![]() |
Bytom 23-05-2010
Hej!
Kto będzie w Bytomiu?:p 23-05-2010 BYTOM |
Jeśli to ten termin to będzie ciężko -no chyba że ktoś ma wehikuł czasu :)
|
Quote:
Hehe, racja w 100 procentach, chodzi o 23 coś zaliczam dziś na forum "zonki", bo jak coś napiszę i widzę błąd, to zmieniam, a za chwilę widzę błąd, gdzie było ok.:rock_3 |
Astarte napewno sie zjawi:lol:
|
Quote:
|
Same babki zgłoszone - coś nam facetów csv wywiało:rock_3
Uwaga: "Ze zwględu na bardzo długi termin przyjmowania zgłoszeń POTWIERDZENIA NIE BĘDĄ WYSYŁANE!!! Numerki do odbioru będą w namiocie przed sekretariatem." |
Oby nie na szombierkach nic nie wylalo i zalalo. Wilczakom pewnie duzo wody do chlapania sie by pasowalo, ale bieganie mogloby byc smieszne :)
|
Quote:
z brzusiem biegać po takim terenie:p |
Brzusiem??????? Basiu gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
|
No mimo ze sie upiera ze co, ona nie da rady, to jednak tym razem nie ma opcji :-)
A w Katowicach to nie bylo widac? My w sumie pod koniec lipca konczymy :) |
W Katowicach byłam tak zakręcona pokazami, że wstyd się przyznać... nie zauważyłam ;)
|
Quote:
|
jak tam na finałach? My z powodów jakie się tutaj wydały ;-) nie zostawaliśmy. Jak przejrzymy fotki to wrzucimy.
|
Quote:
Dzięki za miłą atmosferkę:p |
My również dziękujemy za fajną atmosferę, wielkie gratulacje dla wszystkich, szczególnie dl btd za jego udany debiut i dla Ciri za BOBa. Jak trochę dychnę to myślę, że wrzucę jakieś fotki.
No a na Bisach, jak to ustaliłyśmy z Anetą "sędzia kalosz" we wszystkich bisach ;);-)8) |
Ale przynajmniej pogoda się Wam udała. :D
Gratulujemy! :) (Gdyby nie uczelnia Jacka, pewnie byśmy tam dzisiaj byli. :D ) |
Bez kumoterstwa muszę szczerze przyznać, że najlepiej wystawiającym się wilczakiem na wystawce była mała Lu:p - jak gwiazdeczka!!!
A tu "manewry na polu" - ja się śmiałam na samą myśl o glebie........ Fotka by paparazzi "Z Lasów Preczkowskich" :))) -Dziękuję! http://lh5.ggpht.com/_ftTrQh-YR4Q/S_...A/DSC_7407.JPG |
Fajne fotki. :)
Furia wymiata!!! :lol: :lol: :lol: Btd pełen... dostojeńswa :p Graba z kolei cóż za elegancja! :cool3 A na pierwszym - ależ ta Astarte wpatrzona w Magdę! Nieważne psy, nieważne inne rzreczy, ważna pańcia. Brawo! :) |
Bede jak zwykle malo oryginalna i najbardziej trzymalam kciuki za nasza siostre Furiaszke
Nam sie podoba nawet w drugim ubranku ciemniejszym:lol:blotnistym (pani sedzia widac nie jest na bierzaco z moda;-)) Gratulacje dla zwyciezcow :klatsch:klatsch:klatsch Fakt wilczaki pieknie sie wystawialy:thumbs |
All times are GMT +2. The time now is 05:41. |