![]() |
Koszulki Wolfdogowe - ostatnia szansa....
Przy okazji porzadkow swiatecznych okazalo sie, ze zostalo jeszcze kilka koszulek Wolfdogowych - "nowki-sztuki" oryginalnie pakowane...
http://cheitan.zperonowki.com/blog/u...WizWolfDog.jpg Mam jeszcze: damskie: 4 x 'M' ciemnoniebieska (170/92) 3 x 'L' czarna (176/96) 1 x 'XL' czarna (182/100) Cena: 27 ZL za sztuke Odbior: - osobisty - na wystawie w Lodzi (musze wiedziec do piatku) - wysylka poczta - niestety trzeba doliczyc koszty przesylki (4.10ZL)... |
eskę czarną damską bym chciała... :)
|
Quote:
|
Margo, damska S tylko jedna?? Poprzednią mam M bo nie było już S i jest za duża :(
|
Quote:
|
to my zamawiamy jedna M męską i jedną M damską:) Podaj namiary na konto to przelejemy pieniążki:)
|
XLki poproszę.
|
Quote:
|
czy męskie XXL-ki są rowniez dostepne?
jesli tak to zamawiam 2 sztuki oraz jedna damska S-ke |
Szlag, nie doczytałam, damskiej nie kcem :)
|
Quote:
Chyba, ze po koszulkę bym się przejechała... Hmmmm pomyślę do wieczora i dam znać. A czy nr konta na pw moge prosić? Gia jeśli na mnie będzie za mała to chętnie odstapię (bo ja nie lubię wiszących i luźnych ale nie wiem czy się nie przeliczyłam i czy nie bedzie za mała...) |
Quote:
|
No tak była jedna meska M i się zbyła. No szkoda.
|
Niestety do Łodzi się nie wybiorę....
Trzeba pomyśleć nad inną formą odbioru :rock_3 |
No popatrz, a ja będę w Łodzi :twisted:
No skuś się z Majusią ;) |
Margo czy są jeszcze jakieś koszulki bo z dialogu na forum nie moge wywnioskować
interesuje mnie męska M lub L i damska S lub M |
Ale słuchajcie, to chyba jest jeszcze dalej aktualne?
Quote:
|
Tak, ale to są inne koszulki ;)
|
Quote:
|
Margo
obawiam się ze mozemy nie dac rady przyjechac do Łodzi jeśli mozesz to przeslij mi numer konta na prywatnego mejla i poproszę pocztą tą M ale kurcze one tylko ciemnoniebieskie? |
All times are GMT +2. The time now is 12:28. |