![]() |
Wilczaki w Rzeczpospolitej
Witam
Jakież było moje zdziwienie gdy otworzyłam wczorajszą Rzeczpospolitą a tutaj na stronie A6 artykuł na temat wizyty Bronisława Komorowskiego w Poznaniu a na zdjęciu 3 przepiękne wilczaki :) przedstawione jako psy myśliwskie. Mogę zapytać co to za śliczności?? |
Quote:
Nie dość, że psy myśliwskie to jeszcze protestują przeciwko Bronkowi ;):):lol::roflmao |
Quote:
|
Quote:
bo chyba nie na komary...... |
Quote:
|
Quote:
|
Dobra, dobra...
Nikt mi nie wmówi, że białe jest białe a czarne jest czarne !!! To są psy myśliwskie i już ! :D |
Quote:
a swoją drogą, to warto obejrzeć bardziej obszerny materiał na temat tejże wizyty. Jak dla mnie kiepsko i mało śmiesznie. No ale nie mój cyrk, nie moje... szkoda tylko, że padają określenia typu "agresywne i żądne krwi psy..." TAK dla Bronka!!! |
Nie dla Bronka w pierwszej turze (i tylko ze względu na owe rzeczone myślistwo)- potem będzie trzeba wybrać mniejsze zło ;)
Ale się politycznie zrobiło :D Ps. Witek mi się wydziera że on jest za Bronkiem w pierwszej turze. |
Quote:
Było to za górami, za lasami, za siedmioma morzami. W wiejskiej zagrodzie mieszkała sobie kaczka. Pewnego razu koło ogrodzenia zobaczyła wielkiego wilka, który rzekł do niej: - Jesteś taka smakow..., znaczy się, chciałem powiedzieć smutna. Choć rozerwę cię trochę. Zapraszam cię na obiad. Kaczka przyjęła zaproszenie... |
Jak offtop to offtop :D
Czemu wybierać mniejsze zło!? http://kreatorium.com/wzor/cthulhu_na_prezydenta.html ;P |
Komoszka , no zaczynasz ciekawie. Pisz ,pisz dalej:).
|
:roflmao:roflmao:roflmao:roflmao
No wreszcie jakis porzadnie okreslony kandydat - popieram popieram :twisted: |
Jak juz tak politycznie sie zrobilo to proponuje zobaczyc komu zechcialo sie odpowiedziec na pytania o zwierzeta i jak ta garstka odpowiedziala:
http://wyborcza.pl/1,75248,8023999,K...nie_mysla.html A tak swoja droga ciekawe kto tam wjechal z tymi wilczakami :-> No i secki podal najlepszego kandydata :D |
A to niestety normalne w naszym kraju, że politycy niezależnie od opcji mają los zwierząt w głębokim poważaniu i ulegają też naciskom różnych lobby, które na zwierzęta patrzą tylko, jak na źródło zysku. Nic nowego.
|
"W moim przekonaniu do najlepszych hodowców i właścicieli psów należą właśnie myśliwi."
Pytanie brzmi, nie kto to powiedział ale ile wódy wypił z myśliwymi ? A w kontekście pytania ta odpowiedz brzmi dość arogancko jak nie groźnie. |
"Komorowski uważa, że psy i koty mogą być zagrożeniem dla dzikich zwierząt i dla ludzi. I że przepis nie jest przez myśliwych nadużywany"
I właśnie dlatego jestem na NIE w pierwszej turze. A potem nie będzie wyboru.... --------------------------------------------- No i oczywiście POPIERAM :D Cthulhu na prezydenta :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
Kaczyński -,,Pierwszy raz widze z bliska coś tak pięknego''-o jagnięciu. I zgadzam się polityka ma w głębokim poważaniu los zwierząt.
Hmm..ciekawe co by powiedzieli jak by zobaczyli wilczaka w sejmie???:rock_3 |
Ogolnie podejscie Komorowskiego do zwierzat jest bardzo przedmiotowe.
Dla mnie nie ma zadnego wartego poparcia kandydata w tych wyborach. Oprocz Cthulhu oczywiscie ;) |
Zagrożenie to stanowią sami politycy.Bo jakie zagrożenie może stanowić pies którego zabiorę do lasu. Pies jest na smyczy i ma namordnik ,a tu mi wypada gośc ze strzelbom i mówi że mam psa uwiązać:shock: Sytuacja ze wczoraj.A koty to co mam kota na sznurku uwiazać , żeby panowie z Wiejskiej zadowoleni byli?
|
All times are GMT +2. The time now is 20:36. |