![]() |
Leszno 23-24.05
Heheej:)
Mam pytanie do osób wystawiających psy w Lesznie 23.-24 maja Czy dostaliście może numerki albo potwierdzenie listem?? Wystawa jest już jutro, a my żadnych z powyższych rzeczy nie otrzymaliśmy, a nie możemy się skontaktować ze związkeim w Lesznie:cry: |
My dostałyśmy potwierdzenie listem, ale bez numerka :)
|
Na wystawę się nie wybieram ale czytałam, ze lista wystawców nie zostanie opublikowana a numerki będą do odbioru na miejscu. Czyli kopia zgłoszenia plus dowód opaty w łapkę i dużo cierpliwości w staniu w kolejce do sekretariatu wystawy aby odebrać numerek. Może się dziać;) Pewnie trzeba doliczyć trochę czasu przed oceną na to stanie w kolejce.:roll:
|
Z numerkami nie było jednak źle ;) Ale i tak bałagan był nieprzeciętny...
Gratulacje dla wszystkich!! :) Szczególne zaś dla Babci Jolki, Jotuna, Adane i Fenrira :) A najszczególniejsze dla Tajguli za skończenie Młodzieżowego Championatu Polski!!! :) |
Gratulacje :p:klatsch:klatsch:klatsch
|
Gratki wielkie:p
Ale szczególnie dla Jolly - pokazała mami, że BISa też można zdobyć;-) |
Dziekujemy bardzo wszystkim za spotkanie i wsparcie przy ringu.Zdobylismy kolejne doswiadczenia a to bezcenne.Pozdrawiam Mariola
|
:lol: Kurcze , co mam powiedzieć? Jesteśmy szczęsliwi i już :lol: dziękujemy pięknie wszystkim uczestnikom wystawy tzn. wilczakowcom i ich burym za mile spędzony czas , napewno wiele z cennych rad wdrożymy w zycie (;-) no przynajmniej będziemy się starać ) a takze wielkie dzieki za gratulacje oczywiscie i my ze swojej strony jeszcze raz gratulujemy wygranych i do miłego zobaczenia :lol:
|
A ja jeszcze chcialabym slicznie podziekowac za pomoc i prezentacje hodowli na finalach!
http://www.wolfdog.org/pics2/2009/5/...01-9230930.jpg I jeszcze dodatkowe podziekowania dla Daniela za wybieganie BOBa z Jolka... http://www.wolfdog.org/pics2/2009/5/...33-1479802.jpg (niedlugo bede musiala zaczac myslec o jakims wynagrodzieniu dla niego z prace handlera moich psow :rock_3) |
Quote:
|
Hodowca Wystawca jestem za CENTRALIZACJĄ . Zresztą już o tym mówiłem
|
All times are GMT +2. The time now is 16:04. |