe miał śliczną wykładzinke pod kominkiem. :lol: Quote:
Cholera za stary jestem :( |
My kalendarze zamawiamy 2.
I bardzo chętnie odbierzemy je osobiście w Białymstoku.... :) ..........bo przez Supraśl pewnie nie będziecie jechać............ :lol: |
I za daleko na zachód prosimy 3 kalenders.
Groette Martine. ps; Hopefully it is correct polish :| ;-). But I want 3 ps. |
Ja zamawiam 4 sztuki... 8)
|
Zamawiam 8 szt.
Pozdrawiam Bożena |
2 szt. proszę :)
|
2 sztuki poproszę (z taką dostawą jak Gaga ;) )
|
Quote:
Jak coś to będe się rozrywał. :lol: |
Ja zamawiam 2szt. W sprawie odbioru odezwę się jeszcze.
Pozdrawiam |
My wezmiemy prawdopodobnie 4 sztuki.
|
Witam, poproszę 2 sztuki
|
Ja wezmę od 4 do 8 szt lub nawet więcej . Wszystko zależy od efektu końcowego.
|
ja rowniez 2
|
my bez względu na efekt końcowy prosimy o 4 szt.
Pozdrawiam |
Mam nadzieję, że nie za późno; jeśli nie, to poproszę uprzejmie o 1 szt. :)
W Katowicach chyba nie będzie problemów z odbiorem? :) |
A ja poproszę jedną sztukę. Niestety Lublin nie jest wymieniony w spisie miast, do których kalendarze będą dowiezione, więc do ceny proszę doliczyc koszt wysyłki.
|
Quote:
Pozdrawiam Bożena |
W takim razie poproszę o wysłanie kalendarza na adres Konek, a ja zapraszam Cię na kawę, żeby go wykupic :) Pod warunkiem, że bywasz w Lublinie czasem...
|
a ja to czekam na ostateczni wariant kalendarza i juz potem tylko bede mogla powiedziec czy biore 1 czy 10
|
Daiva ale te kalendarze nie są na handel na wschodzie. :D
|
Quote:
... na prezenty pod choinka - oraz sa inne litewske psy a liudzi moze tez beda chcieli miec, tylko narazie tak dokonca i nie rozumia ze bedzie kalendarz, to trzeba pokazac jak wygliada i potem zrobic 1 zamowienie :) |
No OK ale ja nakładu nie zwiększam :D Wiec wstawie Ci ogranicznik albo podniosę cenę jako eksport :D Jak się Litwini rzucą jak zaczniesz pokazywać:D to ........ :)
|
Kiedy będzie można kupić kalendarz?
|
Aj my by sme chceli 2x kalendar
|
Dosłownie za parę minut będzie można sprawdzić jakie zdjecia znajdą się w kalendarzu na poszczególnych miesiącach.
Zdjęcia są teraz obrabiane cyfrowo i są przygotowane już szablony do druku kart. Drukarnie mamy zamówioną na 20 listopada i mają to nam zrobić w przeciągu 2 tygodni. Jak wszystko będzie dobrze to na początku grudnia kalendarze będą rozworzone i wysyłane. http://www.evikzegar.pl/kalendarz |
za pare minut?? To stopery start!!;)
|
To ja zamawiam w takim razie jeszcze 2 kalendarze. Czyli w sumie będą 4 sztuki :)
Tak ostatnio ściany policzyłem i tak wyszło:roll::lol: |
To ja o sobie przypomnę. Tak jak planowane wcześniej - 2 kalendarze ;)
|
Ja wezmę 1-3szt, do końca tygodnia się doprecyzuję.
|
Proszę sie nie martwić starczy dla każdego.
Jak już wszystko będzie gotowe to bedziemy omawiać szczególy kto i gdzie bedzie je odbierać. |
Myśle, ze Lublin będzie już w spisie miast i tam też będzie można odebrać kalendarz.
Zresztą jak będe miał trase to co niektórym sam przywiozę. No jednej już obiecałem :) |
Quote:
|
Anoooooooooooo :p
|
Potwierdzam dla mnie 8 szt z poprzedniego zamówienia + 2szt nowe = 10szt. :)
|
My poprosimy 4 sztuki :)
|
ja 2 sztuki.
Musze dokladnie przeczytac ten temat, kiedy, za ile itd. bo w ogole nie czytalam, bo mialam nie brac, a jednak plany sie zmienily... :p |
Witam wszystkich serdecznie.
