Trička KCHČSV
Nová verze triček KCHČSV je na světě. Poprvé k mání budou na speciální výstavě v neděli v Roudnici.
Existuje pět barevných verzí v dámském a pět v pánském provedení, velikosti od S do XXL. |
Je možnost někde vidět fotky těch triček?
|
Quote:
|
Díkes, to jsem potřeboval.
H. |
Quote:
Trička jsou v těchto variantách: pánská: M, L, XL, XXL; zelená, béžová, písková, modrá, šedá dámská: S, M, L; krémová, šedohnědá, modrá, fialová, oranžová cena 240,-Kč |
Budou k dostani na svodu a bonitaci v roudnici? Jaka je gramaz bavlny?
|
Budou k dostání, nicméně dají se objednat předem.
Jaká je gramáž, to fakt nevim, ale je to normální kvalitní tričko, žádný průsvitný fáč. |
Pokud si vzpomínám, tak nám tiskárna automaticky objednává ze tří typů triček to nejlepší. Nejstarší mám 3 roky a ještě jsem žádné nevyhodil. Díry tam jsou leda od opasku nebo od hafanů:rock_3.
|
Quote:
|
Děkuju. ;)
Jinak pro vážné zájemce bude výhledově možnost objednání mikiny, tam ale bude potisk vhodný spíš na záda, vzhledem k tomu, že mikiny mají vepředu buď zip nebo kapsu. :wolf |
Quote:
|
To by si ho muselo objednat aspoň 50 lidí. Jinak vyjde šablona hrozně draho. Je to dělaný sítotiskem, takže čím víc kusů, tím levnější. Je volitelná barva a druh trička, ale tisk bude bohužel pořád černej..
|
A navíc, v negativu to logo nevypadá moc hezky...
|
Quote:
|
Ahoj,mám dotaz,kde bude možnost objednat ty trika popřípadě mikinu?
díky |
Quote:
|
Lenko, jen jsem si to nevsimla, nebo jste v Roudnici ty damske trika sedohnede barvy nemeli?
|
Měli, ale jsou jen o odstín tmavší než ta krémová, tak ti to možná nepřišlo...
|
aha, no na fotce vypadaji dost tmave, jsem si i rikala jestli jsem byla slepa nebo co :lol:
|
Kdybyste náhodou chtěli kupovat někomu tričko k vánocům, tak upozorňuji na dodací lhůtu dvou týdnů. Objednávky sbíráme vždy jednou za týden do neděle. (Tzn., že tričko obdržíte od následujícího pondělí za 14 dnů.) Pište na mail [email protected], předmět "Triko".
Nově lze objednat i mikiny: Tenčí, přes hlavu, unisex, velikosti S - XXL nebo dětské 3 - 12 let, cena 450,- barvy: bílá, šedá, žlutá, oranžová, červená, modrá, světle zelená (XXXL možné v barvách bílá, šedá, červená) Silná, přes hlavu, s kapucí a kapsou klokankou, unisex, velikosti S - XXL, cena 550,- barvy: bílá, žlutá, oranžová, červená, světle zelená ("pistáciová") |
All times are GMT +2. The time now is 01:02. |