![]() |
Amber w Warszawie albo.."Mam wilczaka"
Zdrazylos sie, ze Ele los przygnal do stolycy- a wraz z Ela Amberka - do nas....chcialabym Wam opisac "przypadki dziwne" ale nic z tego ....pies jest do obledu grzeczny, pomocny (aktywna asysta w kuchni podczas robienia galaretki z kurczaka), spokojny....zadnych atrakcji :twisted:
W polowie dnia psi padly (po czym??) ...no i nie umiem Wam pokazac :| Margo, Przemek HELP! ...bo w ogole nie pokaze |
|
|
Dzięki Margo;)
No! A jak mi jeszcze raz ktos bedzie chcial powiedziec, ze wilczak sa tego, no...ekhm......lozuziaki to ososbiscie wezwe na uklepana ziemie! :D |
Jak to tak psa do zmywania naczyń wykorzystywać? uu, heheh, fajne zdjęcie :) ja mam jedno, gdzie Varg próbuje zamiatać ;)
|
Hm są wilczaki :wink: i wilczaki :evil: . Także ja podejmę rękawice... :mrgreen:
|
Jestesmy juz w Poznaniu
Amber wcale nie chcial wracac! z Ciocia Gaga bawil sie swietnie (a miala go pod opieka caly bozy dzien, ja nie bylam z nimi ) jak macie wilczaka na zbyciu na jakis czas to znam fajna opiekunke :twisted: |
No no pomyslimy :twisted:
|
No dobra...prawda jest taka, ze Amber jest najlepiej wychowanym psem, jakiego znam. To byla naprawde czysta przyjemnosc miec go w domu. Oba dwa z Romanem jestesmy chorzy- wiec nasza forma pozostawia wiele do zyczenia ale okazalo sie, ze moze,y sobie byc obloznie chorzy i opiekowac sie jeszcze trezma takimi psami :wink:
Jestesmy pod duzym wrazeniem .... Pomijajac charakter i wychowanie - napatrzyc sie nie moglismy na to jak wilczak sie porusza - poezja! Ech..... |
No nie przesadzaj
skoro ustawilas sobie Romka to przeciez Amberek nie mogl nawet podskoczyc :P obie z Giga zdominowalyscie facetow, to sie bali :twisted: A juz niedlugo bedziesz swojego dominowac :mrgreen: jak mu dasz na imie? |
Quote:
Powiem tylko , ze tym razem bylo baaardzo ciezko - szanowni hodowcy wymyslili sobie imiona na litere C :evil: Myslalam ze szalu dostane :roll: Ale chyba juz mam spokoj;) |
Quote:
|
Quote:
Do psa poprosze obroze i zadnych pretensji potem ......ze bedziecie mieli najbardziej rozpuszczone zwierze swiata :mrgreen: |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 10:06. |