Kalendarz będzie do odbioru po 15 grudnia w większości miast w polsce u hodowców lub właścicieli wilczaków. Będzie go też można odebrać w sklepach z jakimi współpracuje. Będzie go można zamówić też wysyłkowo. Cena kalendarza wyniesie 15 zł za sztuke dla każdego kto jest na WD. Kalendarz też zostanie przekazany do sprzedaży dla innych chętnych na aukcjach i w sklepach w cenie 25 zł Wynika to z faktu wykonania dużego nakładu kalendarza, lech w pierwszej kolejności dostaną go osoby z WD. Oczywiście spuźnialscy czy wagarowicze muszą się liczyć z faktem, że kalendarza mogą nie otrzymać jeśli skończy się nakład, ponieważ dodruku nie będzie. Osoby odbierające kalendarz w sklepach wspólpracujących z moją firma proszone sa o wcześniejsze wpłaty na rachunek bankowy. Nie chciał bym obciążać kontrachentów dodatkowym zajęciem jakie jest zbieranie pieniędzy i pamiętanie o tym. Osoby, które zamówią kalendarz i wpłacą pieniądze na konto proszone sa o podanie swojego nicka na WD. Grzegorz Stelmachowski mBank 23 1140 2004 0000 3802 4096 0070 |
Hej:) Podaję ostateczną wersję: dla mnie 6 szt.
Odbiór osobisty dobrze? |
Przelew poszedł na podane konto. :)
Teraz tylko czekam na informację, gdzie w Katowicach 15-ego odebrać kalendarz. :) |
czy w POznaniu bedzie mozna gdzies odebrac kalendarze? Jesli nie to jaki koszt wysylki doliczyc do kalendarzy jesli opcja wysylki pocztą?
Zamawiam 4 sztuki:lol: |
W poznaniu kalendarze bedą do odbioru w Jantarowej u Eli. Do katowic to sam zawioze tak samo do warszawy. W większości miast będą do odbioru osobiście. Prosze nie doliczać kosztów przesyłki jeśli ktoś będzie odbierał osobiście.
|
:thumbsPieniążki już poszły
|
Grzesiu, a jak z Łodzią? Gdzie będę mogła odebrać kalendarze i jak kasę podać? Jak tak tylko przypomne, iż mi zależy na minimum 2.. :)
Dzieki za Twoje zangazowanie w sprawie i podziękuj wszystkim pozostalym co mieli swoj wklad w to, iż zaistniał w tym roku ten kalendarz. Dzięki raz jeszcze. |
Nawet już doszły. Dziękuje za wpłaty.
Co do odbioru kalendarzy w Łodzi trwają ustalenia. |
Jak cos, to daj znać, moze bede mogla pomoc?
|
Do Lublina zamawiam 6 szt. Nie wiem ile z Lublina zechce zamówić Rybka.
Jak do Lublina dotrą?, czy do mnie czy można je będzie odebrać w jakimś sklepie? I czy wpłacać na konto czy komuś jak np. do mnie dotrą? Mogę również brać je dla innych w pobliżu oczywiści dla Rybki też :lol:. Bożena |
Jesli ktos by mi je podrzucił to bym mogła podać znajomej co studiuje w Lublinie,a u mnie jest co drugi tydzień.. Ale to tylko luzna sugestia.
|
Witam!
Ja poproszę 2 kalendarze. Najpóźniej w niedziele około południa zrobię przelew. Miasto docelowe: Wrocław ;) Pozdrawiam! |
ja przeleję jutro (jak nie zapomnę do banku się doczłapać :look2)
Quote:
|
Ja zamawiałam już kiedyś 1 szt, i to nadal jest aktualne.
ile za wysyłkę? czy w Bydgoszczy będzie możliwy odbiór osobisty? |
Ja juz przelałam kase na Twoje konto Grzesiek. A że mam konto w mbanku - to kasa jest juz u Ciebie.
10 kalendarzy - a gdzie odbiór w Trójmieście??? |
Quote:
|
Witam
Podaje info o odbiorze kalendarzy. Jeśli ktoś jest chętny to proszę o propozycje i tam będe wysyłał większą ilość do odbioru. Katowice i w promieniu 100 km będziemy się umawiać osobiście lub do odbioru u kogoś w poblizu. Kraków odbiór osobiście lub u Magdaleny w galicyjskim. Wrocław odbiór u Ewy - Gia Łódź odbiór u Tadeusza - Crest Poznań odbiór u Eli z jantarowej Warszawa osobiscie lub u Agnieszki - Gaga Lublin odbiór u Bożenki - konek Trójmiasto dostanie szastin. Mam też 2 przedstawicieli w polsce więc też będzie możliwość spotkania sie z nimi po trasie. Reszte miejsc będziemy ustalać wspólnie więc proszę o info na priv aby nie zaśmiecać tematu. :) |
Przelew poszedł- z mBanku, więc powinien by już na koncie :)
|
Poszedł dziś przelew za 6 sztuk :)
|
Poszedł przelew za 2 sztuki dziś około południa. :)
|
Przelew za 6 szt poszedł
Pozdrawiam Bożena |
Czy kalendarze jadą jutro w świat?
