![]() |
Kalisz - 13 czerwca 2010
A do Kalisza ktoś się wybiera :p Tu już będziemy na pewno :D
|
NIE ROZPACZAJ MY TEŻ BĘDZIEMY :lol:
|
Hehee my też będziemy i z tego co wiem Daniel również tak więc szykuje się Łódzki najazd na Kalisz (wystawa odbędzie się na stadionieOSRiR na ulicy Łódzkiej) .:lol:
P.s Może pojedziemy jakimś konwojem? |
Nooo... To rozumiem :D ! Prawdziwe ziomy ^^ Musimy się w takim razie jakoś zgadać :D Ciekawe ile będzie wilczaków ogółem, bo przedłużyli termin przyjmowania zgłoszeń do dnia dzisiejszego do godziny 20.
|
Czemu nie, my naszym seicento będziemy robić za Optimusa Prime'a :twisted:
|
:lol:
My zabieramy Radochnowców i zajmujemy pole position:rock_3 |
Quote:
|
O nie napęd na dwa wilczaki to nie fair :)
|
Quote:
|
Quote:
PSY Klasa szczeniąt: 1. WAŻNIAK Cwany Wilk - Wojciechowska Małgorzata - Dopiewo Klasa pośrednia: 2. ARDAL CONALL Braterstwo Wilczaków - Stachowiak Kamil - Swarzędz Klasa otwarta: 3. CVAKO OD STARKEJ - Pierścieniak Beata - Nowy Dwór Mazowiecki 4. LABAL LESTAT Z PERONÓWKI - Rogowski Krzysztof - Łódź Klasa championów: 5. AMBER WOLF Z PERONÓWKI - Wojtko Elzbieta - Poznań SUKI Klasa szczeniąt: 6. AMANTIS Wilcza Saga - Kębłowski Piotr, Karina Poros - Łódź Klasa młodzieży: 7. AKASA Arqeva - Markupova Lucie - Prague 8. BEA Jantarowa Wataha - Wojciechowska Małgorzata - Dopiewo Klasa otwarta: 9. ENFYS Braterstwo Wilczaków - Budzyńska Agnieszka - Łódź 10. GWAIHIR z Peronówki - Ignaczak Kamil - Łódź Klasa championów: 11. ADANE JANTAROWA WATAHA - Wojtko Elzbieta - Poznań Sędziować będzie Joanna Adamowska. |
Wilczaki mają numerki 14 - 24, także moje pytanie brzmi... Jak się umawiamy 8) ???
|
Quote:
|
Widzę że trasa przebiega koło mnie :) . Kurcze tyle ludu a ja znów muszę jako kierowca eh :(
|
Quote:
|
Chociaż nie wiem, czy przez Uniejów nie byłoby szybciej?
|
Będziemy jechać jednak Aleksandrowską nad Poddębice.
Ma ktoś może numer do Krzyśka (ROGU) Rogowskiego ?? |
Quote:
|
No i po :)
Wielkie brawa dla zwycięzców, zwłaszcza dla Enfys!!! Wymiata w ringach, wszystkich na jakich się pojawi, o czym świadczą dzisiejsze konkurencje finałowe!!! BRAWO BRAWO BRAWO!!! Cieszy fakt, że wygrywają ładne, wzorcowe wilczaki!!! Dzieki za miła atmosferę i zabawne chwile na ławeczkach;) Mam nadzieję, że ktoś spisał albo spamiętał wyniki i niebawem pojawią się na stronie. Wystawa udana8) Jeszcze raz gratulacje!!! |
Dokładnie, wystawa bardzo udana :) ! Potwierdzam, Enfys (Ilmusia) rządzi na wystawach ^^ Niestety nie spisałam wyników, gdyż byłam bardzo przejęta naszą drugą w życiu wystawą i jeśli mogę to chciałabym się pochwalić wynikiem Radośki, która to znów dostała ocenę wybitnie obiecującą oraz została najlepszym szczeniakiem z tego względu iż pani sędzinie bardzo podobał się zarówno jej charakterek, jak i wygląd :oops: Dziękuje wszystkim za świetną zabawę i ślę gratulację!!!
|
Ogromne gratulacje dla zwycięzców, pozostało czekać na resztę wyników! :)
A jak Radochna, ciągnęła jeszcze w ringu, czy już spokojniej, niż za pierwszym razem? ;) |
All times are GMT +2. The time now is 13:17. |