![]() |
Szczeniaczki Iowy i Botisa - 'A' Dębowa sfora
czekalismy, czekalismy i sie doczekalismy. http://www.wolfdog.org/pol/litters/541.html Brawo! Gratulacje i teraz trzymamy kciuki za pomyslny przebieg spraw :)
Swoja droga to Iowa jest zelazna dama- umawiac sie na randke z Botisem, tuz po przegiegnieciu przez niego dystansu 70 km to trzeba serca nie miec :D Widac, stwierdzila, ze jak zaliczy i jeszcze bedzie w formie to nadaje sie na ojca jej dzieci :) czekamy na stadko maluszkow do wymiziania.... :ghost_2 |
Pozdrawiami serdecznie pol siostryczkie Harki.
No juz stalo sie-obgadane obmyszlione krycie, o ktorej tak dlugo diskutowalismi u Peronow :) ech szybcej urodzili sie-nie czierpliwie czekami ciotki Harka Daiva i wujek Geris :) |
Gratulacje! Zyczymy dużego stadka małych urwisów.
Powodzenia! |
Gratulujemy i czekamy ciesząc się na myśl, że nie będziemy miały daleko do miziania :cheesy:
|
No no!
Gratuluje! :mrgreen: |
gratulacje dla przyrodniej siostry (po tatusiu) i ogiera z stacji rozpłodowej Peronówka :twisted:
|
Gratulacje pięknej Iowce :D
|
To Botisek miał fajną nagrodę za te 70 km... :wink: :mrgreen:
|
czy to mozliwe ze Iowa nie ma RTG bioder czy tez moderator sieci nie uzupelnil? warto by wpisac takie dane
|
Witam Wszystkich, ja nazywam się Ania i zapewne część z Was miała mnie okazje widzieć na kilku wystawach w towarzystwie Kamila, Joli i Iowy. Jako, że Dębowa Sfora ma chwilowe problemy z dostępem do netu pozwole sobie napisać coś w ich imieniu :)
Na początek dla uspokojenia Eli: Iowa ma RTG bioder i to bardzo dobry. Na razie Aja miala swoje 1 spotkanie z Botiskiem, jutro czeka ją 2:) no i zobaczymy jak to będzie? Póki co trzymamy kciuki i nie chcemy zapeszyć... Ja mam nadzieje, że wszystko się uda i będą szczeniaczki tak przez nas wyczekiwane :fingers1 Pozdr. |
Ana- wiemy, wiemy, przeciez przygotowaliscie sie do zalozenia hodowli porzadnie :) I bardzo sie cieszymy, ze romans na razie idzie zgodnie z oczekiwaniami:)
Tylko zacznijcie robic duzy wybieg dla szczeniaczkow.. po takim tatusiu to sie urodza male maszynki do pokonywania przestrzeni w tempie swiatla:)..jak sie do tego doda umiejetnosc skupienia mamusi na pracy to szykuje sie Wam mala sportowa liga :thumbs Czekamy na kolejne dobre wiesci randkowe;) |
Gaga na to liczymy :wink: Ajka też do powolniaków nie należy, więc jeśli się uda to będą małe pędziwiatry :bolt
Reszta wiadomości już niedługo! |
OJ, rzeczywiscie to byl najlepszy sprawdzian kondycji Botisa... :mrgreen: Ale juz po biegu bylo widac, ze pies jest nie do zdarcia. Zamiast odpoczywac to uganial sie za suczkami.... :mrgreen:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
chyba że zjedzą siatkę :wink:
strasznie fajnie, że będą (tfu, tfu, nie zapeszać...) szczeniaczki - ale to dla nie niestety też powód do zgryzoty no wiadomo... kiedy ja będę miała wilczaka? jeszcze minium dwa lata :cry: :cry: |
Quote:
nigdy nie wiadomo, co przyniesie los... ;) |
no pewnie
w końcu mogę sprzedać biżuterię do lombardu, książki i podręczniki szkolne do antykwariatu, wszystkie moje rzeczy wystawie na aukcji, uzbieram na szczeniaczka, a potem będę z nim ładnie wyglądać na ulicy, jak rodzice mnie z domu wyrzucą :wink: |
:diablotin
|
http://helion.pl/ksiazki/phmsbi.htm
Wchodzisz. Inwestujesz. Kupujesz. Potem siadasz i przertabiasz wszystko w praktyce. Ogłaszasz się "systemy portalowe naprawde TANIO". I w ciągu pół roku masz na psa :D Nic prostszego. Ew: co rano idziesz i inwestujesz 2zl w totolotka. |
igienator - tu nawet nie chodzi o kase (ale dzięki za radę ;) )
chodzi o dom - jakby nie patrzeć, mieszkam u rodziców (no... w liceum jestem :D ) ja mam problem z sztalugami (''eeee.... będziesz farbą brudzić''), a co z psem - zwłaszcza, że już jeden psiak w domu jest mały, bo mały, ale zawsze |
Wracajac do tematu romansowego, Ana, w odpowiednim czasie, jesli oczywiscie jestescie zainteresowani, dajcie jakies namiary pod ktore mozna odsylac ludzi zainteresowanych wilczakiem :) Sporo osob, ktore nas zaczepiaja, okazuje sie, ze widza nie po raz pierwszy, pyta o hodowle... skoro maja byc szczeniaczki na swiecie to moze kogos takiego mozna odeslac do zrodla? Zwykle sie mowi co i jak wyglada, odsyla na wolfdoga ale mozna tez bardziej konkretnie ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 05:01. |