Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Wystawa, Poznań 2009 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=12176)

shaluka 27-09-2009 22:29

Wystawa, Poznań 2009

Hej,
proste pytanko: kogo mamy szansę spotkać na wystawie? My będziemy, bo chcemy sobie zwiedzić Poznań, taka podroż poślubna:rock_3

Agnieszka 27-09-2009 23:44

Wystawa jest 8 listopada, ale do kiedy jest termin zgloszen?

Shaluka, podroz poslubna po Poznaniu to nuuuda, pojedzcie gdzies dalej :p.

wilczakrew 28-09-2009 00:07

Quote:

Originally Posted by shaluka (Bericht 239489)
Hej,
proste pytanko: kogo mamy szansę spotkać na wystawie? My będziemy, bo chcemy sobie zwiedzić Poznań, taka podroż poślubna:rock_3

Ładna mi podróż poślubna. Zwiedzanie hali i do domu :D

Marcin L. 28-09-2009 06:43

my też będziemy.

Chociaż nie wiem, że "17 letnie wilczury" będą mogły tam wejść.
Ostatnio tak nazwał pewien pan Barinę, "ale stary wilczur, taki cały siwy, ma gdzieś z 17 lat..." - płyneło z jego ust.

aneta1 28-09-2009 07:41

My też będziemy z cała ekipą

btd 28-09-2009 08:04

Quote:

Ładna mi podróż poślubna. Zwiedzanie hali i do domu :lol:
Ej, my tez mielismy taka podroz. Budapeszt, międzynarodowa :D

shaluka 28-09-2009 08:22

No, jak sobie odłożymy fundusz, to wtedy się pomyśli o Hiszpanii albo Szkocji ;) Ale poki co musi nam starczyć do poludnia halowy Poznań, a potem jego typowe urokil;)

Kamoszka 28-09-2009 08:49

Quote:

Originally Posted by shaluka (Bericht 239512)
Ale poki co musi nam starczyć do poludnia halowy Poznań, a potem jego typowe urokil;)

Jak chcecie poznac typowe uroki to wykupcie sobie ubezpieczenie. Serio, przyda sie:twisted: Nie to żebym straszył...
a swoja drogą "super" podróż "poślubna"...:?

shaluka 28-09-2009 08:51

Kamoszka, dzieki, zapamietamy, ale z wilczakami to raczej nikt nam nie podskoczy :]

shaluka 28-09-2009 09:15

Marcin L. to tym bardziej musisz się zjawić, musze zobaczyc wreszcie tego siwego wilczura ;D

wilczakrew 28-09-2009 10:29

Quote:

Originally Posted by shaluka (Bericht 239519)
Kamoszka, dzieki, zapamietamy, ale z wilczakami to raczej nikt nam nie podskoczy :]

Przestań. Poznaniacy sa bardzo sympatycznie, choć w samym Poznaniu to ich już jest tylu co warszawiaków w Warszawie. ;)
Mnie tam nigdy nic złego nie spotkało, nawet w nocy.
Ubezpieczenie nie będzie konieczne.

wilczakrew 28-09-2009 10:56

Quote:

Originally Posted by Marcin L. (Bericht 239504)
my też będziemy.

Chociaż nie wiem, że "17 letnie wilczury" będą mogły tam wejść.
Ostatnio tak nazwał pewien pan Barinę, "ale stary wilczur, taki cały siwy, ma gdzieś z 17 lat..." - płyneło z jego ust.

