![]() |
zrobie...za dwa miesiace
teraz futerko jest karmione rybkami w oleju i witaminkami :mrgreen: jak moglas wykasowac psy? ty rasistko! |
Quote:
A moze Ci podeslac jakas super odzywke dla Ambera? Co tam reklamowali w TV na puszystosc wlosow? Sunsilk? Shamtu? a poki co jakies tapirowanie moze? :D |
zamow tylko w tv duzy mroz to i tapir mu odpuszcze :wink:
od miesiaca spi na ogrodzie :mrgreen: |
A coś Ty mu zrobiła że sie wyniósł do ogrodu?
:cheesy: |
znowu odwroce:
co on mi zrobil ze go wyrzucilam ? bezczelnie przez pol roku gubil siersc w domu, masowo, jak zaczelam grzac to wylot, dla psa za cieplo ma slodka bude i kocyk nie wyje, wiec zle mu nie jest :) |
Quote:
Zaraz potem Przemek mial IDEE: Balrog pojedzie ze mna do Slowacji, bo tam snieg, mroz i zaspy.... Wzielam wiec Mlodego. Nove Zamki powitaly nas doskonala pogoda, temperatura w nocy kolo 15 stopni i pieknym slocem w dzien... :mrgreen: I Balrog wygladal tak jak wygladal... ;) Choc teraz obrasta.... :P Quote:
|
A gdyby tak zrobić mu trwałą, a z ogona śliczny kok?
:cheesy: |
mysle ze naturalne skladniki wystarcza :)
olej chetnie, a moze z pestek winogron? :wink: bardzo polubil swoja bude, jak go zostawie luzem na ogrodzie to w koncu zawsze znajduje go w budzie :cheesy: teraz juz sie nie boje go zostawiac, nikt nie podejdzie :twisted: myslalam ze on taki milusi i cieple kluchy a oststnio mialam test jak mechanik zblizyl sie do otwartego bagaznika po kolo, myslalam ze Amber wyjdzie razem z fotelami na niego :shock: |
Quote:
A nam wystarcza olej rzepakowy ;) |
Tran jest mniammmm...jedzie zlezala ryba bleeee.pies dostaje swira z radosci - gorzej, bo potem i pies i pomieszczenie cuchnie jeszcze czas jakis :evil:
Ino, tran wychodzi sporo drozej od oleju z pestek winogron....ktory w dodatku jest bezwonny ;) Znaczy istnieje konflikt interesow smakowo-wechowych i pytanie czy wygra czlowiek czy pies :P |
no to fajnie bo my wlasnie z pestek tylko uzywamy :)
to ile litrow dziennie? :wink: |
no my 5l
|
A siemie lniane? też przecież jest dobre na sierść, ja daję Pirytowi trochę do jedzonka gotowanego i ma buną sierść, błyszczącą i jest "mięciutki jak kaczuszka" ;)
Pozdrawiam serdecznie |
Quote:
A potem moze jeszcze zapraszacie na kanapae i glaszczecie :twisted: |
Takkk , no nie źle mi się napisało miało być 0,5 l na dwa psy dziennie
|
Quote:
Giga dostaje 2 michy dziennie i do kazdej tak circa 2 lyzki oleju...starcza na calkiem dlugo :wink: A przy oakzji - czy ktos probowal na wilczakach alg? W celu lepszego wybarwienia? Wiem , ze ludzie chetnie stosuja to na bernenczykach , na ONy fajnie tez dziala...a wilczaki? |
Quote:
|
Quote:
|
wszyscy poja psy olejem??? :shock:
to my tacy zacofani :oops: a algi to mu podaruje, dosc wybarwiony to on jest :mrgreen: |
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 20:37. |