![]() |
Warning for wilczakrew (spamming)
Quote:
|
Quote:
Grzesiu, wiesz, że Cie bardzo lubię, a Czamborka uwielbiam (he, he, mam nadzieję, że mi się zaraz nie oberwie;)), ale niestety też odnoszę takie wrażenie... Uwielbiam oglądać zdjęcia ale te które wrzucasz są w większości nie na temat i nie za ładne. Kiedyś robiłeś takie śliczne zdjęcia, jak wtedy gdy Astarte była malutka. Co się stało, że teraz są takie...hmm... nijakie? |
Quote:
Chyba, ze tylki psow maja jakas ukryta mimike :D Juz od "Zmierzchu..." zaczelam podejrzewac, ze zdjecia sa wrzucane na sile - byle co, byle duzo. Wczesniej wrzucane byly fajne zdjecia na temat - teraz to spam jak nic :rock_3 |
To do tego stopnia jest spam, że nawet ja się odezwę, a odzywam się rzadko ... i powiem, że to wkurzające.. tylko normalnie pogratulować "wymędrkowania" sposobu jak tu obejść brak pewnej zapowiedzi.....
|
Quote:
Chętnie sobie też możemy porozmawiać na temat innego spamu i wstawianiu kolejno kilku postów w ten sam temat. |
Quote:
:D |
Quote:
Gratuluje. Udawanie "zdziwionego misia" wychodzi Ci po mistrzowsku - zastanów się nad otworzeniem szkoły doskonalenia takiej umiejętności :lol: |
Quote:
To pewnie dlatego, że aparat ma funkcje wykrywania twarzy;) |
Quote:
I received several complains from the Polish forum users about you spamming forum in every possible topic advertising the litter of your dog. And as I see it is right. Could you think twice before you post new photos from the same kind. If not I will remove them or get another steps to stop it. Thanks in advance, |
Quote:
W takim razie teraz proszę o definicję spamu. Ja znam taką : " Spam – niechciane lub niepotrzebne wiadomości elektroniczne. Najbardziej rozpowszechniony jest spam za pośrednictwem poczty elektoronicznej oraz w Usenecie. Część użytkowników doświadcza także spamu w komunikatorach (np. ICQ czy Gadu-Gadu). Zwykle (choć nie zawsze) jest wysyłany masowo. Istotą spamu jest rozsyłanie dużej ilości informacji o jednakowej treści do nieznanych sobie osób. Nie ma znaczenia, jaka jest treść tych wiadomości. Aby określić wiadomość mianem spamu, musi ona spełnić trzy następujące warunki jednocześnie:
Wyjaśnienie odnośnie zdjeć już dostałem. Quote:
Dziękuję za reklamę bo ja o miocie po moim psie nic nie wspominałem. |
Quote:
Jasno wytlumaczylam Tobie jakie sa zasady. OGOLNE!!!! A ty wyjezdzasz z miotem Czambora. Co ma piernik do wiatraka???? Wiesz, co hodowcy nazywaja "syndromem wlasciciela repa"...? Widze, ze i ciebie wzielo... |
Quote:
Wracając do syndromów to bardziej wolę ten niespełnionego hodowcy bo jest ciekawszy, ale też i ciekawy jest syndrom hodofcy i bardziej niebezpeczny. |
Quote:
Na wersji anglojęzycznej Wikipedii mamy np. taką prostą definicję: Quote:
Przy okazji skoro już mowa o definicjach, można się jeszcze pokusić o przypomnienie takowej: ;) http://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie |
All times are GMT +2. The time now is 18:52. |