Marcin przecież od jakiegoś czasu nikt nie mówi Barina tylko starucha.
Magda mi to wypomina po Katowicach do dzisiaj. :)

Witek 28-09-2009 21:11

Quote:

Originally Posted by wilczakrew (Bericht 239562)
Marcin przecież od jakiegoś czasu nikt nie mówi Barina tylko starucha.
Magda mi to wypomina po Katowicach do dzisiaj. :)

No nie przesadzaj ;) Nie moja wina, że tak mi się zapamiętałeś :rock_3

Witek 28-09-2009 21:12

Też chcieliśmy się wybrać do Poznania, ale niestety dziś zabrałam się za wypełnianie zgłoszeń i na Poznań się spóźniliśmy, a nie będę płacić 150zł... Ale będziemy w Zabrzu i w Kielcach :)

shaluka 28-09-2009 22:12

Ale tam jest do 30.09 przedluzone zgloszenie, a cena jest ta pierwsza do zakonczenia przyjmowania zgloszen, co jest w nawiasie, czyli ta normalna cena

Witek 28-09-2009 22:38

Quote:

Originally Posted by shaluka (Bericht 239785)
Ale tam jest do 30.09 przedluzone zgloszenie, a cena jest ta pierwsza do zakonczenia przyjmowania zgloszen, co jest w nawiasie, czyli ta normalna cena

Kurcze... A ja to przegapiłam... Teraz to nie wiem czy się wyrobimy na obie wystawy (Kielce i Poznań) bo zaczęła mi się szkoła i muszę rozważnie wybierać wagary.... A Poznań wydawał nam się ciekawszy, a już się do Kielc zgłosiliśmy :(

A wie ktoś może czy jest tam gdzieś miejsce do wybiegania psa? Bo Astarte po paru godzinach jazdy samochodem lubi sobie wyprostować kości w biegu :)

wilczakrew 28-09-2009 23:35

Quote:

Originally Posted by trunksia&witgor (Bericht 239791)
Kurcze... A ja to przegapiłam... Teraz to nie wiem czy się wyrobimy na obie wystawy (Kielce i Poznań) bo zaczęła mi się szkoła i muszę rozważnie wybierać wagary.... A Poznań wydawał nam się ciekawszy, a już się do Kielc zgłosiliśmy :(

A wie ktoś może czy jest tam gdzieś miejsce do wybiegania psa? Bo Astarte po paru godzinach jazdy samochodem lubi sobie wyprostować kości w biegu :)

To moze na zmianę jechać i biec.
Problem z głowy :)

Miejsc jest wszędzie sporo ale musisz być wcześniej i zrobić to przed miastem lub na jego peryferiach. W centrum zapomnij.

shaluka 29-09-2009 00:08

Zawsze możecie napisac o usuniecie z listy, do zamkniecia zgloszen, powinni się zgodzić, bez wiekszych trudnosci. My tez wybieramy wagary, ale zjazdy mamy co drugi tydzien, ja trzy dni, Bartek dwa. Niestety przy psach, malym dziecku i pracy nie ma innej mozliwosci studiowania. My w Kielcach tez będziemy, bo to bardzo blisko od nas. Zaś Poznań oboje chcemy pozwiedzać;)

Oby do zobaczenia:rock_3

shaluka 22-10-2009 20:18

Do mnie już zgoszenia przyszły, organizacja informacyjna jak i reszta bardzo mi się podoba, wszystko jasno i czytelnie, oby tak bylo zawsze i aby się wszystko spisało;)

Ilość nawet nawet:
Psy
kl.młodzieży 3
kl.otwarta 2
kl.championów 2
Suki
kl.szczeniąt 1
kl.młodzieży 2
kl.pośrednia 2
kl.otwarta 3
kl.championów 3
kl.weteranów 1

To może teraz taki mały wykres kto i gdzie?
My młodzież -Gisu oraz pośrednia - Kala,

Astarte szczeniaki(?)
Jadiel otwarta(championow?) Ilmarinien- twarta(chmpionow?)
Barina pośrednia?
Reszta to...?
Braterstwo, młodzież?

P.S. Znaki zapytania do potwierdzenia/sprostowania;)

Witek 22-10-2009 20:35

Quote:

Originally Posted by shaluka (Bericht 246254)

Astarte szczeniaki(?)

Nie, my do Poznania nie jedziemy- zdecydowaliśmy się na Kielce bo bliżej. Więc pewno sunia z Polskiego Dworu, bo też miała być w Zabrzu ale nie dojechała :)

All times are GMT +2. The time now is 03:10.