![]() |
13.06.2010- KWPR Racibórz
Kto się wybiera?
My będziemy z naszą młodszą jędzą :) Kto jeszcze, kto jeszcze przyjedzie? :rock_3 |
Może uda nam się dotrzeć z Lorką. W końcu gdzieś te dwie pańszczyzny musimy jeszcze odrobić... :roll::lol:
|
Quote:
(Może to będzie już nasza ostatnia "pańszczyzna"... znaczy w zależności, jak sędzia uzna. :p ) |
My też będziemy ;) To nasze prawie rodzinne strony ;)
|
Quote:
|
I ja będę pewnie już z łysymi, ale co tam....;-)
|
My się właśnie zgłosiliśmy :D
|
heh, to w Kaliszu oprócz nas chyba nikogo nie będzie ;) :p
|
Planuje być z Inti i Bidonem, mam nadzieję że wszystko będzie po mojej myśli i mi się to uda :)
|
Quote:
Przyjdzie nam na wystawce trochę się namęczyc czekaniem, jeszcze jak będą takie upały, to :| Przed nami: - bearded collie - biały owczarek szwajcarski - border collie -bouvier des Flandres |
Zastanawiają mnie dwie rzeczy:
Sędziowanie chyba tradycyjnie zaczyna się od 10.00? Bo szczerze mówiąc nigdzie na stronie oddziału nie znalazłam informacji na ten temat. I drugie; czy dostatniemy pocztą numerki, bo nie chce mi się tam pakować przed czasem po to tylko, by odstać w kolejce po jego odbiór... |
Na numerki, to ja nie liczę (w moim wieku....8)) - hehe.
Tak na poważnie, to pewnie stac będziemy..... |
Quote:
...Chyba że gdzieś w lesie nad wodą. :D Wtedy nawet on włazi do wody AŻ po brzuch. :p |
News na szybko;)
Właśnie dostałam potwierdzenia z numerkami:shock::shock::shock::shock: Wielki szok, bo termin jak wiecie przedłużony było do 30-go maja, Racibórz mnie mile zaskoczył pod względem biurokracji:lol: |
A ja nie wiem czy mnie się coś pomyliło czy im Przyszło mi dzisiaj zgłoszenie na wystawę ale bez numerków a do tego za jednego psa mam zapłacone 60zł i dopłaty 10 zł a za drugiego mam zapłacić 120zł
Dodam ze zgłaszałam jednego do klasy Baby gdzie zgłoszenie kosztuje 30zł i drugiego do klasy szczeniąt gdzie zgłoszenie kosztuje 30zł 30+30=60 i tyle wpłaciłam Ciekawa jestem co wy o tym myślicie ? |
Jest już lista zgłoszonych psów ;)
PSY Klasa szczeniąt 21 - Aresco Wilcza Saga Klasa pośrednia 22 - Łowca z Peronówki Klasa otwarta 23 - Baloun Galicyjski Wilk Klasa championów 24 - Czambor z Vlčího dubu SUKI Klasa baby 25 - Abia Leśny kamrat 26 -Clair de Lune Srdcerváč 27 -Crying Princess Chantal Srdcerváč Klasa szczeniąt 28 - Jesaja Crying Wolf Klasa młodzieży 29 - Astarte Lupus Ardor Klasa pośrednia 30 - Intifada Malý Bysterec 31 - Lorelei z Peronówki Klasa otwarta 32 - Uni od Úhoště Klasa championów 33 - K-lee Vornja z Peronówki Do zobaczenia w niedzielę!!! ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ooo, Anetka jedziecie:lol: Ciekawe kto prowadzi...........
Napisz e-maila i dzwoń do nich zaraz. |
All times are GMT +2. The time now is 17:49. |