![]() |
Litewska 'E'lita Leśnych Duszków
Najpierw bylo tak :tard:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._7255129_n.jpg A teraz jest tak :twisted:: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._1973535_n.jpg Wieczorem 14 kwietnia 2010 roku przyszla na swiat siodemka wspanialych Jabberowo-Harkowych kluskow :happy 5 panow - EL SAYGO, EINAR, ESHU, ELROND, EYOLF i 2 panienki - ERINIA, ELWEN. Gratulacje od tatuska!!!! :klatsch:Rose Peka z dumy i.... moze wreszcie odetchnac ze spokojem :D A my sie napijemy za zdrowie i przyszlosc robali :beer |
Gratulcje :-)
Piekne zdrowe kluski i jeden indywidualista podogonowy. Niech szybko rosną! |
My juz gratulowalismy, ale jeszcze raz... GRATULACJE!
|
My też jeszcze raz ;) Gratulacje!!!!!! :)
|
Daiva-piękne kluseczki!
Ale trudno się dziwić -po TAKIEJ mamie /wiemy coś o tym;)/ i Tacie też:) Gdy znajdziesz chwilę między zmianą pieluch, a jeszcze nie padniesz ze zmęczenia -dodaj zdjęcia. Ślemy uściski |
No to i ja jeszcze raz gratuluje (tym razem oficjalnie... :)) :bigok
|
GRATULACJE GRATULACJE :lol::lol:
|
Gratulujemy rodzicom i... dziadkom (?) :D
|
No pięknie, szczęśliwa siódemka... Właśnie tyle maluchów "obstawiałam" :) Mamusi gratulujemy nowego pokolenia, L'ki w końcu doczekały się młodszego rodzeństwa...
Teraz na foty czekamy, imiona ciekawe ale Daiva mogłaś je nowocześniej ponazywać E-mail, E-book, E-cigarette albo E-bay itp :lol: |
Gratulacje!!!!!!
|
Gratulacje!
Czekamy na zdjęcia klusków :) |
Gratulacje!!!:cool3
|
Gratulacje!!!:tard:tard:tard:tard:tard:tard:tard
|
Quote:
WSZYSTKIM dziekujemi cala ekipa :) |
Gratulacje!
May the force be with You!;-) |
Nasze gratulacje:cool3:sooo_hapy:klatsch niech maluszki rosna zdrowe i silne:Roseno i czekamy na nowe fotki szkrabów.
|
Quote:
|
Mamuśce życzymy dużo sił do wychowania tego stadka elfików :rock_3
Niech rosną zdrowo i szczęśliwie, a ja poproszę też o tłumaczenie imionek ;) |
Quote:
|
А для тех, у кого будет первый помёт (и кто любит учебники по английскому): a book, a pencil, a dog etc :rock_3
|
All times are GMT +2. The time now is 23:46. |