![]() |
Przybyl nowy wilczak - Irris Kollarov dvor
Niedawno dostalam propozycje odkupu ze Slowacji swietnego suczyska. Niestety my swoich psow mamy juz dosc, ale takiej szansy nie mozna bylo przepuscic. 8) Z pomoca przyszli Adam od Gara i Daniel od Pinki. I w ten sposob do Polski trafila Irris Kollarov dvor, ktora bedzie mozna poznac osobiscie na wystawie w Lodzi w ta niedziele.... :mrgreen:
|
o rany a u kogo ona będzie mieszkać? Głowa u Adama , a zadek u Daniela czy odwrotnie :wink: ???
|
Quote:
|
No nie to ukłony dla Panów zwłaszcza dla Adama. Hm zaraz lecę sprawdzić jej genealogię mam nadzieję , że nie chociaż przydomek Kollarov dvor sugeruje mi że znów jestesmy spokrewnieni. choroba :banghead
|
Quote:
Ale nie martw sie - w Slowacji pokazalo sie teraz kilka super interesujacych miotow. Jak masz jakis chetnych na suczyska, to maja szanse sprowadzic do Polski jakies panienki dla Tara.... :mrgreen: |
Super!! Witamy Wilczka :)
|
Witam
Nie sponsora!!! bo to się kojarzy jakoś nie tak. Postanowiliśmy razem z Danielem, iż wspólnymi siłami lokalowo-finansowymi rozwiążemy daną sytuację. Napewno Daniel napisze więcej o suce, bo ja ją dopiero zobaczę w niedzielę na wystawie w Łodzi ale z rozmowy telefonicznej jest wszystko OK, na 4 łapy i jeden łeb itp. Pozdrawiam Adam & Dragon. |
Quote:
|
Śliczna psinka o pięknym łebku. Czekam niecierpliwie na zdjęcia i relacje z zapoznania z Pinkówą i Żabą. Pozdrowienia dla Żaby.
Aga |
Quote:
Daniel jest zadowolony, bo suczysko ma spoko charakter. Z innymi psami rozumie sie doskonale. Czyli jak narazie same superlatywy. :D |
coś mi nie idzie pisanie, ale to juz mój problem - jeszcze nie potrafię poruszać się po tym forum, to tylko kwestia wprawy.
Quote:
Pozdrawiam A&D PS Nie jestem pewien czy ta wiadomość już nie poszła jak tak to sorry |
Jantarowa Wataha wita kolejna siostre :hand
jednak jestesmy wszyscy rodzina, blizsza lub dalsza (pieski oczywiscie) |
Quote:
A&D |
Moze w Poznaniu?
bedziecie? |
Quote:
Co do Irris to juz wszystkie tematy wyczerpaliscie :D Suczka jest spoko i zaczyna sie dogadywać z Pinki wczoraj zrobily sobie male polowanko w lesie niestety ofiary byly i jak na karzdym spacerze tak bedzie to braknie w okolicy ptaszkow no jeszcze zostana strusie :D Pzdr Daniel |
Ptaki ptakami ale jsk przyjadę z Garusiem to może zapolujemy na większe zwierze??? :snipersmilie
A&D |
no to ja myszle ze s Irris i Garo oczywiszcze s caloj bandoj i Harka zrobo dobroj ochote na cosz wenkszego-bo on ajest psem dla sladu i baardzo liubi poganiacz zwezyne.
oczywiszcze jeszczli nezechcze tak po malu "zepsocz" szersti jakeszcz "kobetki" :mrgreen: to do wystawy |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 08:36. |