Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Jelenia Góra CWC 16.5.10 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=14238)

jefta 08-05-2010 19:46

Jelenia Góra CWC 16.5.10

mamy już staweczkę na Jelenią Górę :rock_3

pies, pośrednia
FENRIR BRATERSTWO WILCZAKÓW

pies, otwarta
UDO z Litavske kotliny

suka baby:
CALL ME SEXY Srdcervac

suka, młodzieży
AKASA Arqeva

suka, championów
K-LEE VORNJA z Peronówki

jak widać tłumów nie będzie ;) wchodzimy zaraz po dwóch bouvierkach, więc muszę nocą ruszyć. Stresa mam przed tym debiutem :bolt

GRABA 08-05-2010 20:34

Kasia, kciukam za siostrę:p - choć jej to nie potrzebne:p

Gia 08-05-2010 22:43

Kaśka wreszcie się zobaczymy!!!!! ;) Będziemy Wam mocno kibicowac ;), zna ktoś suczkę z młodzieży?? pierwszy raz o niej słyszę :)

GRABA 09-05-2010 10:09

Quote:

Originally Posted by Gia (Bericht 299540)
zna ktoś suczkę z młodzieży?? pierwszy raz o niej słyszę :)

Ja nie znam. Ale mam prośbę, żebyście nacykali fotek Udo'wi z Litavské kotliny, bo tak mało ich na WD, a fajnie by było zobaczyć jak teraz wygląda:)
Fajna wystawka, ubogo wilczakowa, ale za to "międzynarodowa":p

shaluka 11-05-2010 09:34

Powodzenia!!! Kasia świetnie Ci pójdzie!
Ewa, siostrę tej suni widzialas w Pradze. ;) A osobicie suni nie znam, tej co bedzie w JG.

Gia 11-05-2010 21:54

Jakoś nie zarejestrowałam ;)
P.s. Coś mi się pokrzaczyło z podpisem :(

jefta 16-05-2010 20:07

Wróciłyśmy. Wilczak padł :twisted: Dziękuję K-leenkowm i Fenirom za miłe towarzystwo :) Sexy prosi, żeby Czesiowi przekazać, że bardzo się wstydzi swojego lubieżnego zachowania, ale miłość nie wybiera :love:love

pies, pośrednia
FENRIR BRATERSTWO WILCZAKÓW, dosk, CWC, Zwycieżca, BOB

pies, otwarta
UDO z Litavske kotliny, spóźnił się sędzina zgodziła się go ocenić, ale nie widziałam jaką ocenę dostał

suka baby:
CALL ME SEXY Srdcervac, w.o. Naj. Baby

suka, młodzieży
AKASA Arqeva, dosk, Zw. Młodzieży, Naj. Junior

suka, championów
K-LEE VORNJA z Peronówki, dosk, CWC, Zwycięzca

GRABA 16-05-2010 20:10

No Kasia, to już macie pierwsze "po":p - ciekawe jak tam siostra naszych na Słowacji.....:rock_3

DanielZ 16-05-2010 20:40

Wielkie gratki dla wszystkich i dla Garo :sooo_hapy

Witek 16-05-2010 20:43

Gratulujemy, Fenir idzie jak burza :D

Grin 16-05-2010 20:49

Quote:

Originally Posted by trunksia&witgor (Bericht 300962)
Gratulujemy, Fenir idzie jak burza :D

Zgadza się; kolejny BOB do kolekcji. :klatsch

jacekjg 16-05-2010 21:08

My też dopiero wróciliśmy bo pozostałe psy potrzebowały jeszcze pobiegać.Powiem tak na tej wystawie Garo przeszedł badanie dentystyczne dosłownie.Pani sędzia sprawdziła mu wszystkie ząbki sama:shock:
Ewa z K-lee i Kasia z Sexy zaprezentowały się znakomicie i ja byłam pod wielkim wrażeniem malutkiej Sexy:lol: .Pierwsza wystawa zero stresu,podkulonego ogona,pięknie pokazała ząbki i wystawiała się jak stała bywalczyni.Co zresztą było również widać na ringu głównym.Było tylko potwornie zimno jakieś 7 stopni no i nieprzyjemny wiatr.
Dziękujemy Ewie,Kasi i Krzyśkowi za miłe towarzystwo.
Pozdrawiam Mariola:lol:
Kasia ja myślę że Czesiowi się podobało:lol:

marchencki 16-05-2010 22:16

Dopiero dotarłem do Wrocławia, jak się ogarnę to wyślę zdjęcia. Dajcie mi chwilę, w przeciągu najbliższych 24 godzin wszystko będzie. Muszę odpocząć po tym weekendzie. :lol:;) Jeszcze raz gratulacje dla wszystkich, szczególnie dla Sexy!:) Mała jest urocza i pięknie wypadła w ringu. Dzięki Wam wszystkim za świetny czas!
Do następnego razu!

Gia 17-05-2010 15:13

Ja również dziękuję Kasi, Marioli i Jackowi oraz Krzyśkowi za przemiłe towarzystwo na wystawie ;)
Na szczęście już mi się odechciało spać z 3 psami w łóżku :twisted:
Żałuję, że nie oglądałam Was na ringu głównym, ale trzeba było lecieć i przynajmniej udało się zrealizować plan 8)

Mariolka do zobaczenia, szykujcie się na następny raz!!!!! :)

shaluka 17-05-2010 15:39

Myślę, że Agnieszka z Wojtkiem się nie obrażą jak napiszę, że obu dziewczynom poszło naprawde dobrze. Mała rewelacyjnie sie wystawia, a i sędziom się bardzo spodobała, co oczywiscie zaskutkowało oceną VN, czyli WO . Szkoda tylko, ze na Słowacji nie ma tytułu naj. szczenie, a nawet tytułów.

Zwycięzcą gratulujemy, my mieliśmy szczęście i wystawa była w hali, bo by nas zmiotło w drugi dzień.

DORA 17-05-2010 16:37

Ogromne brawa dla zwycięzców :klatsch:klatsch:klatsch

Gia 17-05-2010 17:58

W wynikach z Jeleniej Góry to Fenrir był w klasie pośredniej, a Udo w otwartej ;)

A w wynikach z Bratysławy gdzie nasza siostra Kalaratri???? ;)

shaluka 17-05-2010 18:40

Quote:

Originally Posted by Gia (Bericht 301157)
W wynikach z Jeleniej Góry to Fenrir był w klasie pośredniej, a Udo w otwartej ;)

A w wynikach z Bratysławy gdzie nasza siostra Kalaratri???? ;)

W oba dni chyba doskonała,ale nie wiem jak z lokatami. W oba dni bylo sporo psow( w pierwszy kolo 29, drugi ponad 40), ja bylam tez zmeczona i niestety z pamięcią kiepsko. Teraz pozostaje czekac jak wszyscy napisza, co pamiętają, lub na stronie skj.sk pojawią się wyniki.

marchencki 17-05-2010 22:29

Nie mogę dodać zdjęć do galerii. :x Pojawia się błąd przy wyborze kategorii.

Witek 17-05-2010 22:37

Quote:

Originally Posted by marchencki (Bericht 301207)
Nie mogę dodać zdjęć do galerii. :x Pojawia się błąd przy wyborze kategorii.

Ja też tak mam na swoim kompie, ale z komputera mojego da się dodać bez problemu. Może to winna przeglądarki? Spróbuj przez explorera.

All times are GMT +2. The time now is 03:11.