![]() |
Fight club: wystawianie
Quote:
Zarówno jemu jak i mnie nie jest to potrzebne i dlatego nie stosujemy żadnych sztuczek w ringu przy wystawianiu psa. Zupełnie nie zależy mi na tym co powie sędzia i czy jemu pies będzie się podobał. To jest jego ocena i tak jak każdy ma swoje gusta to i jest w tym przypadku. Dla mnie nie jest to zaszczytem jak z kimś wygrywam i porażką jak z kimś przegrywam. Wtedy jest to konkurencja , a nie zabawa. Zaszczytem jest dla mnie fakt, ze pies potrafi się pięknie zaprezentować w ringu i poza nim. |
Quote:
Proszę też abyś nie porównywała tego co robi Gia , bo ona to robi z prawdziwą gracja i zaangażowaniem, do tego co Robi Graba bo to jest daleko daleko w tyle. Pewne knify czy sztuczki nie pozwolą wygrac psu przy dobrym sędziowaniu, ale ja życzę dobrego wypracowania zachowania psa na ringu. P.S. Co do smaczków to ja tam nie widziałem niczego i Czambor też niczego nie zbierał. No , a byłem w tym miejscu wcześniej. |
Quote:
Dzięki Grin za zdjęcia, pokazałaś każdemu, że na ringu np. nie wolno ciągnąć psa zmuszając do biegu np. Zdjęcia Grin są bezstronne czyli ukazują doskonałość wystawową u każdego. Zaszczyt jest wtedy, gdy podczas nawet tej zabawy pokonujesz psa tego, którego Ty np. typujesz na wygranego:p Co do ostatniego zdania, to lepiej przypatrzcie się dokładniej fotkom, bo na nich widać, tą prezentację na ringu. Zabawne, że takie rzeczy piszą ludzie, którzy już zaliczyli tyle wystaw, a ta prezentacja nadal nie jest taka jak powinna:p |
Quote:
NB- dzięki fotom widać jak na dłoni chody, ogony i inne detale, które w tekstach wyglądały zupełnie inaczej :D Dlatego zdjęcia mają taką wartość- tu się nie da oszukać:) |
Quote:
Oceniasz na podstawie czegoś co nie ma większej wartości. W prezentacji Graby nie ma nawet krztyny przemyślanej prezentacji. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Na Twój temat miałem od samego początku jasne i sprecyzowane zdanie [MODERATED - Admin]. Najwyższy czas nauczyć się czytać i wyciągać pewne wnioski z własnego postępowania i potem można zacząć krytykować innych. Mam jeszcze jedną prośbę abyś sobie nie wycierała [MODERATED - Admin] Bożenką bo to jest za inteligentna osoba w porównaniu z Tobą. Niestety ale zniżyłaś się do najniższego poziomu z możliwych . No i bardzo Ci życzę abyś choć trochę zbliżyła się do takiego poziomu na jakim wystawiam psa Ja, wystawia go Basia i chociaż delikatnie musnęła to co robi Ewa. Powodzenia i mam nadzieje, że jak już podpatrzysz innych to będziesz potrafiła to wykorzystać , no i suka też Ci na to pozwoli. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Przykro mi to stwierdzić, ale dopiero teraz zrobiło mi się nieprzyjemnie, że moje imię znalazło się w sąsiedztwie podobncyh... stwierdzeń. :(
Każdy ma prawo do własnych opinii o innych, ale forma? :shock: |
Miałem się nie odzywać, ale po Twoim ostatnim poście nie potrafię. Grzesiek do jakiego poziomu jeszcze chcesz się zniżyć? Przecież dno już osiągnięte. Nie wnikam już kto miał tutaj rację, a kto nie, ale swoje emocje należy trzymać na wodzy, a nie rzucać epitetami na lewo i prawo. Dla mnie takie zachowanie, to po prostu chamstwo, a nie szczerość. Nawet jak kogoś nie dażymy sympatią, to nie trzeba od razu mieszać go z błotem. Jakiś poziom dyskusji jednak obowiązuje.
|
:shock: Grzegorz, przeskoczyłeś mnie, a to nie jest dobry znak ;-)
Tzn rozumiem o co chodzi, ale jazda - niezła. |
Grzegorz przesadziłeś przesadzasz z każdym dniem coraz bardziej zaczyna mi się nie podobać twoje zachowanie
|
Grzegorz dostał bana od razu? Czy punkty karne i wyłączenie na jakiś czas?
|
Nie został zbanowany tylko otrzymał ostrzeżenie.
|
Ale się narobiło.....8)
Ludki, które poznały Unkę wiedzą co to za dziewczyna - kocha ludzi i tyle, a gdzieś ma psiaki :p I cieszę się, że taka jest, bo nie ma piękniejszego widoku niż uśmiechnięty wilczak :p Uśmiechnięty = szczęśliwy ;-) No cóż jak pisałam wcześniej jestem nad tym co się wypisuje, ale żeby niektórych połechtać...., to inforumję, że już niedługo Unka będzie brała lekcje u super osóbki 8) A co do tego co wcześniej...., to niektórzy z Was wiedzą dlaczego teraz jestem ta be ;-) Ale ku przestrodze - jestem mężatką! :p |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
No cóż najwidoczniej nie o wszystkim wiesz, a ja nie będę Ci opisywała, bo szkoda na to miejsca, a tym bardziej...... 8) Mąż i owszem wielki jest, ale co? Niby sprawy żony ma załatwiać? Bez jaj, chyba fantazja wyluzowała..... - jak zwykle nie zrozumiałeś....., ale już mnie to nie dziwi :p I tym miłym aktentem kończę wypowiadanie się w temacie 8) |
Wszyscy którzy się nie zgadzają ze zdaniem Grześka Wilczakrew wszyscy Ci którzy wyrażą swoją sprzeczną opinię z jego opinią Wszyscy Ci którzy mają swoje zdanie a nie Grześka Wszyscy którym nie podoba się forma wypowiedzi Grześka
Strzeżcie się Wasze zdjęcia lub zdjęcia waszych psów powędrują do skrzynek meilowych a wyśle je za waszymi plecami Pan Grzesiek A zaczęło się od tego Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 11:44. |