Ja pod koniec tygodnia jadę na Święta do domu na drugi koniec Polski, więc mam nadzieję, że max do piątku dojadą do Lublina... Bożenko, napisz mi proszę PW jak już będziesz miała kalendarze :) Może uda mi się Ciebie wyciągnąć na spacer Z Ereshką i Maxem :) Albo na dobrą kawę :) |
Hej!
No właśnie, czy coś się dzieje w tej sprawie? Bo ja muszę wysłać kalendarze za kraj, a chciałabym aby przesyłki dotarły na święta. |
OK.
Kalendarze właśnie przyjechały z Cieszyna. Mam je już u siebie. Niestety z powodu choroby nie miał ich kto odebrać w piątek. W takim razie jutro zaczynam wysyłać. |
Quote:
jeżeli ktoś jeszcze ze Szczecina chciał to możnaby u mnie je odebrać |
Hai you all ;-),
Can somebody please tell me how I can order 3 kalenders ? And how much euro it wil cost to send theme to Holland and to wich accountnr I will have to pay it ?? Hope somebody can give a answer ;-). Groette Martine. |
Jutro Grześ zarzuca mnie kalendarzami, dla tych co z okolic Wawy. Zabieram dla Jefty, Joanny, Andro... jesli ktos z nowych jest z okolic i moze odebrac u mnie- to prosze o sygnał. na pocztę latac nie będę ale mozna mnie zlapac w kilku miejscach Warszawy i poza nia, w weekendy więc jak komus mam przechowac kalendarze to prosze o szybkie info.
|
Daiva - ponieważ ja podaję paczkę z kalendarzami przez kogoś, kto jedzie do Wilna na wystawe, to jak chcesz, Twoje i wszystke inne litewskie zamówienia dołożę . Ale musi ktos sie zgłosic KONIECZNIE w sobotę do ringu szpiców wilczych ( dokładne namiary na priv), ok południa.
|
Jakby dla nas się dało dosłać jeden więcej do Gagi, to byłoby super. Odbierzemy tak, żeby nie kłopotać lub kłopotać nie za bardzo.
|
Nie ma sprawy. Myślę, ze Gaga zrobi to dla mnie i wyświadczy mi przysługę i przetrzyma kalendarze do odbioru u siebie. :)
|
Quote:
|
jak tylko kalendarze będa w Poznaniu prosze o info z namiarmi gdzie najlepiej odebrac i kiedy. POzdrawiam
|
W Poznaniu powinny być w piatek u Eli z Jantarowej. Tam będzie mozna je odbierać. W częstochowie, łodzi i warszawie będą jutro.
|
Grzesiek - co z trójmiastem???? Mój telefon: 506 355 191 - Czy jest szansa na jutro????? W piatek te kalendarze miały pójść do moich szefów jako prezent:( Daj znać !!
|
Gaga, jeżeli możesz weź dla mnie 3 kalendarze, zapłać od razu Grzegorzowi a ja postaram się z Tobą spotkać.
Jolka |
Szczecin? :rock_3:rock_3:rock_3
|
Przyjechały :) Są świetne! Mniej bijące po oczach niż zeszłoroczne (zdecydowanie mniej pstrokate:P).
Litewskie już w drodze, reszta - jak wiadomo :) |
Hip, hip hura. to czekami juz :)
|
We Wrocławiu kalendarze są u mnie do odbioru :)
|
Warszawa - Agnieszka Chey
Łódź - Tadeusz Crest Poznań - Ela Jantarowa Wrocław - Ewa K-lee Częstochowa - Kasia Cora Tam już kalendarze są do odbioru lub będą od piątku. Sopot wyjdzie w piątek kurierem i powinien być w poniedziałek. Kraków dostanie w weekend. Reszta jak chce jeszcze wysyłkę jutro to proszę o przysłanie pełnych danych do wysyłki. Co dam rade to wyślę priorytetem tak aby było jeszcze przed świętami. Proszę wszystkie info wysyłać na maila [email protected] Pozdrawiam |
All times are GMT +2. The time now is 12:53. |