![]() |
IV Krajowa Wystawa Psów pasterskich i zaganiających, Wrocław, 6.06.09r
No i jak w temacie.
Kto sie wybiera? Termin zglaszania do 15 maja! Sedziowac bedzie Jerzy Olszewski. My go pamietamy z wystawy w Glogowie, jak Garuda byla jeszcze w szczeniakach. Aha, mysle, ze interesujace. Bedzie mozliwosc zrobienia EKG, oplata 53,50 zl, na miejscu. Wystawa jak zawsze na Niskich Łąkach. |
My byśmy się bardzo chętnie wybrali, ale w tym czasie moja latorośl urodziny obchodzi, więc raczej nie damy rady, a szkoda. :(
|
:pHej!
A ja się zastanawiam jeszcze.... |
My standardowo będziemy :)
|
No i?? Kto jeszcze się wybiera?? Nie mówcie, że będzie tylko K-lee i Garuda :)
|
Macie może jakiś plan tej wystawy? O której kto, na jakim ringu? Wrocławski ZKwP nic nie raczy podać na swojej stronie.:evil: I faktycznie tylko Garuda i K-Lee beda? Liczylem, ze np 'reprezentacja' Jeleniej Góry przyjedzie.:)
|
Quote:
Jesli podadza cokolwiek w ogole, to w tym tygodniu musza. |
Hm no to kiepsko:lol::evil: Myślałem, że może zgłoszonym wysłali jakiś informator.
|
Na stronie nie ma, ale:
PSY kl. otwarta: Czambor z Vlciho Dubu SUKI kl. szczeniąt: Fenrir Braterstwo Wilczaków (możliwe że pomyliłam imię małej F-ki) kl. pośrednia: K-lee Vornja z Peronówki kl. otwarta: Garuda z Peronówki Jadiel z Peronówki |
Quote:
|
No to już nie pamiętam czy pomieszałam imię, czy płeć ;) W każdym razie w szczeniakach jest jedno małe F :)
|
Quote:
Witam :)nie będzie nas niestety we Wrocławiu ale 07.06.09 wybieramy się do Wałbrzycha .Pozdrawiam Mariola |
Będzie Freya ;)
|
Wilczaki sedziowane w ringu IV.
6 ras przed nami, sedziowanie od 10. http://www.zkwp-wroclaw.org.pl/uploa...EDZIOWANIA.pdf |
Od ktorej bedziecie urzedowac na niskich lakach? Oby tylko pogoda dopisala, chociaz prognozy sa kiepskie.
|
ooo Marchencki, a Wy będziecie?? ;) Może chcielibyście się zaopiekować Kalinką?? Bo ja pewnie będę dużo czas spędzać u owiec na PIPach... a niestety Przemka nie będzie, więc będę sama z psem.
|
Quote:
|
Ok, ja pewnie będę biegać w te i nazad, ale będę Was miała na oku ;) Kalinka jest grzeczna kiedy ktoś jest wobec niej twardy 8) Zresztą zobaczymy na miejscu, ja będę już od 8, bo o 9 zaczyna się PIP :)
|
Lokata:Nazwa psa:Ocena:Tytuły:Psy:Klasa otwarta:1.Czambor z Vlčího dubu http://www.wolfdog.org/php/modules/W...pics/photo.gifdoskonałaCWC, Najlepsza Suka w Rasie
chyba błędzik jakiś:p |
Herka sama? A Zygzak gdzie?
|
All times are GMT +2. The time now is 00:50. |